search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

پراید 141 | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات پراید 141 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 807 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام پراید 141

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس بنیامین
benyamin بنیامین
8 ماه پیش

پراید 141 بهتره یا 131

پراید ۱۴۱ از نظر آیرودینامیک بهتره و هندلینگش هم قوی‌تره.
خود سایپا گفته که طراحی صندوقش به خاطر همین قضیه این شکلی شده، ولی چون مردم نپسندیدن، یه کم بد جا افتاد.
در عوض، وقتی با ۱۴۱ روی ۱۸۰ تا میری، دور موتور روی ۴.۵ه، ولی پراید 131 اگه بخواد ۱۸۰ بره، دور موتور میره روی ۵.۵!
تو سبقت گرفتن و باد شدید، ۱۴۱ خیلی پایدارتره و کمتر تکون می‌خوره، ولی پراید 131 بازی داره.

یه مزیت دیگه‌ی ۱۴۱ اینه که داشبورد و رودری‌های نرمی داره و صدای اضافی از داشبورد و درها نمیاد، برعکس بقیه محصولات سایپا!

• البته یه مقدار از سمت صندوق صدا داره.

طراحی اتاقش یک‌پارچه‌ست و صندلی عقبش تا میشه، که هم برای بار زدن خوبه، هم نشستن راحت‌تره.

من یه ۱۴۱ مدل ۸۹ دارم، ماشین دیگه‌ای هم دارم، ولی ۱۴۱ رو اصلاً نمی‌فروشم، چون واقعاً عالیه!
شما کدوم مدل پراید رو انتخاب میکنید؟ پراید 141 یا پراید 131؟

پراید 131 ارزش خرید بیشتری داره 10 (10.75%) پراید 141 ارزش خرید بیشتری داره 83 (89.25%) 2 dislike icon
ذخیره copy
عکس مهدی
mahdi_jamil مهدی
1 ماه پیش

نقاط ضعف پراید 141

از هرکی که پراید 141 داشته پرسیدم حداقل یبار صندوق عقبش خورده پس کلش
لامصب جک هاش ضعیفه خود درب صندوق هم سنگینه بعد چند سال خراب میشه 
غیر از این نقطه ضعفی نداره تازه به نظر خودم ظاهرشم بد نیست نمیدونم چرا خواهان نداره
یادمه اوایل که 141 رو میزدن یهو خیلی طرفدار پیدا کرد ولی الان هیچکس نگاهش نمیکنه.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس امیر
mrd2025 امیر
1 ماه پیش

پراید ۱۴۱

پراید ۱۴۱ مدل ۸۸ دارم حرف نداره تازه اصن بهش نمیرسم، سپرش اونقدر محکمه تو دیوار گرفت نشکست
وزن بیشترو بدنه محکم‌تری داره
خرکار و بی خرجه، شتابشم خوبه
هر چند شنیدم ۱۴۱ دیر فروش هست ولی خدایی سه ساله دارم خیلی ازش راضی هستم.

0 dislike icon
ذخیره copy
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس رضایی
rezaei رضایی
4 ماه پیش

صدای تق تق موتور در دور بالا

درود دوستان و اساتید چرا دور موتور بالای 3 هزار میره صدای تق تق میاد از موتور؟
بیشتر هم از سمت شاگرد هست ممنون.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس محسن
mohsen7453 محسن
9 ماه پیش

پراید 141 زشت ترین و کم طرفدارترین مدل پراید.

56 dislike icon
ذخیره copy
عکس حمید
hmid7 حمید
6 ماه پیش

کم کردن روغن موتور پراید

آیا پراید دوگانه سوز مدل 94 هر هزار کیلومتر نیم لیتر روغن کم کند طبیعی است یا نه؟
یه مطلب خوندم نوشته بود طبیعیه خواستم بدونم نظر شما دوستان محترم چیه.

7 dislike icon
ذخیره copy
عکس بهنام
beinam بهنام
9 ماه پیش

مزایا و معایب پراید 141

پراید 141 از نظر پشت رول و راحتی و دید کافی داشتن از همه بهتره پرایدها بهتره ظاهرش هم خوبه.
هم شتاب هم داخلی هم صندوق بهترین فرمون باید سوار بشی که بدونی.خدا شاهده من دارم خیلی ازش راضیم.
سلام هرکی میگه پراید ۱۴۱ خوب نیست این نشون میده که ۱۴۱ سوار نبوده و چیزی ازش نمیدونم.

• من یدونه مدل ۹۰ دارم واقعا ازش خیلی راضیم.
  • سر و صدای داخلی آن هم مثل سایر مدلهای پراید و حتی کمتر میباشد.

فقط اشکال بزرگش اینه که بعد از مدتی بدنه صدا میده و از روز اول سینی پشت اصلا توی جاش محکم نمیشه و هر موقع درب صندوق رو باز میکنی (سینی) از جاش درمیاد.
ضمنا گاز ال پی جی نصب نشه بهتره چون باعث فشار به صندلی عقب و کمبود جا میشه و بوی گاز هم وارد اتاق میشه.

مصرف سوخت پراید 141

مصرفش هم در شهر 10 لیتر و در جاده با کولر روشن و با اثاثیه و سرنشین، بین 5/5 تا 5/8 لیتر بوده و بسیار کم خرج هستش.

پراید 141 ارزش خرید دارد

در کل من یه مدل 90 رو دارم که الان اصلا دلم نمیاد بفروشمش و با وجود اینکه تازه مگان خریدم هنوز 141 رو رد نکردم.

• من که هیچ وقت قصد فروشش رو ندارم.
1 dislike icon
ذخیره copy
عکس عرفان
rfan75 عرفان
1 سال پیش

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز بنده این مقاله را خواندم و قصد دارم برای کسانی که میخوان پراید بخرن چندتا نکته بگم: پدر من سال۸۶ یه پرایدصبا صفر کیلومتر خرید و شانزده سال دست ما بود و دویست پنجاه هزارتا کار کرده بود پراید یه ماشینیه که اگر بهش فشار نیاری و به موقع دنده بدی موتوریش به خرج نمیوفته ماشین کم مصرف و کم اصطلاحکیه مخصوصا پرایدای صبا یا همون موتور زیمنس اگر تسمه تایم پاره کنه سوپاپ کج نمیکنه و به موتور هیچ آسیبی وارد نمیشه فقط ماشین خاموش میشه که این خودش یه حسن بزرگه و پرایدای دهه نود یا همون یورو چهار اینطور نیست عمده خرابی اینماشین مربوط به جلوبندی و زیربندیه مخصوصا بلبرینگ و پلوسها یعنی هرچه قدر هم رعایت کنید تو چاله چوله نکوبید بازم خرج برمیداره بزرگترین ایراد این ماشین خشک بودنشه صندلی های فوق العاده افتضاح پدال های کلاچ ترمز بدی داره به طوریکه با یک ساعت ترافیک انگاری کوه کندین و کمر درد و پادردش براتون میمونه کسانی که میخوان پراید بخرن بگردن مدل۸۵تا۸۹ پیدا کنن خیلی بهتر از این دهه نودیاس اگر هیدرولیکم باشه که چه بهتر ببخشید طولانی شد....

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس seyedoo0ooo
seyedoo0ooo seyedoo0ooo
5 ماه پیش

علت سوختن لامپ پروژکتور پراید

سلام دوستان وقتتون بخیر، ببخشید پراید ۱۳۱ مدل ۹۶
براش پروژکتور نصب کردم سیم کشیش فابریکی کار خونه هست
برای راه اندازیش از رله فن استفاده کردم و آب بندی هم میکنم که آب به لامپ ها نخوره 
بعد ۳ روز تا ی هفته لامپ هاش میسوزن  ولی فیوز داخل جعبه فیوز سالمه و نمیسوزه
علتش چی هست؟ باید چیکار کنم؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس مصطفی
s.mos مصطفی
5 ماه پیش

علت کم آوردن ماشین پراید در سربالایی

سلام دوستان چرا پراید تو سربالایی کم میاره؟
نهایت تا 60 تا میتونم برم، 4 که کم میاره سرعت میاد روی 60 بعد میدم 3 با همون سرعت دیگه میرم بیشتر نمیشه
تو جاده صاف خوبه ها، فقط سربالایی که یکم طولانی میشه کم میاره
وایر تقویتی انداختم و کاتالیست رو هم حذف کردم تاثیری نداشت
مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس هیوا
hivvva هیوا
9 ماه پیش

پراید 141 بخریم یا نه

پراید 141 مدل 88 را از سال 93 دارم و راضی ام کم خرج و به نسبت بقیه پرایدها جادارتر است.
برخی ویژگی ها مثل پارچه ها و چراغ های درب ها را خیلی از همین ماشینهای امروزی هم ندارند.
از نظر زیبایی به نظرم تو خانواده پراید زیباترینه در ضمن صندوق آن خیلی جاداره تازه صندلی عقبش هم تاشو.

• فقط کیفیت رنگش بعد از یکسال تغییر کرد.
1 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر