سلام چرا مرغ سفت میشود لطفا بگین چطور نرم درستش کنم
من مرغ رو از فریزر در میارم میشورم میذارم توی قابلمه روش آب میریزم
بعد اینکه جوش اومد نمک میزنم و یه دونه پیاز میندازم داخلش
در قابلمه رو میبندم تا وقتی کامل آبش کشبده بشه
بعد توی روغن خودش با حرارت ملایم سرخ میکنم
ولی نمیدونم چرا سفت میشه!!! 😶
مادر شوهرم با همین روش درست می کنه خوب میشه!!!😑
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
علت سفت شدن مرغ
سلام علت سفت شدن مرغ رو برات مینویسم
ولی حتما این روش طرز تهیه مرغ مجلسی نوشتم رو کلیک کن و بخون
یه بار با اون روش درست کن
فقط ببین مرغ چطوری مثل کره نرم و خوش طعم میشه.
حرارت زیاد هنگام پخت
یکی از اصلیترین دلایل سفت شدن مرغ اینه که روی شعله زیاد گذاشته بشه
وقتی مرغ سریع و با حرارت بالا پخته میشه، گوشت منقبض میشه و رطوبت داخلش از دست میره
در نتیجه مرغی خشک و لاستیکی از آب در میاد
برای داشتن مرغ نرم باید صبور باشی و بذاری روی شعله خیلی کم، آهسته و با بخار خودش بپزه.
باز و بسته کردن زیاد در قابلمه
وقتی در قابلمه رو هی باز میکنی، بخار خارج میشه
همین بخار وظیفه داره مرغ رو نرم و آبدار کنه، وقتی بخار خارج بشه، مرغ خشک میشه و هرچی هم بیشتر بپزه فقط سفتتر میشه
باید در قابلمه رو محکم ببندی و بهش دست نزنی تا خودش با بخار نرم بشه.
کم بودن زمان استراحت بعد از پخت
خیلی ها بعد از پختن مرغ، فوری میرن سراغ سرو کردن، این کار اشتباهه
وقتی مرغ داغ از قابلمه یا فر بیرون میاد، رطوبت هنوز در حال جوش و حرکت توی بافت گوشتشه
اگه سریع در بیاری، اون رطوبت خارج میشه و گوشت خشک میشه
اگه چند دقیقه در ظرف بسته استراحت کنه، آب گوشت دوباره به بافت برمیگرده و مرغ نرم و آبدار میشه.