search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
× بعدی قبلی

جتا vs7 | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات جتا vs7 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 653 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس محدی
parsamehdi محدی
2 روز پیش

۲ سال میشه که جتا vs7 دارم...نسبت به قیمت و ماشین های چینی تو بازار واقعا سرتره....پیشنهاد میکنم حتما سوارش بشین تا خودتون متوجه سواری و کیفیت خوبش بشین....

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس حمید
hamid234 حمید
3 ماه پیش

علت داغ کردن جتا vs7

چرا میگن موتورش تو دمای بالا داغ میکنه و کولر از کار میفته و امپر اب میره بالا؟
ایا مشکل داغ کردنش حل شده؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس حسین
hosein.amiri حسین
8 ماه پیش

ارزش خرید جتا vs7

یه ساله جتا VS7 دارم و باید بگم سواریش نرم، لذت‌بخش و خیلی راحته، از نظر کیفیت، امنیت و راحتی کاملاً راضی‌ام.
وقتی این ماشینو گرفتم اولش با توجه به حجم موتورش فکر نمی‌کردم این‌قدر خوب باشه! 

• واقعاً فراتر از انتظارم بود.

موتورش ۱۴۰۰ توربوی آلمانیه، قدرت و شتابش محشره و اصلاً کم نمیاره. بدنه هم کار فولکس‌واگنه و این یعنی کیفیت ساخت عالی!
ترمز اضطراریش دقت بالایی داره و با کمک رادار تصادف، ایمنی راننده و سرنشینا رو تضمین می‌کنه.

• مخصوصاً تو سفرهای جاده‌ای خیالتون از بابت ترمزها راحته.
  • کیفیت کابین و نمایشگرش هم خیلی خوبه، حس یه ماشین درست‌وحسابی رو میده.

اصلاً قابل مقایسه با چینی‌های بازار مثل تیگو ۷ و ۸ نیست، هم از نظر کیفیت ساخت، هم استهلاک و هم لذت رانندگی، یه سر و گردن بالاتره.

• واقعاً حیفه که اینو با بقیه‌ی چینی‌ها مقایسه کنن، چون یه سر و گردن بالاتره!
1 dislike icon
ذخیره copy
ببین چطور تاریکی رو میشکافه!!! (واقعاً باور نکردنیه)

من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس منصور
mnsoor منصور
8 ماه پیش

جتا vs7 بخریم یا نه؟

رفقا، من دو ماهه که جتا VS7 دارم از ماشین بخوام بگم:

• شتابش عالیه
  • اتاقش کاملاً بی‌صداست
  • سیستم تعلیقش فوق‌العاده نرمه و راحتی رانندگی رو حس می‌کنین.
  • سیستم صوتیش محشره
  • فضای داخل کابینم خیلی جاداره، چون فاصله محورها بیشتره و حسابی جا داره.

نکته جالب اینجاست که روی موتور و اجزای ماشین لوگوی فولکس‌واگن ثبت شده، حتی رو کابل‌ها!
کیفیت ساختش واقعاً حس یه ماشین آلمانی رو میده.
درپوش فندکش هم لوگوی فولکس و آئودی داره، پس مقایسه‌ش با ماشینای چینی اصلاً منطقی نیست.

داخل ماشین طراحی ساده ولی شیک و باکیفیتیه، چرم نرمی داره، نه اون پلاستیکای خشک و بی‌کیفیت!
رودری‌ها مخمل‌کاری شده، سیستم گرمایش و سرمایش دو‌طرفه جداست، عقب ماشین کنسول جدا داره و برای سرنشین‌های عقب پورت USB هم گذاشتن.
صندوق عقبش برقیه و کلی جا داره، یعنی اگه اهل سفرین، حسابی به کارتون میاد.

حقیقتش، من از خریدم کاملاً راضیم! رفقایی که ماشین چینی دارن سوار شدن و خودشون گفتن که فرقش واقعاً محسوسه.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس امیر
asaboori امیر
8 ماه پیش

مزایا و معایب جتا vs7 از نظر من

من قبل از خرید جتا VS7 یکم شک داشتم، ولی حالا که چند وقتی دارمش، می‌بینم واقعاً ارزششو داره.

اول از همه، هماهنگی گیربکس و موتور بی‌نظیره، مخصوصاً تو سربالایی‌ها که فوق‌العاده روون دنده عوض می‌کنه، بدون اینکه حس کنین ماشین داره زور می‌زنه یا فشار میاد روش.

• واقعاً گیربکسش معرکه‌اس! اصلاً نمی‌فهمی دنده کی عوض می‌شه.

نرمی سواریش هم یه چیز دیگه‌ست، هیچ خبری از کوبش یا خشکی نیست، تو مسافرت‌های طولانی هم اصلاً اذیت نمی‌کنه و حس خوبی میده.

سیستم صوتیش شاید برند مشهوری نداشته باشه، ولی کاملاً جواب میده و کیفیت قابل قبولی داره.

تنها ایرادی که می‌تونم بگیرم، طراحیش هست که خیلی محافظه‌کارانه و ساده طراحی شده.
البته این بیشتر سلیقه‌ایه و شاید بعضیا همین سبک ساده و کاربردی رو دوست داشته باشن.

در کل، اگه دنبال یه ماشین نرم، خوش‌فرمان و کم‌دردسر هستین، جتا VS7 گزینه خیلی خوبیه!

0 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر