سلام، من مرغ درست میکنم چرا مرغ بوی زهم میده، برای از بین بردن بوی زهم مرغ چیکار کنم؟
خودم با پیاز و زردچوبه و نمک میزارم آبپز بشه بعد سرخ میکنم بازم احساس میکنم بوی زهم میده
همش بوی زحم زخم هرچی اسمشه میده
واقعا خیلی بده شما چجوری درست میکنید؟
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
از بین بردن بوی زهم مرغ
سلام علت ها و روش از بین بردن بوی زهم مرغ رو برات مینویسم
ولی اگه میخوای مرغ رو یه طوری درست کنی که مثل کره نرم بشه و عطرش کل خونه رو پر کنه
خیلی هم ساده تر از روش های دیگه باشه طرز تهیه مرغ مجلسی رو ببین
یه بار دقیقا به همین روشی که گفتم درست کن فقط ببین چی میشه.
تازه نبودن مرغ
اولین و مهمترین دلیل بوی زهم مرغ، تازه نبودنه
مرغی که زیاد توی یخچال یا فریزر مونده باشه، بوی بد میگیره
حتی اگر روش پختت عالی باشه، باز هم اون بوی زهم باقی میمونه
به همین خاطر سعی کن همیشه مرغ تازه بگیری.
سرخ کردن مرغ خام
خیلی ها فکر می کنن اگه مرغ رو خام سرخ کنن، بوی زهم میره
در حالی که این یکی از بزرگ ترین اشتباهاته
وقتی مرغ خام رو سرخ میکنی، منافذ گوشت بسته میشه و بوی زهم داخلش گیر می کنه
بعدش هر چقدر هم ادویه بزنی، اون بو از داخل مرغ بیرون نمیاد
روشی که من نوشتم حتی آب پز کردن هم نداره.
کم بودن پیاز و ادویههای خوشعطر
یکی از رازهای اصلی گرفتن بوی زهم مرغ، استفاده درست از پیاز و ادویه های خوشعطر مثل زعفرون، برگ بو، هل یا دارچینه
اگه پیاز کافی استفاده نکنی یا درست خلال و پخش نشه، مرغت بوی خامی میگیره
پیاز باید حسابی کف قابلمه پهن بشه تا هم خودش شیرین بشه و هم بوی بد مرغ رو بگیره
اضافه کردن کمی زعفرون دم کرده هم بوی زهم رو کم میکنه.
حرارت بالا و پخت سریع
خیلی وقت ها دلیل بوی زهم مرغ اینه که غذا روی حرارت زیاد گذاشته میشه
حرارت بالا باعث میشه گوشت مرغ به سرعت جمع بشه و آبش رو پس بده
چون وقت کافی برای قاطی شدن طعمها وجود نداره، این بو توی مرغ باقی میمونه
اما وقتی شعله رو خیلی کم بذاری و مرغ رو توی آب خودش و پیاز آهسته بپزی، بوی زهم کامل گرفته میشه.
باز و بسته کردن در قابلمه
باز کردن در قابلمه وسط پخت هم میتونه باعث بوی زهم بشه
چون بخاری که از پیاز، سیر و ادویهها بلند میشه همون چیزی هست که داره بوی زهم رو خنثی میکنه
وقتی در رو هی باز کنی، این بخار از قابلمه خارج میشه.