دنبال ترفند های عجیب و غریب نگرد
نکته هایی که امروز بهت میگم رو اجرا کن
فقط ببین سیب زمینی سرخ کرده چطوری ترد و پفکی میشه
باور کن اگه با این روش درست کنی دیگه سیب زمینی بیرون رو نمیخوری
فقط چند تا ترفند ساده ولی خیلی مهم داره
خیلی ساده مراحل رو دنبال کن و نتیجه رو خودت ببین.
بریم سراغ طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ترد و خوشمزه
مرحله به مرحله توضیح دادم دقیقا به همین ترتیب جلو برین
مرحله نیم پز کردن اختیاری هستش اگه انجام ندین باز هم ترد و خوشمزه میشه
فقط اگه نیم پز کنین طعمش یه مقدار بهتر میشه.
مواد لازم | مقدار لازم |
---|---|
سیب زمینی | ۲ عدد درشت |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
برای شروع بگم که سعی کنید سیب زمینی ها رو هم اندازه خرد کنید تا موقع سرخ شدن، هم زمان سرخ بشن.
حتما و حتما و حتما بعد از خرد کردن، سیب زمینی هارو باید بشورین
برای راحتی کار بریزین توی آبکش و روش آب بگیرین و با دست تکون بدین
سیب زمینی وقتی خرد میشه، نشاستهی سطحش بیرون میاد
اگه همونجوری بریزی تو روغن:
بعد شستن حتما سیب زمینی هارو باید خشک کنی
اگه بذاری توی آبکش خودش بعد یه مدت خشک میشه
ولی برای خشک شدن سریعتر، میتونی داخل یه دستمال تمیز بریزی و قشنگ خشکشون کنی.
همونطور که اول گفتم این مرحله اختیاری هستش
روزایی که وقت دارین این مرحله رو هم انجام بدین
اگه سیب زمینی هارو قبل سرخ کردن حدود کمتر از 5 دقیقه داخل آب جوش بپزید نتیجه نهایی خیلی بهتر میشه
توی این مرحله فقط باید کمی نرم بشن
توجه کنید فقط کمی نرم بشن، له و پخته نشن
اگه سیب زمینی ها رو نیم پز کردین، بعد از نیم پز شدن صبر کنید تا کامل خشک بشن.
این مرحله قبل از سرخ کردن خیلی خیلی مهمه
حتما قبل از سرخ کردن یا وقتی که سیب زمینی هارو داخل روغن میریزید بهش مقدار کمی زردچوبه اضافه کنید
زردچوبه یه لایه نازک درست میکنه
باعث میشه سیب زمینی هم رنگ خوبی بگیره هم جلوی سوختن سیب زمینی رو میگیره
نگران نباشید اصلا روی طعم سیب زمینی سرخ کرده تاثیر بدی نمیذاره
امتحان کنید و خودتون نتیجه رو ببینید.
این قسمت هم مهمه
برای اینکه سیب زمینی ها خوب سرخ بشن نباید روغن کم باشه
برای اینکه روغن کمتری مصرف بشه میتونید از ظرف کوچیک تری استفاده کنید
اینطوری روغن پخش نمیشه و حداقل چند سانتی متر عمق پیدا میکنه
اگه روغن کم مصرف میکنید، کمترین حالت اینه که حداقل روغن تا وسط سیب زمینی ها بالا بیاد.
شعله گازو روی متوسط بذارین، اگه زیاد باشه مغز پخت نمیشه
اول صبر کنید روغن حسابی داغ بشه
برای تست یه سیب زمینی بندازید داخل روغن اگه قل زد یعنی داغ شده
اگه داغ شده بقیه سیب زمینی ها رو بریزید و بذارین سرخ بشن
برای این که بفهمین سرخ شدن یا نه با چنگال سیب زمینی رو بیرون بیارین و تست کنید
وقتی سرخ شدن سیب زمینی ها رو از روغن بیرون بیارید و روی توری یا دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
حالا وقتشه نمک، فلفل سیاه و ادویه هایی که دوست دارین رو روی سیب زمینی ها بپاشید
سیب زمینی سرخ کرده رو زیر و رو کنید تا همه خلال ها به ادویه آغشته بشن
حتما اضافه کردن نمک و فلفل سیاه رو در مرحله آخر انجام بدین
اگه اولش نمک بزنید سیب زمینی نرم میشه
فلفل رو مشکلی نداره که قبل سرخ کردن اضافه کنی
ولی چون توی روغن میسوزه اگه آخرش بزنی عطر و طعمش بیشتر حس میشه.
با این روش سیب زمینی سرخ کرده رستورانی رو درست کنید و نتیجه رو خودتون ببینید
حتما درست کنید و نوش جان کنید و نتیجه رو هم بگین
اگه سوالی داشتین بپرسین یا خودم یا بقیه عزیزانی که میخونن راهنماییتون میکنیم.
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
دنبال ترفند های عجیب و غریب نگرد، بهترین روش سرخ کردن سیب زمینی همینه
نکته هایی که گفتم اجرا کن ببین چطوری ترد و خوشمزه میشه.