گروه بحث و گفتگو و تبادل تجربیات و نظرات درباره ری را ایران خودرو. نظر شما در مورد ایران خودرو ری را چیه؟
یه فکری ایران خودرو برای جلو پنجره ری را باید بکنه.
اونقدر سوراخهای جلو پنجره بزرگه که اگر با سرعت بالا یه گنجشک کوچک بخوره بهش از سوراخ رد میشه و رادیاتور سوراخ میشه.
من تو فکرمه که زمان مسافرت جلو رو با توری پارچه آیی ببندم، واقعا تو مخمه.
ری را نسبت به اسب بخار، شتاب خوبی ندارد.
ولی قدرتش تو سربالایی یا سینه کش ها نمایان میشه.
شما با دنده پنج یا چهار یه سر و گردن از هم رده های خودش جلوتره، بدونه اینه فشار رو موتور بیاد یا صدای زوزه داخل ماشین باشه.
من دیشب از برگشت رودهن به تهران از جاده قدیم، دقیقا احساس کردم.
در ضمن آمپر آب هم با کولر روشن از وسط امکان ندارد بالا بره.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
سلام دوستان توی حالت عادی توی استارت اولیه ماشین کمی با تاخیر و کند حرکت میکنه
این امر عادیه یا مشکل ایسیو یا دریچه برقیه؟ گارانتی داره و نمیشه ریمپ کرد.
سلام دوستان، من حدود ۵ ماهه ریرا خریدم
مزخرف ترین و اشغال ترین ماشینی هست که تو عمرم خریدم
خواهشا الکی اینجا نگید من دارم خوبه، به ولله یه فرغون بزک شدست.
ایرادهای تابلوی ریرا بنده:
1. لرزش ماشین هنگام شروع به حرکت
2. ذخیره نشدن تنظیمات در نمایشگر مانند درب صندوق عقب و نورپردازی داخل اتاق
3. لق بودن شیشه های جانبی در زمان پایین بودن
4. عوض کردن اتومات دنده با دور موتور خیلی پایین
5. جمع نشدن آینه بغل ها با سوئیچ علیرغم تنظیم از داخل
6. سفت بودن صندلی ها و رانندگی خسته کننده
7. صدا دادن موتور در زمان اولین استارت صبحگاهی تا زمان گرم شدن.
آقا این ریرا از لاماری ایما کپی شده جلوش همونه عقبش هم فقط چراغاش سفید شده وگرنه بجز داخل همه جاش لاماری هست.
خیلی مهمه روغن موتوری که استفاده میکنی
و مهمتر از همه اینکه بقیه ازش استفاده کرده باشن و راضی باشن
پس اول تجربیات کاربران و لیست بهترین هارو ببین بعد انتخاب کن.
دوستان بنده یک ماه بیشتره ری را تحویل گرفتم و 1500 کیلومتر هم رانندگی کردم.
قبلا ال نود و پژو پارس و ایکس 55 پرو و آریزو5 و جک اس 5 و مگان و پروتون و فیدلیتی پرایم داشتم
بسیاری از دوستان با چانگان های جدید و وارداتی مقایسش میکنن که کاملا اشتباهه.
چانگانهای وارداتی 300 الی 800 میلیون تفاوت قیمتی با ری را دارن لذا مقایسه درست نیست.
تولیدات 1403 درسته بعضیاشون (نه همشون) باگهای سیستمی داشتن مخصوصا مشکلات برقی داشتن و همینطور تو مونتاژ هم ضعیف بودن
ولی مدلهای 1404 میتونم بگم بالای 90% مشکلات مرتفع گردیده و منی که 1500 کیلومتر باهاش رانندگی کردم به جرعت میتونم بگم به طرز عجیبی تمام آپشنهاش درست کار میکنه و لذت رانندگیش قابل مقایسه با هیچ یک از ماشینهای داخلی نیست.
رقیب های ری را میشه گفت: x55 پرو , تیگارد , هایما 5 و 7 , فردا 511, جک s5, kmc5, به جرعت میتونم بگم ری را با این قیمت و امکانات و آپشنهاش و خدمات گسترده پس از فروش (با لحاظ بعضی معایب) از همه رقباش ارزش خرید بیشتری داره.
حالا دوستان یا سوارش نشدن یا گارد دارن نسبت به محصول داخلی یا دلایل دیگر دوست ندارن حرف بنده رو بپذیرن اشکالی نداره
ولی کسانی که میخوان این ماشینو بخرن در خریدش شک نکنن باور بفرمایید راضیتون میکنه.
امیدوارم روزی برسه با پول این ماشینها ی روزی بتونیم برندهای معتبر رو سوار شیم
و دوستانی هم که خود تحقیرن و ری را رو با فرغون و امثالهم مقایسه میکنن بهتره اول از پرایدشون (با احترام به تمام پراید سواران) بیان پایین بعد حالا ببینیم چی به چیه.
درود موعد تحویل آخر اسفند بودم، ۵ ماه گذشته هیچ خبری نیست.
اگر جریمه تاخیر ۱۲ درصد باشه که این شرکت هر چه دیرتر تحویل بدهد به نفعش است و حداقل ۲۴ درصد سود میکنه.
چه کاریه شرکت بره بانک وام با سود ۳۰ درصد بگیره؟
پول ما رو گرفته با ۱۲ درصد سود.
اینجوری حالا حالا ها باید سماق بمکیم
دوستان جمع شید بریم سازمان حمایت
طبق آیین نامه شرکت باید جریمه دیر کرد ۳۰ درصدی یا ماهانه ۲.۵ درصد پرداخت کنه.
دوستان ری را سوار میدونن برای نصپ آپشن کدوم نمایندگی باید رفت که از گارانتی خارج نشه؟
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
کسی می دونه برای ری را آپدیت ترمز وجود داره یا نه؟
دوستان اگر میخواهید گیربکس طول عمر بیشتر داشته باشه
در صورت رانندگی نرمال، هر 30 هزار کیلومتر روغن گیربکس رو عوض کنید
من ال نود خودمو هر بیست هزارتا سه لیتر تعویض میکنم
الان 160 هزار کیلومتر کار کرده، هنوز بازش نکردم.
سلام، دوستانی که ریرا دارن، در مورد مصرف این ماشین هم لطفا بگن
مصرفش چقدر هست؟ میگن مصرفش خیلی بالاست، درسته؟
سلام دوستان عزیز
من پارسال تارا v2 مدل ۴۰۳ داشتم که فروختم و ریرا رو ثبت نام کردم و دو ماهه تحویل گرفتم
در مورد این ماشین ایراد خاصی تاحالا ندیدم
به نظر من و بقیه ی خریداران ریرا کیفیت مونتاژ داخل ماشین هم نسبتا از سایر ماشینهای ایران خودرو بالاتره
از ماشین های مدیران خودرو مثل تیگو هفت و ایکس ۵۵ چون باهاشون رانندگی کردم و داخلشون نشستم یه ذره فقط کیفیت مونتاژ لوازم داخلی مثل تودری ها و قاب های کنسول وسط و کیفیت چرم دور فرمون بنظر من پایین تره که در برابر مزیت هاش اصلا به چشم نمیاد.
چون مزیتهای خیلی بیشتری از ماشینهای چینی هم رده یا حتی یه رتبه بالاتر (لاماری، ایکس۵۵، چانگان، دیگنیتی، فیدلیتی، تیگارد) داره
مثل موتور قویتر و کم استهلاک تر از رقبای چینی، گیربکس شش سرعته ی بهینه شده و هوشمند نسبت به چینی های با گیربکس سی وی تی و دو کلاچه تر و خشک و کولر قوی تر و هزینه ها و استهلاک پایین تر از ماشینهای چینی
و آپشن هایی مثل شیفتر دنده، دنده بقول معروف خلبانی هوشمند، رادار نقطه کور و سنسور های جانبی و اینه الکتروکرومیک و چراغ جلوی چرخشی و صندوق عقب حسی و چیزای دیگه که اگه همه ی اینها توی یه ماشین چینی جمع باشه قیمت کارخونه اش بالای دو تومنه.
مساله دیگه قیمت پایین تر لوازم بدنه و جانبی و یدکی ریرا نسبت به چینی هاست
کلاس سواری و آپشن هاش و کولرش هم اصلا با تارا و دنا قابل قیاس نیست و خیلی بهتره
ضمن اینکه خداروشکر توی کشور ما تا ایران خودرو و سایپا یه ماشین جدید تولید میکنن اول مردم عادی که این ماشینو ندارن و بعد بنگاهیا تا دلت بخواد تو سرش میزنن
بعد از یکی دو سال که کم کم همه از نزدیک ماشین رو میبینن و سوار میشن و استفاده میکنن و میبینن اون ایرادهایی که بزرگ کرده بودن به اون بزرگی نیست به تدریج بازارش تثبیت میشه و جایگاه خودش رو پیدا میکنه
مثل همین دنا و تارا و ۲۰۷ پانا که توسط صافکارها و نقاش ها و دلال ها کلی تو سرشون خورد اما الان مردم دارن راحت خرید و فروش و استفاده میکنن.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
چطوری باید تو گروه تلگرام ریرا وارد شد هرچی شماره تماس میزارم منو عضو نمیکنن
بالاخره برای من فاکتور شد، حالا باید ببینم کی تحویل میشه
دوستان اطلاع دارن چن روز بعد فاکتور تحویل میشه؟؟؟؟
با سلام من طرح فرسوده ریرا به نامم در اومد الان ۷ ماه خودرو فرسوده تحویل دادم ولی هیچ خبری از پیام واریز وجه نیست
لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.
اینم شماره تماس ۰۹۱۸۷۶۱۲۲۱۰
کجا باید از ایران خودرو شکایت کرد برا خودرو ریرا؟
سلام دوستان
من ریرا تیتانیوم واریزی ۱۵ بهمن و موعد تحویل ۳۰ اسفند هستم ولی تا الان هیچ خبری نیست!
میخواستم ببینم بقیه دوستان وضعشون چطوره؟
دوستان من سال 96 یه دنا پلاس صفر گرفتم
همه مردم میگفتن این ماشین خیلی خرابه، اصلا به درد نمیخوره هیچ کس ازش راضی نیست موتورش بده راه نمیره و هزاران عیب تازه هیچ کس هم نداشت
این ماشین تو شهر خودمون اول نفر بودم من 8 سال داشتم اخ نگفت
الانم همه دست و پا می شکنند واسه دنا پلاس یعنی 3 دقیقه ای فروختم
ده تا مشتری داشتم بخدا نمی دونستم به کی بدم
الان هم ماشین ریرا دارم 10 روز گرفتم خیلی هم عالی خیلی هم راضیم
تازه اگه مشکلی هم داشته باشه گارانتی و کارت طلایی نمایندگی همه چی داره دیگه چی میخوای؟
هرجا میرم می پرسن این چیه یعنی اینقد نگاه می کنند که نگو
هرکی داره ازش لذت ببره هر کی هم نداره ایشلا بخره
فقط عیب الکی نزاره روش.
سلام دوستان ما میخوایم ماشینمون رو عوض کنیم، تو رنج ۱ تا ۱.۵ میلیارد بهترین ماشین چیه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان، من ۲۷ اسفند ریرا تحویل گرفتم
خدائیش ماشین خوبیه هم آپشناش زیاده هم پرقدرته
فقط متریال داشبوردش ضعیفه
تا الان ۱۵ هزار تا باهاش رانندگی کردم عالی بوده.
قبلا x55 پرو داشتم یه سرگردن از x55 بالاتره
هم نرمتره هم سوختش کمتره هم اپشناش بیشتره هم قطعاتش ارزونتره.
سلام در ماشین ری را چطور میشه نمایش فیلم در حین حرکت فعال کرد؟
مصرفش هم خیلی بالاست، در حالت اقتصادی بالای 11 لیتر مصرف کردم.
دوستان بعد از حدود 4 هزار تا رانندگی با ریرا تجربه ام را میخواستم اشتراک بگذارم شاید مفید باشه
کلا با ری را باید ملایم برخورد کرد موقع روشن کردن یه لحظه صبر کنید بنزین کمپرس بشه بعد استارت بزنید
حتما باد لاستیکو روی 32 تنظیم کنید خیلی نرم تر میشه و کوبش ها بشدت کم میشه
ولوم روی کنسول اگه از کار افتاد یکم به سمت راست فشار بدید درست میشه
دوستانی که تازه تحویل میگیرند تا 1000 تای اول دور موتور را بالای 3 تا 3500 نیاورند تا آببندی بشه بعدش خداییش حرف نداره
تو جاده اگه دیدید نفس نداره بذارید اسپرت شتاب میگیره اما بنزینو سرمیکشه!
سلام! ببخشید من یه تجربه پیمایش 2000 کیلومتری با ماشین ریرا از اهواز تا مشهد دارم!
در کنار همه موارد مثبت این ماشین اما یک نکته منفی که ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینه که داخل دست اندازها و یا موانع با شیب زیاد احساس میکنم کمک فنر عقب ماشین به شدت کوبش داره و ضربه رو به داخل اتاق منتقل میکنه!
خواستم از دوستان بپرسم که شما هم این چنین مسئله ای رو متوجه شدید یا خیر؟🙏🏻
دوستان عزیز سلام من ساکن تهرانم
ماشین ری را واریزی اسفند ۴۰۳ بودم و سه روزه تحویل گرفتم
خواستم بگم این ماشین به لحاظ آپشن بسیار خوبه و نیاز مصرف کننده رو تامین میکنه
به لحاظ فنی هم فوق العاده خوبه ولی متریال ضعیفی داره
تحویلی الان خیلی خوب بهش رسیدند و عیب ها برطرف شده ولی متاسفانه خیلی ها تو بازار این ماشین رو کوبیدند و دارند خرابش میکنند
ولی این رو بدونید که با توجه به نکات فنی و آپشن هایی که داره بسیار ماشین خوبیه و از انتخاب این ماشین پشیمون نمیشید
موفق و پیروز باشید.
ریرا اگه خودرو داخلی است چرا تولید متوقف میشه میگن قطعات ندارن؟
یعنی قطعات این هم خارجی است، خودرو ملی پس چی است؟
اگه ری را رو تحویل نمیدین ماشینای که تو پارکینگ ایران خودرو خوابیده رو تحویل بدین تو این شرایط جنگی میگن داریم تولید میکنیم
سلام دوستان من دنا آپشنال دارم میخواهم با ریرا عوض کنم میخواستم نظر شما رو بدونم.
ریرا ماشین خوبیه نسبت به هم قیمت های خودش و کلا قبل از سال اومد توی بازار و تولیدش زیاد نبود
شرکت کروز که اومد ایرانخودرو رو تحویل گرفت اومده چندتا از عیب هاشو برطرف کنه بعدش بفرسته تو بازار
دلیل کم بودن این ماشین توی بازار همینه
من الان خودم دوماه ماشینم از تاریخ تحویل میگذره و هنوز بارگیری نشده
۵۰ روزه پلاک شده ولی رفته قسمت کنترل کیفی و هنوز بیرون نیومده.
مثلاً شما با x55 که همرده خودشه مقایسه میکنی یه سری برتری ها داره یه سری هم کمبود ها
ولی با توجه به قیمتش از هایما s5 و ام وی ام X55 و ماشین های هم رده خودش یکم بهتره.
حداقلش اینه که تا سال بعد قطعاتش تقریبا همه جا پیدا میشه ولی ماشین های چینی توی شهرستان های کوچیک هیچیش پیدا نمیشه.
من بین خرید ریرا و هایما 8s موندم، به نظر شما هایما بهتره یا ریرا؟ لطفا تجربه خودتون رو بنویسین.
کپی برداری بی شرمانه ایتالیایی ها از ریرا ایران خودرو😅
سلام من سه چهار روز هست ریرا خریدم.
از نظر آپشن که واقعا فول و کامل هست و رضایت هر کسی را اجابت میکنه.
فقط یکم بنظرم شتاب اولیش بنظرم کم هست که شاید بدلیل صفر بودنش باشه.
پدال گازش کمی پایین درگیر میشه یعنی باید زیاد فشار داده بشه که البته مشکل خاصی نیست.
شاید بخاطر سبکی و عرض بنسبت کمش یمقدار توی باد و یا عبور ماشین سنگین از کنارش تکانه داره که البته با وجود سه و چهار سرنشین بچشم نمیاد.
در کل من راضی هستم لااقل تا الان، دم مهندسان وطنی گرم که سعی در رقابت با خودرو بخصوص چینی ها دارن.
نگاه اگر عوض بشه این سود کلان لااقل نصیب کارگر و هم وطن بشه جنسهای بنجل درجه سوم چینی کمتر وارد میشه و سود دلالان و آقایون در سایه کمتر.
من که ریرا دارم خیلی خوبه ، راضی هستم، سواری نرم، آپشنهای خوب، راحتی راننده و سرنشینان، سیستم صوتی خوب خصوصا سابی که گذاشتن خلیی صدای خوبی داره و.…
بعضی از دوستان فکر می کنن چون ایرانخودرو تولید کرده بده یا هزار تا ایراد روی ماشین میزارن خودروهای چینی ایراد نداره؟
مشکلات گیربکس cvt مدیران خودرو و بهمن و .... سوار ام وی ام x55، هایما، جک شدم مسافرت رفتم همه مشکلات خودشونو دارن.
به نظرم کم لطفی بعضی از افراد هست که بدون رانندگی با ری را اظهار نظر می کنن.
سلام من ۲۰۰۰ کیلومتر با ریرا رانندگی کردم به نظرم ارزش خرید داره.
با سلام. من تقریبا 2 هفته هست که ریرا رو گرفتم. ویژگی هاش رو میگم.
دوستانی که ممکنه نظر دیگه ای بدن، بدون تجربه استفاده از خودرو هست.
انشالله همه بتونن بهترین ماشین ها رو سوار بشن، چون ایرانی لیاقتش بالاست.
سلام دوستان من چند روز است ریرا خریدم و نزدیک سیصد کیلومتر باهاش رانندگی کردم.
نسبت به اسپورتیج و توسان خیلی خیلی نرم تر و رانندگی باهاش لذت بخش است و صندلی عقب هم خودم نشستم که امتحان کنم بسیار عالی و جا دار.
تا سرعت صد و شصت هم باهاش رفتم احساس نمیکنه آدم داره صد و شصت میره و صدای داخل کابین خیلی خیلی کم.
خلاصه به نظر من ماشین ریرا در این رنج قیمت بهترین است و رو دست نداره ظاهرش هم عالی است واقعیتش من ایرادی ندیدم.
ریرا بهعنوان یه ماشین ایرانی پیشرفتای خوبی داشته، ولی خب هنوز جای کار داره مثلاً صندلیای جلو خیلی زُمُختن و سواریش اونقدرا نرم نیست، که تو جادههای داغونمون یه نکته مهم حساب میشه.
سیستم تعلیق عقبش باید مولتی لینک باشه، چراغ جلوشم بهتره لنز و LED داشته باشه.
یه سری چیزای دیگه مثل تهویه دوال، ایربگ پردهای یا حتی هداپ دیسپلی هم هنوز جاشون خالیه.
در کل، ایرانخودرو اگه این مسیر بهبودو ادامه بده، میتونه بالاخره یه ماشین درستحسابی تحویل مردم بده.
امیدواریم یه روزی برسه که خودروسازای ما بهترین ماشینا رو بسازن و مردممونم سوار بهترینا بشن!
مزایا و معایب ریرا
من حدود چهار صد کیلومتر رانندگی کردم، البته هنوز آبندی نشده
ولی احساس میکنم ترمز مطمعنی نداره، شاید باید آپدیت بشه
ترمز حالت اسفنجی داره و اطمینان نمیده به راننده...
کمک عقب تو دست انداز کمی میکوبه
با استفاده از دستگیره برای باز و بسته کردن، بگیر نگیر داره
یک بار هم درب صندوق عقب هنگ کرد، مجبور شدم یکبار ماشین رو خاموش روشن کنم تا ری استارت بشه
اتو هلد هم فکر کنم عمل نمیکنه، چون تو ترافیک پا از ترمز ور میدارم، خودرو حرکت میکنه
فعلا مصرفش رو ده لیتره در صد کیلومتر البته که من از دور گاز سه هزار بیشتر نمیرم تا هزار کیلومتر
فضای عقب دو نفره میباشد ولی چون پایه صندلی جلوها بلند میباشد، سرنشین عقب تا زیر زانو داخل میرود و جا پای راحت دارد
من ناراحت خرابی موتور اصلا نیستم، فقط گیربکس زود خراب نشه
موتور جوابشو رو دنا پس داده، تازه این ارتفاع یافته دنا هست
در کل من راضی هستم اگه این ایرادها رفع بشه
بی صدایی موتور هنگام استارت، بی صدا بودن آنها، شتاب خوب، آپشن های فراوان و کارامد
اکثر ایرادهایی که دوستان میگن مال تحویلی قبل مرداد میباشد، ظاهرا بعد این تاریخ ایرادها برطرف شده.
ذخیره