search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی + راز خوشمزگی + تمام نکات
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی + راز خوشمزگی + تمام نکات

خورشت بامیه امروز قراره جلوی مهمونا و خانواده برات دلبری کنه
فقط قبلش بگم حتما بخش نظرات رو هم بخونین
برای اینکه دستور پخت رو راحت بتونین اجرا کنین، فوت و فن ها رو انتهای مطلب توی بخش نظرات براتون نوشتم.

طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه

برای طرز تهیه خورشت بامیه برای 4 نفر مواد اولیه ای که نیاز دارید رو توی جدول نوشتم
وقتی مواد لازم رو آماده کردین، خیلی راحت طبق آموزش جلو برین
یکی از بهترین روش های پخت خورش بامیه که حتما پیشنهاد میشه.

مواد لازممقدار لازم برای ۴ نفر
بامیه۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم
زردچوبه و روغنبه اندازه لازم
آبلیمو یا آبغورهبه اندازه دلخواه

تفت دادن پیاز و سیر

برای شروع کار، پیاز و سیر را نگینی و ریز خرد کنید
سپس داخل قابلمه‌ای که برای پخت خورش در نظر دارید، کمی روغن بریزید و مواد را تفت دهید تا سبک و شفاف شوند
بعد کمی زردچوبه به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ و عطر ادویه کاملاً در مخلوط پخش شود.

آماده سازی گوشت

گوشت خورشتی را بشویید و به اندازه‌های قرمه ای متوسط (نه خیلی درشت و نه خیلی ریز) خرد کنید
اگه کوچک باشه ظاهر خورش بد میشه، اگه بزرگ باشه دیرتر مغز پخت میشه.

تفت دادن گوشت

تکه های گوشت را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند
همین مقدار کافی است، چون تفت زیاد باعث سفت شدن گوشت و دیرپز شدن میشه.

اضافه کردن گوجه و رب

پوست گوجه‌ها را جدا کرده و آن‌ها را رنده کنید
سپس گوجه رنده‌شده را به همراه رب گوجه‌فرنگی داخل قابلمه بریزید
چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود
تفت دادن رب باعث خوشرنگ‌تر شدن خورش میشه.

پخت آرام گوشت

حالا حدود ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاد
وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد و نرم شود
پخت آهسته باعث می‌شود خورشت بامیه لعاب‌دار و خوش‌طعم‌تر شود.

پاک کردن بامیه

در این فاصله، بامیه‌ها را تمیز کنید و فقط سر و ته آن‌ها را بگیرید
مراقب باشید بدنه بامیه‌ها زخمی نشود تا در خورش باز نشوند و ظاهرشان حفظ شود.

سرخ کردن بامیه ها

بامیه های شسته و خشک‌شده را در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید تا رنگشان کمی تغییر کند
این کار باعث می‌شود در زمان پخت له نشوند و فرم خود را حفظ کنند.

افزودن بامیه به خورش

بعد از حدود دو ساعت، زمانی که گوشت کاملاً پخت، بامیه‌های تفت داده را به قابلمه اضافه کنید
در این مرحله نمک، فلفل و کمی آبلیمو یا آبغوره هم برای خوش‌طعم شدن خورش اضافه کنید.

جا افتادن خورش

اجازه دهید خورش بامیه حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا بامیه‌ها بپزند و خورش غلیظ و جاافتاده شود.

سرو خورش بامیه

توجه داشته باشید که ماندن طولانی‌مدت بامیه روی حرارت باعث له شدن آن می‌شود
پس به محض جا افتادن، خورش را از روی حرارت بردارید و همراه برنج سرو کنید.

خورشت بامیه

خورشت بامیه

این خورشت بامیه خوشمزه رو حتما درست کنین و نوش جان کنین
دوست دارین آموزش بعدی چی باشه؟
هر کسی برای خورشت بامیه یه فوت و‌ فن های خاصی داره!
اگه شما هم روش خوشمزه تری بلدی یا ترفند خاصی داری، حتما توی بخش نظرات برامون بنویس
ما عاشق امتحان کردن روش‌های جدیدیم!

online user 536 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 3 روز پیش

طرز تهیه خورش بامیه با مرغ

برای طرز تهیه خورش بامیه با مرغ مقدار بیشتری مرغ داخل خورش بریزید
دستور پخت این خورش با گوشت قرمز و گوشت مرغ تفاوتی با هم ندارد.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 3 روز پیش

جلوگیری از لیز شدن بامیه

یکی از مشکلاتی که بعضی‌ها در پخت خورش بامیه تجربه می‌کنند، لزج و لیز شدن خورش بامیه است
اما با رعایت چند نکته ساده می‌توانید این مشکل را به‌راحتی برطرف کنید:

استفاده از بامیه ریز

از بامیه های خیلی بزرگ استفاده نکنید، بامیه های کوچک بافت سفت‌تر و منسجم‌تری دارند و در زمان پخت باز نمی‌شوند.

دقت در تمیز کردن

هنگام پاک کردن بامیه‌ها فقط سر و ته آن را جدا کنید و به بدنه آن آسیب نزنید تا در زمان پخت سالم بماند.

پخت با حرارت ملایم

خورش بامیه باید با شعله‌ی کم و آرام پخته شود، حرارت زیاد باعث وا رفتن بامیه و لزج شدن خورش می‌شود.

هم زدن با احتیاط

پس از پخت، بامیه ها بسیار نرم می‌شوند، بنابراین خورش را زیاد هم نزنید تا ظاهر بامیه‌ها حفظ شود و خورش خوش‌قیافه بماند.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 3 روز پیش

خورش بامیه جنوبی

خورش بامیه یکی از غذاهای اصیل و محبوب جنوب کشور است که عطر و طعم تندی دارد و معمولاً با ادویه‌هایی مثل فلفل قرمز، زنجبیل و پاپریکا تهیه می‌شود
البته در این دستور فلفل قرمز و پودر زنجبیل را حذف کردیم تا طعم خورش را کمی ملایم‌تر کنیم تا برای همه ذائقه‌ها مناسب باشد
اگر شما اهل غذاهای تند هستید، می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز و همین مقدار پودر زنجبیل به خورش اضافه کنید تا طعم جنوبی‌اش کامل شود.

0 dislike icon

بپوشی دیگه از توش بیرون نمیای

چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی