search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه املت قهوه خانه ای خوشمزه + نکات بسیار مهم
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه املت قهوه خانه ای خوشمزه + نکات بسیار مهم

سلام توی این آموزش میخوام طرز تهیه املت قهوه خانه ای فوق العاده خوشمزه رو بهتون یاد بدم
چند تا نکته ساده ولی خیلی مهم داره
همین چند تا نکته باعث میشه طعم و رنگ املت کاملا متفاوت بشه.

طرز تهیه املت

بعضی ها املت با رب رو دوست دارن بعضی ها هم با گوجه درست میکنن
اول بریم سراغ طرز تهیه املت با گوجه رنده شده بعد طرز تهیه املت با رب رو توضیح میدم
هر دوتا روش فوق العاده خوش مزه میشه.

طرز تهیه املت با گوجه رنده شده

مواد اولیه برای طرز تهیه املت با گوجه رنده شده برای کسایی که طعم املت گوجه رو بیشتر میپسندن.

مواد لازممواد لازم برای 2 نفرمواد لازم برای ۴ نفر
گوجه4 عدد8 عدد
تخم مرغ2 عدد4 عدد
رب گوجه (اختیاری)یک قاشق غذاخوری
برای طعم بهتر
دو قاشق غذاخوری
برای طعم بهتر
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازمبه مقدار لازم

رنده کردن گوجه

برای این که املت خوشمزه بشه طعم گوجه باید قالب باشه
نسبت دو تا گوجه بزرگ به یه تخم‌مرغ باعث میشه طعم اصلی گوجه باشه، نه فقط تخم‌مرغ پخته
گوجه هارو رنده کنین و پوست گوجه رو هم بگیرین
وقتی گوجه رو رنده می‌کنی، بافت املت نرم‌تر میشه

سرخ کردن گوجه

بعد توی ماهیتابه مقداری روغن بریزین و با شعله متوسط بذارین گوجه قشنگ سرخ بشه
اینجا باید حوصله به خرج بدی، اگه زود بخوای تخم‌مرغ رو بندازی، گوجه هنوز خامه و یه طعم خامی میده
وقتی بذاری آبش کم بشه، مزه‌اش غلیظ‌تر و بهتر میشه
ولی نباید بذاری خشک بشه، یه جور تعادل می‌خواد: نه خیلی شل، نه خیلی خشک
آب گوجه که کم شد وقتشه برین سراغ مرحله بعد.

طرز تهیه املت با گوجه رنده شده
آب گوجه در این حد بشه

اضافه کردن رب

این مرحله اختیاریه ولی توی نتیجه نهایی خیلی تفاوت ایجاد میکنه
رب وقتی تفت بخوره عطرش آزاد میشه و رنگ املت رو پررنگ‌تر و خوشگل‌تر می‌کنه
اگه مستقیم بریزی توی گوجه، خامی رب توی غذا می‌مونه
واسه همین یه گوشه ماهیتابه جدا سرخش کن تا روغن بندازه و اون بوی خوبش در بیاد، بعد با گوجه قاطی کن.

اضافه کردن ادویه ها

حالا وقتشه که ادویه ها یعنی مقداری نمک و فلفل سیاه رو به گوجه اضافه کنین.

اضافه کردن تخم مرغ

حالا که گوجه و رب رو با هم مخلوط کردین و هنوز مخلوط رقیق هستش وقتشه که تخم مرغ رو اضافه کنید
تخم مرغ هارو به هیچ وجه همون اول هم نزنید، اگه هم بزنین کلا طعم املت عوض میشه
سفیده دیرتر می‌پزه، واسه همین فقط سفیده رو یه کوچولو هم بزن تا سفت بشه
سفیده رو با گوجه و زرده قاطی نکن، همون سر جای خودش هم بزن
بعد که سفیده پخت، زرده رو هم آروم باهاش قاطی کن.

خوش رنگ شدن املت با گوجه

وقتی تخم مرغ قشنگ پخت حالا وقتشه که با گوجه مخلوطش کنین
باید صبر کنی تخم‌مرغ کامل خودش رو بگیره، بعد با گوجه قاطی کنی
اون وقت یه املت خوش‌رنگ تحویل می‌گیری که واقعا چشم و دل رو با هم سیر می‌کنه.

نکات مهم املت با گوجه

برای درست کردن یه املت قهوه خانه ای حرفه ای این نکات رو حتما رعایت کن.

  1. به ازای هر عدد تخم مرغ دو تا گوجه بزرگ استفاده کنین، هم مزه بهتر میشه، هم املت آبدارتر درمیاد.
  2. قاطی کردن تخم‌مرغ با گوجه رو زود انجام نده، صبر داشته باش.
  3. وقتی گوجه هنوز آب داره تخم مرغ رو اضافه کنین که املت خشک نشه.

ببین چطور تاریکی رو میشکافه!!! (واقعاً باور نکردنیه)

من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.

مشاهده قیمت و مشخصات shop

طرز تهیه املت با رب

خب حالا بریم سراغ طرز تهیه املت با رب که خودم این روش رو بیشتر دوست دارم.

مواد لازممواد لازم برای 2 نفرمواد لازم برای ۴ نفر
رب گوجه2 قاشق غذاخوری4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد4 عدد
آبنصف لیوان1 لیوان
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازمبه مقدار لازم

سرخ کردن رب

مقداری روغن توی ماهیتابه بریزین تا داغ بشه و بعد رب رو بهش اضافه کنین
وقتی رب سرخ میشه، رنگش قرمزتر و خوشرنگ میشه و اون عطر خاص رب سرخ شده درمیاد
وقتی عطرش در اومد حالا وقتشه برین سراغ مرحله بعد.

طرز تهیه املت با رب خوشمزه

اضافه کردن آب

حالا وقتشه که آب رو به رب اضافه کنین و قشنگ هم بزنین
این مرحله کلید املت قهوه خانه ای هستش
وقتی آب میریزی و با رب هم میزنی تبدیل میشه به یه سس نرم و یکدست.

طرز تهیه املت با رب

اضافه کردن ادویه ها

حالا وقتشه که ادویه ها یعنی مقداری نمک و فلفل سیاه رو به رب اضافه کنین.

اضافه کردن تخم مرغ

وقتی که آب تبخیر شد، حالا وقتشه که تخم مرغ هارو اضافه کنین
حواستون باشه رب نباید خشک بشه، وقتی رب هنوز یه کم آبکیه تخم مرغ رو اضافه کنین
اگه رب خشک بشه بعد تخم‌مرغ رو بزنی، املتت خشک و بی‌جون درمیاد.

املت با رب قهوه خانه ای

خوش رنگ شدن املت با رب

وقتی تخم مرغ هارو اضافه کردین مثل روش قبل به هیچ وجه با رب مخلوطش نکنین
قلق قهوه‌خونه‌ای اینه: اول بذار سفیده خودش رو بگیره، بعد زرده رو هم بزن، آخر سر که تخم‌مرغ کامل پخت، با رب قاطی کن
اگه زودتر هم بزنین رنگ املت سفیدتر میشه و خوش رنگ نمیشه.

نکات مهم املت با رب

برای درست کردن یه املت حرفه ای قهوه خانه ای با رب این نکات رو حتما رعایت کنین.

  1. به ازای هر عدد تخم مرغ یک قاشق رب گوجه استفاده کنین.
  2. صبر کن تخم‌مرغ جدا بپزه بعد با رب قاطی کن، تا ظاهر و رنگش قشنگ دربیاد.
  3. وقتی رب هنوز رقیقه تخم مرغ رو اضافه کنین که املت خشک نشه.

حتما درست کنین و نتیجه فوق العاده رو ببینین، نوش جونتون.

online user 566 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس نیکتا
nikta نیکتا
3 هفته پیش

طرز تهیه املت خوشمزه

مهمترین نکات برای اینکه املت خوشمزه و حرفه ای از آب در بیاد

  1. رب یا گوجه رو خوب تفت بده
    بذار با روغن قشنگ سرخ بشه تا هم رنگ بده، هم طعمش بهتر بشه.
  2. وقتی مواد هنوز یه کم آبداره، تخم‌مرغ رو بریز که املت خشک نشه.
  3. تخم مرغ رو بذار اول خودش ببنده، بعد هم بزن.
  4. روغن رو دست‌کم نگیر، خیلی زیاد نریز، ولی کم هم نریز که خشک بشه.

خوبه که روشی که نوشتین پیاز نداره
من اصلا از طعم پیاز توی املت خوشم نمیاد ولی بعضی ها پیاز میریزن
بدون پیاز به نظرم خیلی خوشمزه تر میشه.

0 dislike icon

بپوشی دیگه از توش بیرون نمیای

چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی