گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات لیفان x60 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
سلام من یه چند سال ایکس ۶۰ مدل 94 دارم دنده معمولی راضیم و ۷۰ درصد کارای تعمیرات و عیب یابیشم خودم انجام میدم.
اول صبح که ماشین سرده صدای قیژ موقع استارت زدن میاد مانند فلز شنیده میشه که بعد از حرکت کم میشه و قطع میشه
اما گاهی وقتی کمی پدال گاز رو فشار میدم شنیده میشه و با نیم کلاچ کردن قطع میشه
این صدا موقع دنده عقب که گاز ملایم به ماشین میدم شنیده میشه و وقتی نیم کلاچ میکنم صدا قطع میشه
گاهی وقتی ماشین در جا کار میکنه کم صدای ززززززز مانند فلز شنیده میشه
ممنون میشه اگر کسی تجربه مشابهی داره کمک کنه برای پیدا کردن منشا مشکل
چون چند تعمیرگاه بردم و هر کدوم یه چیز میگفتن.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
سلام، من ۵ ماه یه لیفان x60 مدل ۹۳ داشتم، کارکردش ۷۵ هزار بود، ولی به این دلایل فروختم:
سلام من ال ۹۰ دارم میخام ۱۵۰ روش بذارم x60 مدل ۹۴ بگیرم بنظرتون ارزششو داره یدکیش چطوره بعداً فروشش چطوره؟
سلام دوستان، تازه یه لیفان X60 مدل ۹۳ با کارکرد ۷۵ هزار کیلومتر خریدم.
قبلش پراید، پژو ۴۰۵، رانا و ۲۰۶ تیپ ۲ داشتم، اما واقعاً باید بگم که لیفان یه سر و گردن از ماشینهای ایرانی بالاتره.
از نظر قطعات هم توی کرج مشکلی نداره، هم راحت پیدا میشه، هم قیمتش در حد دناست.
شتابش خوبه و حس امنیت داره، با هزینهای که برای یه پژو پارس مدل ۹۹ میدی که هر دو سال باید تو جاده واشر بزنه میتونی یه لیفان X60 مدل ۹۳ یا ۹۴ سالم بگیری.
اگه واقعا میخوای از رانندگی لذت ببری و با کمترین هزینه یه شاسیبلند سوار شی، این ماشین گزینه خیلی خوبی محسوب میشه.
در همین بازه قیمتی، گزینههای دیگه مثل رانا، ۲۰۶، سمند، دنا معمولی یا پارس معمولی با ۳-۴ سال کارکرد هستن که به نظرم قابل مقایسه با لیفان نیستن.
ساخت برند خوش نام فورد آمریکا
بودنش نسبت به نبودنش مثل بودن و نبودن برق تو خونست
قابلیت پاشیدن کف هم داره
یه کف یکنواخت، روی تمام سطح خودرو ایجاد میکنه
فقط کافیه با یه دستمال نرم کف رو بمالید و بعد آب کشی کنید
به نسبت قیمت بی نظیره، در خریدش شک نکنید.
واقعا بهترین ماشینه من که خیلی راضی هستم 5 ساله x60 مدل 93 دارم خدایی اسم ماشین چینی رو الکی خراب کردن به خدا فقط چرخش اندازه پژو ارزش داره کل ایرانو باهاش گشتم آخ نگفته.
سلام دوستان من قصد خرید لیفان x60 مدل ۹۴ رو دارم
به نظرتون با توجه به رنج قیمتی ۶۰۰ میلیون در مقایسه با خودروهای داخلی مثل رانا (قیمت مشابه) خرید منطقی و خوبی بنظر میرسه؟
سلام دوستان
من می خواستم ماشین بخرم اولین بارمه بهم پیشنهاد لیفان x60 رو دادن
می خوام بدونم ارزش خرید رو داره یا نه؟؟؟
تجربه من توی لیفان x60 حدود ۵۰ هزار تا از صفر هم دست خودم بود.
کابین بزرگ
فرمون نرم
چراغ و نور خیلی خوب تو جاده
امنیت بالا
کولر و بخاری خوب.
نقص دیسک و صفحه (تو همین میزان کیلومتر سه بار عوض کردم)
سیستم برقی گیج
دوام بسیار پایین قطعات
شتاب ضعیف
ترمز ضعیف
لاستیک فابریکی زباله
مثلا موتورش انگلیسی بود (ریکاردو اگر اشتباه نکنم) ولی * هم نبود.
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
سلام دوستان بین لیفان x60 مدل ۹۳ و ۲۰۶ اس دی وی ۸ کدوم رو پیشنهاد میدید، رنج قیمت ۶۰۰ میلیون
لطفا نظراتتون رو بگید فردا میخوام بخرم.
سلام دوستان من چند وقتی میشه که میخوام ماشینمو عوض کنم
بهم پیشنهاد لیفان x60 دادن
لطفاً نظراتتون رو بهم بگین ممنون.
سلام من برلیانس 230 مدل 97 دارم میخوام بفروشم یه ایکس 60 مشکی 93 بگیرم با رینگ 18 لاستیک 225 قزوینم کسی معامله میکنه در خدمتم
مرداد 404.
به عنوان کسی که چند سال هم لیفان x60 دنده هیلمنی داشتم هم اتوماتش رو میگم که به خدا برخلاف اینکه در بعضی سایتهای مافیایی خودرو ازش مغرضانه بد میگن، لطفا به نظرات مردم در قسمت نظرات و دیدگاه های انتهای این پیج ها حتما توجه کنید.
اگر سالم و تمیز و کم کارکردش رو پیدا کنید عالیه مثل بقیه ماشینها.
ماشین لگن بخری طبیعیه که اذیتت می کنه حتی بنز!
با قیمت زیر یک میلیارد در زمان کنونی که تابستان ۴۰۴ هست خیلی عالیه
واقعا حیف شد تولیدش قطع شد اما بعضی ماشینها هنوز روی خط تولید هستند و به قیمت گزاف به مردم فروخته میشن و هر روز خرابن!!!
جنسهای x60 همه جا هست اگر احیانا در شهرستانهای کوچکتر کمتر بود یا گرونتر بود در سایتها باسلام، دیجی کالا یا ترب و … میتونید به قیمت مناسب لوازم یدکیش رو تهیه کنید.
بعضی از دوستان اینجا یه جوری از معایب x60 صحبت می کنند که انگار ماشینهای دیگه بدون ایراد هستند
مثلا میگن x60 شتاب نداره، علتش اینه که مثلا با جک S5 با موتور ۲۰۰۰ سی سی توربو مقایسش میکنن، نه با چانگان و جک S3 و ماشینهای هم رده با موتور تنفس طبیعی
وگرنه شتاب و سرعت x60 کمتر از ۲۰۶ و ۴۰۵ نیست
یا مثلا میگن x60 اتومات نسبت به دنده ای کنده، خب این که طبیعت هر اتوماتی نسبت به دنده ایه و مختص لیفان نیست که!
لطفا مغرضانه قضاوت نکنید !!! و مردم را به اشتباه نندازید.
من لیفان مدل ۱۳۹۰ خریدم ۴۵۰ میلیون اونم پارسال مشکی
ماشین خوبیه فرمان نرم داره ارزش خرید رو داره سانروف سه حالته درب کیلکس دار نقره ای
واقعا برای مسافرت خوبه من تا الان ۲ ساله دارم فقط ۴ و ۵ میلیون براش هزینه کردم
قبل این ام وی ام ۵۳۰ پژو ۴۰۵ پراید هیوندای سانتافه مدل ۱۳۸۹ از کیش خریدم کلا از همه ماشین هایی که داشتم این ماشین نسبت به اونا خوب تره اگه میخوای بخری زود اقدام کن.
به جرات میتونم بگم سگش شرف داره به ماشینای ایرانی، لوازماش ارزون و خرابی هم خیلی خیلی کم حرف نداره.
من نزدیک یک هفته هست لیفان x60 خریدم ولی نزدیک سه ماه دنبال تمیزش میگشتم، که بالاخره یه تمیزشو پیدا کردم، زنجیر تایم بودن این ماشین می ارزه به تمام تسمه تایم ها.
من نزدیک سه سال باطری روی لیفان دارم هنوز کار میکنه باطری هاشون عالیه تو قسمت برق واقعا بی نقص هستن
لیفان x60 توی سربالایی ضعیفه نمیدونم برای همه اینطوریه یا فقط برای من اینطوریه.
ذخیره