مگه میشه عاشق عطر و طعم این ذرت مکزیکی خوشمزه نشد؟؟؟
این راهنمای مرحله به مرحله رو براتون آماده کردم
خیلی راحت قدم به قدم جلو برین و یه ذرت مکزیکی خیابونی خوشمزه درست کنین.
حتما بخش نظرات رو هم بخونین
برای اینکه دستور پخت رو راحت بتونین اجرا کنین، فوت و فن های خوشمزه تر شدن رو انتهای مطلب توی بخش نظرات براتون نوشتم.
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی مواد اولیه مورد نیاز رو توی جدول نوشتم
وقتی مواد لازم رو آماده کردین، خیلی راحت طبق آموزش جلو برین.
مواد لازم | مقدار برای ۴ نفر |
---|---|
ذرت کنسروی یا ذرت خام | ۱ قوطی |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آویشن و آبلیمو | به اندازه کافی |
برای تهیه ذرت مکزیکی به روش بازاری برای شروع، ذرت کنسروی رو داخل صافی میریزیم تا آب اضافیش کامل گرفته بشه
بعد یه قابلمه مناسب روی حرارت میذاریم و کره رو توش ذوب میکنیم
وقتی کره آب شد، ذرتها رو اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدیم تا کمی نرم و خوشعطر بشن.
اگه نمیخواید از کنسرو استفاده کنید و ذرت تازه در دسترس دارید، خیلی راحت میتونید خودتون بپزیدش
کافیه ذرتهای خام رو داخل یه قابلمهی بزرگ بریزید و مقداری آب اضافه کنید
بعد حرارت رو کم کنید و اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آروم بپزه تا دونهها نرم بشن
برای بهتر شدن طعم ذرت ها مقداری نمک هم به آب در حال جوش اضافه کنید
اینجوری ذرتتون هم سالمتره، هم خوشطعمتر.
قارچها رو بعد از شستن، به سلیقهمون حلقهای یا نگینی خرد میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم
کمی تفت میدیم تا آب قارچها دربیاد
بعد کمی آبلیمو میریزیم که باعث میشه رنگ قارچ تیره نشه.
در این مرحله حرارت رو ملایم تر میکنیم، درِ قابلمه رو میذاریم و حدود 5 دقیقه صبر میکنیم تا قارچها کامل نرم بشن
بعد دوباره در قابلمه رو برمیداریم و مواد رو تفت میدیم تا آبی که قارچ انداخته کاملاً بخار بشه.
وقتی آب بخار شد، سس مایونز رو همراه با نمک، فلفل سیاه و یهذره آویشن اضافه میکنیم
همه رو خوب هم میزنیم تا یکدست بشن
بعد پنیر پیتزا رو هم میریزیم و دوباره مخلوط میکنیم تا مواد کامل با هم ترکیب بشن.
حالا در قابلمه رو میذاریم و شعله رو خاموش میکنیم تا گرمای باقیمونده باعث آب شدن کامل پنیر بشه
بعد از دو دقیقه در قابلمه رو برمیداریم، یه هم کوچیک میزنیم و ذرت مکزیکی داغ و کشدار رو داخل ظرف سرو میریزیم
نوشجون! 😋
این طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده خوشمزه رو حتما درست کنین و نوش جان کنین
البته هرکسی برای ذرت مکزیکی یه فوت و فن های خاصی داره! 😋
اگه تو هم روش خوشمزهتری بلدی یا ترفند خاصی داری، حتما توی بخش نظرات برامون بنویس
ما عاشق امتحان کردن روشهای جدیدیم!
غذاهای مکزیکی به طعم تند معروفن!
توی ذرت مکزیکی هم اصلی ترین ادویه ها فلفل سیاه و فلفل قرمز هستش
اما ادویهی مخفی و خوشعطر این ترکیب، آویشنه که طعم رو چند برابر بهتر میکنه
در خود مکزیک هم معمولاً برای طعمدهی از پودر پیاز خشک و حتی نوعی چای مکزیکی استفاده میکنن تا عطر خاصی به ذرت بدن.
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ اگه ذرت سادهتر و سبکتر میپسندید
طبق همون مراحل بالا پیش برید و فقط قارچ رو حذف کنید
نتیجه همونقدر خوشمزه میشه، یه ذرت مکزیکی کلاسیک و ساده برای هر سلیقهای!
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال، جالبه بدونید در خود مکزیک، ذرت مکزیکی بهصورت بلال کامل درست میشه!
بلال رو اول میپزن، بعد با ترکیبی از کره و ادویههای تند مثل فلفل قرمز یه سس مخصوص درست میکنن و روی بلال میمالن.
نکته جالب اینه که در نسخهی اصلی مکزیکی، خبری از پنیر پیتزا نیست.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
ذرت مکزیکی با کالباس
ترکیب ذرت با کالباس یه مزهی بینظیر درست میکنه!
به همین خاطر خیلی از دکههای ذرت مکزیکی برای خوشطعمتر شدن، داخلش کمی کالباس یا ژامبون هم میریزن
بسته به سلیقهتون میتونید از هر نوع کالباس دلخواه استفاده کنید.
اگه خواستید به ذرتتون کالباس اضافه کنید، برای مقدار مواد بالا حدود ۱۰۰ گرم کالباس نگینی خرد کنید
بعد از اینکه آب قارچ کاملاً تبخیر شد، کالباس رو بریزید توی قابلمه و حدود دو دقیقه با کره تفت بدید
بعد هم ادامهی مراحل رو مثل قبل انجام بدید.