گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات میتسوبیشی گالانت با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
630 نفر آنلاین
دوستان ارادت
شنیدم میگن گالانت gti اتومات گیربکسش به مشکل میخوره
میخواستم بدونم واقعیت داره؟
سلام دوستان ماشین من به پارکینگ منتقل شده (گالانت جی ال اس) از بیمارستان تازه مرخص شدم.
به ناچار ماشین به فروش میرسه خودم ۹ ماه پیش خریدم موتور دست نخورده.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
سلام دوستان من خودم عاشق خودروهای دهه نود ژاپن اعم از میتسوبیشی گالانت، لنسر، تویوتا کریسیدا، هوندا اکورد هستم.
لنسر 93 داشتم توی جاده فقط برای نماز یا شام یا نهار فقط نگه میداشتم، تا قوچان 850 کیلومتر را بدون خستگی رانندگی میکردم.
همین ماشین در اثر بی توجهی پسرم که پشت فرمان بود، آمپر چسباند، اما با همین وضعیت با یکسره کردن فن رفتم بندر انزلی و از سمت چالوس امدم تهران و بعدا بردم تعمیر کردم.
اما همین مشکل در جاده بانه باماشین 405 فرانسوی 2000 برام پیش امد و ماشین کاملا خاموش شد و مجبور شدم با جرثقیل به دیواندره ببرمش وبعد از تعمیر ادامه مسیر بدم.
اما دوستان توجه داشته باشید لوازم بدنه اش خیلی کمیاب است حتی چراغهای جلو و عقبش، حتی استوک.
البته بیشتر ماشین های مونتاژ داخلی و وارداتی مثل دوو سیلو و گالانت سوسماری هم همین مشکل را دارند.
من الان 405 مدل 88 دارم ولی راه رفتنش حس رانندگی با نیسان مدل پایین را به ادم القا میکنه و دارم میفروشم تا دوباره گالانت بگیرم.
اولین بار توی سال ۱۹۷۵ بود که میتسوبیشی گالانت اومد توی بازار ایران، اما قبل انقلاب کسی خیلی محلش نمیذاشت.
اون موقع همه دنبال ماشینای آمریکایی و اروپایی بودن؛ شورولت، بنز، بیامو، اینا.
ژاپنیها اون زمان تو ایران اصلاً جایی نداشتن چون خودروهای بهروز دنیا کل بازار رو گرفته بودن.
اما بعد انقلاب، ورق برگشت، دیگه خبری از ماشینای آمریکایی نبود و محصولات ژاپنی شروع کردن به جولان دادن.
توی دهه ۷۰ شمسی، میتسوبیشی و ماشینای ژاپنی تو ایران حکم شورولتهای قدیمی رو پیدا کردن؛
هم باکیفیت بودن، هم استهلاک پایینی داشتن.
نسل ششم گالانت توی سال ۱۹۸۷ اومد و حسابی در ایران محبوب شد. گالانت مدل سوپر سالن از این نسل خیلی معروفه.
توی ایران بیشتر با موتورهای زیر عرضه شد:
یه نسخه قویتر هم بود به اسم VR4 که کمتر دیده شد. این نسل یه ویژگی خاص داشت؛ برای اولین بار از دو میل سوپاپ (DOHC) استفاده کرد که اون موقع یه چیز مدرن حساب میشد.
از نظر امکانات هم حسابی پر و پیمون بود:
تو اون دوره، میتسوبیشی گالانت یه چیز لوکس و باکیفیت محسوب میشد.
ژاپنیها برخلاف فرانسویها، ماشینای کماستهلاک و باکیفیت میساختن برای همین گالانت نهتنها خوب فروخت، بلکه تو دل مردم جا باز کرد.
هنوزم اگه یه گالانت سوپر سالن سالم گیر بیاری، میبینی که چه ماشین خوشساختیه.
دهه ۷۰ شمسی، یه شرکت به اسم الماس داران این ماشینو وارد میکرد. جالبه بدونی اسم "الماس داران" از معنی کلمه میتسوبیشی اومده که توی ژاپنی یعنی "سه الماس".
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
سلام دوستان… من به عنوان همکاری و راهنمایی طبق تجربه چندین ساله ای که با این ماشین دارم میتونم کمکتون کنم.
به کسانی که گالانت سوار هستن
میتونید به شماره ام تماس بگیرید.
09393133399
ذخیره