گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات سایپا سهند با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
سلام خدمت عزیزان من ۱۹ مرداد تکمیل وجه انجام دادم، قراره یک ماه بعدش فاکتور بشه
تا امروز هر روز زنگ میزنم میگن ماشینتون آماده منتظر باشید
یا به پارس خودرو زنگ میزنم چی میگن اصلا ماشین نیس برو تا یک، دو ماه دیگه
الان بنظرتون کی راست میگه کی دروغ میگه
با اینکه یکی از کارشناسان پارس خودرو خدا سر شاهده گفت اینایی که ۱۹ واریز کردن ۲۲ ماشین تحویل میگیرن
بعد روز دوم که زنگ میزنم یکی در میاد میگه اصلا همش دروغه کی بهت گفته
الانی کی دروغ میگه کی راست میگه اعصابی واسه ی آدم نمیمونه!
سلام خدمت دوستان بنده ۱۹ مرداد تکمیل وجه سهند اس را انجام دادم
دوستان کسی اطلاع داره کی تحویل داده میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
من تجربه شخصیم بعد از داشتن بیش از دو ماه و سه هزار کیلومتر رانندگی با سهند s اینه
سواری، سرعت، قدرت ضعیفتر از تیبا
قطعات بشدت ضعیف، برف پاک کن از اول خراب
ماشین گاهی استارت میخورد و روشن نمیشد، آمپرا بعضی اوقات از کار میوفتاد
تو بازار با اختلاف بدفروش ترین ماشینه و کسی براش انقدر هزینه نمیکنه چون میگن ساینا میگیریم ارزونتره
بعضیام ماشین قبلیشون خدا میدونه چی بوده که سهندو درحد بنز بالا میبرن
اون دوستی هم که میگه سهند بهتر از سورن، رانا و دنا هست، اینو میگم، من سهندمو با مشقت زیاد فروختم و صدو پنجاه تومن گذاشتم روش تا یه سورن ۱۴۰۲ بگیرم
آره تو راست میگی، سهند بهترین ماشین جهانه، کمپانیای بزرگ برا مهندسی معکوسش صف بستن.
چند وقت پیش تو یه مسیر چهار ساعته پروانه فن سهندم زد رادیاتو سوراخ کرد
نمایندگی های شهری که ماشین خراب شده بود گفتن کارای سهند انجام نمیدیم نهایتآ آزاد انجام دادن
سهند بخاطر vvt که برا یورو ۵ اضافش کردن بمشکل برمیخوره
علت ناک و والفای دنده های مختلفشم اینه که باید بنزین یورو ۴ استفاده کنی که تو اکثر جایگاه ها نیست.
با سلام و احترام خدمت مدیران و پرسنل محترم و بینندگان که این مطلب را مطالعه میکنند
لطفا تحت هیچ شرایطی خودرو سهند نخرید به هيچ عنوان.
سخن پایانی در یک جمله پراید بهتر از سهند است و اینجانب نه خودم دیگر از محصولات سایپا خرید میکنم و نه اجازه میدهم کسی از محصولات سایپا خرید کند
و توصیه میکنم به همه عزیزان به هیچ عنوان از محصولات سایپا خرید نکنند
به دلیل اینکه خیلی اذیت شدم و انتظار بیشتری داشتم از این مجموعه گروه خودروسازی با تشکر در پناه خدا باشید.
سلام و احترام دوستان آیا پیشنهاد میکنید بنده بین سهند و ساینا، سهند رو بخرم؟
سلام تموم این حرفا دروغه توجه نکنید
والا ماشین سهند رو من یکساله دارم جز اینکه متریال ساختاری اتاق بی کیفیته هیچ عیبی نداره
والا اینا رو میگین به دروغ یه کارگری که با پول زحمت کشی میخواد خرید کنه سردرگم میشه
انتظار سانتافه که از ماشین نداری برادر من ماشین میخوای به عنوان یک وسیله استفاده کنی
شما خیلی راحتی میخوای یه دو میلیارد بذار روش یه چیز خوب بردار
یکم انصاف داشته باشید بابا خودرو ایرانیه
ماشین من ۱۵ هزار تا کارکرده بشینی پشتش حس میکنی صفره
شما مثل آدم رانندگی کنی هیچ عیبی پیدا نمیکنه
امیدوارم هرچی خیره براتون اتفاق بیوفته.
خیلی مهمه روغن موتوری که استفاده میکنی
و مهمتر از همه اینکه بقیه ازش استفاده کرده باشن و راضی باشن
پس اول تجربیات کاربران و لیست بهترین هارو ببین بعد انتخاب کن.
دوستان من با تجربه 6000 کیلومتر از ماشین سهند براتون میگم
بجز تاخیر دریچه گاز و دل زدن دنده یک هیچ مشکل دیگه ای ندارم
کولر یخ، تعادل عالی، سرعت نهایتا 160 تا رفتم بیشتر هم میرفت که دیگه امتحان نکردم، تو همون سرعت ماشین چسبیده ب زمین
البته من لاستیک آشغال ایرانی رو از همون موقع که تحویل گرفتم درش آوردم بجاش لاستیک نرم تایوانی گزاشتم، با 120 تا سرعت سر پیچ پیچیدم تعادل ماشین بهم نخورد
روغن هم از صفر عوض کردم صدای موتور کمتر شد
با توجه به چند تا ماشین دیگه ای که دارم نظرم رو میگم
ال نود ، رانا ، 206 ، کوییک ، پراید این ماشین در حد خودش خوبه
اونجوری تعریفی نیست که بگیم انگار بنز سوار شدیم
اونجوری که دوستان هم میگن آشغاله کاملا مخالفم
یه روکش و کفپوش و لاستیک براش گزاشتم حس خوبی ازش میگیرم
یه مانیتور و باند هم روش بزارم دیگه تمام
امیدوارم شما هم از ماشینتون لذت ببرید.♥️
سلام بنده خودم مکانیک هستم، یه سهند خریدم، تا الان ازش راضی بودم
وزنش حدود ۱۱۰۰ کیلوئه و همین باعث شده تو جاده تعادل و قدرت مانورش بالا باشه
ظاهرش هم که نگاه خیلیارو به خودش جذب میکنه
جزو خریداران اولیهی این ماشین بودم
اونقدر سر کوچه و خیابون ازم سوال پرسیدن این چه ماشینیه که دیگه خسته شدم از جواب دادن
سیستم صوتیش هم کیفیت قابل قبولی داره و از نظر شتاب هم بارها تو جاده روی خیلیارو کم کردم.
من پراید داشتم ساینا داشتم، غیر از موارد مصرفی ماشین هیچوقت باهاشون مشکلی نداشتم
ولی الان دو ماهه سهند با کارکرد ۵۰۰۰ تا خریدم پدرمو درآورده
هر کسی رو دیدم ناراضی بوده
یا کپ میکنه یا دل دل میزنه توی دنده یک و دو .. سرمای کولر مزخرفی داره
انگار زیر پات بخاری روشنه.
سهند این هفته تا ۲۰ میلیون تومان گرانتر می شود بخاطر مکانیزم ماشه سهند پرواز کرد
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
سهند خودت را نفروش توصیه به سهند سواران چون پشیمان می شوید، بهترین ماشین ساخت پارس خودرو در کلاس B بین ساینا و کوییک و اطلس و رانا
دیاق سپر جلو و سپر عقب سهند از ورق ضخیم آهن است خیلی محکم است
دریچه گاز سهند توربو ای است و در سرعت و شتاب، مکش هوای عالی دارد.
ماشین صفر اگه آشغال ترین خودروی تولید داخل هم باشه حداقل تا ۳ سال بی آزار و بی حرص کارتون را راه میندازه
کلا خانواده سایپا موتورهای خوبی داره البته بجز شاهین تجربه هم تاییدش کرده (پراید-تیبا) موتور M15 که روی سهند هم هست همون حجیم شده موتور پرایده و موتور بقول معروف سگ جونیه نه جوش میاره نه واشر میزنه
ولی موتور پر صدا و کم جونیه و باید باهاش مدارا کنی
در این صورت سهند انتخاب خوبیه ولی اگه:
باید قید خانواده سایپا را بزنید چون به شدت تو ذوقتون میزنه!
جمع بندی: تیبا، ساینا، کوییک، اطلس، سهند اینا مثل پراید هستند فقط یکم بزرگتر و جادارتر و موتور یکم قوی تر
ولی همچنان باید توقعتون مثل پراید باشه و انتظار تند و تیزی ۲۰۷ و قرص و محکمی سمند و بی صدایی تارا را نباید ازشون داشته باشی
البته قیمتشون بسیار ارزانتر و کم استهلاکتر بخاطر موتور ساده تعمیر راحتتر و هزینه تعمیر نگهداری کمتری هم داره.
موفق و سلامت باشید و امیدوارم ماشین خوبی گیرتون بیاد و با خوشی و مسافرت ازش استفاده کنید.
من شش ماهه سهند دارم 90 درصد مشکلاتی بعضی ها گفتن واقعی نیست و بیشترش بخاطر عدم توانایی استفاده یا شناخت ماشینه!
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
سلام، من خرداد ۴۰۳ براي سهند اس با مبلغ ۲۳۱ میلیون ثبت نام کردم
قرار بوده اسفند تحویل بدن که خبری نشده تا امروز که ۲۴ شهریور هست دعوتنامه فرستادن که ۲۵۱ تومن دیگه باید پرداخت کنم و کلا ۱۰۸۰۰ بابت تاخیر ازش کم کردن.
دوستان کسی میدونه چجوری سود تاخیر رو محاسبه کردن و کجا باید پیگیری کنم؟
اگر ماشین سهند شما گاز نمی خورد به این نکات توجه کنید تا مشکل حل شود
علت گاز نخوردن خطای عدم شناسایی دریچه گاز توسط ای سی یو یا کامپیوتر ماشین است.
راهکار سویچ ماشین را به مدت ۲۰ ثانیه باز بزارید و بعد پدال گاز را تا ته به مدت ۲۰ ثانیه فشار دهید
سپس بدون اینکه پا را از پدال گاز بردارید سویچ را ببندید و ۲۰ ثانیه منتظر بمانید.
سپس پا را بردارید و ماشین را روشن کنید مشکل شناسایی دریچه گاز خودرو بر طرف میشود و ماشین گاز می خورد.
سهند سواران در جاده نمیمانند، ماشین سهند هوشمند است و خود را ریست می کند.
سلام و احترام خدمت دوستان سهند ماشین خوبی هست اما چند مشکل دارد
1 تو دنده یک صدای موتور میاد ولی یکم گاز بدی صدای زوزه میاد و میره بعد چند ثانیه
2 وقتی صفر میگیرید روغنو ۵۰۰ تا باید عوض کنی اگه نکنی صدا تراکتور میگیره ماشین
درکل تو سایپا ماشین خیلی خوبیه بعد تیبا.
سلام شب بخیر
خواهش میکنم راهنمایی کنید با پولی که دارم سهند صفر بخرم یا ال 90 مدل 91؟؟؟
سلام، توی رنج ۷۰۰ تا ۷۵۰ میلیون چه ماشینی خوبه؟ صفر یا حداکثر تا ۵۰ هزار کار، تارا، شاهین، رانا، اطلس، ۲۰۶ یا ۲۰۷؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
سلام 2 ماه هست سهند خریدم
دنده یک موقع حرکت گپ داره و کله میکنه یا زور میزنم تا حرکت کنه.
تنها ایرادی که داره.
سلام بنده سهند s دارم تا الان ۸۰۰۰ تا باهاش رفتم تا الان که خدارو شکر مشکلی نداشتم
۱۶۰ تا کولر روشن رفتم عالی بود پیشنهاد میکنم بخرید
سهند عالیهههه خیلی خوشگله وقتی باش رانندگی میکنی خیلی حال میده وایی چه شتابی داره
سهند ماشین خیلی خوبیه.
داشبورد سهند مشابه با داشبورد رنو سیمبل است، دریچه های هوا و مانیتور داشبورد سیمبل بهتر است، جای مانیتور و دریچه هوا در سهند باید جابجا شوند.
بله خیلی زیاد ارزش خرید دارد، تا دیر نشده بخرید
سهند بهترین ماشین سایپا در کلاس B.
سلام من داداشم سهند صفر 403 خریده
مشکل برق داره فیوز میپرونه و نمایندگی برده درست کردن ولی چراغ چک روشن هست درست هم نمیشه
برای سرویس اول برده بود بعضی قطعات هواکش رو نمایندگی باز کرده بود و بجاش کهنه بسته بودن روش بیرون هم نمیشه پیدا کرد زیر بار هم نمیرن
هر کسی میخواد سهند بگیره باید صبر کنه تا تولید انبوه بشه قطعات فراوان بازار بیاد فوت و فن ماشین دست تعمیر کارا بیفته و با خیال راحت بشه ماشین رو خرید
احتمال داره مثل ریو یهویی سایپا اینم تولید نکنه دست خودشونه
الان هم بخاطر کمبود قطعات نمیتونه تولید کنه و کم آورده و خریداران رو علاف کرده چه برسه بیاد معایب ماشین رو حل کنه
برا خرید عجله نکنید.
سلام دوستان وقت بخیر من تازه سهند خریدم
توی جاده خیلی باد توی کابین هست بنظرتون میشه حلش کرد؟؟؟
ظاهرا مشکل کپ کردن در دنده یک خصوصا تو ترافیک برای همه ماشینهای سهند هست کسی راهکاری داره؟
با سلام خدمت دوستان، لطفاً راهنمایی بفرمایید چطور ساعت و تاریخ را تنظیم نمایم که همیشه در صفحه داشبورد ثابت بماند
چون تا خودرو را خاموش می کنم مجدد که روشن می کنم باز کیلومتر سفری رو داشبورد میاد.
با سلام من خودرو سهند 1403 دارم که 7000 کارکرده تنها مشکلی که دارد اینه که ماشین در دنده یک ریپ میزند
سوالی هم دارم که باد کولر بیشتر از قسمت پا میاد چطوری تنظیم میشه که باد کولر فقط از دریچه های گرد روبرو بیاد؟
با تشکر.
سلام لطفا پاسخ سوالمو کسایی که سهند دارند بدن
من یه ۴۰۵ دارم میخواستم بپرسم در مقایسه با ۴۰۵ صدای موتورش چقدر تو کابین میاد؟
سختی و نرم بودن فرمون و پدالا در مقایسه با پژو چطوریه و سواریش چطوره؟
سلام وقت بخیر یه سوالی داشتم، بنده به تازگی سهند ۴۰۳ صفر خریدم
تو جاده و با سرعت بالا یک دفعه حالت خاموش و روشن شدن پیدا کرد کیلومتر ماشین قطع شد و دور موتور از ۳ هزار بالاتر نرفت.
ما سهند گرفتیم کاش نمیگرفتیم، ماشین تو جاده وحشتناک اذیت میکنه همش چراغ چک روشن میشه
تا به مقصد برسی کلی خفه میکنه گاز نمیشه داد، یعنی پات تا ته رو گاز هست اما سرعت در حد ۴۰ هست
این اتفاق بیشتر از ۵ یا ۶ بار اتفاق میفته… باید خاموش روشن کنی ماشین رو بلکه بشه گاز داد.
من سهند ۴۰۳ دارم مشکل ایسیو و شتاب داره یا خیلی شتاب میگیره یا اصلا شتاب نداره خیلی هم تو دنده یک دو دنده دو کله میزنه
چند بار نمایندگی رفتم فقط برنامه ی ایسیو را عوض کردند خوب نشد، بدتر هم شد
گفتند صبر کنید آپدیت جدید میاره و برنامه ی b6 نصب بشه خوب میشه
ولی فعلا برای ریپ زدن تو دنده یک و دو سنسور پدال ترمز را عوض کردم مارک کروز انداختم مشکل ریپ حل شده
فقط تو یکی از نمایندگی های اصفهان گفتند صبر کنید برنامه ی b6 تا اواسط برج ۴ میاد و درست میشه.
سلام خسته نباشید ببخشید من میخواستم بدونم اونایی که خودرو سهند دارن مال شما هم شتاب خیلی خیلی کمی داره؟ مخصوصا تو سربالایی ها؟
ممنون میشم سوال منم جواب بدین.
درود بر عزیزان من حدود یکسال هست از این خودرو استفاده میکنم و نزدیک به 30 هزار کیلومتر باهاش رانندگی کردم
خداروشکر هیچ مشکلی واسه خودرو پیش نیومده و فقط سرویس های دوره ای انجام شده
از شمال ایران تا جنوب ایران و جزیره قشم
از شرق ایران چابهار و زاهدان و زابل و مشهد تا غرب ایران
تبریز و ارومیه و کردستان و لرستان خوزستان و بوشهر کرمان یزد
هر شهر و استان و جغرافیایی که تصور کنید من 4 فصل سال باهاش رفت و آمد کردم.
و تقریبأ همیشه ظرفیت خودرو از سرنشین و صندوق بار کامل بوده
تو هییییچ شرایطی دمای آب رادیاتور بالا نرفته و آب و روغن کم نکرده!
کوچکترین نقص و ایرادی تا به حال پیدا نکرده و خیلی پرشتاب و با قدرت هستش که متعجب میشید!
و با توجه به داشتن سیستم های کنترل کشش و پایداری خیلی مطمئن هست
مصرف سوخت مخصوصأ در جاده فوق العاده کم! حدودأ هرصد کیلومتر 5 لیتر!
صدای موتور نسبت به ساینا و کوییک خیلی کمتر و نرمتر وخوش صداتر هست
اما در دور موتورها بالای 4 هزار کمی آزار دهنده!
اتاق و صندوق جاداری نسبت به سایر خودرو داره و در عین حال برای ترافیک های شهری خیلی راحت و جمع و جور هست.
تیپ و ظاهرش سلیقه ای هست، به نظر من نمای جلوی خودرو فوق العاده شیک و زیباست، اما نمای عقب نامتوازن
اما کابین هم جدید و شکیل هست، و جای زیادی برای وسایل شخصی تعبیه شده
فقط جای کلید شیشه بالابرهای عقب استاندارد نیست!
خلاصه مونتاژ پارس خودرو و نسبت به قیمتش راضی کننده هست!
پیروز و موفق در پناه حق باشید.
سلام و خسته نباشید، هرکی نشست تو ماشین سهند یه عیبی ازش گرفته
یکی میگه چرا ماشین این همه دل ( کپ ) میزنه
یکی میگه چرا صندوق صدا حلب نازک میده
یکی میگه چرا تسمه ها قچ قچ میکنه
یکی میگه اصلا کولرش کار میکنه!
سلام دوستان زیر صندلی راننده یک سوکت سفید هست که کنده شده میخواستم ببینم کسی میدونه چی هست و علت بودنش زیر صندلی چیه؟
سهند کلا مشکل عدم هماهنگی ecu و دریچه گاز داره
خودرو در همه دنده ها ریپ میزنه، ولی در دنده ۱ مشهودتر هست، حتی در هنگام تعویض دنده کپ میکنه
۵ بار بردم نمایندگی، بدتر شد، آخرین آپدیت هم زدم خودرو مشکل ساختاری داره
روز دوشنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بردم نمایندگی شماره ۲
مدبران ارشد سایپا و پارس خودرو اومده بودن بازدید
اومدن سراغ من و مشکلات را پرسیدن، ثبت کردند، شماره تلفن گرفتند
گفتند حل میشه و باهات تماس می گیریم که چک کنیم
حل نشد، بدتر هم شد، هیچ تماسی هم در کار نبود.
سلام بنده سهند گرفتم بعد از ۲۰۰۰ تا کارکرد درب موتور باز کردم بخار زیادی داره و اینکه روغن مثل گازوییل سیاه سیاه، از چی میتونه باشه لطفاً راهنمایی کنید.
مزایا و معایب سهند
من هم قبلاً ساندرو داشتم و الان چند ماهه سایپا سهند گرفتم.
تجربهای که داشتم اینه که سهند از نظر فضای کابین و امکانات رفاهی نسبت به خودروهای همرده واقعاً بهتره، مخصوصاً سیستم تعلیقش نرمتره.
البته توی شتاب اولیه و مصرف سوخت هنوز جای بهبود داره.
برای کسایی که میخوان قبل از خرید مطمئن بشن، توصیه میکنم حتماً ماشین رو کارشناسی کنن، من خودم از طریق خودروشاپ کارشناسی گرفتم و خیلی بهم کمک کرد که با خیال راحت انتخاب کنم.
ذخیره