گروهی تشکیل دادیم برای رفع مشکلات مالکین ری را، تشریف بیارید
گروه بحث و گفتگو و تبادل تجربیات و نظرات درباره ری را ایران خودرو. نظر شما در مورد ایران خودرو ری را چیه؟
178 نفر آنلاین
سلام بچه ها من ی دونه ری را گرفتم.موقع تعویض دنده صدای گیربکس وتقه داره؟نمایندگی رفتم نمیتونن بفهمن مشکل کجاست؟اگه کسی این مشکل داشته ممنون میشم راهنمایی کنه
سلام دوستان مصرف سوختشو میشه اصلاح کرد بنظرم خیلی بالاست کسی کاری کرده یانه?
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
با سلام، دوتا دوست قدیمی داشتم که یکیشون چند وقت پیش نمایندگی ایرانخودرو دیدمش
با تعجب دیدم دنا پلاس اتومات خریده، پرسیدم چطور اینقد از خارجیا دل کندی و ... گفت مگه چشه، اینم زیاد بد نیست!!!
یکی دیگه از دوستام که آمریکا سکونت داشت رو دیدم که ریرا خریده
گفتم این چیه زیر پات ، واسه کیه؟ گفت خودم، گفتم ببخشید که ماشینامون خیلی افتضاحن نسبت به آمریکایی ها
گفت چشه مگه، این قابل رقابت با ماشینم توی آمریکاست، از اون روز تا الان فعلا دهنم باز مونده هست
میگم شاید عرق ملی بوده، یا من خواب بودم!
دوستان برای کسی که از اسپورتیج ۲۰۱۸ میخواد بیاد ریرا سوار بشه نظری دارید؟اغنا کنندس؟
سلام من ال ۹۰ دارم به نظرتون بفروشم ریرا بگیرم؟
ال ۹۰ مشکلی نداره و خیلی باهاش راحتم.
خیلی مهمه روغن موتوری که استفاده میکنی
و مهمتر از همه اینکه بقیه ازش استفاده کرده باشن و راضی باشن
پس اول تجربیات کاربران و لیست بهترین هارو ببین بعد انتخاب کن.
سلام دوستان در این خصوص باید از خودروهایی که داشتم براتون بگم، بنده ا- چینیها x22، ال نود، سمند، پارس، ۲۰۷ و ۲۰۶ و ساندرو داشتم
بنده به قصد خرید هایما s7 به تهران پیش یکی از دوستانم که در شرکت خودرویی به نام حیدر خودرو بود رفتم
ایشون به بنده گفتند قبل خرید یک تست درایو با هایما و ریرا و x55 بزنم بنده با هر سه ماشین در حد هر ماشین حدود ۲۰ دقیقه رانندگی کردم
از نرمی و شتاب و گاز خوردن ریرا خوشم اومد تا اون زمان هم اصلا این خودرو رو ندیده بودم
از دوستم پرسیدم ایشون گفتند نظر بنده هم از اول این بود ولی گفتم خودت انتخاب کنی
دوستا حدود یک ماه هستش زیر پامه و خدا رو شکر بجز مصرف سوخت که کمی زیاده ایراد دیگه ای ازش ندیدم
در کل باورتون نمیشه این خودرو ایرانی هستش.
سلام و عرض ادب،بله ارزش خرید داره.با قبول واقعیت قیمت خودرو تو ایران،شما ماشین مجهز و به نسبت ایمن سوتر می شین که تقریبا با ماشینای ۶یا ۷ میلیاردی برابری داره.و ایرادهایی هم که دوستان می گن رو نداره.(البته شاید هم شانسی برای کسی بد درآمده)
نمایندگی ست کامل تعویض روغن و فیلتر ها رو کرده ۸م. خودت عوض کنی همون جنسهارو میشه ۵م
فرا خوان سیستم تعلیق آمده.برید نمایندگی چک کنید.من نمایندگی پل مدیریت رفتم.میل تعادل ها عوض شد
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
سلام به همگی ، من سه ماهه ری را گرفتم و حدود ۶۰۰۰ کیلومتر با هاش رفتم. مصرف سوختش به طور متوسط صدی حدود ۱۰ تا ۱۰.۵ می باشد. آیا این مصرف سوخت طبیعی هست یا بالا می باشد؟؟
باسلام دوستان من به تازگی ریرا را تحویل گرفتم . دنده ها به شدت تقه میزنن . به نمایندگی مراجعه کردم گفتند ساید کلا باید گیریبکس عوض شه به نظرتون ماشین خوبیه یا عطایش را به لقایش ببخشم و برم سراغ دست دوم ژاپنی یا کره ای . ؟؟؟
سلام من درآذرماه۱۴۰۴ واریزی برای ری را داشتم ۳۰ روزه هست میتونید بگیدکی تحویل میدن حدودا ؟و مدل ۱۴۰۵ میخوره یا نه؟
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
با سلام معایب ریرا سوخت بشدت زیاد در سرعت بالا 100تا صدی 14 تا برای من ! کوبش عقب نبود تهویه سر نشین عقب صندلی عقب برای دو نفر دور تا دور زه پلاستیک مشکی! جلو پنجره بشدت گشاد که در سرعت بالا هر جنبندی وارد جلو پنجره بشه رادیات سوراغ میشه شیفتر از فرمان بسیار دورتر زوزه موتور در دور بالا 3 هزار داخل کابین ترمز های بسیار بسیار نا امن که در سرعت بالا باشه پشت خودرو میلرزد حسگر سپر جلو با رنگ سپر یکی نیست هزینه بسیار بالای قطعات برخلاف تصور مثل چراغ جلو بالای 40 میلیون ! متریال داخل کابین کیفیت پایین دوخت فرمان من حال نکردم!
سلام وقت بخیر دوستان عزیز بنده می خواهم ری را بخرم.دوستانی که این ماشین را دارن لطفا راهنمایی کنید.سپاس
سلام دوستانی که از ترمز شکایت دارن نگران نباشن در سرعت پایین کمی اسفنجی شکله ولی در سرعت بالا کاملا درست عمل میکنه.
خودرو ریرا از نظر ظاهری محصولی تقلیدی زشت و بد ترکیب از نمای جلو هیچ حس جالبی به شما دست نمیده از جلو بیشتر شبیه یک ساندویچ همبرگر که مواد داخلش رو روی هم فشرده کردی چراغها باهم سنخیتی نداره
12ذخیره