گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات لوکانو L7 - ال 7 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
سلام ماشین را امروز تحویل گرفتم
تو سرعت پایین و هنگام ترمز در ترافیک از قسمت جلو سمت شاگرد صدای لرزش و برخورد دو قطعه به هم میاد
کسی تجربه ای دارد که کمک کند؟
سلام دوستان، واقعا خدمات پس از فروش لوکانو ضعیف هست
بنده خودرو را از نمایندگی دل افکار خرید کرده ام
بعد از 7 هزار کیلومتر اب رادیاتور کم میکرد
هر چه تماس گرفتم با نمایندگی دل افکار یا جواب نمیدادن یا اگه جواب میدادن میگفتن باهاتون تماس میگیریم
رفتم نمایندگی شجاعی در شیراز، خودرو نگاه کردن گفتن رادیاتور سوراخ هست
خودروتون ببرید نمایندگی که ازش خرید کرده اید، هرچه تماس گرفتم باهاشون جواب نمیدادن
با شماره دیگه ای تماس گرفتم جواب دادن و بهم گفتن مسئولمون مرخصی هستش
بعد ماشینو بردم نمایندگی نیکوان شیراز، سپر خودرو باز کردن گفتن رادیاتور سوراخ شده
و خودرو یک هفته باید بمونه، منم مجبور شدم برگردم به شهرم که 900 کیلومتر فاصله داره
داخل مسیر برگشت راه بودم که نمایندگی نیکوان بهم زنگ زدن گفتن رادیاتور شامل گارانتی نمیشه و حدود 14 ملیون قیمت بازار ازادش هست
سوال من اینه که ایا خودرو که 7 هزار کارکرده و هیچ ضربه ای نخورده و خود به خود رادیاتورش سوراخ شده چرا شرکت مکس موتور و نمایندگی هاش حاضر نیستن رادیاتور تعویض کنن؟
و میخوان از بازار ازاد و از مالک خودرو هزینه اش بگیرن؟!
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
شرکت مکث موتور (زیر مجموعه ماموت) پول مردم را گرفته به قرار داد خود پایبند نمیباشد.
در این بازار پر آشوب علاوه بر اینکه از پول شما استفاده میکند گاهی پول خود شما را هم هر وقت دلش خواست پس میدهد.
دقیقاً مثل کلوت
دوستان میشه یه راهنمایی بفرمایید بین لوکانو L7 و اکستریم lx کدوم بخرم؟
ارور سیستم تهویه مبنی بر اینکه نشتی مایع ضد یخ لطفا هرچه سریعتر پر شود کولر خنک نمی کند
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
مشکل کار نکردن و خنک نکردن سیستم تهویه لوکانو ال 7.
سلام دوستان، تجربه یکماه سواری با لوکانو.
هتدلینگ و پایداری ماشین بسیار عالی. بخصوص در شیبها و پیچ ها حتی با سرعت بالا، بعلت دو دف بودن
داخل کابین بی صدا و تقریبا اصلا صدای بیرون به هیچ عنوان داخل نمیآید.
نرمی بسیار خوب در رانندگی و فرمان پذیری عالی
شتاب گیری خوب و پرسرعت
شیفت دنده ها کاملا منطقی و با سرعت بالا و کاملا نرم.
مصرف بنزین حدود صدی نه در رانندگی تقریبا پر شتاب من.
چند نکته:
سطح روغن و مایعات ماشین رو بعد از تحویل حتما چک کنید
لاستیک ها رو حتما عوض کنید.
بعد از حدود ۵۰۰ تا کارکرد بزارید رو حالت اسمرت و تا سرعت ۲۲۰ حداقل بگازید.
اصلا و به هیچ عنوان اکتان نریزید.
بخرید و برید حالشو ببرید.💪
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
سلام دوستان وقتتون بخیر، من لوکانو ال ۷ نوشتم چند روزه میدن؟ ۲۵ مرداد ثبت نامم بوده؟
همچنان روی صدور فاکتور استاپ شده.
بعد از ۱۸ روز ثبت نام امروز لوکانو l7 تحویل گرفتم
سند و بیمه ثالث و بیمه بدنه و برگه کمپانی و برگه گارانتی رو هم بهم تحویل دادن
شرایط ۸۰ درصد نقد و ۲۰ درصد اقساط ۶ ماهه بدون بهره رو برداشتم(به نظرم این بهترین گزینس) و اگر نقد خواستید میتونید از خود بازار بخرید هم ارزونتره و هم همون لحظه ماشین رو تحویل میگیرید.
تجربه رانندگی امروزم رو میگم که تقریبا خوب بود.
احساس میکنم مصرف سوخت بالایی داره.
برند لاستیکش بارز بود و نرمی خوبی داشت ولی از کویر بهتره، درسته که به لاستیک خارجی خوب نمیرسه ولی از کویر به نظرم بهتر بود.
تمامی الارم ها تو ترافیک جاهای باریک و صفحه نمایش بزرگش که دوربین ها رو نمایش میده واقعا خوب عمل میکردن.
صدا از بیرون چیزی نمیاد ولی تو دور بالا یکم صدای موتور میومد که تو شتاب گیری فقط احساس میشه
رنگش نقرابی بود
جالب بود برام که تو روز نقره بود تو شب ابی ...
ولی خدا نکنه تصادف کنی دراوردن رنگش واقعا سخته.
درود عزیزان ماشین لوکانو l7 من رو الان دارن میارند درب منزل
تا بیست دقیقه دیگه گفته میرسه
امکانش هست در مورد نکات مهم هنگام تحویل خودرو راهنمایی کنید که موقع تحویل حواسم به چه نکاتی باشه و چه بخش هایی را چک کنم؟
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
از نظر شما من میخواستم هیوندا وای اف بخرم ۲۰۱۲ الان کمی راجع به لوکانو مطالعه کردم مردد موندم کسی نظری نداره که این کارو بکنم یا نه
10ذخیره