اگر ماشین سهند رو تحویل گرفتید یا براتون دعوتنامه اومده، یا تازه فاکتور شدید، لطفا همراه با تاریخ و رنگ و تیپ خودرو خبر بدید
تا بقیه هم بدونن هر رنگ و سری در چه وضعیتی قرار گرفته.
گروه پیگیری تحویل سهند سایپا
113 نفر آنلاین
گروهی تشکیل دادیم برای رفع مشکلات مالکین سهند، تشریف بیارید
سلام ۱۴ مهر تکمیل وجه و پذیرش کردم ولی خبری از ماشین نیست از عید تا حالا هم هرچی میزنگم سایپا میگه یه هفته دیگه صبر کن.خخخ اخه تاگی صبر من هر هفته باید زنگ بزنم بگم چی شد اونم بگه یکمدیگه صبر کن.واقعا مملکت بی صاحاب شده
خرداد 403 با فروش طلا و قرض در سایت سایپا برا خودرو سهند ثبت نام کردم باشرط تحویل دی و نهایتا بهمن
بعد از چند ماه و اعلام یک قیمت نجومی و غیر منطقی برای خودرو تصمیم به انصراف گرفتم که با حذف گزینه انصراف از سامانه مواجه شدیم
بارها به نمایندگی اعلام و مراجعه کردیم و هرسری با وعده های دروغ که برید سایت خرابه و درستش میکنن، بعدا اضافه میشه انصراف بدید معلوم نیست چندماه طول بکشه و پولی به حساب شما بیاد و... مارو سر دواندن
بعد از 14 ماه بلاخره اعلام شد که با پرداخت مابقی پول خودرو فوری تحویل میشه.
الان بعد گذشت 3 ماه شرکت جوابگو نیست و همچنان وقیحانه مدعیه که اصلا هم معلوم نیست کی تحویل بشه
بعد یکسال و نیم نه خودرو رو تحویل میدن نه پول و ضرر و زیان پرداخت میشه و نه کسی جوابگو هست.
اگه این نشان بارز کلاهبرداری و دزدی نیست چیه؟
چرا هیچکس تو این مملکت زورش به این مافیای خودرو نمیرسه؟
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
رفقا الان که با یک سال تاخیر از زمان تکمیل وجه، خودروی شما که فروش فوق العاده بودید رو دارن تحویل میدن، سود تاخیر یا سود مشارکت بهتون تعلق میگیره؟ درمورد کسایی که پیش فروش بودن چطور؟
سلام دوستان خدا بهتون صبر بده ،من 22 مهر 404سهند s فوقالعاده، تکمیل وجه کردم ،کی فاکتور میشه برام ؟میشه بگید
سلام دوستان خدا بهتون صبر بده ،من 22 مهر 404سهند s فوقالعاده، تکمیل وجه کردم ،کی فاکتور میشه برام ؟میشه بگید
خیلی مهمه روغن موتوری که استفاده میکنی
و مهمتر از همه اینکه بقیه ازش استفاده کرده باشن و راضی باشن
پس اول تجربیات کاربران و لیست بهترین هارو ببین بعد انتخاب کن.
پذیرش من ۱۲۳۷۶۱۶۶ و تاریخ پذیرش ۱۶ و زمان واریز پونزده مهر اونایی که فاکتور شدن میشه بگن چه پذیرشی هستن و چند تاباهاشون اختلاف دارم؟
قسمت متحرک برای مخفی کردن شماره هم داره
کیفیتش تماما فلز هست اصلا تو خریدش شک نکنید.
سلام یه آشنا تو نمایندگی سایپا دارم گفت سیزدهم فاکتور شده ولی توی سایت نگاه کردم هنوز فاکتور نشده
اگر واقعا نفراتی از شرکت سایپا اینجا هستن و اطلاعی دارن محض رضای خدا به ما یک خبری بدن که یک دل بشیم.ما نزدیک یکساله هرچی با کارشناس های این شرکت تماس میگیریم خدا میدونه فقط میگن ما نمیدونیم، نمیتونیم زمان تحویلی را مشخص کنیم، البته تقصیر خودشون نیست از بالادست و مدیریت اطلاعی به این بنده خداها داده نمیشه که چیزی برای گفتن داشته باشن.
نفرات سایپا در گروه هستند فقط 3000 خودرو سهند تحویل بهمن موتور و کروز بابت بدهی و طلب داده شده برای فروش در بازار ازاد وعده توخالی و دروغگو یی
سلام بنده امروز رفتم پارس خودرو،تقریبا روزی ۵۰-۱۰۰-۱۵۰ تا تولید دارن که متغیر هستش گفت از مهر ماه ۱۰۰۰ تا مونده پذیرش های آبان ماه هم ۳۰۰۰ نفر هستند
سلام همین الان زنگ زدم سایپا گفت تا دوازدهم مهر فاکتور کردن و تا آخر ماه منتظر باشید من خودم سیزدهم مهر پذیرش شدم
کنار این معوقات، تولید نزدیک به ۴۰ هزار خودروی ناقص نیز نشان می دهد بخشی از تولید این گروه در زمان خروج از فرایند اولیه تولید، آماده تحویل نبوده است. کنار هم قرار گرفتن حجم بالای تولید ناقص و تعهدات عقب افتاده، از فشار جدی بر فرایند تولید و تحویل سایپا خبر می دهد. خودرویی که تولید شده اما امکان تحویل ندارد، تا زمان تکمیل نمی تواند پاسخگوی انتظار مشتری باشد. در چنین وضعیتی، افزایش تیراژ زمانی برای خریداران معنا پیدا می کند که به تکمیل خودرو و تحویل آن منجر شود. با در نظر گرفتن شرایط محاصره دریایی و افزایش شدید نرخ ارز، چشم انداز جبران سریع این عقب ماندگی نیز چندان روشن به نظر نمی رسد. محدودیت در جابه جایی کالا و تامین قطعات می تواند برنامه تولید را با اختلال مواجه کند و جهش نرخ ارز نیز فشار بیشتری بر هزینه تامین و نقدینگی مورد نیاز وارد می کند. اگر این شرایط ادامه داشته باشد، بازگشت سریع سایپا به روند عادی و کاهش محسوس معوقات، دشوارتر خواهد شد.
همدردان عزیز سلام ایا کسی هست با تاریخ پذیرش سیزده مهر پارسال یا قبل تر که فاکتور نشده باشه؟ از دوستانی ک تاریخ پذیرششون ۱۴ مهر هست هم خواهش میکنم ی چیزی بگن ببینیم از چندنفرو تحویل دادن و چند نفر موندیم؟؟؟؟
0