گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات bac x3 pro با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
سلام وقت بخیر من چند وقتی هست دارم مشکل اصلی که داره تاخیر پدال گاز هست خیلی روی مخ هست.
سلام لطفا منو راهنمایی کنید، آیا میشه به این ماشین اعتماد کرد
بک x3 میتونه ی ماشین شاسی بدون خرج برای چند سال برای ی دختر باشه؟
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
لطفا بگین چقدر طول می کشه تا این ماشین تحویل بدن؟؟؟
من به صورت پیش فروش خریدم و تحویل ۶ ماهه
۳۰ فروردین امسال ثبت نام کردم و ۱۲ شهریور دعوتنامه اومد
تحویل زده ۳۰ مهر ولی با این وضعی که می بینم بعیده ۳۰ مهر بهم بدن.😭
توجه داشته باشید که خودرو بک ایکس ۳ از گیربکس پر از ایراد cvt بهره میبره و هر چند وقت یکبار باید ۵۰ تا ۱۰۰ میلیونی خرج گیربکس کنید
سرویس های دوره ای گیربکس حتی زودتر از موعد انجام بدید
بهش فشار نیارید و اگه عشق سرعت دارید سمت ماشین هایی با گیربکس cvt نرید
قبل از خرید حتما تحقیق کنید اگه داخل شهر و اروم و با حوصله رانندگی میکنید تا ۱۰۰ هزار کیلومتر اول بدون خرجه براتون
با تشکر.
سلام همه چیز این ماشین بک x3 پرو خوبه اما نقص ش صندوق هستش که از چینی های دیگه کوچک تره.
سلام ما یک ماهه x3 pro داریم ماشین خوش دست خوش فرم خوش شتاب و نرم هستش.
شیشه هاش پاور ویندوز داره و کولر و بخاری فوق العاده.
با این قیمت این کیفیت خیلی مناسبه.
تازه زنجیرتایم داره و موتور جیلی هم که خودش رو اثبات کرده اگر بخواد تولید بشه قیمتش بالاتر هم میره.
خیلی مهمه روغن موتوری که استفاده میکنی
و مهمتر از همه اینکه بقیه ازش استفاده کرده باشن و راضی باشن
پس اول تجربیات کاربران و لیست بهترین هارو ببین بعد انتخاب کن.
قرار بود x55 pro بخریم، رفتیم نمایشگاه بابام بک x3 پرو رو دید عاشقش شد هرکاری میکنم میگه به چیزی بجز این فکر نکن، یکی بیاد کمکم کنه!!!
بین بک X3 Pro و ام وی ام X33 کراس به نظر من بک X3 Pro تو این بازه قیمتی، واقعا انتخاب معقولتریه.
ابعاد جفتشون تقریبا یکیه، ولی بک یکم ظاهرش قلدرتر و خوشفرمتره.
هر دو ماشین نسبتا جمعوجور هستن، ولی بک یه ذره جادارتر به نظر میاد.
از نظر قیمت قطعات، X33 Cross خرج بیشتری داره، از این لحاظ، بک مقرونبهصرفهتره و دردسرش کمتره.
از نظر آپشن و امکانات، X33 یه پله بالاتره، ولی خب بک هم اونقدری امکانات داره که نیازتو برطرف کنه.
تو مصرف سوخت هم بک برتری داره.
موتور اتومات X33 توربوئه که خب قویتره ولی توربو تو ایران دردسرهای خاص خودش رو داره.
اینو هم بگم که موتورهای ۳ سیلندر کلاً خیلی با شرایط ایران سازگار نیستن!
طراحی ظاهریشون یه چیز سلیقهایه ولی به نظر من، بک طراحی کلاسیکتری داره و تو ظاهر داخلی هم گرچه X33 مدرنتره، ولی من خودم واقعا ظاهر بک رو بیشتر میپسندم.
در نهایت هم به نظرم کیفیت مونتاژ بک بهتره کلاً کارای کرمانموتور از مدیرانخودرو یه سر و گردن بالاتره.
بک x3 pro یا x33 کراس، شما کدوم رو انتخاب میکنید؟
سلام، من بهمن ۴۰۳ ثبت نام کردم قرار بود ۹۰ روز کاری تحویل بدهند
ولی الان ۱۶ شهریور ۴۰۴ هست میگویند شاید نیمه اول مهر
اگه میدونستم این همه بدقول و بی مسئولیت هستند هیچگاه ثبت نام نمی کردم.
من ۹ ماهه که bac x3 pro خریدم
اول به برند جیلی اعتماد داشتم وقتی کاپوت رو میزنی بالا همه جا همش زده جیلی و این حس خوبی میده که با یک ماشین چینی خوب طرف هستی
از نظر نرم و بدون صدا بودن هماهنگ بودن گیربکس و موتور عالیه.
اصلا گیربکس خنگ نیس و سرعت عمل خوبی داره کیفیت کابین و مونتاژ هم خیلی خوبه
در کل از ۲۰۷ و x33 که داشتم خیلی حس بهتری داره.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
سلام من نزدیکه یکساله که بک ایکس ۳ دارم، درقیاس با خودروهای هم رده خودش، واقعا خیلی سرتره
در ضمن از لحاظ شتاب و سرعت هم حرف نداره، آخه مگه میخوایم تو جاده با سرعت چند بریم؟؟!!
راحت ۱۵۰ و ۱۶۰ که من خودم میرم.
و در ضمن شتابش توی سربالایی هم که واقعا فوق العاده است
از معایبش، صندوق عقب کوچیک و صندلی عقب هم نمیدونم چرا چراغ نزاشتن
درکل خیلی راضی هستم از خریدش.
سلام bac x3 از لحاظ سواری ماشین خیلی خوبیه و رانندگی باهاش خیلی لذت بخش هستش
موتور و گیربکس هم عالی هستند و هیچ مشکلی من ندیدم
فقط با توجه به اینکه بنزین مرغوب هر جایی پیدا نمیشه بعضی مواقع صدای ناک میاد و این بنظرم خیلی تو ذوق آدم میزنه
مسئله دوم اینکه اگه لوازم و قطعات این خودرو تو نمایندگی ها بیشتر بشه و یا تو سطح شهر نمایندگی های مجاز فروش قطعات و لوازم این خودرو افتتاح بشه عالی میشه.
bac x3 pro تو این رنج که قطعا ماشین خوبیه از نظر من
تا این لحظه که حدود ۸ ماهه که این ماشین دارم دوتا ایراد داره فقط
یکی تو سربالایی مخصوصا اگر کولر باشه ماشین بشدت تنبله
و دومین ایراد شتاب و دور گرفتن ماشین تو سرعت اولیه یا زمانی که دست انداز میبینید و دور ماشین میگیرید تا زمانی که مجدد ماشین دور بگیره بنظر من تاخیر داره
از نظر راحتی فوق العادس از نظر زیبایی تو این رنج عالیه.
با سلام کسی اطلاع داره بک x3 ثبت نامی ۳۱ فروردین کی دعوتنامه ارسال میشه ؟
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
من تازه گرفتم و قبلا هم جک s3 داشتم و در کل تمام ماشین جک خوبه و ازش راضی هستم و این ماشین هم زیبا هست و هم ارزش خرید داره
باید بگم از تمام ماشین های ایرانی سرتره و سیستم هاش درست کار میکنه
مخصوصآ ترمز ماشین که با اهمیت هست کاملآ درست جواب میده
ماشین های ایرانی کلا سیستم ترمز درستی نداره و باعث تمام تصادفات میشه
من تجربه تصادف دارم اگه تو ایران فقط ماشین جک بود ما هیچگونه تصادفی نداشتیم تمام.
با سلام پیشنهاد میکنم فقط کسایی که این خودرو رو دارن نظر بدن، از کسی شنیدیم، فکر میکنم و... فقط وقت بقیه رو تلف میکنه.
سلام یه سوال
اینجا کسی ماشین جک جی ۴ یا ایگل داشته
در کنارش هم بک ایکس ۳ داشته باشه؟
و اینکه ایگل ارزش خرید داره برای استفاده یا بک ایکس تری
بدون در نظر گرفتن قیمت؟
سلام دوستان عزیز
سیستم صوتی بک x3 پرو خیلی خوبه آهنگ صدای تو اومد چاووشی رو گذاشتم اون لحظه تک خونی اول اونقدر صدا واضح بود و تفکیک بالایی داشت حس کردم توی حنجره طرف نشستم 🤣
از داخل حس شاسی بودنش خیلی خوبه ولی خوب از بیرون حس می کنی که نهایت باید حس ساندرو استپ وی رو بده که البته به نظر من خیلی بهتره
تسلط راننده روی اطراف ماشین بالاست جلو هیچ نقطه کوری من ندیدم یعنی اون افتضاحی که توی مثلا 207 داریم اصلا اینجا خبری ازش نیست
از X22 به نظرم نرم تر هست
کولر عالی خنک میکنه اون لحظه ای که جوگیر میشی و میخوای شیشه رو بدی پایین متوجه میشی
شتاب خوبه البته مثل پژو پارس که میکنه و میره نیست و یه جورایی منم ترس دارم که یهو گاز بدم و فشاری به گیربکس بیارم
یه ایراد عجیب کمربند سمت شاگرد هست که برای زدن و بازکردنش دسترسی خوبی نداره
شیفتر دنده اگر بک لایت داشت خیلی خوب بود الان برای شیشه بالابرها که بک لایت گذاشتن قشنگ کار آدم رو راه میندازه مخصوصا اوایل که هنوز به جای دکمه ها عادت نکردی.
سلام، من این خودرو رو حدود ۱ سال هست دارم و ۱۵ هزار کیلومتر باهاش رفتم
در کل به نسبت مبلغی که پرداخت میکنید چند سطح بالاتر احساس کیفیت از خودرو خواهید داشت.
سلام به همه
دوستانی که ابن خودرو رو تهیه کردند و تجربه چندماه رانندگی باهاش رو دارند
سلام من حدود ۴ هزار کیلومتر باهاش رفتم و هم تو ترافیک تهران و هم تو جاده رانندگی کردم باهاش
انصافا یه سر و گردن از ماشینهای ایرانی مثل ماشین تارا و شاهین پلاس بالاتره
هم از نظر راحتی صندلی ها و هم از نظر کیفیت ساخت و لذت رانندگی.
واقعا ارزش خرید داره، ممنونم.
سلام حدودا یک هفته است خودرو بک x3 خریدم و علتش هم نارضایتی از محصول ایرانی بود منو به سمت ماشین چینی سوق داد
به هر حال تو چند روز یه مسافرت کوتاهم رفتم و تا الانم رضایت منو جلب کرده
ماشین نسبتا خوش ساخت و به روزی هست
تریم داخل و امکانات کابین قابل قبول و زیباست
به علاوه اینکه کابین نرم و کم سر و صدایی داره
شتاب گیری ماشین در حد ۲۰۷ اتومات هست ولی در سرعت فوق العاده ست
آینده بازاری خوب خواهد داشت اگر دستخوش خدمات ضعیف یا تولید محدود کرمان موتور نشود
یا علی...
سلام وقت همگی بخیر
من میخواستم bac x3 pro ثبت نام کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چجور ماشینی هست و مزایا و معایبش رو بگید
از نظر خرابی و تامین قطعات چجوری هست؟
سلام خدای bac x3 عالیه و سگش میارزه به ماشین های ایرانی و حتی دیگر محصولات کرمان موتور
دیروز جایی بودم با شیب حدودا ۴۰ درجه تو مسیر ناهارخوران گلستان
بدون استفاده از دنده منوال رفت، عالی عالی عالی. 👌👉🥇🧿
سلام من سه ماهه خودرو بک x3 pro تحویل گرفتم.
قبل از این ۲۰۶ sd v8 و سمندef7 داشتم، نسبت به این خودرو ها واقعا خیلی بهتره.
نقطه ضعفش نور ناکافی داخل کابین و نبود یکسری آپشنها مثل آینه تاشو و شارژر وایرلسه.
تا الان تقریباً ۲ هزار کیلومتر با بک x3 پرو رانندگی کردم، توی سنگینترین ترافیکای تهران و شمال تهران و همینطور ۳ ساعت رانندگی تو جاده.
توی ویدیو های بررسی بک X3 پرو از مشکلات مونتاژی صحبت میکنن من دقیق ماشین رو بررسی کردم، ولی خوشبختانه ماشین من این مشکل رو نداره.
حالا یا شانس آوردم یا توی سریای جدید بهتر شده، ولی چیزی که توی بررسی ها میگن روی ماشین من دیده نمیشه.
واقعاً بیانصافیه بگیم جون میکنه، چون تو سربالایی ها خوب راه میره، من همین یه ساعت پیش با ۳ تا سرنشین، سربالایی چمران رو با ۱۲۰ تا رفتم، بدون مشکل!
صدای موتور زیاد تو کابین میاد، مخصوصاً وقتی دور موتور میره بالا، از اون طرف، صدای بوق هم تو کابین حس میشه که واقعاً رو مخه.
از نظر میزان صدا، در حد پژو 207 هست، ولی فرقش اینه که صدای موتور این بمتره، که راستش من صدای TU5 رو بیشتر دوست داشتم.
یه نکته هم اینکه گیربکس CVT تعویض دنده موقع شتابگیری نداره، برای همین تو شتابگیری صدای ممتد موتور یه کم اذیتکننده میشه.
برای من که X33 توش جا نمیشدم و سرم به سقف میخورد، این ماشین فوقالعاده جادار و راحت بود.
من از ۲۰۷ اومدم به این ماشین، تفاوتش واقعاً از زمین تا آسمونه، متریال داخل با کیفیت و خوشساخته، یه چیز کاملاً محسوس.
رنگش متالیکه، درستوحسابی کار شده و ضخامت خوبی داره.
موتورش درسته توربو نیست، ولی هر چند باک یه بار توش اکتان بریزید حتما که هم ناک گرفته بشه.(صدای ناکش با موتور بی کیفیت معلومه و گیربکس میتونه گیج بزنه یکم)
هم شتاب بهتری بده. من خودم ۱۲،۵ ثانیه تونستم بگیرم ازش.
با لاستیک بارز که روشه، نرمی خاصی نداره، ولی من لاستیک عوض کردم، خیلی فرق کرد! تو سگمنت خودش سواری نرمی داره، ولی لاستیک خوب بندازین، یه چیز دیگه میشه.
آپشن خاصی نداره که بخواد شاخ باشه، ولی همهچی در حدی که نیاز داری هست و درست کار میکنه.
خیلی راحته، مخصوصاً اگه از ماشینایی مثل ۲۰۷ اومده باشین، تفاوتش کاملاً حس میشه.
فکر میکردم ضعف اصلی ماشین تو کشش و سرعت باشه، ولی اصلاً اینطور نبود.
با ۲ سرنشین، تو جاده کرج تا ۱۸۰ تا رفتم، بدون لرزش اتاق، البته اینم بگم که لاستیک خارجی انداختم که قطعاً تأثیر داشته.
اصلاً به جثهش نمیاد، ولی توی پیچها هیچ لنگری نمیندازه. یه ماشین خیلی استیبل و خوشدسته.
فکر میکردم مثل بقیه ماشینای چینی و ایرانی فقط بلنده، ولی تمرکز روی کیفیت صداست، نه فقط حجم صدا!
من خودم تدوینگر ویدیو هستم و تو یه لحظه اسپیکر خوب رو از بد تشخیص میدم، این اسپیکرای فابریکش واقعاً کیفیت خوبی دارن، چیزی که تا حالا تو هیچ ماشین ایرانی و چینی حس نکردم.
معایب بک x3 پرو که تا الان باهاش داشتم:
نفوذ صدای موتور و بوق تو کابین یه کم آزاردهندهست، ولی صدای جاده خیلی خوب گرفته میشه.
کمبود چراغهای داخل کابین (مثلاً ردیف عقب چراغ نداره، دکمههای شیشهبالابر نور ندارن)
آینه تاشو برقی نداره، که تو این رنج قیمتی انتظارش رو داشتم.
شتاب اولیه قوی نیست، ولی تو حرکت خوب راه میره.
اگه دنبال یه ماشین جادار، خوشکیفیت و خوشساخت تو این رنج قیمتی هستین، حتماً یه دور بک x3 پرو رو تست کنین.
انتظارات من رو که خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم برآورده کرد!
به نظر شما بک X3 پرو ارزش خرید دارد؟
بک X3 پرو بالاخره بعد از ۵ ماه تحویل گرفتم، پریروز! واقعاً فراتر از چیزی بود که فکرشو میکردم. اینجا بود که فهمیدم چه خوب که گول ظاهر و مشخصات رو کاغذی ام وی ام رو نخوردم!
کیفیت، کیفیت و بازم کیفیت! هر چی داره، حسابی درست و حسابی کار شده.
صندوق عقب؟ تو ویدیوها کوچیکتر نشون میده، از نزدیک خیلی جاداره!
سیستم صوتی؟ یه بیس خفن داره در حد تیم ملی، هیچ نیازی به ارتقا نداره.
فرمون؟ خب، برقیه دیگه! مثل قدیمیا نیس که سفت و سخت باشه. سفت شدنش هم خیلی نرم انجام میشه، یهویی حس نمیکنی خشک شده، مثل دنا!
شتاب؟ راستش نگرانش بودم چون رو کاغذ موتورش قوی به نظر نمیرسه، ولی گیربکسش انقدر خوب هماهنگ شده که از ام وی ام و H30 کراس خیلی بهتر عمل میکنه.
اصلاً اون کندی اولیه رو نداره، پاتو که میذاری، با قدرت راه میفته! فقط رانندگی رو در حالت نرمال بذارین.
نرمی؟ من از ماشینایی که میکوبن بدم میاد، ولی خدا رو شکر، کمکفنریاش نسبت به بقیه رقبا تو این رنج قیمتی خیلی بهتر عمل میکنه. ضربهها رو جذب میکنه، البته عقب هنوز ننشستم که ببینم اونجا چطوره، ولی جلو که عالی بود.
صندلی؟ راحت و استاندارد، در کنارها خوب بغل میکنه و ساپورت کمر هم برام مناسب بود.
تنها ایرادی که دارم: فرمون فقط دو حالته تنظیم میشه، که البته این مشکل تو بیشتر ماشینای این رنج هست.
یه چیز باحال دیگه: مثل X33 کراس میتونی تصویر موبایلتو بندازی روی اینفوتیمنت!
در کل، خیلی راضیم! اگه دنبال ماشین تو این رنج قیمتی هستید، بک x3 رو حتماً تست کنید.
کیفیتش یه چیز دیگست، مخصوصاً اگه رانندگیتون معمولیه و پرگاز نیستید، تو شتاب کمبودی حس نمیکنید.
نهایت سرعت bac 160 تاست چطوری ۱۸۰ رفته ؟؟؟؟
6ذخیره