سلام، خواهشا کمکم کنید، چرا فسنجون روغن نمیندازه یه جا نوشته بود اب سرد بریز
من هرچقدر آب سرد میریزم روغن نمیندازه.
681 نفر آنلاین
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
روغن انداختن فسنجون
روغن انداختن فسنجون فقط به آب سرد و پختن طولانی نیست
چند تا ترفند ریز داره که اگه رعایتشون کنی، فسنجونت میترکونه.
آب سرد
اول این که گردوهایی که آسیاب کردی رو قبل از پخت با آب سرد مخلوط کن.
تکه های یخ
وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد و کمی غلیظ شد، چند تکه یخ داخلش بنداز
این شوک حرارتی باعث میشه گردو سریعتر روغن پس بده
یادت باشه بعد از انداختن یخها، خورش رو هم نزنی و اجازه بدی با حرارت ملایم ادامهی پخت رو طی کنه
این ترفند علاوه بر روغن انداختن، به جاافتادن خورش هم کمک زیادی میکنه.
گردوی مناسب برای فسنجان
مهمترین دلیل روغن انداختن فسنجون همین گردو هستش
اگه گردو کهنه باشه کمتر روغن میندازه
اگه گردو ایرانی استفاده کنی و نکاتی که گفتم رعایت کنی یه وجب روغن روی فسنجون میاد
موقع خرید یکم گردو رو با دو انگشت فشار بده
اگه دستت کمی چرب شد یعنی اون گردو مناسب فسنجون هستش.
صبور باش
فسنجون اصلا یه غذای فوری نیست!
از قدیم بهش غذای شاهانه میگفتن چون هم مواد اولیهاش گرون بوده، هم اینکه ساعتها باید روی شعله ملایم جا بیفته
در گذشته، خانمهای کدبانو فسنجون رو از یک روز قبل روی چراغهای سهفیتیلهای میذاشتن تا با حرارت خیلی خیلی کم به غلظت و رنگ مطلوب برسه
شاید الان با سبک زندگی مدرن نشه اینقدر زمان گذاشت
اما سعی کن تا جای ممکن فسنجون رو با صبر و حوصله بپزی
هرچه بیشتر روی حرارت ملایم بمونه، خوشمزهتر و لعابدارتر میشه.
نکته پایانی درباره گوشت و مرغ
فقط یادت باشه طولانی بودن پخت، روی گوشت هم اثر میذاره
اگه از گوشت چرخکرده قلقلی یا مرغ استفاده میکنی، اونها رو زود داخل خورش نریز، چون ممکنه وا برن یا له بشن
بهترین کار اینه که گوشت یا مرغ رو جداگانه نیمپز یا سرخ کنی و در نیمههای پخت به خورش اضافه کنی
اینطوری هم حسابی مزهدار میشن و هم ظاهرشون سالم باقی میمونه.
طرز تهیه فسنجان
و در آخر حتما طرز تهیه فسنجان رو کلیک کن، اونجا خیلی ساده از صفر تا صد همه چیز رو توضیح دادم
میخوای یه فسنجون درست کنی یه وجب روغن گردو داشته باشه حتما اون مطلب رو بخون.