سلام بچه ها من پنکیک درست کردم برای اولین بار
ولی پف نکرد مثل بیرون، چیکار کنم پف کنه؟
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه، چرا پنکیک پف نمیکنه و خمیری میشه؟!
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
چرا پنکیک پف نمیکنه
سلام عزیزم، این طرز تهیه پنکیک رو ببین امکان نداره پنکیک پف نکنه
همه ی نکات مهم رو اونجا مرحله به مرحله توضیح دادم
طبق اون دستور درست کن نتیجه رو خودت ببین.
الک کردن مواد
الک کردن خیلی مهمه، همین باعث میشه پنکیک پفکی و لطیف در بیاد
خیلیا همین مرحله ساده رو جدی نمیگیرن و پنکیک آخر کار سنگین و سفت میشه.
هم زدن بیش از حد مایع پنکیک
اشتباهی که خیلیا انجام میدن اینه که مایع پنکیک رو خیلی هم میزنن
هم زدن زیاد باعث میشه بافت پنکیک سفت و سنگین بشه
چندتا گلوله کوچیک آرد اصلاً مشکلی نداره، موقع پخت خودش حل میشه
فقط تا جایی هم بزن که مواد ترکیب بشن، نه بیشتر.
استفاده از بکینگ پودر قدیمی
پف پنکیک به قدرت عمل کردن بکینگ پودر هم بستگی داره
اگه تاریخ مصرفش گذشته باشه، قدرتشو از دست میده
کمی از بکینگ پودر رو داخل آب بریز، اگه شروع به حباب زدن کرد یعنی هنوز فعاله.
کم یا زیاد بودن نسبت مواد تر و خشک
اگه شیر یا تخممرغ کمه، مایع پنکیک سفت میشه و نمیتونه موقع پخت خوب پف کنه
برعکس، اگه شیر یا آب زیاد بریزی، مایع خیلی رقیق میشه و پنکیک موقع پخت نمیتونه هوا رو داخل خودش نگه داره
آشپزهای حرفهای همیشه مواد رو دقیق با پیمانه اندازه میگیرن تا ترکیب متعادل باشه.
استراحت بیش از حد به مایع
مایع پنکیک بهتره بعد از آماده شدن حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا بکینگ پودر شروع به فعال شدن کنه
ولی اگه خیلی طولش بدی، همین گازها قبل از پخت آزاد میشن و دیگه موقع پخت چیزی برای پف کردن باقی نمیمونه
پس زمان استراحت باید کنترلشده باشه، نه زیاد و نه خیلی کم.