نظرات و تجربیات کاربران در مورد ام وی ام 530. گفتگوی کاربران در مورد ام وی ام 530.
داداش فقط بگرد یدونه بی رنگ کم کار بخر صد تا کار بخر یا کمتر هر چهار هزار تا روغن عوض کن با ضمانت میگم تا یک میلیارد رقیب نداره تو جاده هر وقت اشاره کنی شتاب میگیره دیگ باید حواست بهش باشه به نظر من خیلی بهتر از جک و برلیانسو ایناس.
سلام وقت بخیر بزرگوار این ماشین عالیه اگر سواریش رو تست کنید دیگه سمت ایرانی ها نمیرید موتور قوی ۲۰۰۰، آپشن های خوب مثل سانروف، پاور ویندوز، کولر اتوماتیک، صندوق بار و.... امنیت بالا، شک در خریدش نکنید من دومین ۵۳۰ هست که دارم واقعا حرف نداره ۵۳۰ قبلیم رو هم راحت و به قیمت فروختم همه جوره عالیه و اگر سالمش رو پیدا کنید خرابی نداره مدت ها فقط بنزین و روغن، مصرفی فقط دو نکته، اول دنبال سال ساخت نباشید و دوم دنبال نوع رنگ نباشید فقط هدفتون ماشین سالم و با کارکرد پایین باشه اگر سالمش رو پیدا کنید و به مصرفی ها اهمیت بدید و به ماشین رسیدگی کنید تا سالیان سال نیاز به تعمیر موتور پیدا نمیکنه اما در کل مقداری لوازم یدکی گرون تر از ایرانی ها هست اما کیفیت قطعات خیلی بالاتر از ایرانی ها هست.
سلام پژو ۴۰۵ دارم میخوام بفروشم ام وی ام 530 بخرم اونایی که دارن به نظرتون خوبه بخرم یا نه؟
باعرض سلام
من از سال 93 صفر این ماشین دستم بوده بی نظیره، ریمپ کردم از پراید کمتر بنزین میسوزونه با موتور 2000 این ماشین سربالایی نه نمیگه از دنده 5 این ماشین استفاده زیاد نکردم اون هم برای کنجکاوی بوده هر 6 سال یک بار دیسک و صفحه عوض کردم.
از شدت نورش تعجب میکنی، فیلمشو هم گذاشتم ببین
این چراغ قوه گردن کلفت هم قیمت یه ساندویچه ولی همه جا به دردت میخوره.
من mvm 530 دارم مدل 92 و 320 هزارتا راه رفته.
واقعا ماشین کم خرج و کم مصرف و راحت و همچنین ایمنی هستش.
این 10 سال هر بلایی بگین سرش آوردم نه موتورش تعمیری خواسته و نه گیربکس.
mvm 530 واقعا ماشین خوبیه برای کسی که میخواد چندین سال استفاده کنه و لذت رانندگی رو بیشتر از پولی که داده ببره ارزش خرید داره.
ام وی ام 530 کمک هاش ضعیف هستش که اونم با کمک ماکسیمایی حل میشه.
اولاش هم که بشینین تو ماشین احتمالا به دنده عادت ندارین چون اهرم دنده بلنده.
بستگی داره کدوم شهر باشین اکثر شهرها نمایندگی و تعمیرکار داره ولی تهران رو میدونم همه چیش موجوده.
پارس خزر همهی انتظارات رو برآورده کرده.
چون هم منقله و هم توری برای گریل و کباب ماهی و گذاشتن ماهیتابه و کتری و …
وقتی جمعش میکنین به قدری کوچیکه که اندازه یه جامدادی میشه!
بدون اینکه جایی بگیره راحت میذارین توی کوله
دیگه هیچوقت یه منقل سنگین و جاگیر رو پشت ماشینت نذار.
بررسی مزایا و معایب ام وی ام 530 از نظر کاربران و مالکان.
بررسی ارزش خرید ام وی ام 530 از نظر کاربران و مالکان.
آیا خودرو ام وی ام 530 ارزش خرید دارد؟
تجربه و نظر خود را در مورد ام وی ام 530 با ما به اشتراک بگذارید.
تجربیات و نظرات کاربران در مورد ام وی ام 530.
خرید ماشین با ۴۰۰ میلیون
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده قصد خرید ام وی ام ۵۳۰ رو دارم و ۲۵ سالمه و اینکه اولین ماشین و اولین تجربه خرید ماشین هستش
میشه لطفا راهنمایی بکنید که ایا ارزش خرید داره ۴۰۰ میلیون بابتش هزینه بکنم یا نه
کارگر هم هستم درامد آنچنانی هم ندارم
دوستان عزیز لطفا رکوراست کمک بکنید که ایا بخرم یا نه
خیلی ممنون از همگی عزیزان موفق باشید.
ذخیره