سلام، امروز میخوام طرز تهیه پنکیک فوق العاده خوشمزه رو بهتون یاد بدم
میخوای پنکیک پف دار و نرم و خوشمزه بشه؟
مرحله به مرحله برو جلو
همه ی نکته های مهم رو برات نوشتم
اگه وسط کار جایی گیر کردی یا سوالی داشتی، بپرس تا راهنماییت کنم.
خب بریم سراغ طرز تهیه پنکیک، مواد لازم رو آماده کنید، چیز خاصی نمیخواد، احتمالاً همه مواد لازم رو توی خونه دارید.
مواد اولیه | برای ۴ نفر | برای ۸ نفر | برای ۱۶ نفر |
---|---|---|---|
آرد سفید | ¾ پیمانه | 1 و ½ پیمانه | 3 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 و ¾ قاشق چایخوری | 3 و ½ قاشق چایخوری | 7 قاشق چایخوری |
شکر | ½ قاشق غذاخوری | 1 قاشق غذاخوری | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | ⅛ قاشق چایخوری (یا بیشتر بنا به ذائقه) | ¼ قاشق چایخوری (یا بیشتر بنا به ذائقه) | ½ قاشق چایخوری (یا بیشتر بنا به ذائقه) |
شیر | ⅝ فنجان | 1 و ¼ پیمانه | 2 و ½ پیمانه |
کره آب شده | 1 و ½ قاشق غذاخوری | 3 قاشق غذاخوری | 6 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ½ عدد | 1 عدد بزرگ | 2 عدد بزرگ |
اول از همه، آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک رو تو یه کاسه بزرگ با هم الک کن
همین باعث میشه پنکیک پفکی و لطیف در بیاد
خیلیا همین مرحله ساده رو جدی نمیگیرن و پنکیک آخر کار سنگین و سفت میشه.
وسطش یه گودی درست کن مثل عکس پایین
بعد شیر، کره آب شده و تخممرغ رو بهش اضافه کن.
حالا مواد رو هم بزن ولی موقع هم زدن زیاده روی نکن!
فقط تا جایی بزن که مواد یکدست بشن، اگه زیادی هم بزنی پنکیک لاستیکی درمیاد
یکم گلولههای کوچیک هم توش باشه مشکلی نداره، حساس نشو.
یه ماهیتابه نچسب یا ساج رو کمی با کره یا روغن چرب کن
کره یا روغن رو زیاد نریز، فقط در حد یه لایه نازک که نچسبه
اگه داغ داغ بذاری، پنکیک وسطش خام میمونه و بیرونش میسوزه
برای هر پنکیک حدود یه چهارم پیمانه از مایع رو بریز.
صبر کن تا روش حباب بزنه و لبهها کمی خشک بشه
این دقیقاً نشونهایه که وقت برگردوندنه، معمولا ۲-۳ دقیقه طول میکشه
نکته: اگه حبابها وسط مایع ظاهر شدن، یعنی حرارت خوبه
اگه فقط اطراف حباب زد، یعنی حرارت پایینه.
وقتی حبابها ظاهر شدن و لبهها خودشون رو گرفتن، با یه کفگیر نازک و پهن آروم پنکیک رو برگردون
سمت دوم معمولاً سریعتر میپزه، حدود ۱ دقیقه کافیه
همین کار رو با بقیه مایع تکرار کن.
پنکیک باید داغ سرو بشه، میتونی روش شیره، عسل، شکلات آب شده بریزی
یه کره کوچیک هم اگه بذاری روش، با حرارت خودش آب میشه و طعم رو چند برابر بهتر میکنه
اگه میخوای حرفهایتر باشی، پنکیکها رو توی فر روی کمترین دما (حدود ۶۰ درجه) نگه دار تا وقتی همه آماده شدن، هنوز داغ باشن
حتما درست کردین نظرتون رو بنویسین و اگه جایی مشکلی پیش اومد بگین تا راهنماییتون کنم.
پنکیک خودش بهتون علامت میده!
وقتی روی سطحش حباب زد و لبهها خشک و سفت شد، وقتشه برگردونید
معمولاً هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه طول میکشه.
پنکیکهای اضافه رو توی ظرف دربسته توی یخچال بذارید، حدود یک هفته میمونه
یادتون باشه شیره یا مربا رو فقط موقع سرو اضافه کنید که خمیر نشه.
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
مایع پنکیک لازم نیست خیلی صاف و یکدست بشه، چندتا گلوله کوچیک توش باشه اتفاقاً باعث میشه پنکیکهاتون پفکیتر دربیاد
اگه خیلی هم بزنید پنکیکهاتون سفت میشن.
پنکیک وقتی خوشرنگ و یکدست در میاد که تابه از اول داغ باشه، اینجوری لبهها هم ترد و جذاب میشن.
تابه باید داغ باشه، ولی حرارت خیلی بالا پنکیک رو میسوزونه، بهترین حالت شعله متوسطه.
عجله نکنید برای برگردوندن، وقتی روی پنکیک حباب ظاهر شد و لبهها کمی خشک شدن، وقتشه برگردونید.
همون وقتی که حبابها ترکیدن و طلایی شد، برگردونید، دوبار و سه بار برگردوندن فقط باعث میشه پنکیکهاتون سفت بشه.
توی تابه فاصله بذارید تا راحت بتونید برگردونید، بعد از برگردوندن هم با کفگیر فشار ندید، این کار پفش رو میخوابونه.
طرز تهیه پنکیک ساده با آب، من حدود ۶ ساله دارم از همین دستور استفاده میکنم، فقط یکم آب اضافه میکنم و مهمتر از همه، مواد خشک رو دوبار الک میکنم.
شاید همه ذائقهشون مثل ما نباشه، اما اگه حس کردید پنکیکهاتون زیادی کلفته، شیر یا چیزای دیگه اضافه نکنید
فقط یه کم آب بریزید، اگه هم دیدید خیلی گلوله داره، بیشتر الکش کنید.
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
سلام، من تنها تغییری که در این طرز تهیه پنکیک دادم این بود که یه قاشق چایخوری وانیل اضافه کردم
خانواده عاشقش شدن، چیزی که خیلی دوست داشتم این بود که مایع غلظت کیک داشت، خیلی راحت پخت و فوقالعاده خوشمزه شد
این دستور رسماً رفت تو لیست دستورهای محبوب ما.