search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فست فودی + تکنیک ترد شدن
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فست فودی + تکنیک ترد شدن

دنبال ترفند های عجیب و غریب نگرد
نکته هایی که امروز بهت میگم رو اجرا کن
فقط ببین سیب زمینی سرخ کرده چطوری ترد و پفکی میشه
باور کن اگه با این روش درست کنی دیگه سیب زمینی بیرون رو نمیخوری
فقط چند تا ترفند ساده ولی خیلی مهم داره
خیلی ساده مراحل رو دنبال کن و نتیجه رو خودت ببین.

سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

بریم سراغ طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ترد و خوشمزه
مرحله به مرحله توضیح دادم دقیقا به همین ترتیب جلو برین
مرحله نیم پز کردن اختیاری هستش اگه انجام ندین باز هم ترد و خوشمزه میشه
فقط اگه نیم پز کنین طعمش یه مقدار بهتر میشه.

مواد لازممقدار لازم
سیب زمینی۲ عدد درشت
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

انتخاب و برش سیب زمینی

برای شروع بگم که سعی کنید سیب زمینی ها رو هم اندازه خرد کنید تا موقع سرخ شدن، هم زمان سرخ بشن.

شستن و خشک کردن سیب زمینی

حتما و حتما و حتما بعد از خرد کردن، سیب زمینی هارو باید بشورین
برای راحتی کار بریزین توی آبکش و روش آب بگیرین و با دست تکون بدین
سیب زمینی وقتی خرد میشه، نشاسته‌ی سطحش بیرون میاد
اگه همون‌جوری بریزی تو روغن:

  • خلال ها به هم می چسبن
  • سیب زمینی حالت روغنی و خمیری پیدا میکنه

بعد شستن حتما سیب زمینی هارو باید خشک کنی
اگه بذاری توی آبکش خودش بعد یه مدت خشک میشه
ولی برای خشک شدن سریعتر، میتونی داخل یه دستمال تمیز بریزی و قشنگ خشکشون کنی.

نیم پز کردن سیب زمینی

همونطور که اول گفتم این مرحله اختیاری هستش
روزایی که وقت دارین این مرحله رو هم انجام بدین
اگه سیب زمینی هارو قبل سرخ کردن حدود کمتر از 5 دقیقه داخل آب جوش بپزید نتیجه نهایی خیلی بهتر میشه
توی این مرحله فقط باید کمی نرم بشن
توجه کنید فقط کمی نرم بشن، له و پخته نشن
اگه سیب زمینی ها رو نیم پز کردین، بعد از نیم پز شدن صبر کنید تا کامل خشک بشن.

اینجا حتما زردچوبه اضافه کنید

این مرحله قبل از سرخ کردن خیلی خیلی مهمه
حتما قبل از سرخ کردن یا وقتی که سیب زمینی هارو داخل روغن میریزید بهش مقدار کمی زردچوبه اضافه کنید
زردچوبه یه لایه نازک درست می‌کنه
باعث میشه سیب زمینی هم رنگ خوبی بگیره هم جلوی سوختن سیب زمینی رو میگیره
نگران نباشید اصلا روی طعم سیب زمینی سرخ کرده تاثیر بدی نمیذاره
امتحان کنید و خودتون نتیجه رو ببینید.

این مقدار روغن بریزید

این قسمت هم مهمه
برای اینکه سیب زمینی ها خوب سرخ بشن نباید روغن کم باشه
برای اینکه روغن کمتری مصرف بشه میتونید از ظرف کوچیک تری استفاده کنید
اینطوری روغن پخش نمیشه و حداقل چند سانتی متر عمق پیدا میکنه
اگه روغن کم مصرف میکنید، کمترین حالت اینه که حداقل روغن تا وسط سیب زمینی ها بالا بیاد.

سرخ کردن سیب زمینی

شعله گازو روی متوسط بذارین، اگه زیاد باشه مغز پخت نمیشه
اول صبر کنید روغن حسابی داغ بشه
برای تست یه سیب زمینی بندازید داخل روغن اگه قل زد یعنی داغ شده
اگه داغ شده بقیه سیب زمینی ها رو بریزید و بذارین سرخ بشن
برای این که بفهمین سرخ شدن یا نه با چنگال سیب زمینی رو بیرون بیارین و تست کنید
وقتی سرخ شدن سیب زمینی ها رو از روغن بیرون بیارید و روی توری یا دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی‌شون گرفته بشه.

مزه دار کردن سیب زمینی

حالا وقتشه نمک، فلفل سیاه و ادویه هایی که دوست دارین رو روی سیب زمینی ها بپاشید
سیب زمینی سرخ کرده رو زیر و رو کنید تا همه خلال ها به ادویه آغشته بشن
حتما اضافه کردن نمک و فلفل سیاه رو در مرحله آخر انجام بدین
اگه اولش نمک بزنید سیب زمینی نرم میشه
فلفل رو مشکلی نداره که قبل سرخ کردن اضافه کنی
ولی چون توی روغن میسوزه اگه آخرش بزنی عطر و طعمش بیشتر حس میشه.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده

با این روش سیب زمینی سرخ کرده رستورانی رو درست کنید و نتیجه رو خودتون ببینید
حتما درست کنید و نوش جان کنید و نتیجه رو هم بگین
اگه سوالی داشتین بپرسین یا خودم یا بقیه عزیزانی که میخونن راهنماییتون میکنیم.

online user 565 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 1 هفته پیش

دنبال ترفند های عجیب و غریب نگرد، بهترین روش سرخ کردن سیب زمینی همینه
نکته هایی که گفتم اجرا کن ببین چطوری ترد و خوشمزه میشه.

0 dislike icon

هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

  • حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
خیلی بیشتر از یخ سرما رو نگه میداره
  • بذارین کنار مواد غذایی توی ماشین
  • یا توی کلمن برای خنک نگه داشتن نوشیدنی
  • حتی برای وقتی جایی از بدن کوفته میشه
  • خیلی بهتر از یخ آبکیه و خیس نمیشه

قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی