search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
چرا فسنجون روغن نمیندازه + فوت و فن روغن انداختن فسنجون

چرا فسنجون روغن نمیندازه + فوت و فن روغن انداختن فسنجون

سلام، خواهشا کمکم کنید، چرا فسنجون روغن نمیندازه یه جا نوشته بود اب سرد بریز
من هرچقدر آب سرد میریزم روغن نمیندازه.

online user 681 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان
ashpazi آشپزی با مامان
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 ماه پیش

روغن انداختن فسنجون

روغن انداختن فسنجون فقط به آب سرد و پختن طولانی نیست
چند تا ترفند ریز داره که اگه رعایتشون کنی، فسنجونت می‌ترکونه.

آب سرد

اول این که گردوهایی که آسیاب کردی رو قبل از پخت با آب سرد مخلوط کن.

تکه های یخ

وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد و کمی غلیظ شد، چند تکه یخ داخلش بنداز
این شوک حرارتی باعث میشه گردو سریع‌تر روغن پس بده
یادت باشه بعد از انداختن یخ‌ها، خورش رو هم نزنی و اجازه بدی با حرارت ملایم ادامه‌ی پخت رو طی کنه
این ترفند علاوه بر روغن انداختن، به جاافتادن خورش هم کمک زیادی می‌کنه.

گردوی مناسب برای فسنجان

مهمترین دلیل روغن انداختن فسنجون همین گردو هستش
اگه گردو کهنه باشه کمتر روغن میندازه
اگه گردو ایرانی استفاده کنی و نکاتی که گفتم رعایت کنی یه وجب روغن روی فسنجون میاد
موقع خرید یکم گردو رو با دو انگشت فشار بده
اگه دستت کمی چرب شد یعنی اون گردو مناسب فسنجون هستش.

صبور باش

فسنجون اصلا یه غذای فوری نیست!
از قدیم بهش غذای شاهانه می‌گفتن چون هم مواد اولیه‌اش گرون بوده، هم اینکه ساعت‌ها باید روی شعله ملایم جا بیفته
در گذشته، خانم‌های کدبانو فسنجون رو از یک روز قبل روی چراغ‌های سه‌فیتیله‌ای می‌ذاشتن تا با حرارت خیلی خیلی کم به غلظت و رنگ مطلوب برسه
شاید الان با سبک زندگی مدرن نشه اینقدر زمان گذاشت
اما سعی کن تا جای ممکن فسنجون رو با صبر و حوصله بپزی
هرچه بیشتر روی حرارت ملایم بمونه، خوشمزه‌تر و لعاب‌دارتر میشه.

نکته پایانی درباره گوشت و مرغ

فقط یادت باشه طولانی بودن پخت، روی گوشت هم اثر می‌ذاره
اگه از گوشت چرخ‌کرده قلقلی یا مرغ استفاده می‌کنی، اون‌ها رو زود داخل خورش نریز، چون ممکنه وا برن یا له بشن
بهترین کار اینه که گوشت یا مرغ رو جداگانه نیم‌پز یا سرخ کنی و در نیمه‌های پخت به خورش اضافه کنی
اینطوری هم حسابی مزه‌دار میشن و هم ظاهرشون سالم باقی می‌مونه.

طرز تهیه فسنجان

و در آخر حتما طرز تهیه فسنجان رو کلیک کن، اونجا خیلی ساده از صفر تا صد همه چیز رو توضیح دادم
میخوای یه فسنجون درست کنی یه وجب روغن گردو داشته باشه حتما اون مطلب رو بخون.

0 dislike icon

مشاهده قیمت و مشخصات shop
منفی 18 درجه وسط کویر

دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
فقط ببین چطوری میشکونه!!!

هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.

  • مثل آب خوردن یه گونی گردو و فندق بشکون
  • بدون خستگی و با سرعت نور

فقط ببین پرفروش‌ترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی