search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

سورن پلاس xu7p | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات سمند سورن پلاس XU7P با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 683 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس خودروشاپ
khodroshop.ir خودروشاپ
خودروشاپ | نمایشگاه آنلاین خودرو خرید و فروش خودرو صفر و کارکرده به صورت نقدی و اقساطی با شرایط ویژه کارشناسی فنی و بدنه + تخمین قیمت لحظه‌ای نمایشگاه آنلاین + اپلیکیشن اختصاصی وبسایت: khodroshop.ir | تماس: 021-91028011 2 ماه پیش

به نظرم سورن پلاس XU7P توی این بازه قیمتی می‌تونه گزینه بدی نباشه، مخصوصاً برای کسایی که دنبال کابین جادار و طراحی کلاسیک‌تر هستن.
البته از نظر مصرف سوخت و کیفیت متریال شاید به پای بعضی رقیب‌ها نرسه، ولی قطعات و سرویس‌هاش راحت‌تر پیدا میشه.
من تجربه‌ام این بوده که قبل از خرید حتماً کارشناسی فنی و بدنه بگیرین چون اختلاف ماشین‌ها زیاده.
من خودم برای این کار از خودروشاپ استفاده کردم، کارشناسی کامل دادن و همین باعث شد راحت‌تر تصمیم بگیرم.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس سعید
.essaeed سعید
3 روز پیش

دنا پلاس یا سورن پلاس

سلام بنده بین دنا پلاس با موتور ای اف و سورن پلاس با موتور xu7 گیر کردم کدومو بخرم
و خیلی میگن ای اف خرج دار و شاتون زدن و دردسر داره
در حال حاضر تیوفایو دارم نمیخوام عوض کنم تازه خرج بنداز روی دستم.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس محمدحسین
kamkar57 محمدحسین
2 هفته پیش

تعویض ال 90 با سورن xu7p

آیا ال 90 ده سال کار و تمیز رو با سورن xu7p عوض کنم؟

19 dislike icon
ذخیره copy
هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

• حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس رهگذر
rahgozar رهگذر
2 هفته پیش

بررسی مشکل واشر سرسیلندر سورن پلاس

با سلام حدود 8 ماهی میشه که سورن پلاس XU7P مدل 1403 خریدم و حدود 15 هزار کیلومتر تاحالا باهاش رفتم
در رابطه با حل شدن یا نشدن مشکل واشر سر سیلندر هنوز زوده قضاوت کردن
ولی خب حداقل مشخصه که با وجود دمای اب پایین تر و منبع انبساط عمرش بیشتر میشه
شما هر 2 سال حتما اب رادیاتور رو تعویض کنید و کولانت برند معتبر مثل کاسپین بریزید در کنارش ترموستات هم هر دو سه سال یه ایساکویی بخر و بنداز روش که خیالت راحت باشه.

بهترین روغن موتور برای سورن پلاس XU7P

در رابطه با روغن موتور سورن پلاس xu7p، روغن توصیه شده 0w20 هست ولی نمایندگی ها ممکنه از 5w30 و 10w40 اما همگی با کیفیت SN هم استفاده کنن
توصیه میکنم 0w20 بریزید چون هم شتاب ماشین بهتره هم در زمستان روغن سریع تر به سر سیلندر میرسه و عمر کلی موتور بیشتر میشه
سعی کنید نذارید 10w40 بریزن دیگه نهایتا به 5w30 راضی بشید.
ازونجا که کیفیت روغن SN هست و کارخانه گفته هر 15 هزار کیلومتر تعویض کنید (به جز سرویس اولیه که توصیه میشه ۵ هزار ببرید چون موتور نو براده اهن ممکنه داشته باشه) ولی پیشنهاد میکنم شما هر 10 تا 12 هزار عوض کنید
ولی اگه رانندگی شما با دور موتور بالاس همیشه و در ترافیک های سنگین هستید تعویض هر 8 هزار کیلومتر توصیه میشه.
زودتر از این تعویض نکنید عزیزان این روغن SN مثل اون روغن های SL و کلا کیفیت پایین تر ها نیس که هر 5 تا 7 هزار تا تعویض میکنن.
تعویض روغنی ها و نمایندگی ممکنه برای سود خودشون بگن شما 5 هزار عوض کن ولی نیازی نیس الکی هزینه نکن متوسط هر 10 هزار خوبه و عالیه
من خودم روی 10 هزار عوض میکنم و بهران سوپر رانا 0w20 SN رو توصیه میکنم چون هیچی کم نمیکنه و الودگی موتور رو هم خوب جذب میکنه و عالیه.

دریچه گاز برقی یا سیمی

بریم سر خود ماشین
ماشین من دریچه گاز برقی هست و توصیه میکنم برقی هم بخرید سیمی دیگه منسوخ شده عزیزان کل دنیا به خدا فهمیدن سیمی بدرد نمیخوره جز ملت شریف ایران.
الان حداقل ۲۰ ساله که توی کل دنیا دریچه سیمی اصن وجود خارجی نداره.
ولی ملت ما همش مقاومت الکی میکنن به نظرم دریچه برقی بخرید مال من ایسیو ACES هست و پدال گاز تاخیرش کمه.
اگه خیلی حساسی میتونی ببری ریمپ و بدون تغییر توی پارامتر های مهم تاخیر رو واسه شما بگیرن اون موقع عین سیمی میشه تقریبا ( بهتر از اینکه ۲۰ تا ۵۰ میلیون اضافه هزینه کنی واسه سیمی منسوخ بدرد نخور که واقعا اشتباس).

مصرف سوخت سورن پلاس

مصرف سوخت ماشین توی جاده حدود 6.3 لیتر هست با کولر اتوماتیک دمای 26 گذاشته بودم مسیر سمنان به اصفهان متوسط سرعت حدود 115 تا توی شهر تا حدود 9.5 حتی 10 هم میرسه ترکیبی حدود 8 تا مصرف داره
که خوبه بد نیس قبلش پارس تیوفایو داشتم اون یکم ازین بیشتر مصرف میکرد راستش.

شتاب صفر تا صد سورن پلاس XU7P

شتاب صفر تا ۱۰۰ ماشین گرفتم از روی کیلومتر 13.2 ثانیه شد در ارتفاع ۱۵۰۰ متر و فکر میکنم در شمال یا جنوب کشور که ارتفاع نزدیک صفره شتاب به زیر ۱۳ هم برسه
در کل شتاب قابل قبوله و مناسب این ماشین هست
توی سربالایی ها هم اگه دور موتور زیر ۲۰۰۰ نذارید بیاد کشش خوبی داره و حداقل از پارس تیوفایو که قبلا داشتم واقعا بهتره
تیوفایو دور بالای ۴۰۰۰ عالی بود ولی دور پایین نصف این هم زور نداشت متاسفانه.

عملکرد گیربکس سورن پلاس XU7P

اوایل که ماشینو گرفته بودم دنده ها یکم سفت بودن ولی از ۱۰ هزار که کارکرد رد شد دنده ها فوق العاده نرم هس و واسکازین هم عوض نکردم خودش نرم شده
پس نگران نباشید ماشین خشک طبیعیه مخصوصا این ماشین
و ضمنا این ماشین گیربکسش دنده هاش اصطلاحا سبک در نظر گرفته شده و این باعث میشه دور موتور در هر دنده پایین تر باشه به نسبت ماشین های دیگه!
مثلا شما با دنا پلاس EF7 سرعت ۱۲۰ دنده ۵ دور موتور حدود ۳۵۰۰ هست ولی سورن xu7p در همین سرعت و دنده دور موتور ۳۰۰۰ هست و حدود ۵۰۰ دور کمتره.
اینو یادتون باشه مثلا ممکنه با یه ماشین دیگه سربالایی رو با دنده ۵ برید بالا ولی با سورن xu7p با دنده ۴ برید چون سبک تره دنده و طبیعیه و این به خاطر زور کمتر موتور نیس اشتباه نکنید فقط به خاطر گیربکس سبک تره و طبیعیه و در کل به خاطر مصرف سوخت کمتر و الایندگی کمتر و صدای کمتر موتور ایران خودرو اینکارو کرده.

مقایسه موتور EF7 و XU7P در سورن پلاس

و اما نکته اخر عزیزان سورن با دو موتور هست EF7 و XU7P که البته جدیدا فقط XU7P میزنن
بعضی ها میگن EF7 بهتره ولی اینو در نظر نمیگیرن که EF7 حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون قیمتش بالاتره!!!!!
خب قربونتون بشم با ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون میشه ۴ بار موتور اورد پایین و موتور نو سوار کرد 🤣🤣🤣
ضمنا قطعات موتور EF7 به شدت گرون تر هست و ازونجا که موتور پیچیده تر و پیشرفته تری هس خرج بیشتری روی دست شما میذاره.
نسخه EF7 رو هم روندم در دور موتور یکسان صدای EF7 مقداری کمتره ولی ازونجا که گیربکس سورن xu7p سبک گرفته شده سرعت بیشتری با دور موتور یکسان میره به نسبت EF7 و این مشکل صدای بیشترش رو حل میکنه.
مثلا شما با سورن EF7 دنده ۴ سرعت ۸۰ دور موتورتون روی ۲۸۵۰ هست ولی با سورن xu7p همین دنده و همین سرعت دور موتور ۲۴۰۰ هست.
و این کمتر بودن دور ضعف صدای بیشتر xu7p به نسبت EF7 رو تا حد زیادی جبران میکنه.
از نظر مصرف سوخت هم در جاده مصرف هر دو موتور یکسانه و در شهر نسخه EF7 حدود 0.3 لیتر فقط کمتر مصرف داره طبق محاسبه ما.
اگه سوالی داشتین پایین همین کامنت بپرسید عزیزان.❤

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس حمید
hamidsf حمید
1 ماه پیش

سورن پلاس یا پارس سفارشی

سلام خسته نباشید سورن مشکی خریدم میخواستم بفروشم برم پارس سفارشی مدل 1401 بگیرم بنظرتون کدوم بهتره، بخرم یا نه؟

60 dislike icon
ذخیره copy
عکس سعیدی
saeedi_2007 سعیدی
2 ماه پیش

واشر زدن سورن پلاس xu7p

سلام به دوستان عزیز، خدمتتون عرض کنم که ماشین من سورن پلاس xu7p واشر زد با 65 هزار تا کار و مدل 1402
باز‌ش کردم سر سیلندر نابود جالبه اصلا هم آمپر نکشیده
سر سیلندر نو گرفتم براش
کسی تا حالا ماشینش واشر زده؟

51 dislike icon
ذخیره copy
عکس مرتضی
mortz مرتضی
2 ماه پیش

بررسی سورن پلاس xu7p

چند تجربه بعد از تحویل سورن پلاس xu7p دوستان تقریبا یک ماه تحویل گرفتم
بدنه ماشین قابل مقایسه با ماشین تارا و رانا پارس اصلا نیست خصوصا پارس که حلب خالصه.

1. رانندگی بسیار راحت خصوصا تو جاده
  2. اتاق جادار هم جلو و هم برای سرنشینان عقب، صندوق جادار و واقعا بزرگ
  3. داخل کابین اصلا صدایی نیست و نسبت به ای اف و تیوفایو اصلا قابل مقایسه نیست
  4. مانیتور ماشین بعلت استاندارد های ٨۵ گانه در حال حرکت فیلم و عکس پخش نمی‌کند و فعلا هیچکس راه چاره ای براش نداره.
  5. منبع اگزوز عقب را حتما چک کنید چون معمولا شل هست و بخار به سپر میخوره و باعث سوختن سپر میشه
  6. کف پوش ۵ بعدی بندازید و اصلا با ۵ بعدی نیازی به کف پوش یک پارچه ندارید
    البته چون سیم کلاج رگلاژ نیست احتمال بد جا رفتن دنده باشه که باید محل برخورد کلاج به کف پوش برش بدین
  7. دزدگیر اصلا نیازی نیست نصب کنید فقط ردیاب کافیه، درب باک هنگام قفل درب ها قفل می‌شود
  8. برف پاک کن ها بتونید ژله ای یا تعویض کنید، جنس خودش خشک هست و ایجاد سر و صدا داره
  9. دمای هوای بیرون در صفحه ساعت بالا نشون داده نمیشه، فقط روی صفحه تهویه اتوماتیک میتونید ببینید
  10. قفل اتومات درب ها به محض حرکت غیر فعال است که میتونید ببرید نمایندگی فعال کنند ولی اگر فعال شد غیر فعال نمیشه... فعال نکنید بهتره
  11. سرعت و شتاب اولیه عالیه بر خلاف ای اف که شتاب اولیه ش جالب نیست
  12. کیفیت بلندگوها عالیه و قابل تنظیم در زاویه های مختلف.
3 dislike icon
ذخیره copy
عکس Ali
nican Ali
2 ماه پیش

با سلام من میخوام سمند سورن موتور جدید بگیرم خوشحال میشم در مورد خوب یا بد بودنش کمکم کنید

14 dislike icon
ذخیره copy
عکس ممی
mt50815081 ممی
2 هفته پیش

دوستان سورن پلاس بگیرم یا تارا؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس قاسم لطیفی
ghasemla قاسم لطیفی
3 هفته پیش

سفتی فرمان سورن پلاس

سلام وقت بخیر دوستانی که سورن پلاس دارند آیا فرمونش یکم سفته؟
از من فرمون یکم سفته، قبلش ساینا داشتم خیلی نرم تر بود!

11 dislike icon
ذخیره copy
عکس KHARABE MASHIN
reza313 KHARABE MASHIN
3 هفته پیش

سمند

سمند اولا تو ایران اسم سمند روش گذاشتن سمند یه ماشین تولید المانه که برگشت خورد این طرح ولی ایران خیلی خوشگل بغلش کرد
یادمون نره کلاس اتاق و موتور کلا طراحی آلمان بوده که بعد از رد شدن در وزارت صنایع آلمان برگشتی این ماشین تو ایران خیلی

عزیزان دل دورتون بگردم، به خدا قسم قصدم بلدم بلدم نیست و کوچیک همه بزرگان هستم
ولی یه نموره هم باید بچه گاراژ باشیم و از بچگی یه سری درس های تجربی از ماشین بازهای کف گاراژ و مخصوصا راننده تاکسی های قدیمی داشته باشیم
به محض خرید خودرو صفر از کارخونه تو ایران حتما حتما ماشین اگه سمند و تو کلاس این رده هست اول باطری ۷۴ آمپر خیلی مهمه
بعد دینام عظام مارک عظام البته تا ده تومن و حتی ۱۲ تومن آب میخوره ولی ماشین میشه BMW دورتون بگردم
چون ۹۰ درصد ماشین برق و ایسیو داره فرمان میده اول برق ماشین باید کراباتی و مردونه پلنگ باشه تا هر شیری رو بخوابونه اول تقویت برق و سیستم برق رسانی عالی بعد سواری گرفتن متعالی حتما هم یادمون باشه تو جاده بنداز گردن خود ماشین بذار خودش هر جوری عشق میکنه بهت رکاب بده
وگرنه سرکش و یاغی میشه میره رو اعصابت سوهان روحت میشه تو جاده درش بیار باهاش حال کن به شرطی که آرایش و تکنیک رانندگی رو بهش یاد بدی
بعد ازش انتظار سواری گرفتن داشته باش اسمش روشه سمند یعنی اسب رها

دارایی های ما عزیزان با کمال و رفقای باعشق مون هستند نه طلا جواهرات و مال و منالمون تا اینجا کوچیک همه عزیزان با کمال و ادب
ماشین باید رفیقت باشه، رفیق نه دوست، یعنی از ته جیگر واسش صد خودتو بذاری اگه گشنه نوکری ماشینتو کردی اون ماشین حالیشه نوکریتو میکنه
اگه واسش خرج کنی صد برابر کارتو راه میندازه وگرنه اصن سمت ماشین نباید بریم

تجربه ۵۰ سال در به دری و بدبختی رفاقت با ماشین به قول بچه محلامون خالی بازی ماشین بازی عشقبازی با ماشین
ولی یه جورایی حتی از زن و بچه واسه اهلش مهمتر میشه ماشینش اگه به این حس رسیدیم شک نکن اون ماشین هیچوقت پنچر پنچرت نمیکنه
ولی ماشین خیلی خیلی حسادت داره خفن بفهمه عشقی در میون نیست بیچارت میکنه مثل زنهایی که میان که از اول ببرن ماشین هم از صفری متوجه بشه عاشقش نیستی شک نکن اومده که بیچارت کنه
ولی یه فرقی داره ماشین خیلی معرفت داره وقتی فهمید که عاشقش تا ته دنیا باهات یه رفیق پایه ست تمام خلاص.

5 dislike icon
ذخیره copy
ببین چطور تاریکی رو میشکافه!!! (واقعاً باور نکردنیه)

من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.

عکس حمید
hamidsf حمید
4 هفته پیش

من ثبت نامی دارم میخرم نزدیک به تحویلشه پیامک اومده هفتاد میلیون بدین میخوان اپشن این چیزا بهش اضافه کنیم
میخواستم بفهمم ارزش داره یا نه چیا روش قرار میگیره؟

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس مجتبی
mojtaba1360 مجتبی
1 ماه پیش

پاور ویندوز سورن پلاس

سلام دوستان سیستم پاور ویندوز تو سمند سورن پلاس xu7p فعال هست و کار می‌کنه یا نه؟
ماشین من با دو بار زدن ریموت آینه ها جمع میشه ولی اگر شیشه پایین باشه بالا نمیاد
سعی کردم با آموزش های گوگل ریست کنم ولی نشد
لطفا راهنمایی کنید اگر اطلاعات دارید؟

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس وو
shshshb وو
1 ماه پیش

دوستان بعد ثبت نام چقدر طول کشید تحویل بدن نظر بدید خواهشن

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس Z
dg55 Z
1 ماه پیش

علت لرزش دسته دنده

دست دنده توی دنده یک و دو در سربالایی در حال شتاب گرفتن لرزش داره که با بالا رفتن سرعت رفع میشه
ولی تو کفی این لرزش وجود نداره، مشکل از کجاست؟

3 dislike icon
ذخیره copy
خیلی بیشتر از یخ سرما رو نگه میداره
  • بذارین کنار مواد غذایی توی ماشین
  • یا توی کلمن برای خنک نگه داشتن نوشیدنی
  • حتی برای وقتی جایی از بدن کوفته میشه
  • خیلی بهتر از یخ آبکیه و خیس نمیشه

قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.

عکس محمد جواد
mj1366 محمد جواد
1 ماه پیش

سورن پلاس xu7p

سلام دوستان تجربه سورن پلاس xu7p با کارکرد ۳۲۰۰
۵۰۰ تا داخل شهر کار کردم
بعدش افتادم تو جاده مسافرت
۶۰۰ تا نیشابور
۴۰۰ رفت و برگشت به مشهد نیشابور
۱۰۰۰ تا زاهدان
۷۰۰ تا تا چابهار
اول اینکه صدای موتور تو همه عادیه 
اگر صدای لق لق داشتید یچیزی که تو صدای موتور گاهی میاد احتمالا از هرزگرد بالایی هستش
مشکل من این بود گاهی تو مسیر که برای آبجوش و بنزین و ... توقف میکردم استارت نمیخورد یه چند تا که میزدم درست میشد 
به من گفتن xu7p احتمالا مشکل باتری دارند باید ببرم چک کنم اینو چرا میگم چون اگر درها باز باشن یا چراغها روشن بعدش مشکل پیش میومد فکر کنم.
باید ببرم باتری رو تست کنند!!!
تو مسیر زمانی که با شتاب میری سربالایی براش آب خوردنه راحت میری اگر موندی کافی دنده سنگین کنی و شتاب بدی دور موتور بالا باشه نمیمونی
ولی بگم تو سبقت ها حتما پرگاز و دنده پایین تر شروع کنید وگرنه جا میذاره و خطرناکه اگر از روبرو ماشین بیاد
دنده ۱ صبحها وقتی ماشین سرده و تو هوای سرد سخت جا میخوره ۲ هم همینطور ولی ۱ سخته
رو سرعت گیرها حتما باید بری رو ۱ یا پرگاز بری وگرنه رو ۲ بخوای رد کنی صدای تق تق موتور بلند میشه و احتمالا خاموش میکنی اگر گاز و کلاج نگیری
سرعت تو مسیر هرچی به پدال گاز فشار اوردم از رو ۱۷۰ بیشتر نرفت لازمه بگم دریچه برقی هستم
تا ۱۴۰ لرزشی نداشت
اینم بگم چون بیشتر سرعت بالا رفتم مصرف بنزینش خیلی خوب و بسیار کم بود تقریبا ۶ الی ۷ لیتر صدی.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس محمد
rmohammadx57 محمد
1 ماه پیش

سورن پلاس xu7p ارزش خرید دارد؟

سلام امروز به اسم من سورن پلاس XU7P در اومد و الان دو دلم که بردارمش یا نه
آخه شنیدم تو سربالایی ها کم میاره و مصرفش بالاست
ماشین خودم ام وی ام ۳۱۵ عه
به نظرتون بردارمش یا ماشین خودم بهتره؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس Ebi
ebigh Ebi
1 ماه پیش

با سلام علت صدای زیاد موتور چیه لرزش هم داره ... دور موتور هم خیلی پایین هستش.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس رضاشمسی
reza61 رضاشمسی
1 ماه پیش

با سلام بنده 6 ماهه سورن پلاس با موتور xu7p دارم
قبلاً ساینا داشتم، سرعت و شتابش خوبه ولی مصرف سوخت ترکیبی اش ۹ می باشد که با اطلاعات کارخانه که صدی ۷ است همخوانی ندارد
بردم نمایندگی گفت از کیفیت پایین بنزین است.🤣

6 dislike icon
ذخیره copy
عکس سیاوش
siavash98 سیاوش
1 ماه پیش

سورن پلاس xu7p همین امروز تحویل گرفتم، تو فکرمه بفروشم 207 مدل 401 یا 402 بخرم.
از واشر زدن سورن نگرانم، ممنون میشم نظرتونو بفرمایین
درضمن ماشین فعلیم 206 تیپ 5 مدل 84 عه و از موتور tu5 خیلی راضیم.

سورن پلاس xu7p صفر، سیمی 114 (87.02%) 207 مدل 402 ، 401 موتور tu5 17 (12.98%) 2 dislike icon
ذخیره copy
عکس حسن
hassan14254 حسن
2 ماه پیش

زمان تحویل خودرو سورن پلاس

سلام من طرح مادران ثبت نام کردم دی ماه پارسال
الان ده روزه تو سایت زده تحویل توسط نمایندگی
خواستم بدونم چقدر طول میکشه تحویل بگیرم و اینکه خودشون باهام تماس میگیرن؟

ارسال مدارک خودرو و تغییر آدرس

مدارک ماشین مثل برگه سبز و کارت ماشین و سوخت به آدرس ثبت شده ارسال میشه؟
چون ما آدرسمون تغییر کرده چکار باید بکنم لطفا کمک کنید.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس Hgf
hggbhg755 Hgf
2 ماه پیش

سورن xu7p

سورن xu7p مدل ۱۴۰۴ دارم، دو هزار کارکرد.
حیف قدرت خوبی نداره و ادم باهاش کیف نمیکنه هنگام رانندگی، ولی در کل خوبه.
ماشین نمیذاره تو دنده دو درگ بزنم و سریع دور موتور میاد پایین انگار داره خفه میشه.
این باعث میشه تو سربالایی همیشه با دنده یک برم.
درحالیکه با پژو ۴۰۵ همون سربالایی رو تا دنده سه جوابه و دور موتور زیاد میشه و کم نمیاره.
تو این کافیه بدم دنده دو، هی خر خر میکنه.
تا بخوای دور موتور رو بدی بالا برا تعویض دنده، همینکه تعویض کردی، ماشین خفه میشه و سرعت نمیگیره.
ظاهرا میگن تمام ماشینای جدید بخاطر مصرف سوخت اینطوری میکنن.

4 dislike icon
ذخیره copy
عکس جی
jay جی
2 ماه پیش

سال 84 و 85 سمند ای اف سون داشتم اولی یاتاقان زد دومی جوش می‌آورد
6/ ۱۴۰۳ سورن ایکس یو پی پلاس دریچه گاز برقی گرفتم اوایل سفت بود الان ۳۰ تا کار کردم تو سربالایی چینی و تویوتا ... به دودش هم نمی‌رسن ریمپ هم نکردم خیلی عالیه.

4 dislike icon
ذخیره copy
عکس حسبن
hosain حسبن
2 ماه پیش

آبرنگ کارخانه سورن پلاس xu7p

با سلام من چند روز پیش سورن پلاس ایکس یو سون تحویل گرفتم
دیروز بردم تشخیص رنگ گفتن چند جتی خودرو ابرنگ کارخانه داره
باید چیکار کنم برا کسی پیش اومده؟

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس روح اله سامی
roohoollahsami روح اله سامی
2 ماه پیش

سورن موتور ef7 خوب بود که برای ارزان سازی این موتور از رده خارج رو به جایش گذاشتند
خدا ازشون نگذره، کروز و رینگ رو هم حذف کردند.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس ایمان کهباسی
ikahbasi ایمان کهباسی
2 ماه پیش

راه نرفتن سورن پلاس XU7P در سربالایی

با سلام
پدر من یه سورن پلاس با موتور XU7P به صورت ثبت‌نامی در طرح تعویض خودرو فرسوده گرفته.
ماشین کمتر از ۱۰۰۰ کیلومتر راه رفته و اردیبهشت ۱۴۰۴ تحویل گرفتیم.
ماشین در سربالایی اصلا گاز نمیخوره وقتی دنده ۳ و ۴ هست و همینجوری دور موتور آروم آروم میاد پایین و کم کم میخواد وایسه
اما به محض اینکه دنده رو به ۲ میبریم بدون مشکل گاز میخوره و راه میره.
این باعث شده توی سربالایی همش با دنده ۲ و دور موتور بالا رانندگی کنیم.
مشکل چی می‌تونه باشه؟

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس کاظم
kazemm کاظم
2 ماه پیش

ترکیدن لاستیک سورن پلاس xu7p 

جهت اطلاع دوستان و بیان یک تجربه
بنده سورن پلاس xu7p مدل ۱۴۰۳ با پیمایش ۱۵۰۰ کیلومتر به عرض می رسانم
لاستیک سورن پلاس چینی مدل کیلس هست
امروز در مسیر جاده تهران به شیراز چراغ سنسور باد لاستیک ها روشن شد که از روی مانیتور متوجه شدم عیب در لاستیک عقب سمت خودم هست
در اولین فرصت به پنچرگیری در مسیر مراجعه کردم به محض پیاده شدن از خودرو و و مشاهده لاستیک متوجه شدم لاستیک به اندازه کف دست متورم شده و بخشی از لاستیک از رینگ بیرون زده و باد لاستیک در حال خالی شدن بود
پنچر گیر گفت به علت عدم کیفیت لاستیک بخشی از بافت سیم داخل لاستیک پاره شده در ضمن در خودرو دو نفر بودیم، واقعا خدا رحم کرد.
لعنت بر ایرانخودرو حرام خور.

4 dislike icon
ذخیره copy
عکس علیرضا
aralireza علیرضا
2 ماه پیش

سورن پلاس دریچه گاز سیمی

سلام، دوستان من xu7p دریچه سیمی برج 12 تحویل گرفتم، حدود 5000 تا کارکرده
بعد این مدت کپ ها کمتر شده و وضعیت ماشین تو سربالایی ها هم بهتر شده
مصرف هم حدود یک درصد کم شده و تو شهر بدون کولر حدود 9/5 شده
صدای موتور هم کمی کمتر و نرمتر شده
روغن اول رو تعویض کردم و 0w20 بهران رانا ریختم
کولر هم خیلی بهتر شده
فقط دوستانی که تازه تحویل گرفتین باید کمی صبر کنید تا به رانندگی با این ضریب دنده های ماشین عادت کنین
هیچ اشکالی نداره که مثلا یه سربالایی رو ef با دنده 4 میره ولی xup با دنده 3 باید بره
فقط جو روانی هست وگرنه دنده اهمیتی نداره و دور موتور رو در نظر بگیرید
جالبه که میشه با دنده 3 از سرعت حدود 60 تا حدود 120 رانندگی کنیم و یک ویژگی دنده کشی های کمتر در ترافیک های شهری هست.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس محمد
m.d.m محمد
2 ماه پیش

چرا سورن پلاس در سربالایی کم میاره

سلام من یک سورن xu7p دریچه سیمی تحویل گرفتم ۶۰۰ کیلومتر راه رفته ولی تو سربالایی و تو جاده راه نمیره
چرا ماشین در سربالایی کم میاره علت چیه؟ نمایندگی ببرمش؟

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس سورن پلاس
sorensimiyabarghy سورن پلاس
2 ماه پیش

سورن xu7p ثبت نام کردم معلوم نیست سیمیه یا برقی از کجا بفهمم

6 dislike icon
ذخیره copy
عکس hssan
hlv hssan
3 ماه پیش

چرا پایداری در سراشیبی کار نمیکنه؟

6 dislike icon
ذخیره copy
عکس امین
amin7ie امین
3 ماه پیش

حالا هم ایران خودرو میخواد با موتور tu5p و گیربکس ۶ دنده عرضه کنه

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس سجاد
shhrkh8616 سجاد
3 ماه پیش

سلام دوستان من اولین بارم هست در مورد ماشین نظر میدم

• یه سمند ۹۷ دارم xu7 ۱۸۰۰
  • یه سورن پلاس xu7p دارم مدل ۱۴۰۴ ۳ ماه گرفتم
  • یه دنا پلاس توربو اتوماتم دارم اونم ۱۴۰۴ هست ۵ روز هست گرفتم

میخوام یه تجربه کوچیک بگم بهتون نسبت به نظرهای داده شده
سورن پلاس xu7p از لحاظ شتاب و سرعت من از همه ماشینای داخلی بیشتر قبولش دارم
خیلی وحشیه البته تو دریچه گاز سیمی، برای رفیقم برقی هست اصلا راضی نیست
از لحاظ کیفیت و عایق بندیم خوبه و جادار فقط ایرادش تو صدای موتور هست و تمام
وگرنه سورن پلاس جدید هیچ مشکلی جز صدای موتور نداره
دنا پلاس توربو اتومات گرفتم اونم بی نظیره از لحاظ شتاب قدرت نرمی زیبایی حرفه اول میزنه.

7 dislike icon
ذخیره copy
عکس Amir
amir11 Amir
3 ماه پیش

سلام بچه ها شبتون بخیر باشه
ماشین من موقعی که میخوام حرکت کنم کلاچ رو ول میکنم یهو یه تق مانند میزنه گه گداری
و بعضا موقع دنده عوض کردن یا حرکت او سر چهار راه زمان میبره تا شتاب بگیره
به نظرتون چیکار باید بکنم؟

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس Ali
aliasgharr00 Ali
3 ماه پیش

سلام من سورن پلاس xu7p دارم آخرای 403 اسم نویسی گرفتم
میخوام عوضش کنم ولی ماشین ایرانی نمیخوام
چون سورن صدای موتور زیاد داخل کابین میاد و دنده به زور جا میره رنگ خوردگی بد و …
میشه یه ماشین خوب معرفی کنید؟

25 dislike icon
ذخیره copy
عکس افشین
shir1376 افشین
3 ماه پیش

سورن پلاس xu7p یا 206 تیپ 5

سلام وقت بخیر دوستان من ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۹۸ دارم، دقیقا آخرین سری چهار چرخ دیسک هست
۷۲ هزار تا کار کرده از صفر دست خودم بوده بدون خال و نقطه هم هست
دوست داشتم ماشین کمی بزرگتر بخرم، با سمند xu7p صفر دریچه گاز سیمی عوض کنم یا خیر
به هر کی میگم میگه کی ۲۰۶ رو میفروشه!

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس دانیال
dani دانیال
3 ماه پیش

ماشین استارت میخوره روشن نمیشه

سورن xu7p مدل 1404 دارم تازه 10 روزه تحویل گرفتم
بعضی وقتا که میخوام ماشینو روشن کنم استارت میخوره ولی روشن نمیشه
باید چندبار استارت بزنم تا روشن بشه.
بردم نمایندگی دستگاه زدن گفتن مشکلی نداره بدجور این قضیه رو اعصابمه…
کسی همچین تجربه ای داره؟

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس مهدی
mehdiiiiii مهدی
3 ماه پیش

سلام دوستان وقتتون بخیر بنده سه هفته هست که سورن پلاس صفر موتور xu7p طرح مادران گرفتم
تو این چند روز دمای آمپرش خیلی بالا میره ی جورایی دلمو زده ماشين
میخوام دنا پلاس بورسی بگیرم نمایندگی گفت ماشینتو بر میدارم ۲۰۰ تومن هم میگیرم
میخواستم از دوستان خواهش کنم کسی اگر نظری داره بهم بگه.

18 dislike icon
ذخیره copy
عکس hssan
hlv hssan
3 ماه پیش

از دنده یک به دو ماشین کلا خفه میکنه سربالایی اصلا نمیشه یک به دو رفت ماشین کم میاره
توی دست اندازها و خرابی های ریز جاده ماشین عقبش در میره
این مشکل رو شما هم دارید؟
ماشین سورن پلاس صفره.

18 dislike icon
ذخیره copy
عکس حسینی
hosseini1404 حسینی
3 ماه پیش

سلام دوستان لطفا نظرتون رو بفرمایید تارا v1 پلاس بهتره یا سورن پلاس xu7p؟؟
برای کسی که خیلی توی جاده میخواد رفت و آمد داشته باشه.

تارا v1 پلاس ارزش خرید بیشتری داره 351 (60.62%) سورن پلاس xu7p ارزش خرید بیشتری داره 228 (39.38%) 20 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > سمند > سمند سورن پلاس XU7P