گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات پراید 132 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
میخواهم پراید یا تیبا بخرم با 320 تومن اگه کسی میتونه نظر بده کدوم خرید بهتری هست ممنون میشم.
سلام، من رفتگرم، با بدبختی حدودا 400 میلیون تومن پول جمع کردم و میخوام برای اولین بار ماشین بخرم
دوستان که ماشین باز هستید یه پیشنهاد بدید چی بخرم ممنون.
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
درود دوستان و اساتید چرا دور موتور بالای 3 هزار میره صدای تق تق میاد از موتور؟
بیشتر هم از سمت شاگرد هست ممنون.
آیا پراید دوگانه سوز مدل 94 هر هزار کیلومتر نیم لیتر روغن کم کند طبیعی است یا نه؟
یه مطلب خوندم نوشته بود طبیعیه خواستم بدونم نظر شما دوستان محترم چیه.
ابتدا قصدم این بود بنویسم به دلیل ایمنی پایین پراید 132 نخرید اما هرچه با خود کلنجار رفتم نتوانستم همان ایمنی کم پراید را کشف کنم!
در حقیقت باید بگویم حتی با پروژه X100 که ستونها و بهطورکلی بدنه، به گفته سایپا قویتر شده است، اما چندان در وضعیت تصادفات جادهای تفاوتی حاصل نشده و حتی میتوان گفت که این پرایدها به نسبت مدلهای قدیمیشان، ناایمنتر هستند.
شاید بتوان پراید را نوعی کشنده جادهای دانست که حتی با ایربگ هم به کشتار خود ادامه میدهد.
دولت باید همزمان با ایمن کردن جادهها، نسل این خودروی کشنده را از زمین برچیند!
شرکت کیا کره جنوبی یه ایده داد: پراید HB طراحی و ساخت اولیه از کره.
حالا بقیش چی؟ اینجا میشه هنر ایرانی:
و حالا رسیدیم به این شاهکار بینظیر:
پراید وانت
(که چند تا جعبه خالی میوه رو به سختی جابهجا میکنه!)
ولی خب، داستان اینجا تموم نمیشه! در آیندهای نهچندان دور شاید اینا رو هم ببینیم:
و در نهایت پرتاب اولین پراید به فضا!!! 🚀
خلاصه این داستان ادامه داره، سایپا هم مطمئن و پابرجاست! 😎
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
من یه پراید ۱۳۲ دوگانهسوز دارم، ده ساله که زیر دست منه و توی این مدت خدا شاهده هیچوقت اذیتم نکرده.
توی روزای سخت و بیپولی همیشه رفیق راه بوده. با اینکه خیلیا میگن ماشین دوگانه اذیت داره، اما این یکی نه دردسری داشته، نه بازی درآورده.
الانم که سه تا ماشین دارم، باز دلم نمیاد بفروشمش، برای توی شهر عین روز اول داره کار میکنه و دمش گرم! 😄
سلام دوستان وقتتون بخیر، ببخشید پراید ۱۳۱ مدل ۹۶
براش پروژکتور نصب کردم سیم کشیش فابریکی کار خونه هست
برای راه اندازیش از رله فن استفاده کردم و آب بندی هم میکنم که آب به لامپ ها نخوره
بعد ۳ روز تا ی هفته لامپ هاش میسوزن ولی فیوز داخل جعبه فیوز سالمه و نمیسوزه
علتش چی هست؟ باید چیکار کنم؟
سلام دوستان چرا پراید تو سربالایی کم میاره؟
نهایت تا 60 تا میتونم برم، 4 که کم میاره سرعت میاد روی 60 بعد میدم 3 با همون سرعت دیگه میرم بیشتر نمیشه
تو جاده صاف خوبه ها، فقط سربالایی که یکم طولانی میشه کم میاره
وایر تقویتی انداختم و کاتالیست رو هم حذف کردم تاثیری نداشت
مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید.
سلام، بنده ۹۰ دارم خیلی هم راضی هستم هم ظاهر و هم کارکرد ماشین در بین پرایدهای مشابه خیلی خوبه
قسمت متحرک برای مخفی کردن شماره هم داره
کیفیتش تماما فلز هست اصلا تو خریدش شک نکنید.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
من پراید مدل 90 خشک از نمایشگاه خریده بودم واقعا به درد نخور بود الان مدل 98 خشک گرفتم انصافا دو ساله دارم خیلی راضی هستم کیفیتش خیلی بالاتر اومده 206 ثبت نام کردم ولی دلم نمیاد اینو ردش کنم اصلا اذیتم نکرد
4ذخیره