گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات هاوال h6 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
830 نفر آنلاین
سلام من هم این ماشین را دوماهی است دارم خیلی ماشین خوبیه از همه نظر
در قیمتش با خیلی از خودش بالاتر هم رقابت خوبی داره
البته به نظر من میتونست صندلی راحت تری داشته باشه که دیگه حرفی برای گفتن نمیماند.
سلام کسی هاوال h6 مدل ۲۰۱۶ وارداتی عظیم خودرو و دیار خودرو داره؟
تجربه سواری و تعمیرکار، اگه بگین از این ماشین ممنون میشم
چون بهمن خودرو این ماشین رو پذیرش نمیکنه بخاطر حالا مشکلاتش با عظیم خودرو.
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
بعضی ها که بررسی کردند میگن صندلی راحتی نداره و داخل اطاق صدای جیرجیر اطاق مشخصه
کسی که داره استفاده میکنه میشه پاسخ بده میخوام بخرم
هاوال h6.
من بعد از کلی تحقیق هاوال h6 خریدم و غیر این یک سری پنج کم کار که صفر خریده بودم دارم و یک سراتو سایپایی
ولی یک کراس اور خوب میخواستم انصافا ازش راضی هستم
اصلا با تیگو، لوکانو، حتی چانگان قابل مقایسه نیست
سواری عالی، هندلینگ بهتر از هم رده های خودش و در عین حال تعلیق نرم!!
تعلیق مولتی لینک عقبش پایداری خوبی در پیچ ها داره (البته در حد یک کراس اور شرقی)
کیفیت کابین خوب، امکانات زیاد و کاربردی، کیفیت رنگ عالی، قدرت و شتاب عالی، طراحی زیبا و به روز
به نظرم با این بودجه بهترین گزینه هستش
ضمن اینکه من با ۴۶ سال سن و اینکه ۲۰ سال هست به چین رفت و امد میکنم اونجا هم هاوال رو بسیار بهتر از بقیه چینی ها می دونن
اینو نوشتم اونی که میخاد بخره با خیال راحت بخره.
حدود دو هفتهای میشه که این ماشین هاوال h6 رو خریدیم و از همون لحظهای که پشت فرمونش نشستم، یه حس خاصی بهم منتقل شد.
شتاب اولیه خوبه، ولی چیزی که واقعاً آدمو غافلگیر میکنه، شتاب ثانویهشه!
در کنار همهی اینا، سیستم صوتی قویای هم داره که سفرت رو چند برابر لذتبخشتر میکنه.
حالا اگه بخوام یه ایراد کوچیک بگیرم، باید بگم که یه مقدار بادی رول داره، همون حس تاب خوردن ماشین توی مانورها.
ولی خب، این یه ویژگی رایج بین کراساوورهاست و چیزی نیست که توی رانندگی عادی اذیت کنه.
در کل، تا اینجا تجربهی خیلی خوبی ازش داشتیم و هر بار که پشت فرمونش میشینم، بیشتر از انتخابم مطمئن میشم.
سلام، خودرو هاوال اچ۶ هیبرید، بسیار ماشین نرم و بی صدایی است و از لحاظ سوخت واقعا کم مصرف است.
البته ۲ ماهی هست این ماشین را تحویل گرفتم، واقعا رانندگی با این خودرو لذت بخش است.
مخصوصا در ترافیک شهری و جادهای شمال ایران، برای امثال من که ۶۵ سال سن دارم واقعا با این خودرو به هیچوجه خسته کننده نیست.
هم از لحاظ خودران خودرو و پارک اتومات خودرو بدون هیچ استرسی رانندگی و پارک کرد.
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
قسمت متحرک برای مخفی کردن شماره هم داره
کیفیتش تماما فلز هست اصلا تو خریدش شک نکنید.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
مصرف سوخت هاوال h6
سلام ما چهار ماهه این ماشین رو خریدیم
هاوال ویژگی های عالی داره، اما ایرادش مصرف سوخت زیاد در سرعت بالاست
برای مثال ما از تهران سفر رفتیم شیراز رفت و برگشت ۲۴۰ لیتر بنزین مصرف کرد
البته تقریبا در تمام مدت سفر کولر روشن کردیم و خنک کننده صندلی ها هم استفاده کردیم.
ذخیره