سلام، خواهشا کمکم کنید، چرا فسنجون روغن نمیندازه یه جا نوشته بود اب سرد بریز
من هرچقدر آب سرد میریزم روغن نمیندازه.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
روغن انداختن فسنجون
روغن انداختن فسنجون فقط به آب سرد و پختن طولانی نیست
چند تا ترفند ریز داره که اگه رعایتشون کنی، فسنجونت میترکونه.
آب سرد
اول این که گردوهایی که آسیاب کردی رو قبل از پخت با آب سرد مخلوط کن.
تکه های یخ
وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد و کمی غلیظ شد، چند تکه یخ داخلش بنداز
این شوک حرارتی باعث میشه گردو سریعتر روغن پس بده
یادت باشه بعد از انداختن یخها، خورش رو هم نزنی و اجازه بدی با حرارت ملایم ادامهی پخت رو طی کنه
این ترفند علاوه بر روغن انداختن، به جاافتادن خورش هم کمک زیادی میکنه.
گردوی مناسب برای فسنجان
مهمترین دلیل روغن انداختن فسنجون همین گردو هستش
اگه گردو کهنه باشه کمتر روغن میندازه
اگه گردو ایرانی استفاده کنی و نکاتی که گفتم رعایت کنی یه وجب روغن روی فسنجون میاد
موقع خرید یکم گردو رو با دو انگشت فشار بده
اگه دستت کمی چرب شد یعنی اون گردو مناسب فسنجون هستش.
صبور باش
فسنجون اصلا یه غذای فوری نیست!
از قدیم بهش غذای شاهانه میگفتن چون هم مواد اولیهاش گرون بوده، هم اینکه ساعتها باید روی شعله ملایم جا بیفته
در گذشته، خانمهای کدبانو فسنجون رو از یک روز قبل روی چراغهای سهفیتیلهای میذاشتن تا با حرارت خیلی خیلی کم به غلظت و رنگ مطلوب برسه
شاید الان با سبک زندگی مدرن نشه اینقدر زمان گذاشت
اما سعی کن تا جای ممکن فسنجون رو با صبر و حوصله بپزی
هرچه بیشتر روی حرارت ملایم بمونه، خوشمزهتر و لعابدارتر میشه.
نکته پایانی درباره گوشت و مرغ
فقط یادت باشه طولانی بودن پخت، روی گوشت هم اثر میذاره
اگه از گوشت چرخکرده قلقلی یا مرغ استفاده میکنی، اونها رو زود داخل خورش نریز، چون ممکنه وا برن یا له بشن
بهترین کار اینه که گوشت یا مرغ رو جداگانه نیمپز یا سرخ کنی و در نیمههای پخت به خورش اضافه کنی
اینطوری هم حسابی مزهدار میشن و هم ظاهرشون سالم باقی میمونه.
طرز تهیه فسنجان
و در آخر حتما طرز تهیه فسنجان رو کلیک کن، اونجا خیلی ساده از صفر تا صد همه چیز رو توضیح دادم
میخوای یه فسنجون درست کنی یه وجب روغن گردو داشته باشه حتما اون مطلب رو بخون.