با آموزش امروز یه ناگت مرغ ترد خوشمزه به روش بازاری درست کن
برای اینکه موقع درست کردن راحت بتونین از روی دستور پخت جلو برین نکات مهم رو جدا کردم و توی بخش نظرات نوشتم
پس اگه میخوای ناگت حرفه ای تر بشه بخش نظرات رو هم بخون
درست کنین و نوش جان کنید جای مارو هم خالی کنین.
برای طرز تهیه ناگت مرغ لیست مواد مورد نیاز رو براتون توی جدول نوشتم
وقتی مواد لازم رو آماده کردی، بعد خیلی راحت طبق آموزش جلو برو
طعم این ناگت مرغ خانگی خوشمزه هیچوقت از یاد آدم نمیره.
مواد مورد نیاز | مقدار برای ۴ نفر |
---|---|
گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
نان تست | ۲ عدد |
آرد سفید | نصف لیوان |
پودر سوخاری نارنجی | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد بزرگ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
برای شروع، قسمت نرم وسط نان تست ها رو جدا کنید و داخل یک کاسه خرد کنید
بعد دو قاشق غذاخوری آب بهش اضافه کنید و هم بزنید تا نان ها نرم بشن و حالت خمیری پیدا کنن.
مرغ رو به تکه های کوچیک خرد کنید و به نان تست اضافه کنید
بعد کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز بریزید
اگه پودر پیاز در دسترس نبود میتونید از یک پیاز رنده شده استفاده کنید
مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.
حالا ترکیب رو داخل میکسر بریزید تا تبدیل به پوره بشه
اگه میکسر ندارید، میتونید مواد رو دو بار چرخ کنید تا صاف و یکدست بشن
در این مرحله یک قاشق آرد به همراه کمی پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
حالا مایع ناگت مرغ آماده شد، روی کاسه رو با سلفون بپوشونید
برای حدود نیم ساعت تو یخچال بذارید تا استراحت کنه و خودش رو بگیره.
برای سرخ کردن ناگت ها سه کاسه جداگانه آماده کنید
یکی برای تخم مرغ زده شده، یکی برای آرد سفید و یکی برای پودر سوخاری
تخم مرغ رو هم خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه
اگه پودر سوخاری نارنجی نداشتید میتونید پفک رو خرد کرده و با پودر سوخاری ساده قاطی کنید.
یک قابلمه گود یا ماهیتابه عمیق روی حرارت بذارید و به اندازه ای روغن بریزید که ناگت ها داخل روغن شناور بشن
وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک گردو از مواد بردارید و با دست بهش شکل بدید
ناگت اگه خیلی ضخیم باشه مغزش خام میمونه و اگه خیلی نازک باشه سریع خشک میشه
پس موقع شکل دادن حتما به این موضوع توجه داشته باشید.
ناگت ها رو اول در آرد سفید، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتونید
بعد داخل روغن بندازید و بذارید با حرارت ملایم سرخ بشن
وقتی طلایی شدن، روی دستمال حولهای بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
در نهایت ناگت مرغ رو با سس دلخواه سرو کنید.
حتما درست کنین و نوش جان کنین
اگه سوالی داشتین بپرسین یا خودم یا بقیه عزیزانی که میخونن راهنماییتون میکنیم.
ناگت مرغ وقتی سفت میشه، یعنی زیادی سرخش کردی و گوشت آبشو از دست داده
خود مرغ چون خشکه (مخصوصاً سینه) بافتش زود خشک میشه
بهتره توی مایه ناگت یه چیزی مثل نون تست خیس شده یا یه کم پنیر بریزی تا بافتش نرم بمونه
مایه رو زیاد ورز نده، بذار نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه
بعد هم ناگت هاتو با ضخامت کم درست کن و تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کن
اینطوری هم مغزش خوب میپزه، هم بیرونش ترد میشه.
برای طرز تهیه ناگت مرغ بدون نان تست ابتدا مرغ رو کامل خرد و تمیز کنید
ران مرغ رو بدون استخوان ریز کنید
تکههای مرغ رو داخل کیسه بریزید، ادویهها رو اضافه کنید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید
بعد از استراحت، مرغ مزهدار شده رو با دو قاشق آرد سوخاری و کمی پنیر پیتزا ترکیب کنید
مواد رو با قالب دلخواه شکل بدید
داخل ماهیتابه روغن بریزید و ناگتها رو سرخ کنید تا طلایی بشن.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
برای طرز تهیه ناگت مرغ سوخاری اول اطراف نان تست رو جدا کنید و مغز نون رو خرد کنید
پیاز رو تفت بدید و همراه با مرغ بدون استخوان داخل مخلوطکن بریزید
سیر، ادویه و کمی آب سرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست بشه
مواد رو در قالبهای دلخواه بریزید
تخم مرغ همزده رو آماده کنید
هر تکه ناگت رو اول در تخم مرغ بغلتونید و بعد در روغن داغ سرخ کنید تا برشته بشه.
برای طرز تهیه ی ناگت مرغ خانگی ساده با پنیر پیتزا، اول سینه مرغ رو خرد کنید و کمی در روغن بپزید
مرغهای پخته رو رنده کنید
به مواد، نمک، فلفل سیاه و قرمز و کمی پودر سیر اضافه کنید
در ظرفی جدا آرد نان یا پودر سوخاری رو با تخم مرغ و پنیر پیتزا مخلوط کنید
ناگتها رو به شکل دلخواه (مثلاً مستطیل یا گرد) دربیارید
هر تکه رو اول در آرد سفید، بعد در مخلوط تخم مرغ و پنیر بغلتونید
در روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی بشن.
روی شیشه نوشابه کوچیک و بزرگ و دلستر و ... به راحتی بسته میشه
در کل خیلی به درد بخوره و قیمت خاصی هم نداره.
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده
اگه مایه ناگت مرغ موقع قالب زدن خیلی به دستتون میچسبه، دستها رو کمی نمناک کنید
برای ناگت بدون پنیر میتونید نان تست خیسخورده در شیر رو به مرغ چرخکرده اضافه کنید
به جای پنیر پیتزا میشه از پنیر گودا یا فتا استفاده کرد
میتونید از مرغ پخته استفاده کنید، ولی مرغ خام طعم خوشمزهتر و بافت بهتری به ناگت میده.