search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
علت تاخیر در تحویل سهند - زمان تحویل سهند سایپا

علت تاخیر در تحویل سهند - زمان تحویل سهند سایپا

اگر ماشین سهند رو تحویل گرفتید یا براتون دعوت‌نامه اومده، یا تازه فاکتور شدید، لطفا همراه با تاریخ و رنگ و تیپ خودرو خبر بدید
تا بقیه هم بدونن هر رنگ و سری در چه وضعیتی قرار گرفته.
گروه پیگیری تحویل سهند سایپا

• تاریخ فاکتور شدن
  • زمان تکمیل وجه
  • موعد تحویل هر رنگ و سری.
online user 113 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
گروه تلگرام سهند سواران

گروهی تشکیل دادیم برای رفع مشکلات مالکین سهند، تشریف بیارید

✔ آی دی گروه : sahand_ir_group

برای عضویت کلیک کنید
عکس پوری
montazer پوری
9 ساعت پیش

همدردان عزیز سلام ایا کسی هست با تاریخ پذیرش سیزده مهر پارسال یا قبل تر که فاکتور نشده باشه؟ از دوستانی ک تاریخ پذیرششون ۱۴ مهر هست هم خواهش میکنم ی چیزی بگن ببینیم از چندنفرو تحویل دادن و چند نفر موندیم؟؟؟؟

0 dislike icon
عکس حسینم
hosseinm7980 حسینم
1 ساعت پیش

سلام ۱۴ مهر تکمیل وجه و پذیرش کردم ولی خبری از ماشین نیست از عید تا حالا هم هرچی میزنگم سایپا میگه یه هفته دیگه صبر کن.خخخ اخه تاگی صبر من هر هفته باید زنگ بزنم بگم چی شد اونم بگه یکم‌دیگه صبر کن.واقعا مملکت بی صاحاب شده

0 dislike icon
عکس علی
alirm علی
11 ماه پیش

یک سال و نیم انتظار برای سهند

خرداد 403 با فروش طلا و قرض در سایت سایپا برا خودرو سهند ثبت نام کردم باشرط تحویل دی و نهایتا بهمن
بعد از چند ماه و اعلام یک قیمت نجومی و غیر منطقی برای خودرو تصمیم به انصراف گرفتم که با حذف گزینه انصراف از سامانه مواجه شدیم
بارها به نمایندگی اعلام و مراجعه کردیم و هرسری با وعده های دروغ که برید سایت خرابه و درستش میکنن، بعدا اضافه میشه انصراف بدید معلوم نیست چندماه طول بکشه و پولی به حساب شما بیاد و... مارو سر دواندن
بعد از 14 ماه بلاخره اعلام شد که با پرداخت مابقی پول خودرو فوری تحویل میشه.
الان بعد گذشت 3 ماه شرکت جوابگو نیست و همچنان وقیحانه مدعیه که اصلا هم معلوم نیست کی تحویل بشه
بعد یکسال و نیم نه خودرو رو تحویل میدن نه پول و ضرر و زیان پرداخت میشه و نه کسی جوابگو هست.
اگه این نشان بارز کلاهبرداری و دزدی نیست چیه؟
چرا هیچکس تو این مملکت زورش به این مافیای خودرو نمیرسه؟

0 dislike icon
هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

• حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس محمد
mohammad2678 محمد
10 ساعت پیش

رفقا الان که با یک سال تاخیر از زمان تکمیل وجه، خودروی شما که فروش فوق العاده بودید رو دارن تحویل میدن، سود تاخیر یا سود مشارکت بهتون تعلق میگیره؟ درمورد کسایی که پیش فروش بودن چطور؟

0 dislike icon
عکس Amir
amirs75 Amir
17 ساعت پیش

سلام دوستان خدا بهتون صبر بده ،من 22 مهر 404سهند s فوق‌العاده، تکمیل وجه کردم ،کی فاکتور میشه برام ؟میشه بگید

0 dislike icon
عکس گوهر
gohar گوهر
17 ساعت پیش

کسی هست پونزدهم پذیرشش باشه؟

0 dislike icon
عکس Amir
amirs75 Amir
18 ساعت پیش

سلام دوستان خدا بهتون صبر بده ،من 22 مهر 404سهند s فوق‌العاده، تکمیل وجه کردم ،کی فاکتور میشه برام ؟میشه بگید

0 dislike icon
عکس گوهر
gohar گوهر
1 روز پیش

پذیرش من ۱۲۳۷۶۱۶۶ و تاریخ پذیرش ۱۶ و زمان واریز پونزده مهر اونایی که فاکتور شدن میشه بگن چه پذیرشی هستن و چند تاباهاشون اختلاف دارم؟

0 dislike icon
عکس Alik
alik Alik
1 روز پیش

زری خانم شما چی شدی؟ واریز دوازدهم بودی فاکتور شدی؟

0 dislike icon
عکس ....
tttjamal ....
1 روز پیش

سلام مهر ماه تا چ تازیخی پذیرش داشته

0 dislike icon
عکس akbar
akbar59 akbar
1 روز پیش

سلام منم الان فاکتور شدم واریزی دوازدهم و پذیرش سیزدهم سهند سفید با آپشن

0 dislike icon
عکس Alik
alik Alik
1 روز پیش

من الان فاکتور شدم سهند اس سفید با اپشن بودم واریزی ۱۳ مهر و پذیرش ۱۴ مهر

0 dislike icon
عکس Saeed
saeed9749 Saeed
1 روز پیش

۱۳ و ۱۴ ام امروز فاکتور شدن

2 dislike icon
عکس محمد
m75788180 محمد
1 روز پیش

سلام دوستان ایا گزینه تخصیص برای شما که فروش فوق العاده بوده تیک خورده؟

0 dislike icon
عکس akbar
akbar59 akbar
2 روز پیش

سلام یه آشنا تو نمایندگی سایپا دارم گفت سیزدهم فاکتور شده ولی توی سایت نگاه کردم هنوز فاکتور نشده

0 dislike icon
عکس سید مهدی
sayedmahdi سید مهدی
3 روز پیش

اگر واقعا نفراتی از شرکت سایپا اینجا هستن و اطلاعی دارن محض رضای خدا به ما یک خبری بدن که یک دل بشیم.ما نزدیک یکساله هرچی با کارشناس های این شرکت تماس میگیریم خدا میدونه فقط میگن ما نمیدونیم، نمیتونیم زمان تحویلی را مشخص کنیم، البته تقصیر خودشون نیست از بالادست و مدیریت اطلاعی به این بنده خداها داده نمیشه که چیزی برای گفتن داشته باشن.

1 dislike icon
عکس دریام
amidm دریام
3 روز پیش

نفرات سایپا در گروه هستند فقط 3000 خودرو سهند تحویل بهمن موتور و کروز بابت بدهی و طلب داده شده برای فروش در بازار ازاد وعده توخالی و دروغگو یی

0 dislike icon
عکس Saeed
saeed9749 Saeed
4 روز پیش

سلام بنده امروز رفتم پارس خودرو،تقریبا روزی ۵۰-۱۰۰-۱۵۰ تا تولید دارن که متغیر هستش گفت از مهر ماه ۱۰۰۰ تا مونده پذیرش های آبان ماه هم ۳۰۰۰ نفر هستند

2 dislike icon
عکس akbar
akbar59 akbar
4 روز پیش

سلام همین الان زنگ زدم سایپا گفت تا دوازدهم مهر فاکتور کردن و تا آخر ماه منتظر باشید من خودم سیزدهم مهر پذیرش شدم

0 dislike icon
عکس محسن
mohsen61 محسن
4 روز پیش

کنار این معوقات، تولید نزدیک به ۴۰ هزار خودروی ناقص نیز نشان می دهد بخشی از تولید این گروه در زمان خروج از فرایند اولیه تولید، آماده تحویل نبوده است. کنار هم قرار گرفتن حجم بالای تولید ناقص و تعهدات عقب افتاده، از فشار جدی بر فرایند تولید و تحویل سایپا خبر می دهد. خودرویی که تولید شده اما امکان تحویل ندارد، تا زمان تکمیل نمی تواند پاسخگوی انتظار مشتری باشد. در چنین وضعیتی، افزایش تیراژ زمانی برای خریداران معنا پیدا می کند که به تکمیل خودرو و تحویل آن منجر شود. با در نظر گرفتن شرایط محاصره دریایی و افزایش شدید نرخ ارز، چشم انداز جبران سریع این عقب ماندگی نیز چندان روشن به نظر نمی رسد. محدودیت در جابه جایی کالا و تامین قطعات می تواند برنامه تولید را با اختلال مواجه کند و جهش نرخ ارز نیز فشار بیشتری بر هزینه تامین و نقدینگی مورد نیاز وارد می کند. اگر این شرایط ادامه داشته باشد، بازگشت سریع سایپا به روند عادی و کاهش محسوس معوقات، دشوارتر خواهد شد.

0 dislike icon
عکس محسن
mohsen61 محسن
4 روز پیش

خوشحال شدیم فاکتور سهند شروع شده متاسفانه دوباره پارس خودرو رفت تو کما

0 dislike icon
در حال بارگیری نظرات بیشتر
× بعدی قبلی