search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

سورن پلاس دوگانه ef7 | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات سمند سورن پلاس ef7 دوگانه سوز با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 698 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس Saleh68
saleh6868 Saleh68
4 ماه پیش

بالا اومدن امپر آب بعد از خاموش کردن

سلام سمند دوگانه مدل ۴۰۴ موقع بعد از رانندگی ماشین رو خاموش میکنی بعد از یک دقیقه سوییچ رو باز میکنی امپر اب به خط پایان میرسه و ماشین فن میکنه میاد پایین ایا نرمال هست؟

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس امیررضا
amirzd19_pv امیررضا
2 هفته پیش

سورن پلاس دوگانه

میخوام تجربه خودم رو از سورن پلاس دوگانه ۱۰۰ لیتری با دریچه گاز سیمی و ایسیو زیمنس بگم
بعد یه مسافرت و کارکرد حدود 3500 امیدوارم براتون مفید باشه.

معایب سورن پلاس دوگانه

از معایب سورن پلاس دوگانه بخوام بگم بزرگترین ایرادی که میتونم بگم ترمز های ضعیفش هست
که حداقل با رانندگی من نمیخونه واقعا ترمز هاش ضعیفه و اصلا خوب ترمز گیری نمیکنه
دلیلش هم بخاطر لنت های بی کیفیتی هست که ایرانخودرو انداخته و به نظر خودم حتما باید عوض بشه و از ضرورت ها هستش.

ایراد دوم بخوام بگم صدای باد هست که بعد سرعت 110-120 کم کم به گوش میرسه
البته ایراد بزرگی نمیشه گفت بالاخره ماشین ایرانی هستش و انتظار بیشتری نیست.

سورن پلاس دوگانه ارزش خرید دارد؟

از خوبی هاش بخوام بگم صدای داخل کابین کمه
شتابش راضی کننده هست مخصوصا دور بالا و سربالایی
گیربکسش با موتور مچ هست و واسه یه همچین موتوری با این وزن یه گیربکس قدرتی خوبی هست که ضریبش 17.81 هستش و روی سرعت 120 دور موتور روی 3900 هستش
نکته دیگه ای بخوام بگم سیستم تعلیقش واقعا از سمند و دنا و پارس و 206 خیلی خیلی بهتره
واقعا نرمه کوبش نداره البته ماشین من رینگ فولادی سایز 15 هستش با لاستیک 185 خارجی که موقع خرید هم روش بود.
کنترل پایداری یا همون esp واقعا سرپیچ ها خیلی کمک میکنه
امروز سر همین موضوع تو اتوبان یه ماشین یهویی گرفت جلوم، منم سریع فرمون رو گرفتم و سرعت بالا کنترلش خیلی سخت بود
اگه ماشین دیگه بود احتمالا ماشین دور میزد ولی نگه داشت و دور نگرفت خداروشکر.
در کل بخوام بگم من حدودا ۳ هفته ای میشه گرفتمش موقع خریدش هم میشد با یکم اختلاف قیمت دنا بورسی،207 پانا دنده ای، تارا، شاهین هم گرفت
ولی با این رنج قیمت به نظرم ارزش داره و با این قیمت سورن و 207 بهتره حالا بستگی به شرایط و نوع مصرف داره.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس رضا
hmreza1364 رضا
3 هفته پیش

صدای صوت روی گاز

سورن پلاس دوگانه سوز مدل 402 دارم، روی cng حرکت میکنم صدای سوت میده، علت چیه؟ فقط روی گاز هست؟

0 dislike icon
ذخیره copy
هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

• حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس سعید
sniperid سعید
1 ماه پیش

مزایا و معایب سورن پلاس دوگانه سوز

سلام دوستان
کسی سورن پلاس دوگانه داره و ازش راضیه؟
کسایی که دارید چجور ماشینیه راضی هستید ازش
مزایا و معایب سورن پلاس دوگانه سوز چیه
از لحاظ شتابی و صدای موتور و اینجور چیزا چطوره سورن پلاس؟

3 dislike icon
ذخیره copy
عکس سعید
saeed112233 سعید
7 ماه پیش

سورن xu7p یا ef7

سلام دوستان ایا ارزش داره که 150 میلیون بدم و سورن Xu7p را با ef7 تعویض کنم؟

131 dislike icon
ذخیره copy
عکس سروش
sorou سروش
8 ماه پیش

معایب سورن پلاس

سورن ef7 داشتم لگن به تمام معنا بود فروختم راحت شدم، بخوام مشکلاتشو بنویسم طومار میشه.

• خرابی سنسور میل سوپاپ
  • تاخیر پدال گاز
  • ترک خوردن چراغ جلو
  • آب دادن از آنتن سقفی
  • صدای ادوات داخلی مخصوصا زمستون
  • باگ های سیستم برقی از جمله بالا نرفتن شیشه ها و …
87 dislike icon
ذخیره copy
عکس هومن
homan هومن
5 ماه پیش

داغ کردن سورن پلاس

سلام ببخشید ما تازه سورن پلاس گرفتیم
دو سه روزه وقتی میخوای رانندگی کنی 100 متر باهش راه بری این ماشین امپرش تا نیمه میره خیلی داغ می‌کنه و برای فن کردن نمی‌دونم خاموش کنم یا روشن بزارم تا خنک بشه.

18 dislike icon
ذخیره copy
عکس امیرحسین
amirhossein_2026 امیرحسین
5 ماه پیش

آب بندی سورن پلاس

ببینید اولین نکته برای سورن پلاس دوگانه سوز هستش بقیه مطلب برای همه.

آب بندی سورن پلاس دوگانه‌سوز

برای آب بندی سورن پلاس ef7 دوگانه سوز به نظر من اینکه حتما فقط از بنزین استفاده کنید
بعضیا میگن با گاز هم میشه ولی من سوخت گاز رو امتحان کردم معلومه خشکه و موتور زیاد جون نداره و نرم کار نمیکنه
اون اوایل هم قطعات موتور هنوز خشکه پس شما با بنزین آب بندی کنید فشار کمتری به ماشین میاد و کم کم نرم میشه.

رانندگی بدون شتاب و با دقت در کنترل گاز

دومین نکته مهم اینه که شما باید اصلا رانندگی پر شتابی نداشته باشین
یعنی خیلی آروم آروم سرعت رو افزایش بدین و همینطور برعکسش خیلی آروم آروم سرعت رو کم کنید و کاملا پدال گازو تحت کنترل داشته باشین و یکم یکم فشارش بدین یا پاتون رو بردارین
اجازه بدین بقیه بوق و چراغ بزنن یا سبقت بگیرن مهم نیست چون شما در حال آب بندی هستین فقط لاین سمت راست رو بگیرین و آروم برین.

محدود کردن دور موتور تا ۸۰۰ کیلومتر اول

سومین نکته مهم اینکه تا کیلومتر 800 دور موتور رو از 3 بالاتر نبرید
شما اوایل که با ماشین رانندگی کنید وقتی صفر کیلومتره و نو هست حس میکنید ماشین خوب راه نمیره
اما بعد حدود 400 کیلومتر حس میکنید ماشین یکم کشش بهتری پیدا کرده و روون تر کار میکنه چون موتور نرم شده.

انتخاب مسیر صاف و بدون شیب برای آب‌بندی

چهارمین نکته مهم هم اینکه مسیری که شما برای آب بندی انتخاب میکنید بهتره تا حد ممکن شیب نداشته باشه
یا خیلی شیب کم و ملایمی داشته باشه که شما مجبور نشین پرگاز برین
یه مسیر صاف رو انتخاب کنید همون رو برین
خود من ۸۰۰ کیلومتر اول رو تو یه جاده ۲۳ کیلومتری رفتم یعنی ۴۰ بار یک مسیر رو رفت و برگشتی طی کردم
(چون قبل و بعد اون مسیر کوه با شیب زیاد بود و نمیخواستم شیب بزنه فقط جاده صاف)
خب تا اینجا چهار تا مورد مهم و اصلی رو گفتم.

سرعت و دنده مناسب در مراحل مختلف آب‌بندی

صد کیلومتر اول رو حداکثر با سرعت ۶۰ برین و دنده ۳
۱۰۰ تا ۲۰۰ رو سرعت ۸۰ برین و دنده ۴
۲۰۰ تا ۸۰۰ کیلومتر رو هم با سرعت ۱۰۰ و دنده ۵ برین
تو این سرعت ها و دنده هایی که گفتم دور موتور روی ۳ هست که واسه آبندی عالیه
چون دور موتور زیر ۲ هم نباید بیاد پس ۳ بهترین دور موتور برای اوایل کاره.

بازی با دور موتور در حین رانندگی

نکته بعدی اینکه با دور موتور بازی کنید، یعنی چی؟
مثلا فرض کنید دنده ۳ هستین و دارین با سرعت ۶۰ میرین
پدال گاز رو آروم میارین بالا تقریبا انگار پاتون دیگه رو گاز نیست آروم آروم سرعتش ۲۰ تا میاد پایین میرسه به ۴۰
دوباره شما آروم آروم پدال رو فشار میدین برسه به ۶۰. اینکارو تو هر دنده ۱۰ بار تکرار کنید
دوباره یه مثال دیگه میگم مثلا با ماشین تا الان ۱۸۰ کیلومتر رفتی و داری رانندگی میکنی
سرعت ۸۰ و دنده ۴ هستی پدال گاز رو آروم ول میکنی سرعت میشه ۵۰ دوباره آروم آروم گازو فشار میدی
نکتش اینه ما نباید با دور موتور ثابت هم زیاد رانندگی کنیم یکم کم و زیادش میکنیم تو یه محدوده تا روون بشه.

افزایش تدریجی دور موتور بعد از ۸۰۰ کیلومتر

نکته بعدی اینکه بعد ۸۰۰ کیلومتر دور موتور رو میتونید تا ۳.۵ ببرین
از هزار کیلومتر تا ۱۳۰۰ هم حداکثر تا ۴ ببرین بعدش دیگه بالاتر از اون تا ۴.۵-۵ که ماشین نرم تر بشه.

بررسی‌های قبل از آب بندی

نکته بعدی اینکه قبلش حتما بالانس ۴ چرخ و تنظیم باد روی فشار ۳۲ و میزان فرمان انجام بدین
من هیچکدوم از چرخام بالانس نبود
اون اوایل هم ترمز یکم ضعیفه یه مقدار ترمز بگیرین کار کنه بهتر میشه.

رانندگی پس از آب بندی

توصیه من واسه رانندگی جاده و استفاده کلی خودتون بعد آب بندی دور موتور ۳.۵ تا ۴.۵ هست تو این محدوده هم ماشین کشش داره و هم بهش فشار نمیاد.

4 dislike icon
ذخیره copy
عکس ایمان میری
iman.miri ایمان میری
6 ماه پیش

معایب سورن پلاس ef7

سورن پلاس ef7 فول خریدم تو بهترین حالت ۱۰۰ هزار تا با کلی مشکل برقی و جلوبندی و ... رفت.
بعدش بیچارت میکنه مدل پایین بخرید بهتره اینا قطعاتش خیلی اشغاله.
واقعا خیلی بدبختیم که با هزارتا وام ماشین باید بخریم بعدش یه مشت حروم خور چنین اشغالایی تحویل بدن.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس شاهین
shahin.ahmadian شاهین
1 ماه پیش

سمند سورن پلاس دوگانه

سلام من سمند سورن پلاس دوگانه از ۹۸ داشتم تا دو سه هفته قبل ۲۰۰ هزار تا هم روندم
اهل گاز دادن و لایی کشیدن و این چیزا نیستم و رو نگهداری ماشینم حساسم و همیشه بهش رسیدم
تو این مدتی که دستم بود هیچوقت خرابی خاصی نداشت
یک یا دو بار کاسه نمد گیربکسش روغن میداد عوض کردم
اواخر هم ریل سوخت گازش خراب شده بود و فقط وقتی موتور کامل گرم شده میرفت رو گاز که من چون با بنزین میروندم تعمیرش نکردم
یکبار هم سال قبل دنده استارتشو عوض کردم
غیر اینا بقیه تعمیرات همه مصرفیاش بودن
چون از نرمی موتور، کیفیت و قدرت موتورش راضی بودم سورن دوگانه ثبت نام کردم
از اینکه سورن دوگانه الان به کیفیت سمند LX دوگانه های قبل هست یا نه اطلاعی ندارم اما بر اساس تجربه ی چند سالی که از ماشین قبلی داشتم به نظر من ماشین خوبیه
من بین سورن دوگانه و سورن پلاس xu7p قطعا انتخابم ef7 هست
از نظر هزینه های نگهداری هم باز ef7 سرویس های دوره ایش ارزون تره و گرید روغنی که براش نیاز دارید از xup7 که روغن صفر ۲۰ میخواد خیلی ارزون تره
نگران آمپر آبم نیستید که واشر بزنه.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس رهرو
rahro رهرو
3 ماه پیش

بررسی مزایا و معایب سورن پلاس ef7

سلام دوستان دیدم هر کی سورن ایکس یو میگیره تجربیاتشو(هرچند با اغراق) واسه بقیه میگه گفتم بزار منم ای اف گرفتم بگم واسه کسایی که میخوان بخرن یا تحویل میگیرن انشالا.

ماشین فضای داخلی خوبی داره ولی یه سری مشکلاتم همین فضاش داره
مثلا ردیف عقبو واسه اینکه جادار تر نشون بدن یه بافت نرمی گذاشتن که وقتی میشینین داخلش یه گودی زیادی داره که اذیت میکنه یکم.
واسه راننده هم من با اینکه قدم 180 بیشتر نیست ولی وقتی میخوام پیاده شم یا سوار شم فرمون اذیت میکنه.

داشبوردم جا لیوانی داره ولی شما صندلیو تا اخر هم عقب بدی باز به سختی میشه تا اخر داشبوردو باز کرد که لیوان توش گذاشت
اما داشبوردش حداقل واسه من واقعا جاداره و من کاملا ازش راضیم البته یکم جنسش تو ذوق میزنه که قابل تحمله

فضای صندوقش هم کاملا جاداره و راضیتون میکنه البته واسه من که دوگانس خیلی رو اعصابه
هم واسه فضای کمش هم اینکه از داخل ماشین به جای اینکه به فضای صندوق دسترسی داشته باشین به کپسول گاز دسترسی دارین.
از لحاظ عایق بندی صدای موتور زیاد نمیاد داخل ولی تو سرعتای زیاد صدای باد رو مخه

قدرت موتورش واقققعا خوبه من با ماشین رو گاز راحت 175 تا رفتم و اگه تابلوی دوربین نبود بیشترم میشد رفت دیگه فک کنین با بنزینش چطوریه
شتاب اولیش هم واقعا راضی کنندس البته دوگانه دریچه گازش سیمیه من نمیدونم تک که برقیه هم همینه یا نه

از لحاظ اپشنی که مال هرکی یه طوریه و خودش باید بدونه ولی مال من که چیز خاصی نداره ک براتون بگم.

صندلیای جلوش راحته واقعا صندلی راننده تنظیم ارتفاع و گودی داره شاگردم گودی داره ولی ارتفاع نداره
جلو داشبود ماشین خوشکله ولی باید روش روکش بندازین چون در دراز مدت خراب میشه

ظاهر ماشین سلیقه ایه ولی من واقعا ازش خوشم میاد
اما یه سری مشکلاتم داره مثلا واسه من عقب ماشین زیر چراغ سمت راست فاصلش با سپر بیشتر از اون سمته
یا درای عقبش ریگلاژ نیست و درست بازو بسته نمیشن
کیفیت رنگشون واسه همه مدلا و همه موتورا اصلا خوب نیست و اگر خیلی مث من دقت میکنید یکم اذیت کنندس
مثلا بعضی جاهاش انگار یه  ذره ریز ماسه هست برامده شده. 

چراغای مه شکنش الکی میسوزن الان من یه ماهه گرفتم یه بار راستش سوخته الانم چپش.

از لحاظ کیفیت بدنه شما برید به تارا و پارس دست بزنید به اینم بزنید کاملا تفاوت رو احساس میکنید و نیازی به هیچ تخصصی نیست تا بدونید این واقعا بهتره.

بخاری و کولر به شدت خوبی داره و کاملا راضی کنندس و بخاریش خیلی زود گرم میشه 

سیستم صوتیشم از پارس و حتی 206، 207 هم بهتره از لحاظ کیفیت
ولی یه مشکلی داره اینه که ولومش از 15 بالاتر که میره اگه اهنگتون یه مقدار بیس داشته باشه شروع به خرخر کردن میکنه

تیغه های برف پاک کنش اذیت میکنن انگار گیر میکنن یکمم صدا دارن
من بردم گارانتی برام عوض کرد یه مدت درست بود دوباره مث همون قبلیه شد
هرچی یادم بود گفتم اگر چیز جدیدی یادم اومد بهتون میگم.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس بهمن کارگر
k.bahman بهمن کارگر
3 ماه پیش

ریپ زدن سورن پلاس دوگانه

سلام من یه ۶ ماهیه سورن پلاس دوگانه از ایران‌خودرو گرفتم
مشکل اساسیش برا ماشین من اینه گاهی تو راه رفتن بیشتر اوقات هم موقع وایستادن ماشین ریپ میزنه
چندین بار هم رفتم ایران‌خودرو میگن چون عیب یابی روشن نشده نمی تونیم پیدا کنیم.

3 dislike icon
ذخیره copy
عکس هادی پناه پور
hadi3843 هادی پناه پور
5 ماه پیش

گارانتی سورن پلاس

سلام دوستان سورن من مدل 404 3500 تا کارکرده باید ببرم گارانتی؟؟
یا 5000 تا برای تعویض روغن باید ببرم؟

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس علیرضا
alireza_hsk_66 علیرضا
5 ماه پیش

تاخیر دریچه گاز برقی سورن پلاس

من خودم سورن پلاس دریچه گاز برقی دارم ریمپ هم نزدم تاخیری که میگن بیشتر زمانی حس میشه که در حد توقف کامل هستی و میخوای حرکت کنی، وگرنه تو سرعت بالای ۲۰ تاخیر خاصی ندیدم.
اما تو ترافیک و شهری اره بعضی وقتا کپ رو داره که اونم تقریبا اکثر ماشینهای دریچه برقی ایران خودرو و سایپا دارن
ولی سورن چون سیمی هم داره یه کم مقایسه هست بین این دوتا وگرنه تمام دریچه برقی ها کم و بیش این کپ رو دارن که با یه ریمپ اونم تا حدود زیادی حل میشه.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس میثاق
misagh میثاق
5 ماه پیش
comment image 0

تنظیم آینه سورن پلاس

آینه های سورن پلاس جمع شدن باز نمیشن مشکل چیه؟ ماشینو باز کنم باز نمیشن.

2 dislike icon
ذخیره copy
فقط ببین چه قدرت نوری داره!

البته این یه چراغ قوه معمولی نیست

• یه فندک المنتی داره
  • یه تیغ تیز برای برش زدن داره
  • دوتا پیچ گوشتی دو سو و چهارسو داره
  • در دلستر و نوشابه باز کن داره
  • یه سوت کمکی داره

یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!

عکس حامد
ha.hed حامد
5 ماه پیش

سیستم صوتی سورن پلاس

سلام دوستان کسی تا حالا براش پیش اومده صدای سیستم صوتی قطع و وصل بشه، سیستم صوتی کار میکنه فقط صدا قطع میشه؟!
هم با فلش قطع میشه هم با گوشی فقط صدا نمیاد.

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس Amir
amirwyix Amir
6 ماه پیش

مزایا و معایب سورن پلاس

بنده سورن پلاس ۴۰۲ دارم و میخواستیم ماشین دوم رو هم بخریم اتفاقی این پیشنهاد صفحه رو دیدیم گفتم نظرمو بدم که کمکی بشه
۴۰۲ ۶۰ هزار تا کار کرده.
ماشین وقتی جاده و خیابون دست انداز اینا هست بعد ۲ سال هنوزم صدا نمیده
صدای موتور یکم بیشتره اما اذیت کننده نیست وقتی دور موتور به ۳ میرسه میفهمی
از نظر موتور خیلی راضی هستم تا حالا ایرادی نداشت
ولی یه ایراد اساسی داره زود صفحه تموم میشه، بخاطر قدرت موتورش و خیلی رو مخه
و دریچه برقیشم رو مخه بعد اینکه صفحه ضعیف شد
برای نوجوان که علاقه به سرعت و شتاب داره مناسب نیست
برا کساییه که کاملاً عادی و راحت میرن اینور اونور مثل کارمند و اینا.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس محسن
mohsen000 محسن
7 ماه پیش

موتور ef7 یا xu7p؟

در کل موتور ef7 خیلی بهتر از xu7 هست، چون ۱۶ سوپاپه و کم صدا و نرم تر، دوگانه اش خیلی کم مصرفه و با گاز خیلی عادی و خوب کار میکنه.
البته متاسفانه در سورن پلاس دوگانه، آپشن هاش مثل کروز و مانیتور و دوربین و رینگ اسپرت را برداشتند ولی در کل ماشین خوبیه مخصوصا مدل های دریچه سیمی که شتابش خیلی بهتره.

4 dislike icon
ذخیره copy
عکس رامین
ra303 رامین
8 ماه پیش

علت گاز نخوردن سورن پلاس دوگانه سوز روی بنزین

نمی‌دونم چرا ماشین من بعد یه مدت شتابش رو گاز خیلی بهتر از بنزین میشه، روی بنزین، وقتی دنده یک رو تخته می‌کنم یه کپ ریز می‌زنه و بعدش راه می‌افته.

• خیلی عجیب شده که این اتفاق فقط روی بنزین می‌افته.
0 dislike icon
ذخیره copy
عکس آرمان
arman.g.s آرمان
11 ماه پیش

من سورن ای اف سون یه هفته پیش تحویل گرفتم در کل ماشین خوبیه آپشنای جدید اضافه شده واسه خانواده خوبه درکل.

معایب سورن ef7

در کل ماشین خیلی خوبیه نسبت به وضع موجود و آپشنای نسبتا خوبی داره که یه سری نیازا رو خوب رفع میکنه ولی معایب سورن ef7 هم بخوام بگم:

• دریچه گازه که باید ریمپ بشه نیم ثانیه تاخیر داره
  • درهای عقبش راحت بسته نمیشه باید ریگلاژ بشه
  • تو سرعت صدتا توی جاده عقب ماشین نسبت به عوارض جاده یکم خشکه البته شاید صفره بخاطر اینه.
2 dislike icon
ذخیره copy
عکس مجید
majidsadat مجید
11 ماه پیش

سلام و خسته نباشید دوستان محترم، من قبلا سورن EF7 و دنا داشتم، شاید بد نباشه تجربه خودم رو با دوستان به اشتراک بزارم. موتور EF7 از لحاظ قدرت واقعا موتور خوبیه ولی متاسفانه با گیربکس مناسبی کوپل نشده.

من یه دنا صفر خریدم یکی دوتا مسافرت رفتم تو سر بالایی ها خیلی تو ذوقم زد، گریبکس ماشینم رو عوض کردم و اگر اشتباه نکنم دنده 1979 زانتیا انداختم واقعا از این رو به اون رو شد.

هم شتاب هم گشتاور عالی شد، ماشین خیلی روون شد، صدای موتور کم شد ولی یه مشکلی پیش اومد، وقتی از کروز استفاده می‌کردم خطا میداد، ولی برای سمند این مشکل وجود نداره.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس herewego
herewego herewego
11 ماه پیش

سورن پلاس هم خیلی شیکه هم‌جادار و کیفیت کابین و موتور خوبی داره فقط داخلش صدا میده و یکم کپ داره که با ریمپ رفع میشه در کل ماشین‌خوبیه و به قیمتش میارزه.

البته یادمون نره روغن خوب میخواد و هزینه تعویض روغنش با فیلترا یک تومن میشه که اگر روغن خوب مثل ادنوک یا الف بریزی تا ده هزار کیلومتر رو میتونی تخت بری اونم تو جنوب ،وگرنه با روغن ایرانی باید هر پنج هزار تا بری تعویض روغنی.

4 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > سمند > سمند سورن پلاس ef7 دوگانه سوز