search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

فردا سوبا m4 | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات فردا سوبا m4 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 635 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس عبداللهی
abdallahi عبداللهی
11 ماه پیش

درسته سوبا m4 ماشینه خیلی کارامدیه ولی یه مشکل هست تو تهیه قطعات و لوازم موندن تو مجموعه ما یا پرستیژ واسه یه درب عقب با یه چراغ ۳ ماه خوابید آخر به زور و تمنا پیدا کردیم.

خود نمایندگی گردن نمیگیره متاسفانه تو ایران بحث قطعات واقعا واسه خودروهای چینی معضله حتی قطعات فنی چون انحصاری دست چند نفر وارد کنندس الان هزینه یه تعمیر گیربکسش از گیربکس کامل یه هیوندا گرونتر در میاد.

تازه اگه قطعاتش با کیفت اصلیش برابری کنه درسته از لحاظ اپشن و بروز بودن پلتفرم چین خیلی پیشرفت داره ولی تو کشور ما خدمات لوازم جانبی میشه گفت زیر صفر طرف ۳ میلیارد پول ماشین میده واسه یه چراغ ماشین دو ماه باید بخوابه.

این مسائل باعث میشه وقتی تو این شرایط کشور طرف عوض خرید ماشین چینی با قیمت چند برابری ولی نو بره یه تویوتا یا یه هیوندا یا هر کره ای ژاپنی بخره که باید ده سال پیش اسقاط میشد یا یه آلمانی که هر روز یه الارم بده بگیره واسه اینکه قطعاتش و تعمیر کارش هست.

قدیم خود ایرانخودرو وقتی بنزارو اورد واسه دوره مکانیک فرستاد المان یاد بگیرن بیان الان چی کدوم شرکت وارد کننده چینی درست تعمیر داره یا قطعات کامل داره درسته یه طرف مشکل از قانون واردات و خودرو ولی ضعف اصلی وارد کنندس که بعدا ماشین براش مهم نیست یا خریدار باید اشنا داشته باشه تو کشورای اطراف یا هزینه گزاف چند برابری با یه زمان خیلی مسخره متحمل بشه واسه یه قطعه معمولی که واسه خرید اون قطعه واسه یه کره ای زوار در رفته کافیه یه زنگ با یه پول پیک هزینه کنه مشکل اینه.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس Hasan
hasansasan Hasan
14 ساعت پیش

سوبا m4 عالیه، به نظرم در این رنج قیمت بهترین انتخابه.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس Zahra
akbari1061 Zahra
6 ماه پیش

چراغ های هشدار سوبا m4

سلام وقت بخیر من ماشین سوبا m4 هست.
بعد الان میخواستم سوار بشم دور باز کردم دیدم روی مانیتور ماشین یه صندلی آورد و روی صندلی ی شکلی شبیه پمپ یه همچین چیزی روی صندلی انگار بود و کلا برق ماشین خاموش شد و هیچ برقی الان توش نیست و حتی استارت هم نمیخوره.
شما میدونید این هشدار مال چی بوده اول فکر کردم مال باتری ولی باتری عوض کردم و حتی بردم شرکت گفت مشکلی نداره الان که آوردم خونه اینجور شده و این هشدار اومده.

0 dislike icon
ذخیره copy
بپوشی دیگه از توش بیرون نمیای

چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس علی طاها
a123 علی طاها
6 ماه پیش

کلاهبرداری فردا موتور

شرکت کلاهبرداری هست با نام چهار ماه کاری ثبت نام می کنن بعدش خدا بدونه کی ماشین بدن.
من یکساله هنوز دعوت نامه ندادن هیچ نظارتی هم نداره هیچ صنفی پاسخگو نیس میگن شرکت خصوصی هست حالا خدا بدونه کی بزنن به چاک.

4 dislike icon
ذخیره copy
عکس افتخاری
shahineftekhari افتخاری
6 ماه پیش

سوبا ام 4

سلام وقتتون بخیر باشه
من یه دونه سوبا ام فور ۱۴۰۳ دارم که تازه تحویل گرفتم باهاش یه سفر اصفهان رفتم واقعا سواری نرم و درجه یکی داره.
سنسورهای رادارش بسیار دقیقه از رانندگی باهاش خسته نمی‌شید.
ماشین قبلیم هیوندای توسان بوده و قبل از اونم اپتیما داشتم.
بسیار بسیار ماشین خوب نرم کم مصرف هست.

4 dislike icon
ذخیره copy
عکس پرهام
arham پرهام
11 ماه پیش

کارمندان نمایندگی فردا موتور شریعتی هیچ گونه مسئولیتی در قبال شغلی که به آنها سپرده شده ندارند…

حتی از داخل دفتر بیرون نمی‌آیند که به مشتریان توضیح بدهند…

واقعاً جای تأسف دارد…

وقتی برای فروش این قدر بی مسولیتی دارند وای به روزی شما برای تعمیرات مراجعه کنید 

3 dislike icon
ذخیره copy
عکس حسین
hosein134 حسین
11 ماه پیش

من ساکن بندرعباسم این شرکت هیچ خدماتی نمیده، من t5 گرفتم مصرف سوخت صدی ۱۵ میسوزنه رفتم نمایندگی بعداز دوماه دستگاه فرستادن، تو کل ایران یدونه دستگاه دارن دوره ای میفرستادن هر شهر.

رفتم روغن عوض کنم میگن روغن نداریم ۱۰ روز بیچاره شدم انقدر زنگ زدم تهران آخرش خانم خانلو مسئول خدمات بندره میگه درخواست دادیم اگه عجله داری برو یه شهره دیگه عوض کن، در شرکتو باید گل بگیری.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس Ghor
dgruhd Ghor
6 ماه پیش

سلام من اسفند ۴۰۲ ثبت نام کردم دی ماه ۴۰۳ دعوت نامه دادن و ۷۰ تومان دیگر سرم کلاه کاشتن.
امروز ۱۲ فروردین ۴۰۴ هنوز خبری نیست لطفا اطلاع رسانی کنید این شرکت قصد فرار داره.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس مریم
maryam74 مریم
11 ماه پیش

من از همین شرکت فردا موتور یه مدل دیگه خریدم ولی خدا نکنه یه قطعه ازین ماشین رو بخوای آدم رو به غلط کردن میندازن بنظر من ماشینی بخرید که قطعاتش پیدا بشه، حتی خود شرکتش جوابگو نیست.😐

3 dislike icon
ذخیره copy
عکس samadi
samadi samadi
11 ماه پیش

ماشین سوبا m4 از شرکت فردا موتور دزد هست من پارسال ثبت نام کردم تحویل ۶۰ روزه یکسال رفتم و آمدم حتی اقساط رو ازم میگرفتن ماشین بهم ندادن.

آخر سر با دادگاه و شکایت کلی پول وکیل دادن تونستم تحویل بگیرم الان هم هزار تا مشکل دارم با شرکت، دوستان گل از دزد ماشین بخرید محصولات فردا موتور رو نخرید.

1 dislike icon
ذخیره copy
ببین چطور تاریکی رو میشکافه!!! (واقعاً باور نکردنیه)

من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.

در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > فردا > فردا سوبا m4