search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه استانبولی پلو | بی نهایت خوشمزه و ساده
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه استانبولی پلو | بی نهایت خوشمزه و ساده

استانبولی پلو از اون غذاهای ساده و بی دردسره که اگه خوب درست بشه طعمش مستقیم میره تو خاطره ها
برات مرحله به مرحله و خیلی ساده طرز تهیه یه استانبولی خوشرنگ و خوش عطر رو گذاشتم
مطمئن باش وقتی درست کنی، بوی خوشش همه خونه رو پر می کنه.

طرز تهیه استانبولی

خب بدون وقت تلف کردن بریم سراغ طرز تهیه استانبولی خوشمزه، اول مواد لازم رو آماده کنید.

مواد لازمبرای 4 نفر
برنج4 پیمانه
پیاز1 عدد
سیب زمینی2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
رب گوجه1 قاشق چای خوری
کره50 گرم
نمک، زردچوبه، زیرهبه مقدار لازم

ریز کردن و سرخ کردن پیاز

پیاز رو خیلی ریز خرد کن تا تو غذا معلوم نشه
البته ریز خرد کردن فقط برای این نیست که توی غذا دیده نشه
وقتی پیاز خیلی ریزه، طعمش بهتر آزاد میشه
این طعم پیاز توی استانبولی تعادل خیلی خوبی با گوجه داره
نمک و زیره و زردچوبه رو همین اول اضافه کن چون ادویه ها وقتی توی روغن سرخ میشن، عطرشون چند برابر آزاد میشه.

طرز تهیه استانبولی

اضافه کردن سیب زمینی و گوجه

سیب زمینی رو مکعبی خرد کن، نه خیلی درشت باشه نه خیلی ریز
گوجه هم همونطور ولی یه کم ریزتر
بعد سیب زمینی و گوجه رو همزمان به پیاز های طلایی شده اضافه کن.

طرز تهیه استانبولی ساده

یه کوچولو رب برای رنگ

اگه دوست داری استانبولی نارنجی باشه، یه کوچولو رب بزن، در حد یک قاشق چای خوری، بیشتر نزن
رب گوجه یه لایه عمیق تر از مزه رو هم به غذا اضافه می‌کنه.

طرز تهیه استانبولی ساده با سیب زمینی

مشاهده قیمت و مشخصات shop

شستن و اضافه کردن برنج

خب حالا برنج رو با آب سرد بشورین، چند بار آب برنج رو خالی کنین تا دیگه آب کدر نشه وقتی آب شفاف شد آمادست
حالی برنجو به مواد اضافه کنید و خیلی آروم هم بزنید.

طرز تهیه استانبولی ساده برای 4 نفر

حالا بهش آب اضافه کنید

حالا وقتشه بهش آب اضافه کنیم
توی کته کردن 1 بند انگشت آب باید روی برنج باشه
اینجا چون گوجه هم آب میندازه یه مقدار کمتر آب بریزین
بعد زیرشو زیاد کنید و بذارین آب برنج کشیده بشه.

استانبولی ساده

یه هم کوچیک برای پخت یکنواخت

توی این مرحله، که آب به سطح برنج رسید، امکانش هست برنج هایی که زیر هستن با برنج های بالا از نظر پخت یکسان نباشن
برای همین خیلی آروم یه هم کوچیک بزنید
زیاد هم نزنید، چون استانبولی پلو حالت شفته پیدا می‌کنه.

استانبولی خوشمزه

اضافه کردن کره و دم گذاشتن

وقتی آب تقریبا کشیده شد، کره رو بهش اضافه کنید، طعم و بوش رو عالی میکنه
با ته قاشق چند تا سوراخ برای مسیر بخار هم براش درست کن
بعدش حرارتو کم کن، دم کنی بذار و در قابلمه رو ببند.

صبر شیرین برای دم کشیدن

حدود ۲۰ دقیقه زمان بده تا استانبولی خوشمزه دم بکشه، در قابلمه رو هم برندار چون بخارش میره.

طرز تهیه استانبولی ساده

خب دیگه، استانبولی ساده و خوشمزه ما آماده‌ست
با اون ته دیگ خوشمزه که دل آدمو میبره
حتما درستش کن و نوش جان کن و نتیجه رو بهم بگو
اگه سوالی داشتی بپرس، یا من یا بقیه دوستان عزیز که پیامتو دیدن راهنماییت میکنیم.

online user 516 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

چرا استانبولی شفته میشود

چرا استانبولی شفته میشود؟ دلیل اصلیش میزان آب یا هم زدن زیاد برنجه
چون گوجه خودش آب میندازه، اگه مثل برنج کته معمولی همون مقدار آب بریزی، آخرش شفته میشه
نکته دیگه هم اینه که نباید زیاد برنج رو هم بزنی.

0 dislike icon

هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

  • حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
فقط ببین چه قدرت نوری داره!

البته این یه چراغ قوه معمولی نیست

  • یه فندک المنتی داره
  • یه تیغ تیز برای برش زدن داره
  • دوتا پیچ گوشتی دو سو و چهارسو داره
  • در دلستر و نوشابه باز کن داره
  • یه سوت کمکی داره

یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!

مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی