سلام چرا مرغ سفت میشود لطفا بگین چطور نرم درستش کنم
من مرغ رو از فریزر در میارم میشورم میذارم توی قابلمه روش آب میریزم
بعد اینکه جوش اومد نمک میزنم و یه دونه پیاز میندازم داخلش
در قابلمه رو میبندم تا وقتی کامل آبش کشبده بشه
بعد توی روغن خودش با حرارت ملایم سرخ میکنم
ولی نمیدونم چرا سفت میشه!!! 😶
مادر شوهرم با همین روش درست می کنه خوب میشه!!!😑
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
از این دستگاه در طول سه سال گذشته ۶ تا برای جاهای مختلف گرفتم
قیمتش در مقابل چیزی که تحویل میگیری واقعاً هیچی نیست
به همه پیشنهاد میکنم بگیرن، چون با این وضع آب ایران (که حتی تو پایتخت TDS بالای ۵۰۰ داریم) واقعاً نیازه
آبی تحویل میگیرین که حتی بهترین مارکهای آب معدنی دنیا هم همچین کیفیتی ندارن.
علت سفت شدن مرغ
سلام علت سفت شدن مرغ رو برات مینویسم
ولی حتما این روش طرز تهیه مرغ مجلسی نوشتم رو کلیک کن و بخون
یه بار با اون روش درست کن
فقط ببین مرغ چطوری مثل کره نرم و خوش طعم میشه.
حرارت زیاد هنگام پخت
یکی از اصلیترین دلایل سفت شدن مرغ اینه که روی شعله زیاد گذاشته بشه
وقتی مرغ سریع و با حرارت بالا پخته میشه، گوشت منقبض میشه و رطوبت داخلش از دست میره
در نتیجه مرغی خشک و لاستیکی از آب در میاد
برای داشتن مرغ نرم باید صبور باشی و بذاری روی شعله خیلی کم، آهسته و با بخار خودش بپزه.
باز و بسته کردن زیاد در قابلمه
وقتی در قابلمه رو هی باز میکنی، بخار خارج میشه
همین بخار وظیفه داره مرغ رو نرم و آبدار کنه، وقتی بخار خارج بشه، مرغ خشک میشه و هرچی هم بیشتر بپزه فقط سفتتر میشه
باید در قابلمه رو محکم ببندی و بهش دست نزنی تا خودش با بخار نرم بشه.
کم بودن زمان استراحت بعد از پخت
خیلی ها بعد از پختن مرغ، فوری میرن سراغ سرو کردن، این کار اشتباهه
وقتی مرغ داغ از قابلمه یا فر بیرون میاد، رطوبت هنوز در حال جوش و حرکت توی بافت گوشتشه
اگه سریع در بیاری، اون رطوبت خارج میشه و گوشت خشک میشه
اگه چند دقیقه در ظرف بسته استراحت کنه، آب گوشت دوباره به بافت برمیگرده و مرغ نرم و آبدار میشه.