search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

نیسان پاترول دو در | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات نیسان پاترول دو در با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 261 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام نیسان پاترول دو در

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس آراد
arad1 آراد
9 ماه پیش

پاترول دو در

پاترول چهار در هم قدرتش بیشتره، هم جادارتره، یه خورده هم خانوادگی‌تر به نظر میاد، البته اگه مصرف سوخت برات مهم نباشه!

از اون طرف، پاترول دو در کوچیک‌تر و ضعیف‌تره، ولی نسبت به وزنش همین موتور هم کارتو راه میندازه.
از یه زاویه دیگه، چون جمع و جوره، توی گل و لای، جنگلای پُر درخت و جاهای لیز راحت‌تر کنترلش می‌کنی.

• واسه توی شهرم گزینه بدی نیست.

پاترول دو در جایی گیر نمیکنه ولی چهار در گیر میکنه به خاطر شاسی درازش، دور زدن هم در بعضی جاها سخته.

در کل، هر دو تا خفنن! اینکه بگی کدوم بهتره، یه کم نامردیه، بستگی داره به نیازت.

شما کدوم رو انتخاب میکنید پاترول دو در یا پاترول چهار در؟

پاترول دو در 137 (54.58%) پاترول چهار در 114 (45.42%) 4 dislike icon
ذخیره copy
عکس صادق
sadeq_hemmati صادق
3 ماه پیش

مزایا و معایب پاترول

سلام بر همه ی عزیزان گروه
من پاترول ندارم، اما خیلی مشتاقم که یک پاترول دو در داشته باشم، از کودکی پاترول دوست داشتم
تجربه رانندگی با پاترول ندارم، اما برای داشتن یک پاترول جدی تر شدم
به راهنمایی ها و تجربه های شما عزیزان احتیاج دارم
منتها من معلم هستم و دانشگاه تدریس میکنم و پاترول رو برای سواری روزمره و معمول میخوام، و برای آفرود نمیخوام
لطفا راهنمایی بفرمایید:
چگونگی سواری پاترول
مصرف سوخت و هزینه های نگهداری
پاترول دوگانه باشه یا نباشه و …
البته من معمولا سالها فقط دوو سوار شدم و الان هم ۲۰۶ دارم
اما همواره علاقه به پاترول داشتم و حالا میخوام به این علاقه بپردازم
خوشحال میشم بتونم از راهنمایی های شما عزیزان استفاده کنم
سپاسگزارم.🖐

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس سجاد
sajjad_nk100 سجاد
3 ماه پیش

پاترول دودر

داخل پاترول دو در در سفر چه لوازمی به عنوان یدک یا مصرفی باید به عنوان زاپاس داشته باشیم تا در صورت نیاز گیر نکنیم جایی؟
لنت
شمع
وایر
بلبرینگ چرخ ها
کاسه نمد دف
پلاتین
فیوز پلاتین
کویل
اچارجات
مهره چرخ
پمپ بنزین داشته باشین بهتره
اچار شمع
تسمه هیدرولیک و دینام
شلنگ جات رادیات.

0 dislike icon
ذخیره copy
هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

• حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس Alirezans
alirezans Alirezans
4 ماه پیش

سلام میشه موتور پاترول ۶ سیلندر سالم رو به ۴ سیلندر تغییر داد؟

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس ایمانی
imanniaei6 ایمانی
9 ماه پیش

پاترول دو در یا چهار در؟

سلام! اونایی که میگن ۴ در مصرفش بالاست و ۲ در کمتر می‌سوزونه، یا پاترول نداشتن یا اگه داشتن، سالم نبوده!

پاترول ۶ سیلندر چون قدرت بیشتری داره، کمتر گاز می‌دی، پس مصرفشم کمتر میشه. ولی ۴ سیلندر باید بیشتر گاز بدی، که یعنی مصرفش بالاتره. آخرش که حساب کنی، اختلاف مصرف ۶ سیلندر با ۴ سیلندر توی ۱۰۰ کیلومتر شاید ۲ لیتر باشه، اونم چیز خاصی نیست.

تو آفرودم، جاهایی با ۶ سیلندر رفتم که ۴ سیلندرا فقط می‌تونستن وایستن و تماشا کنن که من کجا میرم!

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس shakiba
shakiba.rm9ez shakiba
11 ماه پیش

ببینید دوستان اولاً که اگه واقعاً آفرود باز هستید، پاترول ۶ سیلندر بهتره تا ۴ سیلندر، خرج ۴ از ۶ کمتره، ترمز ها هم اوستا کارها بلدن چیکار کنن عالی باشه.

اگه کاربراتور تنظیم باشه مصرف اش بالا نیست، حقیقتاً یه چرخش میارزه به کل چینی ها، آپشن هارو هم تماماً میتونید خودتون نصب کنید.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس علی18
ali18 علی18
5 ماه پیش

تو معاینه فنی به پاترول ۶ سیلندر گیر نمیدن برای آلایندگیش؟
منظورم اینکه کاتالیزورش رو باید جدید بندازیم؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس وحید
vahidgh وحید
8 ماه پیش

پاترول بخریم یا نه؟

بچه ها میشه کمکم کنین موندم پاترول بگیرم یا سواری عاشق ماشین کمک دارم عاشق طبیعت ولی یکسری ها میگن پاترول قدیمیه خرجش بالاست بدرد مسافرت دور نمیخوره چکار کنم؟
اونایی که تجربه دارن راهنمایی لطفا.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس رضا
reaza رضا
9 ماه پیش

پاترول 6 سیلندر

من پاترول ۶ سیلندر دارم و دیدم چه فشارایی رو میتونه تحمل کنه، فقط به شرطی که دمای آب موتور نره بالا.
این موتور فقط نزار جوش بیاره هر کاری دلتان خواست باهاش انجام بده

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس حمیدرضا
hamidrezaghazvini5113 حمیدرضا
11 ماه پیش

بنده خودم سه سال پاترول سوار شدم ماشین فقط مال جاده های خاکی و آفرود و ماشین موقعی که سالم باشه هیچ هزینه ای نداره بجز بنزین و روغن.

تقریباً هر ۶ ۷ سال موتور به تعمیر اساسی نیاز پیدا میکنه و داشتیم کسی که ۱۶ سال ماشین زیر پاش بود ولی موتور استاندارد و باز نشده.

بعدم اگر بخوایم این ماشین رو به عنوان ماشین خانگی داشته باشیم باید فنربندی اونو پاجیرویی کنیم که اون موقع از سوار شدن کیف میکنید.

خلاصه اینکه یه پاترول چهار در خوب و سالم به راحتی یه تویوتا لندکروز رو تو مسابقه کشش مغلوب میکنه ولی پاترول دو در چهار سیلندر نمیتونه.

ولی چهار درب شش سیلندر ۴.۲ لیتری با قدرت بسیار بالا که هم به صورت سرعتی تنظیم میشه و هم قدرتی.

الان پاترول ساخت ۲۰۲۳ تو بازار جهانی از لندکروز و لکسوس و.... قیمتش بالاتره که تو ایران قیمت این ماشین بالای ۲۰ میلیارد ولی لندکروز از ۱۶ تا نهایت ۱۹ هستش.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس قادر
gh1478 قادر
11 ماه پیش

نیسان پاترول صدی ده تا دوازه بیشتر نمیسوزونه.

سرعتش هم من تا ۱۷۰ هم رفتم ولی این جور ماشین ها سرعت بیشتر از ۱۲۰ دیوانگیه و بهتره که بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ بیشتر نری چون هم ماشین و بهتر میتونی کنترل کنی هم بهش فشار نمیاد.

نسبت به ماشین های سواری خیلی خشکه و یکی دیگه هم که تو سربالایی لاک پشتی میری.

در کل ماشین جون سختیه و تو تصادفات اگه کمربند رو ببندی هیچ صدمه ای نمیبینی چون یکی اینکه خیلی جاداره و فاصله تا بدنه اتاقش زیاده و همچنین مثل ماشین های دیگه نیست که جمع بشه و مچاله بشه.

داخلش بسیار ایمنی داری و خاطر جمع هستی نیاز به ایربگ نداره البته اگه باشه نور الانوره و بسیار عالی میشه در کل باید عاشقش باشی تا بدونی چیه.

0 dislike icon
ذخیره copy
خیلی بیشتر از یخ سرما رو نگه میداره
  • بذارین کنار مواد غذایی توی ماشین
  • یا توی کلمن برای خنک نگه داشتن نوشیدنی
  • حتی برای وقتی جایی از بدن کوفته میشه
  • خیلی بهتر از یخ آبکیه و خیس نمیشه

قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.

در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > نیسان > نیسان پاترول دو در