search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی + ترفند مهم برای خوشمزه شدن
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی + ترفند مهم برای خوشمزه شدن

سلام امروز میخوام یه قورمه سبزی بهتون آموزش بدم که عطر و بوش همه رو بیهوش میکنه
خیلی ساده براتون مرحله به مرحله توضیح دادم
اگه میخوای قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده بشه حتما نکاتی که توی بخش نظرات نوشتم رو هم بخون
درست کنین و نوش جان کنید جای مارو هم خالی کنین.

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی

برای طرز تهیه قورمه سبزی برای 4 نفر مواد اولیه مورد نیاز رو براتون توی جدول نوشتم
اول مواد لازم رو آماده کن و بعد خیلی راحت طبق آموزش جلو برو
طعم این قورمه سبزي خوشمزه هیچوقت از یاد آدم نمیره.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
سبزی خورشتی۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی۱۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
لیمو عمانی۴ عدد
روغن مایعبه اندازه لازم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم
آب نارنج ، آبغوره و زردچوبهبه اندازه لازم

آماده کردن لوبیا

اول از همه باید لوبیا قرمز رو بخیسانید تا هم نفخش گرفته بشه و هم زودتر بپزه
بهترین کار اینه که از شب قبل لوبیا رو توی کاسه آب بذارید تا حسابی خیس بخوره.

تعویض آب لوبیا

برای اینکه لوبیا سبک‌تر و راحت‌تر هضم بشه، بهتره توی این مدت دو سه بار آبش رو عوض کنید
این کار باعث میشه هم نفخش کامل گرفته بشه و هم موقع پخت نرم‌تر بشه.

تفت دادن پیاز و ادویه

پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه
بعد کمی زردچوبه و در صورت تمایل فلفل سیاه اضافه کنید
دوباره هم بزنید تا عطر ادویه‌ها آزاد بشه.

اضافه کردن گوشت

حالا گوشت شسته شده رو که قورمه ای خرد کردید داخل قابلمه بریزید
قطعه‌ها رو کوچیک‌تر در نظر بگیرید تا هم زودتر بپزن و هم ظاهر خورش قورمه سبزی قشنگ‌تر بشه
گوشت رو با پیاز و ادویه کمی سرخ کنید تا رنگش تغییر کنه و کمی سرخ بشه.

اضافه کردن لوبیا و آب به ترکیب

لوبیای خیس خورده رو آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید
حالا لوبیا قرمز رو هم یکی دو دقیقه تفت بدید
بعد حدود سه لیوان آب اضافه کنید.

پختن آرام گوشت و لوبیا

حرارت رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد
بعد شعله رو کم کنید و بذارید حدود دو ساعت گوشت و لوبیا به آرامی بپزن
توی این فاصله سبزی خورشتی رو بعد از شستشو و پاک کردن ساطوری خرد کنید و آماده سرخ کردن بشید.

سرخ کردن سبزی خورشتی

سبزی رو با کمی روغن توی تابه جدا خوب سرخ کنید
هرچی سبزی بیشتر سرخ بشه، رنگ خورش قورمه سبزی تیره‌تر و خوش‌رنگ‌تر میشه
ولی انقدر هم سرخ نکنید که همه‌ی خاصیتش از بین بره
بعد از حدود یک ساعت پخت گوشت و لوبیا، سبزی سرخ‌شده رو به قابلمه اضافه کنید.

اضافه کردن ترشی و عطر

لیمو عمانی‌ها رو از وسط نصف کنید و تخمه‌هاشو دربیارید تا خورش تلخ نشه
بعد همراه کمی آبغوره یا آب نارنج و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید.

تنظیم آب و نمک خورش

نمک رو بذارید وقتی گوشت کامل پخت اضافه کنید، چون زودتر باعث سفت شدن گوشت میشه
اگه دیدید آب خورش کم شده، فقط آب جوش اضافه کنید.

قورمه سبزی

مزه نهایی و سرو

تو ۱۵ دقیقه آخر، خورش رو بچشید و اگه لازم بود کمی نمک، فلفل یا ادویه دیگه اضافه کنید
وقتی قورمه سبزی حسابی جا افتاد و روغن انداخت، توی ظرف سرو بریزید و همراه برنج نوش جان کنید.

حتما درست کنین و نوش جان کنین، اگه سوالی داشتین بپرسین من یا بقیه عزیزانی که میخونن راهنماییتون میکنیم.

online user 549 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

طرز تهیه قورمه سبزی روغن انداخته

یکی از فوت و فن های مهم در پخت قورمه سبزی اینه که خورش حسابی روغن بندازه
این کار نه تنها ظاهر خورش رو براق و خوش‌رنگ می‌کنه، بلکه طعمش رو هم چند برابر بهتر میکنه
راز اصلی طرز تهیه قورمه سبزی روغن انداخته، سرخ کردن درست سبزی هست
هرچی سبزی رو بیشتر و بهتر سرخ کنید، خورش شما خوش‌رنگ‌تر و روغنی‌تر میشه
یه نکته جالب دیگه هم اینه که بعد از پخت گوشت و لوبیا، می‌تونید یه تکه یخ کوچیک داخل خورش بندازید
این شوک حرارتی کمک می‌کنه خورش روغن بیندازه و جا بیفته.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

سبزی قورمه سبزی

یکی از دوستان توی انجمن پرسیده بود سبزی چی بریزم که بوش تا هفت تا خونه اونور بره
اونجا دقیق نسبت سبزی هارو توضیح دادم
سبزی قورمه سبزی چیست اینجا کلیک کنید بخونین
ترکیب اصلی سبزی قورمه سبزی معمولا شامل تره، جعفری، شنبلیله، گشنیز و اسفناج هستش.

خرد کردن سبزی قورمه سبزی

برخلاف سبزی آش یا کوکو، سبزی قورمه سبزی باید خیلی ریز خرد بشه
اگه سبزی درشت باشه، خورش خوب جا نمیفته و ظاهرش هم جذاب نمیشه
برای خرد کردن هم بهتره از یه چاقوی تیز استفاده کنید تا سبزی له نشه و رنگش خراب نشه
هرچی سبزی ریزتر باشه، خورش شما روغن بیشتری میندازه و خوش‌عطرتر میشه.

0 dislike icon

عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

مهم‌ترین علامت یک قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده اینه که وقتی خورش رو می‌کشید، آب و مواد از هم جدا نباشن
یعنی سبزی، گوشت و لوبیا یکدست با آب خورش مخلوط باشن و جدا از هم به چشم نیان
نکته دیگه اینه که وقتی خورش رو روی برنج می‌ریزید، نباید آبش مثل سوپ کف بشقاب جمع بشه
برای جلوگیری از این حالت، در پایان پخت صبر کنید تا آب اضافی خورش تبخیر بشه و خورش شروع کنه به روغن انداختن
اون موقع وقتشه که از روی حرارت بردارید.

0 dislike icon

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
منفی 18 درجه وسط کویر

دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی