گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات هیوندای اکسل با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
788 نفر آنلاین
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
سلام دوستان میخواستم نحوه تایم گیری هیوندای اکسل رو بهم توضیح بدید
ممنون میشم.
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا میشه پمپ بنزین برقی مزدا رو بجای پمپ مکانیکی هیوندا اکسل نصب کرد
اگه میشه چجوری انجامش بدم؟
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
سلام اقا من میخواستم در مورد اینکه برای هیوندا اکسل وقتی که پمپ بنزین مکانیکی کار نمیکنه ایا میشه از پمپ بنزین برقی بیرون باکی مثل پمپ مزدا 1600 استفاده کرد؟
من یه هیوندای اکسل مدل 1993 داشتم، فول GLS سفارش امارات. بیست سال پیش از یه آقای یزدیالاصل که تو تهران زندگی میکرد خریدم.
چند تا ماشین داشت، ولی این اکسل فقط چهل هزار تا کار کرده بود و مثل نو بود.
واقعاً چه ماشینی بود! یه بار هم خراب نشد، من برای کارهاش همیشه میبردم نمایندگی ظفرقندی تو رسالت.
هر دفعه میبردمش، همه دورش جمع میشدن و میگفتن: "اینو از کجا پیدا کردی؟!" از بس که تمیز و سالم بود.
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
فکر میکردم شاید الکی باشه اما واقعا معجزه میکنه
واقعا انقدر هوا سبک میشه دلت نمیاد از خونه بری بیرون.
هیوندای اکسل، ماشین اقتصادی که در دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی که خیلیا تو ایران بهش میگفتن "تاکسی برگشتی"! 😂
یه ماشین محور جلو که بیشتر برای مصرف شهری طراحی شده و تو اون سالا یه انتخاب ارزونقیمت و کارراهانداز بود.
مشخصات فنی هیوندای اکسل
مشخصات فنی هیوندای اکسل، برای اون زمان و مخصوصاً تو شهر، کافی بود:
با مخزن سوخت ۴۵ لیتری و مصرف ۷.۶ لیتر تو هر ۱۰۰ کیلومتر، خیلی اقتصادی بود.
تازه فضای داخلیش هم ساده بود؛ مثلاً صندلیا دستی تنظیم میشدن و یه روکش پارچهای ساده داشت.
خلاصه، این ماشین بیشتر به درد کسایی میخورد که یه وسیله نقلیه میخواستن واسه کارای روزمره.
خیلیها باهاش خاطره دارن، مخصوصاً وقتی به عنوان تاکسی استفاده میشد! 🚖
ذخیره