دورهمی جدید مالکین تارا
گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات تارا دنده ای v1 پلاس 6 سرعته با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
178 نفر آنلاین
سلام دوستان تارا v1
عقربه کیلومتر رو ۹۰ گیر داره و بالاتر نمیره ولی ماشین سرعتش میره بالاتره
دمای محیط هم رو مانیتور نشون داده نمیشه
نمايندگي بردم گفت کل مجموعه کیلومتر رو باید عوض کنی ببر بیرون بده تعمیر کنن
ولی آشنایی پیدا نکردم اعتماد کنم بهش.
بین تارا ۶ دنده و دنا ۶ دنده کدوم از همه لحاظ بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید فقط کسایی که از این دو خودرو استفاده کردن و تجربه رانندگی داشتن باهاش و نه صرفا طبق شنیده ها
تارا ۶ دنده بهتره یا دنا ۶ دنده از لحاظ ظاهری که عامه پسندتر باشه و هم از لحاظ موتوری و استهلاک.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممون میشم
ماشین تارا مدل ۴۰۳ شش دنده دستی ده روزه خریدم
ماشین سرعتش از صد و چهل بالاتر نمیره
با دنده چهار تا صد و چهل میرم بعدش میزنم پنج دیگه بالاتر نمیره میزنم شش نم نم سرعت میاد پایین.
سلام امروز میخاستم واریز وجه تارا رو انجام بدم با توجه به اینکه تا الان سوار تارا نشده بودم سوار شدم سرم به سقف میخوره با اینکه من قدم 175 هستش و اینکه ورودی صندوق تارا نسبت به سمند خیلی کوچیک است و کوتاه است
در کل من از خرید منصرف شدم.
در کل نظرم درباره نقاط ضعف تارا بعد از کلی تحقیقات
سلام میخواستم تارا دنده ای بخرم ولی خوزستان هوا خیلی گرمه، ایا دوستانی که در خوزستان تارا استفاده میکنند کولرش کشش داره؟!
امروز یه مسیر نسبتا طولانی رو با تارا دندهای 6 سرعته رفتم، ماشینم صفره و فقط حدود 1000 کیلومتر کار کرده
اولین نکته اینه که اصلا کشش خوبی نداره
تا سرعت 120 کیلومتر مشکلی نیست ولی بعدش کاملا لش میشه
مخصوصا وقتی میری دنده 6 دیگه انگار هیچ توانی نداره
همون 120 رو هم نمیتونه نگه داره و بجای اینکه سرعتش بیشتر بشه کمتر میشه و میاد روی 100
برای سبقت گرفتن اصلا قابل اعتماد نیست، باید دنده رو بیاری روی 5 یا حتی 4
در کل با دنده 6 عملا امکان سبقت گرفتن وجود نداره
کافی یه نیش ترمز بزنی، ماشین کاملا نفسش میره و مجبوری معکوس بدی تا بتونی رد بشی
کولرش هم اصلا به درد نمیخوره، مخصوصا وقتی توقف میکنی، طوریه که انگار اصلا روشن نیست
شاید برای مناطق معتدل مناسب باشه ولی برای من توی بلوچستان با دمای بالای 50 درجه اصلا جواب نمیده
خصوصا برای سرنشین های عقب، روی 4 گذاشتم، صداش خیلی زیاده ولی دریغ از پرتاب باد.
میخوام مقایسهای هم با سورن پلاس ef7 داشته باشم که از آذر 1401 تا بهمن 1403 داشتم
سورن شاید در شروع حرکت شتاب کمی داشت (که من با ریمپ درستش کردم) اما توی جاده واقعا عالی عمل میکرد
کولرش نهایتا روی درجه 2 کافی بود و با اون اتاق بزرگ خیلی سریع خنک میکرد و پرتاب باد خیلی خوبی داشت
امکاناتش هم که بماند، مثل صندلیهای جلو برقی، چهار شیشهبالابر اتوماتیک و آینههای برقی تاشو
تنها ایرادی که سورن پلاس داشت این بود که اتاقش زود به سر و صدا افتاد، اگه تارا هم همین مشکل رو داشته باشه دیگه واقعا فاجعهست
مشکلات برقی اصلا نداشت، با خیال راحت هدلایت انداختم دو سال استفاده کردم.
روکش صندلی هم ظاهرش مهمه هم کیفیتش
پس اول نظرات کاربران رو بخون بعد انتخاب کن.
سلام دوستان
در مورد کولر تارا خیلی از دوستان سوال میپرسن که خوبه یا نه و پرتاب باد کم هست یا نه؟
و مورد دوم مشکل زوزه گیربکس هستش.
بنده مدل ۴۰۳ v4 دارم
کولر در حالت درجا راضی کننده نیست (البته همه ماشین ها در حالت درجا عملکرد کولر ضعیف تر هست ولی برا تارا واقعا سرمادهی کافی رو نداره)
ولی حین حرکت واقعا خوبه و نمیشه از نصف بالا تر گذاشت، بیشتر مواقع من روی دور ۲ یا ۳ میذارم
نکته بعد اینکه پرتاب باد دوتا دریچه سمت راننده کمتر از دوتای دیگه سمت شاگرد هست!
و در مورد زوزه گیربکس ظاهرا از ۴۰۳ به بعد دوستان این مشکل رو دارن ولی با نوع صداهای متفاوت
ماشین من وقتی پا از روی گاز برمیدارم و سرعت ۸۰ تا ۶۰ بیشترین صدا رو داره
ماشین یکی از دوستان صدای زوزه زیادی داشت و توسط نمایندگی گیربکس تعویض شد ولی متاسفانه درست نشد.
چیزی که عجیبه همین گیربکس روی دنا هم هست پس چرا گیربکس دنا این زوزه رو نداره احتمالا مشکل از خود گیربکس نباشه و باید منتظر فراخوان باشیم
سه سفر با تارا داشتم
انصافا ماشین نرمی هست البته تو دست انداز با ماشین پر و سنگین کوبش داره ولی شنیدم با لاستیک خارجی و فاق ۵۵ تا حدود زیادی این مشکل برطرف میشه
امیدوارم تونسته باشم به دوستانی که قصد خرید دارن کمکی کرده باشم.
تارا 6 دنده دستی تازه گرفتم عالی حرف نداره فوق العاده با پرستیژ 207 و دنا پلاس داشم خیلی این بهتره.
بین تارا ۶ دنده معمولی یا دنا پلاس ۶ دنده معمولی کدوم رو توصیه میکنید، موندم چکار کنم.
سلام دوستان عزیز.. یه سوالی از خدمتتون داشتم.
میخواستم بپرستم دستگیره سقفی سمت شاگرد جلو که از روی تارا از اول تولیدش حذف شده بود توسط ایرانخودرو تو سری های جدیدی مثل تارا v1 پلاس جدید توسط ایرانخودرو نصب شده شرکتی یا بازم تارا رو دارن بدون دستگیره سقفی شاگرد بیرون میدن؟
ممنونم میشم اگه پاسخ بدین.
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
سلام و احترام، دو هفته است که خیلی مردد هستم تارا v1p یا v4lx یا ۲۰۷ دستی یا اتومات بگیرم یا j4
خداییش خیلی تو چند راهی گیر کردم
اگر کمک کنید یه تصمیم درست بگیرم ممنون میشم.
درود دوستان
تارا وی یک پلاس من ترمز ای بی اسش وقتی یک مرتبه ترمز می گیری انگار احساس می کنی ترمز میله ای است که به زمین میخورد و احساس بدی دارد!ا
شما هم با این مشکل مواجه شدید؟؟
دوستان عزیز
مزایا تارا v1 پلاس: جادار، موتور tu5، امکانات به روز، شاسی محکم، پلتفرم جدید، کنترل بسیار خوب، رنگ بدنه ضخیم، اتاق کیپ و بی سر و صدا.
معایب تارا v1 پلاس: لاستیک افتضاح، با سایز نامناسب در نسخه دستی، شمع با کیفیت متوسط، شتاب نسبتا کم در دنده معکوس، با ریمپ کردن خودرو، تعویض لاستیک و تعویض شمع تقریبا تمام مشکلات حل شد.
تارا v1 پلاس به نسبت خودروهای ایرانی واقعا بهتر هست
درسته موقع ساخت کیفیت ها متفاوت هست ولی در مجموع با خودروهای سمند و دنا و پژو که پلتفرم قدیمی دارن اصلا قابل قیاس نیست.
ساخت برند خوش نام فورد آمریکا
بودنش نسبت به نبودنش مثل بودن و نبودن برق تو خونست
قابلیت پاشیدن کف هم داره
یه کف یکنواخت، روی تمام سطح خودرو ایجاد میکنه
فقط کافیه با یه دستمال نرم کف رو بمالید و بعد آب کشی کنید
به نسبت قیمت بی نظیره، در خریدش شک نکنید.
سلام بر همه... میخوام ایران خودرو ثبت نام کنم
بین سورن xu7p و تارا دنده ای v1p موندم...
دنبال یه ماشین خانوادگی، جادار، از نظر موتوری خوب میگردم که زیاد اذیت نشم
سرعت و قدرت هم برام مهمه.
سلام، میخوام تارا دستی v1p ثبت نام کنم
ماشین خودم پارس تیوفایو هست سال ۱۴۰۱
بفروشم پارس رو برم تارا دستی بخرم خوبه یا نه؟؟
خیلی دارن در مورد تارا بد میگن اخه
کسی تخصصی بلده نظر بده لطفا.
سلام دوستان، به عنوان کسی که انواع ماشین های ایرانی رو تجربه کرده، صادقانه میگم
تارا بی عیب نیست، اما بین ماشینهای داخلی به شدت توصیه میکنم بگیریدش
قبل از اینکه خودم تحویل بگیرم تصورم چیز دیگهای بود، چون خیلی حاشیه براش ساخته بودن
اما وقتی باهاش رانندگی کردم، دیدگاهم کاملا تغییر کرد
نسبت به بقیه ماشینای داخلی یا حتی چینیای همرده، واقعا گزینه قابل قبولی هست، چه از لحاظ هندلینگ چه شاسی و کابین
کاملا روی جاده مسلطه و به راننده حس اطمینان میده
البته نباید توقع تویوتا کمری ۲۰۲۴ رو ازش داشت!!!
توی رده خودش ماشین قابل قبولی به حساب میاد
میتونید با خیال راحت بخرید.
بهتره معایب تارا رو هم بگیم تا کسی که قصد خرید داره تصویر واضحی داشته باشه
موارد منفی مهمی که من توی تارا دیدم:
با این حال، نکات مثبتش هم کم نیست:
در مجموع برای کسی که دنبال سرعت و گاز دادنهای زیاد نیست، انتخاب خیلی خوبیه
ماشینهایی که خودم داشتم یا مدت زیادی باهاشون رانندگی کردم: پارس سال، ۲۰۶ تیپ 5، سورن پلاس، 207 و دنا معمولی.
سلام، حدود 1 هفته ای هست تارا v1 پلاس خریدم
فرمان ماشین موقع حرکت از پارک فرمان صدا میده تق تق انگار چیزی داخل فرمان هست.
آنروز بردم نمایندگی گفت باید آچار کشی کنم
میخواستم بدونم نفرات دیگه ای هم هستند که چنین مشکلی داشته باشن؟
دوستان من پارس نوا ثبت نام کردم
مقایسه کنید با تارا v1P 6 دنده دستی و دنا efp 6 دنده دستی میخواستم نظر دوستان رو بدونم
از لحاظ رانندگی و راحتی و امنیت و تعادل سر پیچ، استهلاک و هزینه تعمیر و خلاصه مواردی که مربوط به رانندگی و امنیت و استهلاک و تعمیر کمتر کدوم بهتره؟
البته ظاهر هم زیبا، پارس نوا رو اگر تحویل بگیرم نگهدارم یا عوض کنم با تارا یا دنا، کدوم؟
ذخیره