search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی + راز خوشمزگی + نکات
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی + راز خوشمزگی + نکات

دستور پخت امروز یکی از حرفه ای ترین روش های پخت آلو اسفناج هستش
اگه خواستین با مرغ درست کنین هم فرقی نداره
حتما انتهای مطلب بخش نظرات رو هم بخونین
برای اینکه دستور پخت رو راحت بتونین اجرا کنین، فوت و فن ها رو انتهای مطلب توی بخش نظرات براتون نوشتم.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

برای طرز تهیه خورشت آلو اسفناج برای 4 نفر مواد اولیه ای که نیاز دارید رو توی جدول نوشتم
وقتی مواد لازم رو آماده کردین، خیلی راحت طبق آموزش جلو برین
یکی از بهترین روش های پخت خورشت آلو اسفناج که حتما پیشنهاد میشه.

مواد لازممقدار مواد برای 4 نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
اسفناج۵۰۰ گرم
تره۲۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد متوسط
آلو خورشتی۲۰۰ گرم
مغز گردو (اختیاری)۲۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

تفت دادن پیاز

ابتدا یکی از پیازها را ریز خرد کنید و داخل قابلمه‌ای مناسب با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود
در این مرحله کمی زردچوبه اضافه کنید تا رنگ و عطر بهتری بگیرد
سپس گردوی چرخ کرده یا آسیاب شده را افزوده و چند دقیقه دیگر با پیاز تفت دهید تا عطر گردو آزاد شود
گردو اختیاری است، اگر از گردو استفاده کنید، طعم خورش لذیذتر خواهد شد.

اضافه کردن گوشت

حالا گوشت خورشتی خردشده را به قابلمه اضافه کنید، گوشت را آن قدر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و کمی سرخ شود
بعد 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه رو بگذارید تا گوشت بپزد.

آماده کردن پیاز داغ کاراملی

در این فاصله، پیاز دوم را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای جدا با مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملاً طلایی و کاراملی شود.

اضافه کردن سیر و سبزی ها

سیر له شده را به پیاز داغ اضافه کنید و فقط در حدی تفت دهید که عطر سیر بلند شود
سپس تره و اسفناج ساطوری شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط تفت دهید تا حجم‌شان کم و رنگشان تیره‌تر شود.

ترکیب سبزی با گوشت نیم پز

زمانی که گوشت نیم‌پز شد، مخلوط سبزی را به قابلمه گوشت اضافه کنید
اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بپزد تا طعم‌ها به‌خوبی در هم ترکیب شوند و خورش جا بیفتد.

افزودن رب انار و آلو

وقتی آب خورش تقریباً نصف شد، رب انار را در نصف استکان آب جوش حل کرده و همراه با کمی نمک و فلفل به خورش اضافه کنید
آلوها را حدود ۱۵ دقیقه در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند
در ۳۰ دقیقه پایانی، آلوها را به خورش اضافه کرده و صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد و غلیظ شود.

جا افتادن خورش

خورش آلو اسفناج مجلسی باید کم آب سرو شود، در نهایت، آن را به همراه برنج ایرانی خوش‌عطر سرو کرده و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

آلو اسفناج

آلو اسفناج

حتما این خورشت آلو اسفناج مجلسی خوشمزه رو درست کنین و نوش جان کنین
دوست دارین آموزش بعدی چی باشه؟
هر کسی برای خورشت آلو اسفناج یه فوت و‌ فن های خاصی داره!
اگه شما هم روش خوشمزه تری بلدی یا ترفند خاصی داری، حتما توی بخش نظرات برامون بنویس
ما عاشق امتحان کردن روش‌های جدیدیم!

online user 534 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 20 ساعت پیش

علت تلخ شدن خورشت آلو اسفناج

یکی از رایج ترین مشکلات در پخت این خورش، تلخ شدن طعم آن در انتهای کار است
بسیاری از آشپزهای مبتدی تا مراحل پایانی پیش می‌روند و ناگهان متوجه می‌شوند خورش‌شان تلخ شده و قابل مصرف نیست
اصلی ترین دلیل این موضوع، اسفناج است
برخی افراد تصور می‌کنند برای اینکه رنگ خورش تیره‌تر و شبیه قورمه‌سبزی شود، باید تره و اسفناج را بیش از حد سرخ کنند
در حالی که سرخ کردن زیاد اسفناج باعث تلخ شدن طعم آن می‌شود
برای جلوگیری از این مشکل، سبزی را فقط در حدی تفت دهید که حجمش کم و خامی آن گرفته شود.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 20 ساعت پیش

نقش گردو و رب انار در طعم خورش

افزودن رب انار در این خورش کاملاً سلیقه‌ای است، اما توصیه می‌شود گردو را حتماً در ترکیب مواد خود داشته باشید
گردو با طبع گرمش، طعم سرد و ملایم اسفناج را متعادل کرده و مزه‌ای هماهنگ و دلچسب ایجاد می‌کند
ترکیب گردو با رب انار، خورش را هم لعاب‌دارتر می‌کند و هم طعمی ملس و مجلسی به آن می‌دهد.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 20 ساعت پیش

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ

برای طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ کافی است به‌جای گوشت گوسفند، از حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید و مراحل پخت را مانند دستور اصلی ادامه دهید
گوشت سفید علاوه بر سبکی، زمان پخت کمتری هم دارد و خورش زودتر آماده میشود.

0 dislike icon

فقط ببین چطوری میشکونه!!!

هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.

  • مثل آب خوردن یه گونی گردو و فندق بشکون
  • بدون خستگی و با سرعت نور

فقط ببین پرفروش‌ترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی