گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات بستیون نات NAT با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
توقف روی دنده دی مثل چراغ قرمز ضرر داره، آیا باید بعد توقف رو خلاص گذاشت؟
سلام درب کاپوت رو مثل ماشین ایرانی باید از ارتفاع حدود بیست سانتی ول کرد؟
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
یک تجربه جدید
توی مسیر مشهد به سمت ساری در ایستگاه سبزوار و شاهرود که نیاز بود خودرو رو شارژ کنم علی رغم اسکن بارکد روی دستگاه فست شارژ بزوار و شاهرود اتصال برقرار نمیشد و شارژ ممکن نبود.
در این موارد باید با تلفن پشتیبانی تماس بگیرید داخلی ۳
02635701001
تماس گرفتم خود پشتیبان تونست به صورت سیستمی اتصال رو برقرار کنه و شارژ خودرو انجام شد الحمدلله.
گفتم مشکل اینترنتی باعث میشه که شما نتونید خودرو رو شارژ کنید.
سلام... من تازه خریدم اصلأ با آن چیزی که تبلیغ میکنند خیلی مغایرت داره
معایب بستیون برقی، شارژ صفر تا صدش با برق خونه 20 ساعت طول میکشه
بیشترین مسافتی که میشه راه رفت با حالت اکو پلاس 250 دویست و پنجاه کیلومتر بیشتر نیستش
افتضاح و دروغه.
من بهمن ماه تحویل گرفتم تا الان هم 13000 کیلومتر باهاش رفتم
واقعا ماشین با کیفیتی هست
تنظیمات خودرو بهم میخورد که اونم بست باتری ماشین شل بود سفتش کرد نمایندگی دیگه هیچ مشکلی نداره
رانندگی باهاش لذت داره
از نظر قیمت هم واقعا مفته با این پول یه ماشین ایرانی به درد نخور بهت میدن
توصیه میکنم بخرید پشیمون نمیشید.
یک نکته طلایی برای طول عمر بیشتر باتری.
از شارژ کامل (۱۰۰٪) و تخلیه کامل (۰٪) تا حد امکان خودداری کنید.
بهترین کار این است که باتری را در یک بازه میانی نگه دارید.
مثلاً اگر در هفته حدود ۲۰۰ کیلومتر رانندگی میکنید، طوری برنامهریزی کنید که شارژ باتری بین ۶۵٪ تا ۳۵٪ در نوسان باشد.
این روش بسیار بهتر از این است که شارژ را بین ۹۰٪ تا ۱۰٪ یا ۸۰٪ تا ۲۰٪ نگه دارید.
حتی اگر بتوانید شارژ را بین ۴۰٪ تا ۶۰٪ نگه دارید، برای سلامت باتری فوقالعاده است.
از این دستگاه در طول سه سال گذشته ۶ تا برای جاهای مختلف گرفتم
قیمتش در مقابل چیزی که تحویل میگیری واقعاً هیچی نیست
به همه پیشنهاد میکنم بگیرن، چون با این وضع آب ایران (که حتی تو پایتخت TDS بالای ۵۰۰ داریم) واقعاً نیازه
آبی تحویل میگیرین که حتی بهترین مارکهای آب معدنی دنیا هم همچین کیفیتی ندارن.
باتری خودروهای برقی حتی اگر استفاده نشوند، بهمرور زمان بخشی از ظرفیت خود را از دست میدهند.
میانگین عمر مفید آنها حدود ۱۰ سال است و بعد از این مدت معمولاً ۲۰ تا ۳۰ درصد افت ظرفیت پیدا میکنند.
یعنی اگر امروز با شارژ کامل ۳۵۰ کیلومتر پیمایش دارید، بعد از ۱۰ سال با افت ۲۰ درصدی، این عدد به حدود ۲۸۰ کیلومتر میرسد.
نکته مهم اینجاست که در خودرو برقی، میزان استهلاک باتری نتیجهی ترکیب «زمان» و «پیمایش» است.
مثلاً اگر در طول عمر باتری حدود ۷۰۰ هزار کیلومتر رانندگی کنید، با احتساب عمر زمانی آن، معمولاً مجموع افت ظرفیت باتری همان حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد خواهد بود.
اینجا تفاوت اصلی با خودروهای بنزینی مشخص میشود:
در خودروی بنزینی هرچه پیمایش بیشتر باشد، موتور و گیربکس سریعتر مستهلک میشوند، و مسافت شاخص اصلی استهلاک قوای محرکه است
اما در خودروی برقی مسافت اثر محدودی بر استهلاک قوای محرکه دارد و حتی با پیمایش بالا، افت ظرفیت باتری معمولاً زیاد نمیشود.
در عوض، عمر خود باتری هم عامل تعیینکننده است؛ چیزی که اساساً در خودروهای بنزینی وجود ندارد.
سلام دوستان کسی در مورد توان سنج و درصد خروجی در صفحه نمایش داده، میشه راهنمایی کنه.
با یک اختلال در خودرو مواجه شدم لطفاً راهنمایی کنید
خودرو در حالی که باتریش ۵۴ درصد شارژ داشته بعد از چند ساعت که اومدم مجدد از خودرو استفاده کنم یهو تمامی برقهای خودرو دیدم قطع هستش
طوری که حتی ریموت درب خودرو رو باز نمیکند و مجبور شدم از کلید اضطراری استفاده کنم تا فقط درب راننده را باز کنم.
از داخل کاپوت داخل یک جعبه فیوز هم یک سری صداهای ضعیف مدام شنیده میشه!!!
و برای خودرو الان سرجاش قفل شده چون هیچ برقی در هیچ مداری انگار نیست و یک اختلالی پیدا کرده انگار.
روی شیشه نوشابه کوچیک و بزرگ و دلستر و ... به راحتی بسته میشه
در کل خیلی به درد بخوره و قیمت خاصی هم نداره.
سلام دوستان، آیا سیستم گرمکن صندلی هم دارد، اگر دارد راهنمایی بفرمایید.
سلام دوستان
کسی سیستم های پیشرفته با قابلیت کنترل از راه دور (Remote Control یا با اپلیکیشن) را نصب کرده؟
توی دفترچه و فیلم ایران خودرو هر صندلی گرمکن داره، اما انگار توی خودرو حذف شده
بلندگوهای عقب جانسون هست ولی حذف شده
دوربین 360 درجه جاش هست ولی حذف شده
نرم افزاری که برای انتقال صفحه گوشی به مانیتور هست مخصوص چین هست و وصل نمیشه.
فکر میکردم شاید الکی باشه اما واقعا معجزه میکنه
واقعا انقدر هوا سبک میشه دلت نمیاد از خونه بری بیرون.
سلام دوستان
ایراد مهمی که من دیدم و نمیدونم همه ماشین برقی ها اینجوری هستن یا نه اینه که وقتی یک چرخ از مدار خارج میشه مثال توی چاله میوفته و یا به علت لغزنده بودن جاده در جا میچرخه قدرت ماشین به یکباره نصف میشه
بر خلاف ماشین های معمولی که کل قدرت موتور به واسطه دیفرانسیل به چرخ درگیر منتقل میشه توی این ماشین انگار نصف توان ماشین از دست میره
سلام به همه، من تازه تحویل گرفتم و 1000 کیلومتر راه رفتم
خیلی عاااالیه. فقط تنها چیزی که رو اعصابمه، اول حرکت به سمت جلو کمی صدای زوزه خفیف داره تا سرعت 30 کیلومتر و به بعد کاملا بی صدا میشه
دنده عقب که کاملا بی صدا و عالیه
نمیدونم فقط این اینجوریه یا همه
البته خیلی کمه ... ولی کاملا سایلنت نیست.
سلام دو هفته ای هست بستیون nat گرفتم سوال هایی برام پیش میاد
دخترم چند بار بهم گفت عقب صدا ندارم، بررسی کردم راست میگه
آیا رو در عقب سمت چپ واقعا بلندگو نیست یا برا من قطع هست؟
سلام شارژ با شارژر پرتابل ماشین آیا قلق خاصی داره؟
چون من گانو وارد میکنم یه موقع نشان دو شاخه قرمز فقط معلومه یه بار که زدم علامت ساعت اومد که تو دفترچه دیدم زده شارژ همزمان
بعضی اوقات هم هیچ اتفاقی نمیافته بعد از چند بار وصل و قطع کردن شان شارژ زرد رنگ میآید.
سلام دوستان اگه بخوان زودتر شارژ بشه و سرعت شارژ بالا بره چه راهکاری پیشنهاد میشه
کسی تا حالا شارژر ۷ کیلو وات مپنا رو خریده راضی بودین یا نه برا ماشین مشکلی پیش نمیاره؟
سلام خسته نباشید، ماشین در حال شارژ که هست آیا میشه قفل کرد
اگه قفل بکنیم مشکلی در درب سوکت شارژ بوجود نمیاد؟
سلام سه تا دوربین مانند بالای شیشه جلو در بستیون نات برای چی هست
سلام پاور ویندوز چگونه کار میکند؟ بعد قفل شیشه بالا نمیره، روی ریموت دکمه قفل رو نگه میدارم بالا میره.
لطفا نات سواران نکات استفاده رو که می دونن بگن
من یه مشکل دارم مثل اینکه در یک حالت هایی درب کشویی از رو دستگیره باز نمیشه من از دکمه سقفی می زنم باز میشه
یه نکته، ریموت دوم داخل ماشین باشه هنگام قفل کردن ماشین سه بوق می زنه.
سلام بعد از گذشت بیش از یک سال قیمت خودرو بستیون نات تغییری چندانی نداشته و این به دلیل عدم استقبال از این خودرو میباشد.
قیمت این خودرو در چین ۲۲۰۰۰ دلار تخمین زده شده و با محاسبه دلار ۱۰۰ هزار تومانی چیزی حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ قیمت واقعیشه.
البته تعرفه خودروهای برقی ۴ درصده بعد این خودرو با ارز دولتی وارد شده و خریدار همان ابتدای کار یک میلیارد تومان سود از این خرید دارد و نباید نگران بازار فروش ضعیف دست دوم آن (صد میلیون زیر قیمت) باشد.
بنده مدت زیادی است در خصوص این ماشین دارم تحقیقات میکنم و بر روی کاغذ ارزش خرید بالایی دارد
اما چیزی که در این نظرات نظرم را جلب کرده به جز یک نفر همه خریداران این خودرو به شدت از خرید خود راضی هستند و این یکی از نقاط مثبت این خودرو میباشد.
این را بگذارید در کنار اینکه هنوز زیرساختهای لازم برای این خودروها فراهم نشده و یقیناً بعد از فراهم شدن زیرساختها در حد مناسب و شروع اقبال مردم به سمت این خودروها، دیگر در بازار شاهد این قیمتها نخواهید بود.
نه تنها ۲۲ هزار دلار بلکه با مالیات و عوارض ۱۰۰ درصدی با قیمتهای بالاتر از ۳ میلیارد باید به سراغ این خودروها بروید.
امیدوارم نظرات من برای شما مفید بوده باشد.
التماس دعا.
ظاهراً یکی از مشکلات اصلی هزینه تعویض باطری ها است که مبلغ سنگینی میشه شاید نصف قیمت خودرو این حرف درسته ؟
سلام دوستان سرعت واقعی این خودرو چقدر است یعنی تهش چندتا میشه رفت راحت میشه سبقت گرفت؟
خود سایت گفته 140 تا.
دوستان سلام من تهران ساکنم و تقریبا هر دو ماه یکبار به دو هزار تنکابن سفر میکنم
فاصله 250 کیلومتر با شیب های تند جاده چالوس و جاده دو هزار.
عزیزانی که ماشین بستیون نات دارن لطفا نظر تخصصی بدون تعصب بدین
خودم خیلی دوست دارم این ماشینو بگیرم فقط این قضیه شیب جاده دو دلم کرده...
یک سوال، بعد ده سال در بهترین حالت استفاده و خراب شدن باطری، برای تعویض باطری چقدر باید هزینه کنیم.
تجربیات چند ماهه استفاده از خودرو و برخی خرابیها و نکات فنی در طول چند ماه استفاده
چند مورد خرابی و تجربه فنی قابل توجه داشتم که شاید برای دوستان مفید باشه.
سه مرتبه به صورت پراکنده این اخطار ظاهر شد، در این حالت خودرو روشن میشد، اما حرکت نمیکرد.
شیفتر بین دنده عقب و جلو جابجا نمیشد و روی حالت خلاص یا پارک باقی میماند. هر بار با خاموش کردن خودرو و حدود ۲۰ دقیقه صبر، مشکل خودبهخود برطرف شد.
در شیبهای مثبت ۳۰ درجه به لحاظ توان مشکلی دیده نشد.
در مسیرهای خاکی و پر از دستانداز، بهخصوص با چالههای عمیق، کف خودرو احتمال برخورد زیادی با زمین دارد.
تجربه مهم: در سربالاییهای تند و ناهموار، اگر خودرو روی حالت *Eco Plus* باشد، حساسیت پدال گاز پایینتر است و احتمال توقف وسط سربالایی وجود دارد.
خودم یکبار وسط راه متوقف شدم و بعد فهمیدم که باید در چنین شرایطی *Eco Plus* را غیرفعال کنم تا واکنش موتور به گاز سریعتر باشد.
ساعت خودرو فعلاً روی وقت چین باقی مانده و امکان تغییر به وقت ایران وجود ندارد.
نمایندگی اعلام کرد باید آپدیت یا امکانات مربوط از چین ارسال شود تا این قابلیت فعال شود.
چند مرتبه (حدود ۷-۸ بار) پیش آمد که صبح روز بعد، کیلومتر روزانه صفر شده و منوی خودرو به زبان اصلی برگشته بود؛ انگار کل سیستم ریست شده باشد.
خوشبختانه این مشکل مدتی است خودبهخود برطرف شده است.
چند مرتبه هنگام روشن کردن خودرو، در حالت دنده عقب، جهت فرمان روی دوربین عقب نمایش داده نمیشد (خطهای راهنما ثابت بودند).
همزمان ارور ESP و فرمان هیدرولیک روی صفحه باقی میماند و سیستم بازیافت انرژی تا زمانی که سرعت به ۴۰ کیلومتر برسد فعال نمیشد.
با رسیدن به سرعت ۴۰، همه ارورها برطرف میشد و سیستم بازیافت انرژی وارد مدار میگردید.
این مشکل هم بعد از مدتی خودبهخود رفع شد.
سلام، کسانی که این ماشین را تجربه کردند الان که ایران خودرو قیمت جدید این خودرو را یک میلیارد و دویست و پنجاه اعلام کرده آیا بازم توصیه به خریدش می کنید؟
سلام. بهمن 1403 خودرو بستیون برقی را تحویل گرفتم و تا الان حدود ده هزار کیلومتر پیمایش داشتم.
هندلینگ خودرو بسیار عالی و رانندگی لذت بخشی دارد.
در دو سه هفته اول، خودرو دچار اشکالات برقی متعددی میشد و خود بخود رفع میشد.
نهایتا در طی مسافرت دو ساعته که داشتم و جهت خرید، خودرو را پارک کردم و در بازگشت متوجه شدم برق خودرو کلا قطع شده و خودرو روشن نمیشود
به ناچار از امداد خودرو درخواست کمک کردم و قرار شد خودروبر اعزام کنند در همین اثنا باتری ماشین را چک کردم متوجه شدم بست باتری از ابتدا کاملا شل بوده و برق رسانی به ماشین را مختل کرده بود و تمامی مشکلات ناشی از شل بودن بست باتری بود.
دوستانی که موفق به تنظیم ساعت خودرو شده اند لطفا در مورد نحوه تنظیم ساعت خودرو راهنمایی بفرمایند.
بعد از حدود ۳۰۰۰ کیلومتر پیمایش مشکلی که الان دارم اینه که گاهی اوقات بعد از اینکه خودرو رو خاموش میکنم و روشن میکنم میبینم که تنظیمات مانیتور خودرو ریستارت شده و به زبان چینی برگشته و پیمایش خودرو و کیلومتر سفری هم صفر شده؟؟؟
هنوز علتش رو نفهمیدم اگر متوجه شدم اطلاع میدم یا اگر دوستان کسی تجربه داره راهنمایی کنه.
تا حالا دو نوبت هم این اتفاق افتاده که ارور اختلال در قوای محرکه روی مانیتورم نمایش داده شده و خودرو روشن نمیشده و حرکت نمیکرده که بعد از ۲۰ دقیقه صبر کردن و تلاش مجدد مشکل خود به خود برطرف شده.
سلام تقریبا دو ماه است ماشین رو دارم که ۲۵۰۰ کیلومتر باهاش راه رفتم
با توجه به اینکه تعرفه واردات خودرو برقی صفر هستش عملاً قیمت برقی این خودرو در ایران و چین یکسان هستش
معادل بنزینی همین خودرو قیمتش حداقل چیزی حدود ۳۰ درصد بیشتره
بنابراین با این پول انگار یک ماشین یک میلیارد و هشتصدی داری سوار میشی
فضای داخل کابین بیش از حد جادار هستش و واقعاً برای مسافرت عالیه
با یک شارژ کامل بدون بهره گرفتن از کولر یا بخاری تقریباً ۳۴۰ الی ۳۶۰ کیلومتر بهت پیمایش میده
توی مسافتهای جادهای اختلاف سطح مبدا و مقصد رو باید در نظر داشت چرا که روی میزان مصرف باتری اثر جدی داره
تقریبا فکر میکنم هر یک ساعت کولر حدود ۳ الی ۵ درصد باتری مصرف میکنه و هر ۱۰۰ متر ارتفاع چیزی حدود یک و نیم درصد باتری بیشتری مصرف میکنه.
صندلی شاگرد به جلو میخوابه ولی صندلی شاگرد به عقب نمیخوابه و نمیشه روی صندلی شاگرد دراز کشید.
تقریبا هر یک ساعت شارژ با یک کنتور معمولی و پریز خوب ۶ درصد باتری خودرو شارژ میشه در منزل.
اگر در منزل بین ساعت ۱۲ شب تا ۸ صبح خودرو رو شارژ کنید (این امکان داخل تنظیمات خودرو هست که ساعت شارژ رو بهش اعلام کنی) در ماه حدود ۵۰ الی ۱۰۰ هزار تومان به قبضتون اضافه میشه برای تقریباً ۱۰۰۰ کیلومتر پیمایش در ماه.
واقعا ماشین خوبیه و وقتی باهاش رانندگی میکنی متوجه میشی ارزشش خیلی بیشتر از قیمتشه
تجربه خیلی خوب و با کیفیت تری از رانندگی رو نسبت به خودروهای بنزینی ارائه میکنه
و در حد خودروهای دو برابر قیمت کنونی راحتی و آپشن داره
واقعا رانندگی باهاش لذت بخشه.
از عیبهای مهمش: کمبود ایستگاه های شارژ، تعداد کم کیسه هوا، و دوربین ۳۶۰.
سلام دوستان امروز در 17 تیرماه و بعد از گذشت چهار ماه از تحویل خودرو بستیون نات برقی و کارکرد 8900 کیلومتر بعد از پارک خودرو در کنار خیابان در تبریز به مشکلی برخوردم و خواستم با دوستان به اشتراک بگذارم
بعد از پارک خودرو خودرو خاموش نمیشد و در کلید دنده هم فقط دو گزینه P , N فعال بودند و البته چراغ باطری هم روشن شده بود و نمیشد در D یا R قرار داد و بدیهی است که درها هم قفل نمیشدند و با نمایندگی تماس گرفتم گفتند با امداد خودرو تماس بگیرید و از امداد خودرو هم کارشناس گفت باطری خراب شده میاییم تعویض میکنیم و یا خودرو را به نمایندگی انتقال میدهیم
با توجه به اینکه دو ساعتی کنار خیابان مانده بودم و از مغازه های اطراف هم جمع شده بودند و هر کس نظری میداد و یکی از این افراد گفت که چون در زیر سیم فشار قوی برق نگه داشتین کامپیوتر ماشین ارور داده برای منم قبلا این اتفاق افتاده و برای رفع مشکل چند دقیقه ریموت را در داشبورد بگذار و بعد کلید استارت را فشار بدین و با اینکار ماشین خاموش شد و دیگه نیازی آمدن امداد خودرو نشد و کنسل کردیم و گرنه با آمدن آنها داستان ادامه پیدا میکرد و فقط خواستم دوستان در جریان اثر برق فشار قوی باشند.
سلام دوستان وقتتون بخیر
دوستان در کل طی این چند ماه استفاده از بستیون نات ارزیابیتون از این ماشین چیه؟ آیا راضی بودین؟!
مزایا و معایبشو بگید ببینیم چه جور ماشینی هستش!!
اگر قرار بود بخرید الان پول میدادید بخرید یا ناراضی هستید؟
هر موقع آنلاین شدید پیام بدید مهم نیست دیر یا زودش، سر صبر میایم میخونیم
و بفرمایید برای چه قشری خوبه، خانواده، جوون، اهل مسافرت دور و هر چه که میخواهد دل تنگت بگو!
سلام من اسفند پارسال بستیون نات برقی تحویل گرفتم و به شخصه از خرید این خودرو کاملا راضیم
بندرت و فقط در مسافرت ها از ایستگاه فست شارژ استفاده کردم
ساکن کرج هستم و معمولا مقصد سفرم شماله که خیلی راحت میرم و برمیگردم
از کرج به شمال سرپایینیه و نیاز به شارژ بین مسیر ندارد
در برگشت در صورت نیاز در پمپ بنزین مارال کندوان که شارژر ۶۰ کیلووات داره ۲۰ تا ۳۰ درصد به شارژ اضافه می کنم و تا منزل میام
در اقامتگاه های شمال هم علاوه بر ویلاها خیلی از هتل ها هم این امکان را میدن که شب ها ماشین را رایگان به شارژ بزنید
از نظر راحتی سواری و فضای اتاق و نرمی هم که به نظر من با ماشین های بنزینی دو برابر قیمتش برابری میکنه
در کل برای یه خانواده چهار نفره خیلی عالیه
برای مسافت های کمتر از ۳۰۰ کیلومتر اگر اختلاف ارتفاع کمتر از ۲۰۰ متر باشه میشه روی این ماشین حساب کرد
ولی به کسانی که به صورت روتین نیاز به طی مسیرهای طولانی تر دارند توصیه نمی کنم ماشین برقی بخرند.
افزایش سرعت شارژ خودرو بستیون نات
سلام دوستان در خصوص شارژ خودرو باید بگم برق منزل در ساعت ۳.۷ کیلو وات شارژ میکنه
یعنی بعد از ۱۰ ساعت ۳۷ کیلو و بعد از ۱۵ ساعت ۵۱ کیلو وات
اگر میخواهید بهتر شارژ شود باید شارژ ۷.۵ کیلو واتی بخرید که زمان یه شارژ ۱۰۰ درصد رو به ۷ ساعت کاهش میده
یعنی در ۱۰ ساعت ۷۵ کیلو وات که باطری این ماشین ۵۴ کیلو وات ظرفیت دارد.
ذخیره