search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

فوتون تونلند | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات فوتون تونلند با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 362 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام فوتون تونلند

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس فیضی
fiezii فیضی
10 ماه پیش

بررسی فوتون تونلند دیزلی

فوتون دیزل ماشین خوبیه، موتور و گیربکسش عالیه و از لحاظ ابعاد هم گنده و جاداره.
کیفیت متریال داخلش متوسط به بالاست، ولی اگه انتظار یه کابین خیلی لوکس داری، نه، همچین چیزی نیست!
توی جاده هم مثل بقیه پیکاپ‌ها یه کم خشک راه میره، اگه تک‌سرنشین و بدون باری باید یه فکری برای نرم‌تر کردنش بکنی.

• از لحاظ آپشن هم در حد قابل‌قبوله، نه عالی نه ضعیف.
  • تو سرما هم خوب استارت می‌خوره، راه میره!

ارتفاع زیادش توی هندلینگ تاثیر داره، یه کم بیاری پایینش، خیالت راحت‌تره، لاستیکاشم ۱۷ اینچیه، با سایز ۲۶۵/۶۰ که فراوونه، پس خیالت راحت از بابت لاستیک.

باکتو همیشه تا سه خط مونده به آخر پر کن! چرا؟

1. اینجوری ۶۰ لیتر گازوئیل جا می‌گیره و یه مدت راحتی.
  2. سیستم سوخت‌رسانیش هوا نمی‌کشه.
  3. همه جایگاه‌ها گازوئیل ندارن، پس نمی‌مونی تو راه!

صندلی عقب رو بنداز دور کلا جاشو با یه پتو و روفرشی پر کن، صندلی جلو رو هم سرشونو بردار، پشتی‌ها رو تا آخر بخوابون، بعد یه اتاق خواب متحرک داری!
تو گرما و سرما عشق و حال کن، هر جا دلت خواست بخواب! حتی اگه عقب کسی باشه، می‌تونه هر مدلی که خواست بشینه یا دراز بکشه.

سرعت بیشتر از ۱۱۰ نرو، داداش این ماشین سدان نیست، آیرودینامیک نداره، اگه باهاش سرعته رو ببری بالا و هندلینگش رو حساب نکنی، روی یه موج جاده، یهو بدون اینکه حتی فرمون رو بپیچونی با یه موج آسفالت ماشین چپ میکنه!

این غول سه تن بار می‌بره، ولی ارتفاع زیادش باعث می‌شه سواریش اون‌جوری که باید، نرم نباشه.

چهار چرخ سبک تو برف تا ۸۰ تا راحت میره. چهار چرخ سنگین رو ولش کن، فقط موقع کوه‌نوردی لازمت میشه!
البته اگه دلت برای بوی خوش صفحه کلاچ تنگ شده، روشنش کن ببین چطور بالا میره، عین قاطر!
ولی خب، چون 4WD هست، مثل اتوماتیک ویل درایو مودبانه بالا نمیره، یه کم خشنه!

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس صابر
saberr صابر
10 ماه پیش

بررسی فوتون اتومات

من تا الان ۱۶ هزار کیلومتر با فوتون اتومات راه رفتم، هم تو شهر، هم جاده، هم کوه و جنگل. حتی بار هم زدم، حدود ۶۰۰-۷۰۰ کیلو، ولی هیچ مشکل خاصی ندیدم!
نه رادیاتور، نه موتور، نه گیربکس، هیچ‌کدوم اذیت نکرده. شتاب و هندلینگش هم عالیه، واقعاً فراتر از انتظار!

یه چیزی که تو همه پیکاپ‌ها هست، کوبش فنر عقبه، من برای حلش گوشواره وارداتی انداختم و بیش از ۵۰ درصد نرم‌تر شد، اگه بار بزنی هم که کاملاً نرم می‌شه.

حتماً تا ۵ هزار کیلومتر، شمع و درِ رادیاتور رو عوض کن.

لاستیک من نکسن کره‌ای شهری انداختم که هم صدای لاستیک کمتره، هم سواری نرم‌تر شده.

مصرف سوخت تو جاده ۷.۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر رو تست کردم، البته تو شهر بیشتره، ولی خب بنزین خیلی تاثیر داره.

• بنزین شمال هم که بدترین بنزین ایرانه.

در کل، با این قیمت، فوتون بهترین پیکاپ چینیه. هم قدرت، هم مصرف، هم راحتی، همه چی سرجاشه.
کی‌ام‌سی، کلوت، امیکو اصلاً قابل مقایسه نیستن، چون تو یه لِوِل نیستن!
البته یه چیزی، کیفیت بنزین برای فوتون خیلی مهمه، برعکس بعضی پیکاپا که توربو یا تزریق مستقیم ندارن و حساسیتشون کمتره.

0 dislike icon
ذخیره copy
فقط ببین چطوری میشکونه!!!

هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.

• مثل آب خوردن یه گونی گردو و فندق بشکون
  • بدون خستگی و با سرعت نور

فقط ببین پرفروش‌ترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > فوتون > فوتون تونلند