این کوکو سیب زمینی پفکی و ترد و خوشمزه صدای گاز زدنش تا سر کوچه شنیده میشه
این راهنمای مرحله به مرحله رو آماده کردم تا راحت درستش کنی
حتما بخش نظرات رو هم بخونین
برای اینکه دستور پخت رو راحت بتونین اجرا کنین، فوت و فن های خوشمزه تر شدن انتهای مطلب توی بخش نظرات براتون نوشتم.
برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای 4 نفر مواد اولیه مورد نیاز رو توی جدول براتون نوشتم
وقتی مواد لازم رو آماده کردین، خیلی راحت طبق آموزش جلو برین
ترد ترین کوکو سیب زمینی منظومه شمسی.
مواد لازم | مقدار مواد برای ۴ نفر |
---|---|
سیب زمینی | ۵ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز (اختیاری) | ۱ عدد متوسط |
شوید خشک (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
برای شروع، سیب زمینی ها را خوب بشویید و داخل قابلمهای مناسب بریزید
سپس مقداری آب اضافه کنید تا روی آنها را بگیرد و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید
حدود ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا کاملاً بپزند و مغزپخت شوند.
بعد از پخت، اجازه دهید سیبزمینیها کمی خنک شوند تا راحتتر پوستشان را جدا کنید
اگر عجله دارید، میتوانید قابلمه را زیر آب سرد بگیرید تا زودتر خنک شوند
حالا سیب زمینی های پخته را رنده کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
این مرحله کاملا اختیاری است
اگر دوست دارید کوکوی خوشعطرتر و پفدارتری داشته باشید، میتوانید پیاز هم به آن اضافه کنید
پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافیاش خارج شود، سپس به سیبزمینی اضافه کنید.
در یک کاسه جداگانه، تخممرغها را بشکنید و با چنگال کمی هم بزنید تا یکدست شوند
حالا کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و مقداری شوید خشک به تخم مرغ اضافه کنید
شوید هم طعم خاصی میدهد و هم ظاهر کوکو را زیباتر میکند.
حالا تخم مرغ رو به سیب زمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید
باید مایه ای یکدست و چسبنده به دست بیاد
این کار باعث میشود کوکوها منسجمتر و خوشپختتر شوند.
اگر وقت دارید، مایه کوکو را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد
اما اگه عجله دارین میشه بعد از ترکیب کردن کوکو هارو سرخ کنید.
در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود
از مایه به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید، در دست فرم دهید و کمی صافش کنید
سپس آن را آرام در روغن داغ بیندازید تا دو طرفش طلایی و برشته شود
تمام کوکوها را به همین ترتیب آماده کنید و در پایان با نان، سبزی خوردن یا ترشی سرو کنید.
این طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته خوشمزه رو حتما درست کنین و نوش جان کنین
اگه سوالی داشتین بپرسین یا خودم یا بقیه عزیزانی که میخونن راهنماییتون میکنیم.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی، برای پفکی شدن کوکو
سیبزمینیها را رنده کرده و پیاز را جداگانه رنده کنید
آب اضافی پیاز را حتماً بگیرید تا مایه شل نشود
سپس تخممرغها را در ظرفی جداگانه خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشن و کف کنن
این نکته باعث پف بیشتر کوکو میشود
در مرحله بعد، همه مواد را با ادویهها ترکیب کنید و داخل روغن داغ بریزید
وقتی دو طرف کوکو طلایی شد، آن را از تابه خارج کرده و سرو کنید.
حالا طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام چطوریه؟
ابتدا سیبزمینیها و پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید
سپس در یک کاسه، تخممرغها را بشکنید و ادویههایی مثل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید
در ادامه، مواد رندهشده را به تخممرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود
در یک تابه، کمی روغن بریزید و مایه را در آن پخش کنید تا دو طرف کوکو سرخ و طلایی شود.
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
برای درست کردن کوکو سیب زمینی با مرغ
ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید
آنها را در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند
در یک تابه دیگر پیاز را خلالی یا نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا سبک و طلایی شود
در یک کاسه بزرگ، مرغ ریشریششده، سیبزمینی سرخشده و پیاز داغ را با هم ترکیب کنید
سپس تخممرغها را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند
در تابهای نچسب کمی روغن بریزید، مایه کوکو را داخل آن پخش کنید و اجازه دهید دو طرفش کاملاً طلایی و برشته شود
حدود ۱۵ دقیقه بعد، کوکوی خوشعطر شما آماده است.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
تو کوکو سیب زمینی چی بریزم خوشمزه بشه
تو کوکو سیب زمینی چی بریزم خوشمزه بشه هرکسی دستور پخت خوب بلده بگه لطفا
راز خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی چیه؟