search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی + راز فسنجان غلیظ خوشمزه
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی + راز فسنجان غلیظ خوشمزه

مگه کسی رو داریم که عاشق خورشت فسنجون نباشه؟
این راهنمای مرحله به مرحله رو آماده کردم تا راحت یه فسنجون اصیل درست کنی
با عطر و بوی غذای امروز قراره یه محله بیهوش بشن
حتما بخش نظرات رو هم بخونین، یه سری فوت و فن خوشمزه تر شدن فسنجون رو اونجا براتون نوشتم.

طرز تهیه فسنجون

طرز تهیه خورشت فسنجان

برای طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 4 نفر مواد اولیه مورد نیاز رو توی جدول براتون نوشتم
وقتی مواد لازم رو آماده کردین، خیلی راحت طبق آموزش جلو برین
طعم این فسنجون هیچوقت از یاد مهمون هاتون نمیره.

مواد لازممقدار مواد برای ۴ نفر
سینه یا ران مرغ۴ تکه
مغز گردو۳۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
شکر۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغن مایعبه اندازه کافی

آماده کردن تکه های مرغ

اول مرغ‌ها رو تمیز کنید و پوست های اضافی‌شون رو بگیرید
بعد خوب بشورید و بذارید آب اضافی‌شون بره
حالا کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواهتون روش بپاشید تا مزه‌دار بشن
اگه وقت دارید، مرغ رو داخل یه ظرف دربسته بذارید و چند ساعت توی یخچال نگه دارید تا ادویه‌ها کاملا به خوردش بره.

خرد و سرخ کردن پیاز

بعد پیاز رو ریز نگینی کنید و با مقدار کمی روغن داخل قابلمه ای که برای خورش آماده کردین بریزید
بذارید روی حرارت ملایم تفت بخوره تا سبک و طلایی روشن بشه
وقتی پیاز کمی سرخ شد، زردچوبه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ و عطرش آزاد بشه.

اضافه کردن گردو

گردوها رو داخل میکسر یا آسیاب بریزید تا کاملا پودر بشن
گردوها رو باید تا حدی آسیاب کنید که به خمیر تبدیل بشه
این باعث میشه گردو خوب روغن بندازه و خورشت فسنجون غلیظ تر بشه
بعد گردو رو به قابلمه اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدید
دقت کنید بیشتر از این تفت ندید چون گردو می‌سوزه و طعم تلخ پیدا می‌کنه.

اضافه کردن آب

بعد از تفت کوتاه گردو، حدود ۶ تا ۷ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید
در قابلمه رو بذارید تا خورش شروع به جوشیدن کنه.

صبر برای روغن انداختن گردو

حرارت رو اول زیاد کنید تا آب زودتر جوش بیاد
بعد کم کنید و بذارید خورش با حرارت ملایم بجوشه
گردو به مرور زمان روغن می‌اندازه، این مرحله چیزی حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان می‌بره.

اضافه کردن رب انار

وقتی گردو روغن انداخت، نوبت اضافه کردن رب اناره
اگه دوست دارید فسنجونتون مثل فسنجان گیلانی ترش بشه، از رب انار ترش بیشتری استفاده کنید
برای خوشرنگ شدن خورش توی این مرحله می‌تونید یه قاشق رب گوجه اضافه کنید
رب گوجه فرنگی رنگ خورشت رو نارنجی تر میکنه.

سرخ کردن مرغ

حالا که خورش داره روغن میندازه وقتشه مرغ هارو آماده کنید
مرغ‌های مزه‌دار شده رو از یخچال دربیارید و در روغن سرخ کنید تا حسابی طلایی بشن
این کار باعث میشه مرغ داخل خورش ظاهر و طعم بهتری پیدا کنه.

اضافه کردن مرغ و زعفران

حالا مرغ‌های سرخ‌شده رو به همراه زعفران دم کرده به قابلمه خورش اضافه کنید
اگه خورشت فسنجان با طعم ملس دوست دارید توی این مرحله کمی شکر هم اضافه کنید.

جا افتادن فسنجون

خورش رو دوباره روی حرارت ملایم بذارید و حدود یک تا یک و نیم ساعت صبر کنید تا کاملا جا بیفته
راز فسنجون اصیل خوشمزه، صبر و حرارت ملایمه.

سرو کردن

وقتی فسنجون به روغن افتاد و غلیظ شد، آماده سرو هستش
این خورش باید کم آب باشه، درست مثل قورمه سبزی یا خورش کرفس
حالا داخل ظرف بکشید و با برنج کته یا دمی نوش جان کنید.

فسنجان

خورشت فسنجان

این طرز تهیه فسنجون با مرغ خوشمزه رو حتما درست کنین و نوش جان کنین
اگه سوالی داشتین بپرسین یا خودم یا بقیه عزیزانی که میخونن راهنماییتون میکنیم.

online user 535 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

فسنجان ملس یا ترش

طعم اصلی فسنجان به رب انار برمی‌گرده
اگر طرفدار خورش ترش هستید، باید رب انار ترش بیشتری بریزید
اما اگه مزه‌ی ملس رو بیشتر می‌پسندید، بهترین کار اینه که رب انار رو با کمی شکر ترکیب کنید
شکر رو یک باره نریزید، بلکه به‌تدریج اضافه کنید و هر بار مزه کنید تا دقیقاً به طعم دلخواه برسید
اینطوری می‌تونید فسنجونی درست کنید که مطابق سلیقه‌ی خودتون باشه.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

ترفند روغن انداختن فسنجون

یکی از روش‌های قدیمی و کارآمد برای اینکه فسنجون بیشتر روغن بیندازه، استفاده از یخه
وقتی خورش کمی غلیظ شد و مواد به‌خوبی با هم ترکیب شدن، چند تکه یخ کوچک داخل خورش بندازید
این شوک حرارتی باعث میشه روغن گردو راحت‌تر آزاد بشه
یادتون باشه بعد از انداختن یخ، خورش رو هم نزنید و بذارید با حرارت ملایم به آرامی بپزه.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

گردوی مناسب برای فسنجان

گردو مهم‌ترین ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی خورشت فسنجان هستش
کیفیت و تازگی گردو مستقیماً روی طعم، رنگ و روغن انداختن خورش تأثیر داره
برای پخت یک فسنجان اصیل و خوشمزه، بهتره همیشه از گردوی ایرانی و پرروغن استفاده کنید
گردوهای کهنه که مدت زیادی از خشک شدنشون گذشته، معمولاً باعث میشن خورش خوب روغن نندازه
یک ترفند ساده موقع خرید گردو اینه که کمی از مغز گردو رو بین دو انگشت فشار بدید
اگر دستتون کمی چرب شد، یعنی گردو تازه و روغنیه و بهترین انتخاب برای فسنجونه.

0 dislike icon

ببین چطور تاریکی رو میشکافه!!! (واقعاً باور نکردنیه)

من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

زمان پخت فسنجان با مرغ

فسنجان از اون دسته خورش‌هاست که برای خوشمزه شدن نیاز به صبر داره
این خورش باید ساعت‌ها روی حرارت ملایم بمونه تا گردوها روغن بندازن و طعم‌ها با هم یکی بشن
به‌طور معمول زمان پخت فسنجون بین ۵ تا ۷ ساعت متغیره و بستگی به نوع گردو و شدت حرارت داره
هر چی بیشتر روی شعله‌ی ملایم بمونه، رنگش تیره‌تر و مزه‌اش عمیق‌تر میشه
برای اینکه حرارت یکنواخت بمونه و خورش نسوزه، میتونید از شعله‌پخش‌کن استفاده کنین
اینطوری خورش آرام‌آرام می‌پزه و در نهایت جاافتاده و بی‌نظیر میشه.

0 dislike icon

خیلی بیشتر از یخ سرما رو نگه میداره
  • بذارین کنار مواد غذایی توی ماشین
  • یا توی کلمن برای خنک نگه داشتن نوشیدنی
  • حتی برای وقتی جایی از بدن کوفته میشه
  • خیلی بهتر از یخ آبکیه و خیس نمیشه

قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی