search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی | مرحله به مرحله + نکات مهم
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی | مرحله به مرحله + نکات مهم

کیک یزدی، شیرینی خوش عطر و خوشمزه سنتی
هر وقت بوی هل و گلابش تو خونه میپیچه، آدم رو بیهوش میکنه!
تو این پست، طرز تهیه کیک یزدی خانگی رو با همه نکات ریز و فوت و فن هاش برات آماده کردم
تا راحت تو خونه یه کیک نرم و پفکی داشته باشی.

طرز تهیه کیک یزدی

مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کیک یزدی ساده خوشمزه را می توانید بر اساس جدول زیر آماده کنید.

مواد مورد نیازمقدار لازم
آرد سفید شیرینی پزی۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شکر۲/۳ پیمانه
روغن مایع۱/۲ پیمانه
ماست پر چرب۲/۳ پیمانه
بیکینگ پودر۱/۲ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
هل آسیاب شده۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک۱/۴ قاشق چایخوری

ترکیب تخم مرغ، شکر و هل

ابتدا تخم مرغ ها را کمی زودتر از یخچال بیرون بیاورید تا هم دما با محیط شوند
این کار باعث می شود موقع هم زدن بهتر پف کنند
حالا تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ بشکنید و به آن شکر و پودر هل اضافه کنید
با همزن خوب بزنید تا جایی که رنگ مواد روشن و بافتی کش دار و کرم رنگ پیدا کند.

اضافه کردن روغن، ماست و گلاب

در این مرحله روغن مایع و ماست پرچرب را به مواد قبلی بیفزایید
حدود یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند
سپس گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مخلوط کردن مواد خشک

آرد، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا سبک و هوادهی شود
حالا این ترکیب را کم کم به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید
برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، می توانید از همزن با سرعت پایین استفاده کنید تا در نهایت مایعی صاف و یکدست داشته باشید
هم زدن زیاد بعد از اضافه کردن آرد باعث سفت شدن کیک میشه
پس دور کند همزن یا لیسک دستت باشه و فقط تا وقتی یکدست شد، هم بزن.
حالا مواد کیک یزدی آماده شد.

ریختن مواد در قالب کاپ کیک

قالب کیک یزدی یا قالب های کاپ کیک را آماده کنید
یعنی اول آن ها را با کمی روغن یا کره چرب کرده و سپس آرد بپاشید تا کیک به راحتی از قالب جدا شه
حالا قالب ها را فقط تا دو سوم با مواد کیک پر کنید تا جای کافی برای پف کردن داشته باشند
برای اینکه روی کیک ها گنبدی شکل شود، می‌توانید با چاقوی چرب یک برش سطحی روی آن‌ها بزنید
در صورت تمایل هم کمی کنجد یا پسته خرد شده رویشان بپاشید.

طرز تهیه کیک یزدی

پختن کیک یزدی در فر

سینی فر را آماده کرده و قالب ها را روی آن بچینید
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را داخل فر قرار دهید
حدود 20 تا 30 دقیقه بعد کیک‌ها پخته می شوند
اگر دیدید سطحشان روشن مانده، برای 2 دقیقه آخر حالت گریل را روشن کنید تا روی کیک‌ها طلایی و خوشرنگ شوند.
کیک یزدی تازه و خوشبو آماده‌ است!
می توانید آن ها را همراه چای یا هر نوشیدنی دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.

کیک یزدی

کیک یزدی

برای تهیه یک کیک یزدی خوش طعم و با کیفیت، در صورت دسترسی می‌توانید به جای روغن مایع معمولی از روغن محلی و سنتی یزد استفاده کنید.
همچنین می‌توانید داخل قالب ها از کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی یا کاپ کیک استفاده کنید
در این صورت نیازی به چرب کردن یا آردپاشی قالب نخواهد بود.

online user 575 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

طرز تهیه کیک یزدی با شیر

برای طرز تهیه کیک یزدی با شیر تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید
در صورت نبودن همزن برقی، می توانید با همزن دستی یا چنگال به سرعت مواد را هم بزنید
حالا روغن، شکر، وانیل، شیر و گلاب را به مواد اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند
آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید، سپس مخلوط کنید
مایع کیک را روی کاغذهای تارت بریزید
در صورت تمایل، مقداری پودر دارچین یا کنجد برای تزئین روی کیک ها بپاشید
کاغذهای تارت را روی سینی بچینید و بگذارید کیک ها حداقل ۳۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزند
کیک یزدی آماده است، نوش جان!

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

طرز تهیه کیک یزدی در توستر

برای طرز تهیه کیک یزدی در توستر سه عدد تخم‌مرغ را همراه با شکر در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط سفید روشن شود و پف کند
بعد دو سوم پیمانه روغن و دو سوم پیمانه ماست را اضافه کنید و با قاشق در یک جهت هم بزنید تا مواد یکدست شوند
دو قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر، نصف قاشق چای‌خوری وانیل، پودر هل و کمی نمک را اضافه کرده و هم بزنید
سپس مقدار کمی گلاب اضافه کنید و دوباره هم بزنید
دو و نیم پیمانه آرد سفید را الک کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید
مایع کیک را داخل قالب های کاپ کیک کمی چرب شده بریزید و هر قالب را تا دو سوم پر کنید
با چاقو یک علامت + روی کیک ها ایجاد کنید و در صورت تمایل کمی پودر پسته، کنجد یا گل رز خشک شده روی آن ها بپاشید
حالا بالا و پایین توستر را با دمای ۲۰۰ روشن کنید و سینی توستر را در طبقه‌ بگذارید و توری توستر را هم در وسط بگذارید
بعد از گرم شدن توستر، کیک‌ها را داخل آن قرار دهید
دمای توستر در ده دقیقه اول روی ۲۰۰ درجه باشد و سپس آن را به ۱۶۰ درجه کاهش دهید.

0 dislike icon

فقط ببین چه قدرت نوری داره!

البته این یه چراغ قوه معمولی نیست

  • یه فندک المنتی داره
  • یه تیغ تیز برای برش زدن داره
  • دوتا پیچ گوشتی دو سو و چهارسو داره
  • در دلستر و نوشابه باز کن داره
  • یه سوت کمکی داره

یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
منفی 18 درجه وسط کویر

دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی