سلام کسی میدونه چطوری شماره تلفن مالک خودرو از روی پلاک پیدا کنم؟
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه.
149 نفر آنلاین
این گفتگو پاسخ داده شد و بسته شد.
وقت بخیر یه نفر از طریق سایت دیوار از من کلاهبرداری کرده ولی شماره پلاک ماشینشو به زور درآوردم آیا میتونی شماره مالکش رو اوکی کنی یا نه
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
سلام من کارت پایان خدمتم توی ماشین افتاده آیا میتونم از روی پلاک بهشون دسترسی پیدا کنم یا نه؟؟
سلام خسته نباشید منم یه از خدا فراری زده دست و پامو شکونده تو بد ترین وضعیت ممکن قرار دارم الان بیزحمت ممنون میشم جهت امداد رسانی به من بیگناه و به اشتراک گذاری نام و آدرس متهم به من کمک کنید خدا خیرتون بده (شماره تماس 09229292213)
فکر میکردم شاید الکی باشه اما واقعا معجزه میکنه
واقعا انقدر هوا سبک میشه دلت نمیاد از خونه بری بیرون.
از این دستگاه در طول سه سال گذشته ۶ تا برای جاهای مختلف گرفتم
قیمتش در مقابل چیزی که تحویل میگیری واقعاً هیچی نیست
به همه پیشنهاد میکنم بگیرن، چون با این وضع آب ایران (که حتی تو پایتخت TDS بالای ۵۰۰ داریم) واقعاً نیازه
آبی تحویل میگیرین که حتی بهترین مارکهای آب معدنی دنیا هم همچین کیفیتی ندارن.
سلام ماشین منو یه کامیونی زده رفته خودشم قبول کرده مقصره
الان که دلم سوخت گذاشتم بره اعتماد کردم پولو گفت میده منم چیزی نگفتم الان دبه در آورده میگه تقصیر خودته میخاستی نزاری برم و این حرفا
کاری میتونید کنید برام؟
لطفا کمک کنید تازه ازدواج کردم دستم خالیه از جیب مادرخانومم پول گرفتم درست کردم ابروم رفته.
85ع138ایران79 زده با کامیون ب ماشینم
به کسی که شماره تماسشو دربیاره شیرینی میدم
تازه ازدواج کردم لطفا اگ بلدید راهنمایی کنید.
سلام
میشه مالک این خودرو برام پیدا کنید
وسایل امجا مونده تو ماشین
من فقط یک پلاک دارم
ایران ۳۶۶۵۷۸۴
اگه میشه لطفا کمک کنید شیرینی خوبی میدم
یک ماشین از باغ دزدی کرده. و به اموال خسارت زده فقط سه رقم آخر پلاک را دارم میشه پیدا کرد
با سلام و خسته نباشید یه ماشین خریدم از نمایشگاه حالا نمایشگاهی میگه شماره تلفن صاحب پلاک رو ندارم
اگه کمکم کنی صاحب پلاک رو پیدا کنم و یه وکالت تعویض پلاک بهم بده خیلی ممنون میشم ازتون.
سلام وقت بخیر شماره پلاک پراید ایران 27 646ب88 شماره تلفن و آدرس میخواستم
بغلش پارک کرده بودم یکم تنگ بود مابین ماشینا اونم از حرص زده اینه رو شکونده و خط انداخته ماشین
ممنون اگه راهنماییم کنی.
تماس با صاحب پلاک خودرو پارک شده
اگه یه ماشینی جلوی در پارک کرده برای تماس با صاحب پلاک خودرو پارک شده، میتونید با شماره ۲۱۸ راهور یا ۱۱۰ تماس بگیرید
معمولاً زنگ زدن به ۲۱۸ سریعتر به نتیجه میرسه و پلیس با مالک خودرو تماس میگیره و ازش میخواد که ماشینشو جابهجا کنه
اگه صاحب ماشین همکاری نکنه، تماسهای بعدی شما میتونه باعث بشه که خودرو با جرثقیل برده بشه.