گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات شاهین اتومات cvt با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
سلام و وقت بخیر
تیرماه سال گذشته، شاهین cvt رو تحویل گرفتم و الان نزدیک به یکسال دارمش و ۲۴ هزارتا هم کارکردشه
میخوام تمامی مزایا ومعایب و نواقصش رو صادقانه بگم.
صدای زیاد موتور که حقیقتا آزاردهنده ست
خاموش کردن های صبحگاهی پس از استارت اولیه که با وجود ۹ بار مراجعه به نمایندگی، رفع نشده
مصرف زیاد که اخیراً و با کولر روشن تا صدی ۱۲ هم رفته البته کاملاً بستگی به سبک رانندگی داره و طبیعت موتور توربو همینه.
هندلینگ تقریباً بینظیر در میان تمامی ماشینهای ایرانی
من گردنه اسد آباد و محورهای مختلف شمال رو تقریبا ۲۰ مرتبه تردد داشتم واقعا هیچ خودرویی به گرد پای شاهین نمیرسه حتی پارس تیوفایو
سرعت و شتاب عالی
عایق بندی خیلی خوب صدا و عدم شنیدن صدای باد حین حرکت
پس از یکسال رانندگی، هیچ صدایی از داشبرد یا درها یا صندلی ها به گوش نمیرسه
مانیتور و باندهای بشدت باکیفیت. تمامی نرم افزارها روی مانیتور آندرویدش نصب میشه و سایز ده اینچی مانیتورش خیلی خوبه
جادار بودن و راحتی تمامی سرنشینها
راحتی صندلی ها
دید بسیار خوب به جاده و اطراف
امکانات و قابلیت های خوب ماشین مخصوصا کیلس، استارتر، سنسور نور، سنسور بادتایر، کروزکنترل، سنسور و دوربین عقب و ...
جعبه جادار و عمیق
پاسخ دهی خوب نمایندگی ها مخصوصاً نمایندگی های مرکزی تهران.
این واقعیت استفاده یکساله از شاهین cvt بود.
سلام کسی میدونه دلیل صدای خرخر مانند موقع رها کردن کلاچ چیه؟
یه پنج هزاری هست دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ رو کامل عوض کردم
وقتی رها میکنم صدای خرخر میده، اگه سریعتر کلاچ رو ول کنم صدا بیشتر میشه.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
سلام و وقت بخیر. دوستانی که بین رانا پلاس و شاهین دو دل هستند، با توجه به تجربه ای که از هر دو ماشین دارم. صد در صد رانا پلاس رو پیشنهاد میدم.
بنده خودم رانا پلاس داشتم ، گول ظاهر شاهین رو خوردم و متاسفانه به اشتباه رانا رو فروختم و شاهین خریدم.
اما لامذهب فقط قیافه داره و اصلا از نظر موتوری، عایق بندی و متریال قابل قیاس با رانا پلاس نیست و به جرات رانا پلاس یک سرو گردن بالاتر هست.
تازه حدود صد میلیون اختلاف قیمت دارن.
موتور شناخته شده و کم مصرف و کم صدا
کلاچ بسیار نرم
ترمزهای عالی
متریال کابین با اینکه که کیفیت نداره اما باز هم از شاهین بسیار شکیل تر و بهتر هست.
عایق بندی اتاق عالی و چه در سرعت بالا و چه پایین صدای بیرون خیلی کم حس میشه.
خوش دست و حتی تعلیق بهتر نسبت به شاهین.
قطعات به وفور پیدا میشه و قیمتش نسبت به شاهین بسیار کمتر هست.
داشتن کروز کنترل نسبت به شاهین و اینکه کروز کنترلش عملکرد عالی ای داره.
فرمان زیبا و خوش دست نسبت به شاهین.
تهویه دستی البته از نظر من عملکردش بسیار بهتر از تهویه شاهین هست
خوبیش اینکه که درهای تهویه چفت میشه و همین باعث میشه بوی دود به داخل کابین نفوذ نکنه.
جای پای کم ردیف عقب.
رخ زیباتر از رانا پلاس.
مانیتور
سانروف
کابین جادارتر
فرمان برقی که البته از نظر من عملکردش با هیدرولیک رانا یکی هست.
کشش در سربالایی در سرعت بالا نسبت به رانا بیشتر هست
اما نه آنچنان که فکر کنید و البته با صدای زیاد موتور.
کیلس استار، که البته عملکردش ضعیف هست
موقع استارت مخصوصا زمانی که ماشین گرم هست بد استارت می خوره.
کیفیت رنگ بدنه اصلا خوب نیست.
متریال داخل کابین افتضاح.
صدای موتور زیاد.
مصرف سوخت بالاتر نسبت به رانا پلاس.
عملکرد ضعیف ترمزها.
کیفیت مانیتور پایین.
تهویه ضعیف.
کشش در سربالای هنگام توقف و شروع مجدد به حرکت بسیار نابود.
قطعات گرانتر از رانا پلاس.
تعلیق خشک عقب، همراه با سر و صدا هنگام عبور از دست اندازها.
باز کن صندوق عقب از داخل ماشین دستی و مثل پراید زیر صندلی!!
بنده هنوز خودم شاهین دارم و قصد دارم بفروشم و دوباره رانا پلاس بخرم البته این بار سقف شیشه ای.
اما توصیه می کنم اگر بین رانا پلاس و شاهین دو دل هستید، شک نکنید رانا پلاس گزینه بسیار بهتری هست، مخصوصا رانا پانوراما با موتور tu5p، موفق و پیروز باشید.
انتخاب شما کدومه، رانا پلاس یا شاهین؟
شاهین موتورش خیلی از پراید بهتر نیست.
گیربکس سی وی تی صدا دارش و توربوی خیلی پر سر و صداش و مصرف نامطلوبش و شروع حرکت افتضاحش رو مخه، گاز برقیش بده، صندلیش برقی نیست.
خودمونو که گول نمی تونیم بزنیم، شاهین پلاس عالیه اما شاهین سی وی تی نچ. همونم شروع حرکتش رو مخه. پیرمردی ترین حالت ممکنه.
یه سوال داشتم، با بودجه یکسان به نظرتون سورن xu7p صفر بهتره یا شاهین 1400 کارکرده؟
کسایی که میگن شاهین داشتیم بد بود بهشون بگین یه سلفی با شاهینشون بفرستن. اخه چقدر دروغ میگید!!؟
تو خانواده هم شاهین دنده ای داریم هم شاهین اتومات اصلا مشکلی نداشته !!
من یک سال بخاطر همین مزخرفات دست نگه داشتم تا هفته پیش خریدم شاهینو و واقعا تعجب کردم از اینهمه کیفیت!
همکارام همه مدیران خودرو و جک داشتن من شاهین خریدم، وقتی ماشینو دیدن و سوار شدن برگاشون ریخت.
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
سلام دوستان جون عزیزتون جون اونی که میپرستید تارا وی ۴ بگیرم یا شاهین پلاس
کل پولم با چند تا وام خونگی هست و کارگری.
سلام به همه، باجناقم شاهین پلاس تحویل گرفته.
یکم تستش کردم، البته من اهوازم.
نظر شخصی من بعد از روندن تارا به مدت ۱۸ ماه و ۲۷۰۰۰ کیلومتر شاهین ماشین خوبیه ولی نه با این اختلاف قیمت
نهایتا هم قیمت تارا v4 باید باشه.
میخوام یه توضیح کامل بدم برای افرادی که از موتور شاهین انتقاد میکنن و میگن که موتوره پرایده!
از موتور پراید شروع که فناوری و ساختش توسط مزدا و فورد انجام شده
موتور بیس پراید درسته که قدرت انچنانی تولید نمیکنه اما یه موتور بادوام و به اصطلاح سگ جون هستش شما الان نمیتونید پرایدی پیدا کنید که در شرایط نرمال استفاده شده باشه و از لحاظ موتوری صاحبش رو اذیت کنه …
میرسیم به موتور تیبا یا همون ام پونزده که این موتور از ترکیب ال 90 و ریو و پراید ساخته شده
و از فاحشترین تغییرات میتوان به افزایش حجم موتور اشاره کرد که از 1300 به 1500 رسیده
همچنین قدرت موتور از 71 اسب به 87 اسب و 128 نیوتن متر رسیده که خب رقم زیاده و روی محصولات سری x200 قرار گرفته
و چون بیس موتور پراید ریو و ال 90 رو داره از مقاومت و دوام بالایی برخوردار هستش در کنار قدرتی بالاتر از موتور هایی همچون tu3 که 75 اسب و 118 نیوتن متر گشتاور میده.
یکسری افراد فکر میکنن تنها تغییر موتور شاهین با موتور ام پانزده فقط و فقط یه توربو هستش
اما باید بدونید پیستون ها تغییر کرده سیستم برق تغییر کرده میل لنگ تغییر کرده و تغییر زیاده دیگه ای در کنار اضافه شدن سیستم توربو شارژر که خب خاصیت توربو شارژر اینکه بجای اینکه شما حجم موتور رو بالا ببرید میتونید با استفاده از این فناوری قدرت بالایی دریافت کنید
و خب حالا همون موتور بادوام که از یه موتور باکیفیت و مقاوم پراید و ال 90 و ریو ساخته شده دارای یه قدرت مناسب 110 اسب بخار و 178 نیوتن متر گشتاور داره که خب باعث شده این خودرو کشش و شتاب بالایی داشته باشه.
اما یه سوالی که برا خیلی ها پیش اومده اینکه چرا 8 سوپاپ، چرا سایپا اول 16 سوپاپ نکرد و سپس توربو نصب کنه
که خب در واقع موتور ریو همون 16 سوپاپ ام پانزده که خوده سایپا تولید میکرد که 97 اسب میداده
این نشون میده که سایپا میتونسته 16 سوپاپ کنه این موتور
اما ببینید اضافه کردن سوپاپ باعث افزایش قدرت انچنانی نمیشه
همون طور که میبینید فقط 10 اسب بیشتر میده نسبت به موتور 8 سوپاپه
این موتور که خب برا شاهین مناسب نیست این نصب توربو شارژر هستش که باعث تولید قدرت بیشتر میشه که 22 اسب بیشتر شده
اما سوال اصلی اینکه چرا همون موتور توربو نشده
ببینید داشتن یه موتور قوی کافی نیست بلکه باید گیربکس و پلتفرم هم کشش اون موتور رو داشته باشن وگرنه باعث بازدهی عکس میشه
الان گیربکس خودرو شاهین یه گیربکسش فوقالعاده ای هست که از فناوری jhq ساخته شده که درواقع همون گیربکس میتسوبیشی (برلیانس) هستش
اما این گیربکس حداکثر گشتاور که میتونه تحمل کنه 180 نیوتن متره این اصلی ترین دلیل 16 سوپاپه نکردن این موتور هستش
سایپا بین 97 اسب و 110 اسب باید یکی رو انتخاب میکرد بله میتونست 16 سوپاپ کنه اما در اون صورت باید گشتاور و موتور رو محدود میکرد که اصلا به نفع مشتری نیست
چون مشتری باید هزینه موتور 16 سوپاپ و گشتاور بالایی رو بپردازه در حالی که قراره فقط نهایتا 180 نیوتن متر استفاده کنه
این یه توضیح کامل بود که ایمان بیارید موتور شاهین موتور خوبیه.
دوستان واقعا شاهین ماشین عالی هست
من قبل اینکه تحویل بگیرم از موتورش خیلی میترسیدم ولی الان 3 ماهه سوار میشم خیلی فوق العاده هستش موتورش
باهاش رفتم مشهد توی سربالایی 150 تا پر کردم از یدونه هایلوکس جلو زدم هرچی زور میزد بهم نمیرسید
دنا+ و سمند و 405 و ال 90 اینا رو که میخوردم اصلا طرف فرصت نمیکرد فکر کنه من ازش دور میشدم.
روی شیشه نوشابه کوچیک و بزرگ و دلستر و ... به راحتی بسته میشه
در کل خیلی به درد بخوره و قیمت خاصی هم نداره.
دلیلش چیه که شاهین g دنده ای و شاهین g اتوماتیک هیچ اختلاف قیمتی ندارن؟
در صورتی که اون گیربکسش اتوماته این دنده ای و کدام توصیه میشه برای خرید؟
کلا شاهین توربو خوبه من ۴۰۲ دارم ۶۰ هزار تا رفتم راضی هستم.
مقاومت بدنه خودرو شاهین نیاز به توضیح نداره ، بهتر از تویوتا هستش.
شاهین g با شاهین gl هیچ تفاوت آپشنی ندارن جز سانروف.
شاهین gl بدون سانروف داخلش تمامی آپشن های g یا سانروف دار رو داره.
فقط و فقط تنها فرق شاهین g با gl سانروف هستش.
الان که خیلی اختلاف قیمت بین شاهین سانروف دار و بدون سانروف زیاد شده، شاهین gl بدون سانروف ارزش خرید بیشتری داره.
سلام دوستان من میخوام شاهین G بخرم، کسی که خودش الان شاهین داره و زیر پاشه میتونه منو راهنمایی کنه؟
آخه شنیدم که موتورش خوب نیست و توربو و واشرش اذیت میکنه و از طرفی میگن زود جوش میاره.
من خودم الان کوییک دارم پشت سر کوییک هم این چیزا رو میگفتن ولی کم اذیت کرده منو خدایی.
پیشنهاد میدین یا نخرم میگن اگه بخری هر روز نمایندگی و تعمیر گاهی و... تازه قطعاتش بیرون نیست باید بری تو صف نمایندگی.
سلام دوستان من شاهین اتومات دارم صبح ها روشن نمیشه می نویسد کم بود سوخت کسی سرش آمده کمک کنه
1ذخیره