گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات بهمن موتور دیگنیتی پرستیژ با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
دوستان این پیامو فقط واسه کسایی میزارم که میگن دیگنیتی چطور ماشینی هست
من دیروز میخواستم برم مسافرت و بین این که با دیگنیتی برم یا با سانتافه ۲۰۱۸ که اخر تصمیم گرفتم با دیگنیتی برم و یه مسافت ۶۰۰ کیلومتری رو طی کردم
بنا به شغلم همه رقم ماشین سوار شدم ایرانی خارجی وارداتی
حالا اگه بخوام دیگنیتی رو با لاماری یا فونیکس یا امثال اون مقایسه کنم یعنی با ماشین های شاسی چینی بدون هیچ تعصبی میگم واقعا یه سروگردن از همشون بالاتره
و اگه بخوام با ماشین های کره ای مثل اسپورتیج توسان سانتافه مقایسه کنم باید بگم تو سواری هیچی نسبت به اونا کم نداره
من چند وقت پیش یه دیگنیتی ۱۴۰۲ خریدم واسه یکی بعد از سوار شدنش و طی رانندگی حدودا ۲ ساعتی تصمیم گرفتم یه دیگنیتی صفر واسه زیر پام بگیرم
دیروز بعد از اینکه باهاش به مسافرت اومدم متوجه شدم که بهترین کار ممکن رو انجام دادم و گزینه خوبی رو انتخاب کردم
ای کاش زودتر از اینها سوار این ماشین میشدم واقعا از نرمی و حس خوب رانندگیش به شدت راضی هستم
به دوستانی که تو این رنج قیمت دنبال ماشین هستن به شدت پیشنهاد میدم که در خرید دیگنیتی تردید نکنید.
سلام وقت بخیر دوستان ماشین دیگنیتی با هیچکدوم از ریموت ها باز نمیشه مشکل از باتری هستش یا ریموت؟ (چون یک مدت ماشین خاموش بود)
حدود ۳۰۰۰ کارکرده دقیق یادم نیست ولی کمتره.
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
سلام دوستان بنظرتون بین دیگنیتی و جک s5 توربو ۲۰۰۰ سی سی کدومش عملکرد بهتری داره؟
واقعاً تا کی باید با این ماشینهای چینی بیاصالت سر کنیم؟ هر بار یه اسم جدید، یه طراحی بهظاهر جذاب، ولی تهش یه مشت پلاستیک و تکنولوژی تاریخمصرفگذشته.
دیگنیتی، فیدلیتی، هایما، چری، جک… ماشینایی که تو بازارای درجهچندم عرضه میشن.
تازه، همینا رو هم با کلی منت و قیمتای فضایی بهمون میندازن.
کی میشه از دست این ماشینای بیاصلونسب خلاص بشیم؟
کی میشه سوار یه ماشین با اصالت و باکیفیت بشیم؟!
با سلام عرض ادب احترام خدمت مردم شریف ایران
عزیزان ازتون عاجزانه خواهش میکنم از بهمن موتور خرید نکنید
نکنید آقا ما یک ماه قبل خودرو تکمیل وجه کردیم برای مصرف شخصی انتظارات کشیدیم
خودرو اومد نمایندگی متأسفانه توسط راننده الاغ خودرو بر صدمه میبینه الان هیچ جوابی بهمون نمیدن و هیچ پیگیری صورت نگرفته
طرف یک میلیارد نیم پول داده برای اینکه یه ماشین تر تمیز سوار بشه پولشو که ندزدیده
اونوقت پس از کلی انتظار خون دل خوردن باید چوب ندونم کاری های خودشون بخوره
برید از مدیران خودرو خرید کنید پشتیبانیش اینقدر قوی هست که تمام توانش رو به کار میگیره تا رضایت مشتری رو جلب کنه نه مثل اینا که هی تورو پاس کاری بکنند
شماره قرارداد خودرو من 400823 غمشادزهی الکی تهمت نمیزنم میتونید چک کنید مشکل چیه و هنوز خبری نیست
من دارم از طریق مراجعه قانونی پیگیری میکنم پیشنهاد بنده این هست از اینا خرید نکنید به هیچ عنوان.
سلام دوستان یه کی ام سی t8 دارم میخوام عوض کنم
یه ماشین واسه تو شهر و جاده با مسافت بالا میخوام که موتوریش خوب باشه کم نیاره
بین فیدلیتی، دیگنیتی و هایما s7 موندم کدوم خوبه بنظرتون؟
خیلی مهمه اکتانی که استفاده میکنی
مهمتر از همه اینکه بقیه ازش استفاده کرده باشن و راضی باشن
پس اول تجربیات کاربران و لیست بهترین اکتان هارو ببین بعد انتخاب کن.
به نظر من خود شرکت بهمن موتور تمرکزش بیشتر روی دیگنیتی پرایم بوده.
چون موتوری که روی پرایم هست، مصرف سوخت کمتری داره نسبت به پرستیژ و این مدل موتور توی دنیا جا افتاده، همه جا راحت تعمیر میشه و خرابی کمتری داره.
توی ایران چند نفر هستن که میخوان با یه شاسیبلند بالای ۲۰۰ کیلومتر در ساعت گاز بدن؟!
شاسیبلند برای ویراژ دادن نیست، حتی سانتافه و لکسوس هم باشه، با سرعت بالا خطر چپ کردن داره.
پس همین موتور پرایم برای این ماشین کاملاً کافیه.
هرچی قدرت موتور بیشتر بشه، مصرف سوخت، استهلاک، هزینه تعمیر و احتمال چپ کردن ماشین هم بالا میره.
تولیدکننده هم که نمیتونه بیحساب و کتاب یه موتور ۵ برابر قویتر بذاره، چون اصولی نیست!
به نظرم دیگنیتی پرایم، اصولیترین شاسیبلند بازار ایرانه چون همه چیش با هم هماهنگه.
از نظر گیربکس هم شک نکنید که توی ایران CVT بهترین انتخابه! چون:
ایران یه کشور ۴ فصله و گیربکس CVT دیگنیتی پرایم توی یخبندان زمستون و گرمای تابستون عالی عمل میکنه.
ضمن اینکه خرابی و هزینه تعمیرش هم خیلی کمتر از گیربکسهای بنز، BMW و پورشهست!
دیگنیتی پرایم، یکی از کمخرجترین شاسیبلندهای دنیاست.
یه نکته کلی برای تمام شاسیبلندها و سدانها اگه میخواید توی تابستون، داخل ماشین کمتر داغ بشه، رنگ سفید انتخاب کنید!
سلام خودرو دیگنیتی با ۶۰۰۰ کارکرد مرتب ناک میزنه
حتی بهترین اکتان ها هم تست کردم درست نشد
شمع اصلی انداختم درست نشد
تنها گزینه ریمپ بود ریمپ هم انجام دادم از یک مرکز معتبر باز از سرعت ۴۰ به بالا ناک میزنه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستانی که دیگنیتی پرستیژ دارن، آیا اکتان هم استفاده میکنن یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان من در مورد ناک زدن دیگنیتی پرایم تجربه شخصی خودمو میگم
البته چون شغل من هم در همین حوزه است پس احتمال درست بودن نظر من کم نیست.
با دیگنیتی تو استان مازندران رانندگی کردم و ناک نسبتا زیادی در مقایسه با رانندگی در تهران تجربه کردم و بنظرم اومد که شاید بخاطر بنزین با کیفیت کمتر مازندران نسبت به تهران باشه
اما وقتی باک بنزین رو در مازندران پر کردم و باهاش تا تهران اومدم و چند روز با همون بنزین در تهران رانندگی کردم و ناک خیلی خیلی کمتری رو تجربه کردم به این نتیجه رسیدم که دلیل ناک زدن بیشتر در شمال همسطح بودن ارتفاع با سطح دریا و فشار بیشتر هوا است.
معمولا مهندسای خودرو برای کالیبراسیون ناک در کشور ایران دو نقطه بحرانی دارن که اگه در این دو نقطه ناک کم باشه پس میزان ناک زدن در سراسر ایران قابل قبوله
در نتیجه طبیعیه اونی که تو شماله ناک بیشتری احساس کنه نسبت به اونی که تهرانه.
اونی که تو اردبیل یا همدان هست در فصلی که هوا معتدل باشه ناک کمتری نسبت به بقیه شهرها احساس میکنه
همه اینها با فرض بنزین یکسان، شرایط خودرو یکسان و عادت رانندگی یکسان هستش
ولی خوب اگه نرم افزار ECU درست کالیبره شده باشه نباید انقدر تفاوت در مناطق مختلف وجود داشته باشه.
این توضیحم بدم که ریمپ روی شاسی داینو به هیچ وجه این مشکل و حل نمیکنه چون فقط تست جاده در شهرهای مختلف میتونه روش درست و دقیق حل مسئله باشه
اینم بگه که تجربیات بالا با فرض کولر خاموش بودنه وگرنه وقتی کولر روشن باشه تو تهرانم زیاد ناک میزنه
بهمن موتور برای رفع مشکل مخلوط سوخت و هوا رو rich تر کرده یعنی سهم بنزین و بیشتر کرده و بخاطر همین مصرف ماشین بالاست که شما اگه ببری ریمپ مصرفت بیشتر هم میشه
استفاده از اکتان و مکمل میتونه راه حل موقت خوبی باشه اما شخصا هیچکدوم از اکتان های تو بازار ایران و تایید نمیکنم.
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
سلام
من اولین نفر پرداخت کردم هم مرحله اول هم بار دوم که 22ت خواست
تحویل هم زده هفته دوم اردیبهشت
ولی الان فقط زده تائید پرونده
بهمن موتور معمولا تاخیر در تحویل داره؟
تاخیر تحویل دیگنیتی بخشنامه بهمن و اسفند 403 تحویل اردیبهشت 404.
آببندی خودرو یعنی رعایت یک سری نکات در چند هزار کیلومتر اول برای اطمینان از عملکرد بهینه موتور، کاهش مصرف سوخت و افزایش عمر قطعات.
در دیگنیتی که یک خودرو توربوشارژر است، این موضوع بسیار مهمتر میشود، زیرا موتورهای توربو حساستر بوده و نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
چرا آببندی مهم است؟
در 1000 کیلومتر اول، دور موتور را زیر 3000 دور در دقیقه نگه دارید.
شتابگیری ناگهانی یا رفتن به دور موتور بالای 3000 در این مدت، باعث استهلاک زودرس موتور و افزایش مصرف سوخت میشود.
ناگهانی گاز ندهید و ترمز نکنید.
سرعت را بهآرامی افزایش دهید و کاهش دهید تا قطعات مختلف موتور و گیربکس به شکل اصولی تطبیق پیدا کنند.
فقط در ترافیک شهری نمانید؛ حتماً چند صد کیلومتر در جاده رانندگی کنید تا موتور در شرایط مختلف قرار بگیرد.
در جاده، سعی کنید سرعت را به شکل تدریجی از 70 به 100 کیلومتر افزایش دهید و گاهی کاهش دهید تا ECU الگوی صحیح مصرف را تنظیم کند.
در یک سرعت ثابت برای مدت طولانی رانندگی نکنید (مثلاً 100 کیلومتر را کامل روی 90 کیلومتر بر ساعت نروید).
سرعت را در بازههای 70، 90 و 100 کیلومتر در ساعت تغییر دهید تا موتور در شرایط مختلف تنظیم شود.
بهعنوان یک موتور توربوشارژر، دیگنیتی نیاز دارد که آرام گرم و سرد شود.
هنگام روشن کردن ماشین، 30 ثانیه درجا کار کند تا روغن موتور در توربو گردش کند.
قبل از خاموش کردن ماشین، حداقل 30 ثانیه بگذارید درجا کار کند تا توربو سرد شود.
کاهش مصرف سوخت از حدود 16-18 لیتر به 9-10 لیتر در 100 کیلومتر
افزایش عمر توربوشارژر و گیربکس
کاهش استهلاک پیشرانه و قطعات داخلی موتور
بهبود عملکرد و شتابگیری نرمتر و قویتر بعد از آببندی
آببندی صحیح در دیگنیتی باعث میشود موتور نرمتر، کممصرفتر و پرقدرتتر شود و از خرابیهای زودهنگام جلوگیری کند.
رعایت این نکات در چند هزار کیلومتر اول میتواند تفاوت زیادی در طول عمر و هزینههای نگهداری خودرو ایجاد کند.
سلام من بین دیگنیتی پرستیژ و فیدلیتی پرستیژ موندم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم.
واقعا دیگنیتی پرستیژ ترمزش عالیه با این وزن سنگین و اصلا داغ نمیکنه، شتابشم به نظرم با این وزنش خوبه، ولی کیفیت مهمتر از یک ثانیه شتاب کمتر و بیشتره، در ضمن آپشن ها هم از لاماری خیلی بیشتره، صندوق عقب برقی، شارژر وایرلس، هفت رنگ نورپردازی، گرمکن صندلی، گرمکن اینه، صندلی شاگرد برقی، صندلی راننده ده حالته.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
بهترین رنگ دیگنیتی
دوستان یکی راهنمایی کنه دیگنیتی پرایم رنگ سفید یا مشکی در اندازه تو دید عادی موثر هست؟ و اینکه کدوم رنگش بهتره ؟؟؟
ذخیره