سلام، هر بار که کیک میپزم یه مشکلی دارم ... اصلاً کیک هام پف نمیکنن!
خمیر درمیاد یا نهایتش یه کوچولو بالا میاد و بعد میخوابه
از مواد اولیه هستش یا از فر؟
چیکار کنم کیک پف کنه میشه لطفاً بگین باید چیکار کنم که کیکم مثل کیکای قنادی پف کنه و اسفنجی بشه؟
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
روی شیشه نوشابه کوچیک و بزرگ و دلستر و ... به راحتی بسته میشه
در کل خیلی به درد بخوره و قیمت خاصی هم نداره.
علت پف نکردن کیک
سلام علت پف نکردن کیک رو برات مینویسم، ولی حتما طرز تهیه کیک ساده که نوشتم رو هم بخون
اونجا نکات بیشتری نوشتم و مرحله به مرحله توضیح دادم که راحت درست کنی.
مشکل از مواد اولیه
یکی از مهمترین دلایلی که کیک پف نمی کنه اینه که مواد اولیه یا درست انتخاب نشده یا درست استفاده نشده
مثلاً بیکینگ پودر که مسئول اصلی پف کردن کیکه، اگه تاریخ مصرفش گذشته باشه یا مدت طولانی باز مونده باشه، کیفیتشو از دست میده و دیگه نمیتونه اون حبابهای هوا رو بسازه
مقدارش هم مهمه، کم باشه کیک پف نمیکنه، زیاد باشه کیک زود پف میکنه و بعد میخوابه.
مشکل از روش هم زدن
خیلیا فکر میکنن هرچی بیشتر مواد رو هم بزنن، کیک بهتر میشه، در حالی که برعکسه
این کار میتونه باعث بشه کیک سنگین بشه و اصلاً پف نکنه
وقتی آرد رو اضافه میکنی و زیاد هم میزنی، بافت کیک مثل نون سفت درمیاد
از طرفی اگه هم زدن شکر و کره یا تخممرغ رو کم انجام بدی، هوا به اندازه کافی وارد مایع کیک نمیشه و در نتیجه کیک پف نمیکنه.
مشکل از فر و پخت
یکی از شایعترین دلیلها برای اینکه کیک پف نمیکنه، فره
اگه دمای فر خیلی پایین باشه، کیک سنگین و تخت درمیاد
برعکس، اگه فر خیلی داغ باشه، کیک زود سفت میشه و دیگه جایی برای پف کردن نداره
باز کردن در فر هم قاتل پف کیکه!
مشکل از قالب و ریختن مایع
یه نکتهای که خیلیا بهش توجه نمیکنن، انتخاب قالبه
اگه قالب خیلی بزرگ باشه، مایع کیک پخش میشه و ارتفاعش کم میشه، در نتیجه حتی اگه پف هم کنه، توی چشم دیده نمیشه
اگه قالب خیلی کوچیک باشه و مایع رو تا لبه بریزی، کیک فرصت پف کردن نداره و یا میزنه بالا و بعد میخوابه
همیشه باید حدود دو سوم قالب پر بشه تا نتیجه بهتری بگیری.
طرز تهیه کیک ساده خانگی رو که نوشتم بخون همشو دقیق تر توضیح دادم.