سلام، یه مشکلی که خیلی وقتا باهاش درگیرم اینه که کیک هام ترک میخوره
اگه خوب در بیاد باز هم یه ترک های کوچیکی روش هست
بعضی وقتا هم خیلی بزرگ و معلومه، طوری که ظاهر کیک دیگه قشنگ نیست
میشه راهنمایی کنین علت ترک خوردن کیک چیه و باید چیکار کنم که سطح کیک صاف و خوشگل دربیاد؟
681 نفر آنلاین
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
چرا کیک ترک میخوره
سلام علت ترک خوردن کیک رو برات مینویسم
فقط اگه میخوای کیک درست کنی مطلب طرز تهیه کیک ساده رو حتما بخون
اونجا مرحله به مرحله همه نکات رو گفتم که کیک نرم و پف دار در بیاد.
دمای زیاد فر
مهم ترین علت ترک خوردن کیک، دمای بالای فره
وقتی فر خیلی داغ باشه، لایه رویی کیک زود می بنده و سفت میشه
در حالی که مایع داخل هنوز در حال پف کردن و بالا اومدنه
این فشار داخلی باعث میشه سطح کیک نتونه تحمل کنه و بشکنه، در نتیجه ترک روی کیک ظاهر میشه.
مقدار زیاد مایع یا قالب نامناسب
وقتی قالب رو خیلی پر می کنی، مایع کیک جایی برای پف کردن نداره و مجبوره از وسط بالا بیاد
همین فشار باعث ترک خوردن سطح میشه
از طرف دیگه، قالب کوچیک یا خیلی باریک هم این مشکل رو تشدید میکنه چون حرارت درست پخش نمیشه
همیشه یادت باشه قالب رو فقط تا دو سوم پر کنی تا مایع فضای کافی برای بالا اومدن داشته باشه.
ترکیب مواد و هم زدن
یه علت ترک خوردن کیک هم اینه که مایع کیک زیادی سفته (به خاطر آرد زیاد یا شیر کم) و موقع پخت راحت بالا نمیاد
مجبور میشه از یک نقطه خاص فشار بیاره و همین ترک درست می کنه
هم زدن هم اگر بیش از حد باشه، بافت رو سفت میکنه، در نتیجه مایع دیگه انعطاف نداره و راحت ترک میخوره.
باز کردن در فر یا جریان هوا
گاهی وقتا ترک به خاطر جریان هوای ناگهانی هم ایجاد میشه
وقتی در فر رو زود باز می کنی، تغییر دما باعث میشه سطح کیک خشک و شکننده بشه
سطح خشک هم موقع پف کردن ترک میخوره.