search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه پنکیک | ساده + پفکی + خوشمزه برای صبحانه
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه پنکیک | ساده + پفکی + خوشمزه برای صبحانه

سلام، امروز میخوام طرز تهیه پنکیک فوق العاده خوشمزه رو بهتون یاد بدم
میخوای پنکیک پف دار و نرم و خوشمزه بشه؟
مرحله به مرحله برو جلو
همه ی نکته های مهم رو برات نوشتم
اگه وسط کار جایی گیر کردی یا سوالی داشتی، بپرس تا راهنماییت کنم.

پنکیک رژیمی

طرز تهیه پنکیک

خب بریم سراغ طرز تهیه پنکیک، مواد لازم رو آماده کنید، چیز خاصی نمیخواد، احتمالاً همه مواد لازم رو توی خونه دارید.

مواد اولیهبرای ۴ نفربرای ۸ نفربرای ۱۶ نفر
آرد سفید¾ پیمانه1 و ½ پیمانه3 پیمانه
بکینگ پودر1 و ¾ قاشق چایخوری3 و ½ قاشق چایخوری7 قاشق چایخوری
شکر½ قاشق غذاخوری1 قاشق غذاخوری2 قاشق غذاخوری
نمک⅛ قاشق چایخوری (یا بیشتر بنا به ذائقه)¼ قاشق چایخوری (یا بیشتر بنا به ذائقه)½ قاشق چایخوری (یا بیشتر بنا به ذائقه)
شیر⅝ فنجان1 و ¼ پیمانه2 و ½ پیمانه
کره آب شده1 و ½ قاشق غذاخوری3 قاشق غذاخوری6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ½ عدد1 عدد بزرگ2 عدد بزرگ

الک کردن و ترکیب مواد

اول از همه، آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک رو تو یه کاسه بزرگ با هم الک کن

  • الک کردن خیلی مهمه

همین باعث میشه پنکیک پفکی و لطیف در بیاد
خیلیا همین مرحله ساده رو جدی نمی‌گیرن و پنکیک آخر کار سنگین و سفت میشه.

طرز پخت پنکیک ساده

یه گودی درست کن

وسطش یه گودی درست کن مثل عکس پایین
بعد شیر، کره آب شده و تخم‌مرغ رو بهش اضافه کن.

طرز تهیه پنکیک

مواد رو هم بزن

حالا مواد رو هم بزن ولی موقع هم زدن زیاده روی نکن!
فقط تا جایی بزن که مواد یکدست بشن، اگه زیادی هم بزنی پنکیک لاستیکی درمیاد
یکم گلوله‌های کوچیک هم توش باشه مشکلی نداره، حساس نشو.

طرز تهیه پنکیک

حالا پنکیک رو بریز

یه ماهیتابه نچسب یا ساج رو کمی با کره یا روغن چرب کن
کره یا روغن رو زیاد نریز، فقط در حد یه لایه نازک که نچسبه

  • حرارت هم باید متوسط رو به کم باشه

اگه داغ داغ بذاری، پنکیک وسطش خام می‌مونه و بیرونش می‌سوزه
برای هر پنکیک حدود یه چهارم پیمانه از مایع رو بریز.

طرز تهیه پنکیک خانگی

صبر کن تا حباب بزنه

صبر کن تا روش حباب بزنه و لبه‌ها کمی خشک بشه
این دقیقاً نشونه‌ایه که وقت برگردوندنه، معمولا ۲-۳ دقیقه طول می‌کشه
نکته: اگه حباب‌ها وسط مایع ظاهر شدن، یعنی حرارت خوبه
اگه فقط اطراف حباب زد، یعنی حرارت پایینه.

پنکیک خانگی

برگردوندن پنکیک

وقتی حباب‌ها ظاهر شدن و لبه‌ها خودشون رو گرفتن، با یه کفگیر نازک و پهن آروم پنکیک رو برگردون
سمت دوم معمولاً سریع‌تر می‌پزه، حدود ۱ دقیقه کافیه
همین کار رو با بقیه مایع تکرار کن.

طرز تهیه پنکیک پف دار

سرو حرفه ای

پنکیک باید داغ سرو بشه، می‌تونی روش شیره، عسل، شکلات آب شده بریزی
یه کره کوچیک هم اگه بذاری روش، با حرارت خودش آب میشه و طعم رو چند برابر بهتر می‌کنه
اگه می‌خوای حرفه‌ای‌تر باشی، پنکیک‌ها رو توی فر روی کمترین دما (حدود ۶۰ درجه) نگه دار تا وقتی همه آماده شدن، هنوز داغ باشن
حتما درست کردین نظرتون رو بنویسین و اگه جایی مشکلی پیش اومد بگین تا راهنماییتون کنم.

طرز تهیه پن کیک

کی باید پنکیک رو برگردونیم؟

پنکیک خودش بهتون علامت میده!
وقتی روی سطحش حباب زد و لبه‌ها خشک و سفت شد، وقتشه برگردونید
معمولاً هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه طول می‌کشه.

گرم کردن دوباره پنکیک

پنکیک‌های اضافه رو توی ظرف دربسته توی یخچال بذارید، حدود یک هفته می‌مونه
یادتون باشه شیره یا مربا رو فقط موقع سرو اضافه کنید که خمیر نشه.

مشاهده قیمت و مشخصات shop

مایع رو زیاد هم نزنید

مایع پنکیک لازم نیست خیلی صاف و یکدست بشه، چندتا گلوله کوچیک توش باشه اتفاقاً باعث میشه پنکیک‌هاتون پفکی‌تر دربیاد
اگه خیلی هم بزنید پنکیک‌هاتون سفت میشن.

تابه رو از قبل داغ کنید

پنکیک وقتی خوش‌رنگ و یکدست در میاد که تابه از اول داغ باشه، اینجوری لبه‌ها هم ترد و جذاب میشن.

حرارت زیاد نذارید

تابه باید داغ باشه، ولی حرارت خیلی بالا پنکیک رو می‌سوزونه، بهترین حالت شعله متوسطه.

صبر کنید تا حباب بزنه

عجله نکنید برای برگردوندن، وقتی روی پنکیک حباب ظاهر شد و لبه‌ها کمی خشک شدن، وقتشه برگردونید.

فقط یه بار برگردونید

همون وقتی که حباب‌ها ترکیدن و طلایی شد، برگردونید، دوبار و سه بار برگردوندن فقط باعث میشه پنکیک‌هاتون سفت بشه.

جا بدید برای هر پنکیک

توی تابه فاصله بذارید تا راحت بتونید برگردونید، بعد از برگردوندن هم با کفگیر فشار ندید، این کار پفش رو می‌خوابونه.

online user 573 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس زهرا
zahra1 زهرا
3 هفته پیش

سلام، من تنها تغییری که در این طرز تهیه پنکیک دادم این بود که یه قاشق چای‌خوری وانیل اضافه کردم
خانواده عاشقش شدن، چیزی که خیلی دوست داشتم این بود که مایع غلظت کیک داشت، خیلی راحت پخت و فوق‌العاده خوشمزه شد
این دستور رسماً رفت تو لیست دستورهای محبوب ما.

0 dislike icon

عکس ستاره
setare.i ستاره
3 هفته پیش

سلام در طرز تهیه پن کیک میشه به جای کره آب شده، روغن بریزم؟

0 dislike icon

عکس پریا
paria پریا
3 هفته پیش

طرز تهیه پنکیک ساده با آب

طرز تهیه پنکیک ساده با آب، من حدود ۶ ساله دارم از همین دستور استفاده می‌کنم، فقط یکم آب اضافه می‌کنم و مهم‌تر از همه، مواد خشک رو دوبار الک می‌کنم.
شاید همه ذائقه‌شون مثل ما نباشه، اما اگه حس کردید پنکیک‌هاتون زیادی کلفته، شیر یا چیزای دیگه اضافه نکنید
فقط یه کم آب بریزید، اگه هم دیدید خیلی گلوله داره، بیشتر الکش کنید.

0 dislike icon

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی