بریم سراغ آموزش مرحله به مرحله بهترین شله زرد جهان هستی
شله زرد امروز قراره جلوی مهمونا و خانواده برات دلبری کنه
فقط قبلش بگم حتما بخش نظرات رو هم بخونین
چون برای اینکه دستور پخت رو راحت بتونین اجرا کنین، فوت و فن های آب ننداختن و خوشمزه تر شدن رو انتهای مطلب توی بخش نظرات براتون نوشتم.
برای طرز تهیه شله زرد مواد اولیه ای که نیاز دارید رو توی جدول نوشتم
وقتی مواد لازم رو آماده کردین، خیلی راحت طبق آموزش جلو برین
طعم این شله زرد هیچوقت از یاد مهمون هاتون نمیره.
مواد لازم | مقدار لازم برای ۱۲ نفر |
---|---|
برنج نیم دانه | ۲ لیوان |
شکر | ۳ لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
خلال بادام | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | برای تزیین |
برای شروع، برنج را پاک کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید
تا روی سطح برنج آب بریزید و به آرامی با دست دانه ها را زیر و رو کنید
سپس آب را خالی کرده و دوباره آب تازه روی آن بریزید
این کار را چند بار تکرار کنید تا آب برنج کاملاً زلال شود.
بعد از شستن کامل، آب داخل کاسه را خالی کنید و یک لیوان گلاب به همراه یک لیوان آب به برنج اضافه کنید
اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه بماند تا دانه های برنج خوب خیس بخورند و عطر گلاب در آن نفوذ کند.
بادام ها را هم در ظرفی جداگانه بریزید و با مقداری آب بگذارید خیس بخورند تا پوست قهوهای آنها بهراحتی جدا شود.
قابلمه مخصوص پخت شله زرد را آماده کنید و حدود ۸ لیوان آب داخل آن بریزید
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید
سپس مخلوط برنج، آب و گلاب را داخل قابلمه بریزید
زمانی که دوباره آب جوش آمد، کف روی آن را بردارید و حرارت را کم کنید تا برنج بپزد.
وقتی برنج کاملاً نرم شد، زعفران دم کرده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا رنگ زعفران در همه جای شله پخش شود
سپس شکر را بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً در مواد حل شود و شله زرد ته نگیرد.
بعد از حل شدن شکر، بادام های پوست گرفته و خلال شده را (بهجز مقداری برای تزئین) به قابلمه اضافه کنید
در این مرحله کمی نمک هم اضافه کنید تا طعم شله زرد متعادل شود
مرتب هم بزنید تا مواد به ته قابلمه نچسبند و ته نگیرد.
به هم زدن ادامه دهید تا شله زرد کم کم غلیظ شود و به قوام دلخواه برسد
برای امتحان، مقدار کمی از آن را در کاسهای بریزید
صبر کنید کمی خنک شود و بچشید.
اگر غلظت مطلوب بود، کره را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا کره به خوبی با مواد ترکیب شود
سپس شعله را خاموش کنید
اگر هنوز شله زرد کمی شل بود، اجازه دهید چند دقیقه دیگر بجوشد تا سفت تر شود.
فراموش نکنید که شله زرد بعد از خنک شدن، کمی سفت تر میشود
در پایان، آن را در ظرف های دلخواه بریزید و با دارچین، خلال بادام، پودر نارگیل یا پسته تزئین کنید
نوش جان.🌸
این شله زرد خوشمزه رو حتما درست کنین و نوش جان کنین
دوست دارین آموزش بعدی چی باشه؟
البته هر کسی برای شله زرد یه فوت و فن های خاصی داره! 😋
اگه شما هم روش خوشمزه تری بلدی یا ترفند خاصی داری، حتما توی بخش نظرات برامون بنویس
ما عاشق امتحان کردن روشهای جدیدیم!
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
ساخت برند خوش نام فورد آمریکا
بودنش نسبت به نبودنش مثل بودن و نبودن برق تو خونست
قابلیت پاشیدن کف هم داره
یه کف یکنواخت، روی تمام سطح خودرو ایجاد میکنه
فقط کافیه با یه دستمال نرم کف رو بمالید و بعد آب کشی کنید
به نسبت قیمت بی نظیره، در خریدش شک نکنید.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
آب انداختن شله زرد
یکی از مشکلات رایج بعد از پخت شله زرد اینه که وقتی داخل یخچال میمونه، آب میاندازه
دلیلش اینه که آب اضافی در زمان پخت، کامل تبخیر نشده
برای جلوگیری از آب انداختن شله زرد، بعد از اینکه شله زرد آماده شد، زیر قابلمه شعلهپخشکن بذار و اجازه بده حدود یک ساعت دیگه روی حرارت ملایم بمونه
این کار باعث میشه آب اضافی کاملاً بخار بشه و شله زردت بعد از سرد شدن آب نندازه.