search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
پیدا کردن شماره تلفن یا آدرس مالک خودرو با پلاک ماشین فوری
عکس امیر
amir_soltani امیر
مگر می شود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار!

پیدا کردن شماره تلفن یا آدرس مالک خودرو با پلاک ماشین فوری

سلام کسی میدونه چطوری شماره تلفن مالک خودرو از روی پلاک پیدا کنم؟
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه.

online user 149 نفر آنلاین

این گفتگو پاسخ داده شد و بسته شد.

عکس ماشین باز
car ماشین باز
علاقه مند به تست و بررسی فنی خودرو، عشق ماشین و جاده. 1 سال پیش

تماس با صاحب پلاک خودرو پارک شده

اگه یه ماشینی جلوی در پارک کرده برای تماس با صاحب پلاک خودرو پارک شده، می‌تونید با شماره ۲۱۸ راهور یا ۱۱۰ تماس بگیرید
معمولاً زنگ زدن به ۲۱۸ سریع‌تر به نتیجه می‌رسه و پلیس با مالک خودرو تماس می‌گیره و ازش می‌خواد که ماشینشو جابه‌جا کنه
اگه صاحب ماشین همکاری نکنه، تماس‌های بعدی شما می‌تونه باعث بشه که خودرو با جرثقیل برده بشه.

7 dislike icon
عکس جابر
jaber جابر
1 سال پیش
سلام وقتتون بخیر دنبال یکی هستم فقط شماره پلاک دارم ازم وسیله دزدیده رفته آدرس خونه اش رو میخواستم چطوری پیدا کنم
16 dislike icon
عکس Ali
baliorzo Ali
1 سال پیش

وقت بخیر یه نفر از طریق سایت دیوار از من کلاهبرداری کرده ولی شماره پلاک ماشینشو به زور درآوردم آیا میتونی شماره مالکش رو اوکی کنی یا نه

14 dislike icon
فقط ببین چطوری میشکونه!!!

هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.

• مثل آب خوردن یه گونی گردو و فندق بشکون
  • بدون خستگی و با سرعت نور

فقط ببین پرفروش‌ترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس مهدی افهمی
mahdiafkhmi مهدی افهمی
1 سال پیش

سلام من کارت پایان خدمتم توی ماشین افتاده آیا میتونم از روی پلاک بهشون دسترسی پیدا کنم یا نه؟؟

22 dislike icon
عکس Mr
luxury Mr
1 سال پیش

سلام خسته نباشید منم یه از خدا فراری زده دست و پامو شکونده تو بد ترین وضعیت ممکن قرار دارم الان بیزحمت ممنون میشم جهت امداد رسانی به من بیگناه و به اشتراک گذاری نام و آدرس متهم به من کمک کنید خدا خیرتون بده (شماره تماس 09229292213)

6 dislike icon
عکس Fereshteh
fereshteh Fereshteh
1 سال پیش
سلام من دیروز ازشلمچه با ی پژو ۴۰۵نقره ای اومدم ابادان گوشی رو داشپورت جا گذاشتم راننده گوشی برد بعد خاموشش کرد این شماره پلاکش۴۸ط۵۹۲
7 dislike icon
عکس محمد متین
matin.k محمد متین
1 سال پیش
633.85ب79 سلام اگه میشه استعلام شماره پلاک رو بگیرید ماشین 405GLX نقر‌ه‌ی یارو زده ایینه ماشین رو فرار کرده تا ما رفتیم دنبالش فرار کرد فقط تونستیم شماره پلاک و برداریم ممنون میشم سریعتر جواب بدید.
14 dislike icon
عکس محمد صادق
arefarkak محمد صادق
1 سال پیش
سلام یه اقایی از پارک در اومدنی به موتورم زده رفته حدود ۴۰ میلیون خسارت وارد کرده میشه کمک کنی از رو پلاک ادرس یا شماره تلفن بدست بیارم 45ق232 ایران 87
9 dislike icon
عکس Ehsan
ehsa.abi Ehsan
1 سال پیش
سلام خسته نباشین چجوری میتونین کمک کنین بهم؟ میشه تلفن تماسی چیزی از پلاکی که بهتون میدم برام پیدا کنین؟
7 dislike icon
عکس ماهان
mahan075 ماهان
1 سال پیش
سلام این شماره پلاک ۴۱ایران ۹۱۷ن۹۶ بهم زد و فرار کرد بی زحمت آدرس و شماره تلفن و اسم و فامیلشو برام دربیارید
13 dislike icon
عکس مصطفی قربانی جعفر بیگلو
mostfa مصطفی قربانی جعفر بیگلو
1 سال پیش
سلام شماره موبایل این شماره پلاک می‌خوام واسه تعویض پلاک ۷۳-632-م۴۲
0 dislike icon
عکس Mostafa Pouya
mp232136 Mostafa Pouya
1 سال پیش
سلام وقت شما بخیر چند روز پیش یه نفر با ماشین زد ماشینمو داغون کرد وقتی دید مسافر دارم و نمی توانم تو اتوبان وایسم فرار کرد ممنون میشم آدرسشو دربیارید 99د856 ایران 33
4 dislike icon
عکس Ali
vagebepeydakon Ali
1 سال پیش
سلام والا من یه مشکله خانوادگی بینمون پیش اومده شک داشتم به یه ماشین سواری که مثلا اسنپ بود الان میخوام مطمعن شم که اسنپه یا نه خیلی واجبه ۲۲م۱۷۳
1 dislike icon
عکس Elina
elina Elina
1 سال پیش

سلام ماشین منو یه کامیونی زده رفته خودشم قبول کرده مقصره
الان که دلم سوخت گذاشتم بره اعتماد کردم پولو گفت میده منم چیزی نگفتم الان دبه در آورده میگه تقصیر خودته میخاستی نزاری برم و این حرفا
کاری میتونید کنید برام؟
لطفا کمک کنید تازه ازدواج کردم دستم خالیه از جیب مادرخانومم پول گرفتم درست کردم ابروم رفته.
85ع138ایران79 زده با کامیون ب ماشینم
به کسی که شماره تماسشو دربیاره شیرینی میدم
تازه ازدواج کردم لطفا اگ بلدید راهنمایی کنید.

2 dislike icon
عکس مسلم
moslem1370 مسلم
1 سال پیش
سلام من ماشینم جلو در بوده اومدن زدن رفتم فیلمشو دوربین گرفته پژو پارس سفید رنگ پلاک بدم میتونید شماره تماس بدید 22س۲۳۵ ایران۷۷
0 dislike icon
عکس جانا
jana جانا
1 سال پیش

سلام 

میشه مالک این خودرو برام پیدا کنید 

وسایل ام‌جا مونده تو ماشین 

من فقط یک پلاک دارم 

ایران ۳۶۶۵۷۸۴

5 dislike icon
عکس محمد
tyuiop محمد
1 سال پیش

اگه میشه لطفا کمک کنید شیرینی خوبی میدم 

یک ماشین از باغ دزدی کرده. و به اموال خسارت زده فقط سه رقم آخر پلاک را دارم میشه پیدا کرد

1 dislike icon
عکس Mojtaba
jmalpoor Mojtaba
1 سال پیش
سلام ن شماره تلفن این آقا رو می‌خوام یه مدرکی تو ماشینش جا مونده حتی می‌دونم مال همین حومه خودمونه اسمش آقای امیر باغبان نژاده ماشینش ساینا سفید رنگه شماره پلاکش (34) 172 ه 99
0 dislike icon
عکس محمدرسول
mohammadrasool محمدرسول
1 سال پیش

با سلام و خسته نباشید یه ماشین خریدم از نمایشگاه حالا نمایشگاهی میگه شماره تلفن صاحب پلاک رو ندارم
اگه کمکم کنی صاحب پلاک رو پیدا کنم و یه وکالت تعویض پلاک بهم بده خیلی ممنون میشم ازتون.

1 dislike icon
عکس افشین
am1372128 افشین
1 سال پیش

سلام وقت بخیر شماره پلاک پراید ایران 27 646ب88 شماره تلفن و آدرس میخواستم
بغلش پارک کرده بودم یکم تنگ بود مابین ماشینا اونم از حرص زده اینه رو شکونده و خط انداخته ماشین
ممنون اگه راهنماییم کنی.

2 dislike icon
عکس علیرضا
aliafra علیرضا
1 سال پیش
رفته بودیم پارک اونجا یه پرشیا زده به گلگیر ماشینم سوپرمارکت اشنا بوده فقط تونسته پلاک رو برداره پرشیا سفید به پلاک۸۷ب۷۶۵ ایران ۵۵ فقط شماره تماس میخام بهش بگم من ک شمارمو گذاشته بودم رو شیشه حداقل زنگ میزد میگفت اینجوری بزن در رو نامردیه
0 dislike icon
در حال بارگیری نظرات بیشتر
× بعدی قبلی