search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
سبزی قورمه سبزی چیست + ترکیب سبزی قورمه سبزی رستورانی

سبزی قورمه سبزی چیست + ترکیب سبزی قورمه سبزی رستورانی

خانومایی که قورمه سبزیشون خوشمزه میشه لطفا بگید که ترکیب سبزی قورمه سبزی شما چیه؟
بعضیارو میبینی درست میکنن بوی قورمه سبزی تا هفت تا خونه اونور آدمو گیج میکنه
اگر از مادر یا کسی دستوری برای سبزی گرفتن اینجا بگن
چون واقعا ترکیب اولیه سبزی خیلی مهمتر از پختشه
من نمیدونم چیکار کنم قورمه سبزیم خوب بشه
شما چقد میریزید از هر کدوم از سبزیا؟ اگه بشه دقیق بگید خیلی ممنون میشم.

سبزی قورمه سبزی
online user 566 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

ترکیب سبزی قورمه سبزی

ترکیب اصلی سبزی قورمه سبزی همیشه شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج هستش
البته بسته به شهر و سلیقه، بعضی ها سبزیجات دیگه هم به این ترکیب اضافه می‌کنن یا بعضی ها رو حذف می‌کنن.

نسبت سبزی قورمه سبزی

یکی از سبزیجات مهم در این ترکیب اسفناج یا برگ چغندر هستش که البته همیشه پیدا نمیشه
اگه اسفناج تازه دم دست داشتید، حتما داخل ترکیب بذارید چون هم خورش رو لعاب‌دار می‌کنه و هم رنگ قشنگی میده.

تره و جعفری

همیشه مقدارشون تقریبا مساویه و بیشترین حجم سبزی قرمه سبزی رو تشکیل میدن
مثلا برای حدود ۱ کیلو سبزی، ۴۰۰ گرم تره و ۴۰۰ گرم جعفری استفاده میشه.

گشنیز

نصف مقدار تره باید گشنیز اضافه بشه، یعنی برای همون ۱ کیلو سبزی، حدود ۲۰۰ گرم گشنیز کافیه.

شنبلیله

عطر خاص قورمه سبزی از همین شنبلیله میاد
اما یادتون باشه زیادی استفاده نکنید چون طعم خورش تلخ میشه
برای یک کیلو سبزی، حدود ۲۵ گرم شنبلیله تازه یا خشک مناسبه
اگه خشک استفاده می‌کنید، بهتره در اواخر پخت به خورش اضافه بشه.

اسفناج

معمولا برای این میزان سبزی حدود یک چهارم مجموع کل سبزیجات باید اسفناج باشه، چیزی حدود ۲۵۰ گرم اسفناج خوبه.

طرز تهیه قورمه سبزی

اگه میخوای قرمه سبزی قشنگ جا افتاده و خوش عطر بشه
طوری که بوش یه محله رو بیهوش کنه طرز تهیه قورمه سبزی رو که نوشتم بخون
اونجا مرحله به مرحله و خیلی ساده با تمام نکات مهمی که باعث جا افتادن میشه توضیح دادم.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

قورمه سبزی شمالی

در استان‌های شمالی مثل گیلان و مازندران، برای خوش‌عطر شدن خورش از سبزی‌های بومی مثل خالواش و چوچاق استفاده می‌کنن
این سبزی‌ها خیلی قوی و خوشبو هستن، به همین دلیل مقدار کمی ازشون کافیه
معمولا میشه این سبزی‌ها رو به صورت خشک‌شده از شمال کشور تهیه کرد و به خورش اضافه کرد تا عطر خاصی بگیره.

قورمه سبزی تبریزی

تبریزی ها معمولا توی سبزی قورمه سبزی تره و اسفناج بیشتری می‌ریزن
واسه همین خورششون یه کم تند و تیزتر از بقیه جاهاست
نکته جالب اینه که بعضیا توی دستورشون کلم سنگ سفید یا داش کلمی (کلم قمری) هم اضافه می‌کنن
توی بعضی نسخه‌ها هم یه مقدار ترخون به سبزی میزنن می‌کنه.

قورمه سبزی جنوبی

جنوبی‌ها به‌خصوص توی فارس و خوزستان قورمه سبزی رو با سبزیجات متنوع‌تری درست می‌کنن
ترکیب سبزی این مناطق معمولا شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج یا برگ چغندر (یا حتی هردو)، شنبلیله و سیر سبز میشه.

0 dislike icon

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی