سلام توی این آموزش میخوام طرز تهیه املت قهوه خانه ای فوق العاده خوشمزه رو بهتون یاد بدم
چند تا نکته ساده ولی خیلی مهم داره
همین چند تا نکته باعث میشه طعم و رنگ املت کاملا متفاوت بشه.
بعضی ها املت با رب رو دوست دارن بعضی ها هم با گوجه درست میکنن
اول بریم سراغ طرز تهیه املت با گوجه رنده شده بعد طرز تهیه املت با رب رو توضیح میدم
هر دوتا روش فوق العاده خوش مزه میشه.
مواد اولیه برای طرز تهیه املت با گوجه رنده شده برای کسایی که طعم املت گوجه رو بیشتر میپسندن.
مواد لازم | مواد لازم برای 2 نفر | مواد لازم برای ۴ نفر |
---|---|---|
گوجه | 4 عدد | 8 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد | 4 عدد |
رب گوجه (اختیاری) | یک قاشق غذاخوری برای طعم بهتر | دو قاشق غذاخوری برای طعم بهتر |
نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم | به مقدار لازم |
برای این که املت خوشمزه بشه طعم گوجه باید قالب باشه
نسبت دو تا گوجه بزرگ به یه تخممرغ باعث میشه طعم اصلی گوجه باشه، نه فقط تخممرغ پخته
گوجه هارو رنده کنین و پوست گوجه رو هم بگیرین
وقتی گوجه رو رنده میکنی، بافت املت نرمتر میشه
بعد توی ماهیتابه مقداری روغن بریزین و با شعله متوسط بذارین گوجه قشنگ سرخ بشه
اینجا باید حوصله به خرج بدی، اگه زود بخوای تخممرغ رو بندازی، گوجه هنوز خامه و یه طعم خامی میده
وقتی بذاری آبش کم بشه، مزهاش غلیظتر و بهتر میشه
ولی نباید بذاری خشک بشه، یه جور تعادل میخواد: نه خیلی شل، نه خیلی خشک
آب گوجه که کم شد وقتشه برین سراغ مرحله بعد.
این مرحله اختیاریه ولی توی نتیجه نهایی خیلی تفاوت ایجاد میکنه
رب وقتی تفت بخوره عطرش آزاد میشه و رنگ املت رو پررنگتر و خوشگلتر میکنه
اگه مستقیم بریزی توی گوجه، خامی رب توی غذا میمونه
واسه همین یه گوشه ماهیتابه جدا سرخش کن تا روغن بندازه و اون بوی خوبش در بیاد، بعد با گوجه قاطی کن.
حالا وقتشه که ادویه ها یعنی مقداری نمک و فلفل سیاه رو به گوجه اضافه کنین.
حالا که گوجه و رب رو با هم مخلوط کردین و هنوز مخلوط رقیق هستش وقتشه که تخم مرغ رو اضافه کنید
تخم مرغ هارو به هیچ وجه همون اول هم نزنید، اگه هم بزنین کلا طعم املت عوض میشه
سفیده دیرتر میپزه، واسه همین فقط سفیده رو یه کوچولو هم بزن تا سفت بشه
سفیده رو با گوجه و زرده قاطی نکن، همون سر جای خودش هم بزن
بعد که سفیده پخت، زرده رو هم آروم باهاش قاطی کن.
وقتی تخم مرغ قشنگ پخت حالا وقتشه که با گوجه مخلوطش کنین
باید صبر کنی تخممرغ کامل خودش رو بگیره، بعد با گوجه قاطی کنی
اون وقت یه املت خوشرنگ تحویل میگیری که واقعا چشم و دل رو با هم سیر میکنه.
برای درست کردن یه املت قهوه خانه ای حرفه ای این نکات رو حتما رعایت کن.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
خب حالا بریم سراغ طرز تهیه املت با رب که خودم این روش رو بیشتر دوست دارم.
مواد لازم | مواد لازم برای 2 نفر | مواد لازم برای ۴ نفر |
---|---|---|
رب گوجه | 2 قاشق غذاخوری | 4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد | 4 عدد |
آب | نصف لیوان | 1 لیوان |
نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم | به مقدار لازم |
مقداری روغن توی ماهیتابه بریزین تا داغ بشه و بعد رب رو بهش اضافه کنین
وقتی رب سرخ میشه، رنگش قرمزتر و خوشرنگ میشه و اون عطر خاص رب سرخ شده درمیاد
وقتی عطرش در اومد حالا وقتشه برین سراغ مرحله بعد.
حالا وقتشه که آب رو به رب اضافه کنین و قشنگ هم بزنین
این مرحله کلید املت قهوه خانه ای هستش
وقتی آب میریزی و با رب هم میزنی تبدیل میشه به یه سس نرم و یکدست.
حالا وقتشه که ادویه ها یعنی مقداری نمک و فلفل سیاه رو به رب اضافه کنین.
وقتی که آب تبخیر شد، حالا وقتشه که تخم مرغ هارو اضافه کنین
حواستون باشه رب نباید خشک بشه، وقتی رب هنوز یه کم آبکیه تخم مرغ رو اضافه کنین
اگه رب خشک بشه بعد تخممرغ رو بزنی، املتت خشک و بیجون درمیاد.
وقتی تخم مرغ هارو اضافه کردین مثل روش قبل به هیچ وجه با رب مخلوطش نکنین
قلق قهوهخونهای اینه: اول بذار سفیده خودش رو بگیره، بعد زرده رو هم بزن، آخر سر که تخممرغ کامل پخت، با رب قاطی کن
اگه زودتر هم بزنین رنگ املت سفیدتر میشه و خوش رنگ نمیشه.
برای درست کردن یه املت حرفه ای قهوه خانه ای با رب این نکات رو حتما رعایت کنین.
حتما درست کنین و نتیجه فوق العاده رو ببینین، نوش جونتون.
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
طرز تهیه املت خوشمزه
مهمترین نکات برای اینکه املت خوشمزه و حرفه ای از آب در بیاد
بذار با روغن قشنگ سرخ بشه تا هم رنگ بده، هم طعمش بهتر بشه.
خوبه که روشی که نوشتین پیاز نداره
من اصلا از طعم پیاز توی املت خوشم نمیاد ولی بعضی ها پیاز میریزن
بدون پیاز به نظرم خیلی خوشمزه تر میشه.