گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات سایپا اطلس با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
یک ماهی هست آلارم کم باد بودن لاستیک در مانیتور کار نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید چه کنم؟؟؟
من امروز از یکی خریدم ماشینو ۵ هزارتا رفته کلا
ولی نمیدونم تو روشن شدن عیبش چیه ماشین با یه بار استارت روشن نمیشه.
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
به نظر من، اطلس بخاطر معیوب بودن قطعات ارزش خرید بالایی ندارد
استفاده از قطعات یدکی غیر استاندارد.
ماشین اطلس رو 8 ماهه تحویل گرفتم، صدای خیلی زیاد داخل کابین میاد
وقت روشن شدن ماشین کلا یه لول دیگه از صدای ماشین رو تجربه میکنی!
ریپ زدنای وحشتناک تو دنده 1 که تو پرایدم تجربه نمیکنی
همش ماشین ریپ میزنه و خاموش میکنه دنده 1 باید پر گاز باشه همش تمام کلاج حتی نیم کلاچ هم خاموش میکنه ماشین!
دنده عقب سفت جا میره
دراشم باید بکوبی تا بسته بشه یه وقتا انقدر باید محکم بکوبی میترسم شیشه هاش بشکنه!
انقدر هندلینگش بده و ریپ میزنه و دنده ۱ اذیتم میکنه تو ۸ ماهی ک خریدمش فقط ۳ هزارتا رفتم باهاش
اصلا نمیتونم سوارش بشم فقط استارت میزنم باطریش نخوابه
گذاشتمش گوشه پارکینگ به عنوان سرمایه فعلا مونده!
سلام دوستان کسی هست از صندلی های اطلس راضی نباشه و مشکل گردن درد براش پیش بیاد؟؟
سلام دوستان من نظرات شما را خوندم من یه پراید 111 مدل 95 دارم
به نظر کسانی که اطلس سوار هستند، من پراید رو بفروشم برم اطلس بگیرم؟
ممنون میشم کمک کنید و نظر بدین…
سپاس.
خیلی مهمه روغن موتوری که استفاده میکنی
و بقیه مالکین ازش استفاده کرده باشن و راضی باشن
پس اول تجربیات کاربران و لیست بهترین هارو ببین بعد انتخاب کن.
اینکه کلا ماشینهای تولید داخل متاسفانه بی کیفیته شکی درش نیست ولی بازم میشه توی همینها جستجو کرد و بهترین گزینه را انتخاب کرد.
اول باید به پول و بودجه توجه کرد و دوم که برای نوع مصرف داخل شهر یا تردد بین شهری.
اگه بودجه بیشتر دارید بهترین گزینه رانا یا تارا هست چون موتور TU5 فعلا بهترین موتور تولید داخله از نظر قدرت و استهلاک و مصرف.
اگه بودجه کافی ندارید خانواده X200 سایپا (تیبا- ساینا - کوییک - اطلس - سهند) انتخاب خوبیه چون موتور M15 موتور فوق العاده کم استهلاک و کم خرج و بی آزاریه و مصرف سوختش معمولیه ولی خوب نیست مثل TU5، چون نسبت به حجم موتور کمتر و بدنه سبکتر انتظار مصرف کمتر از TU5 دارد.
خانواده X200 برای استفاده شهری خوبه ولی برای جاده ای مسافرت بخصوص جاده های کوهستانی باید باهاش مدارا کرد بخصوص اگه ظرفیت سرنشین و بار تکمیل باشه واقعا در سربالایی کم میاره ولی بی حرص کارتون را راه میندازه بخصوص در مناطق گرمسیر استرس جوش آوردن و واشر زدن ندارید!
و اما پیشنهاد برادرانه و دلسوزانه من: به هیچ عنوان سراغ موتور XU7 نرید حتی نسخه جدید XU7P
موتور EF7 از نظر قدرت از TU5 بهتره ولی بسیار پر خرج و بدقلقه و بخصوص تعمیراتش برای تعمیرکاران سخته ( اون عزیزان تعمیرکار میدونن چی میگم )
به هیچ عنوان دنبال محصولات تولید داخل توربو شارژ و نسخه های دنده اتومات نرید بخصوص خودرو شاهین که موتور بی آزار M15 را توربوشارژش کردند و سرطان خلق کردند!
این تجربه و تخصص و دانش من بود امیدوارم بدردتون بخوره.
من تازه یه اطلس صفر خریدم، اما از همون روز اول تو دنده یک شدیداً ریپ میزنه
کلی هزینه کردم و چندین بار هم بردمش نمایندگی
کامپیوترش رو دوباره برنامهریزی کردن؛ دو ساعت درست شد، بعد دوباره مشکل برگشت.
واقعاً اعصابمو داغون کرده، میخوام ماشینو ببرم در کارخانه؛ یا باید برام تعویضش کنن، یا همونجا آتیشش میزنم
نمایندگی میگه باید بیشتر گاز بدی، خب چطوری وسط ترافیک گاز بدم؟!
من ماشین صفر خریدم که آرامش داشته باشم، نه اینکه هر روز تو تعمیرگاه باشم.
دیگه کلاً خسته شدم، اگر قبول نکنن پس بگیرن، همونجا جلوی دره کارخونه اتیشش میزنم گور پدر پولش دیگه روانمو بهم ریخته.
کلی نظر خوندم همه دارن گریه میکنن، یکی نبود راضی باشه😔😔😔
حالت تهوع گرفتم.
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
سلام من ماشین اطلس صفر گرفتم، صبح با سویچ زاپاس استارت زدم ماشین روشن نمیشه، سویچ اصلی هم دیگه کار نمیکنه دلیلش چیه؟
سلام ماشین اطلس برج ۶ بیرون اوردیم
در دنده یک گاز زیاد میخوره تا خاموش نشه، اگه کم گاز بدیم خاموش میکنه
در دنده ۲ دل دل میکنه ریپ میزنه
علت اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید.
سلام خدمت همگی
من 2 اسفند 1403 اطلس جی نوک مدادی تکمیل وجه کردم
کسی میدونه که کی فاکتور میشه؟
خدا از سر این مسئولین بی کفایت و دزد نگذره که روزگار مردم رو سیاه کردن...
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
با سلام، یک ماهه اطلس خریدم بعد از قفل کردن درها چراغ آمپر خاموش نمیشه و بعد از دو دقیقه ارور در نمایش داده میشه و علامت باز بودن ۴ در در پشت آمپر نشون داده میشه ولی درها قفل هست ولی چراغ پشت آمپر خاموش نمیشه
بردم نمایندگی به درها روغن زد گفت درست شد ولی باز هم این اتفاق میفته
کسی هست که این مشکل داشته باشه؟ و باید چیکار کرد؟
دوستان من الان تو همین اطلس نامرد نشستم، پدرمو دراورده
موقع حرکت دنده یک گاهی خاموش میکنه، کولر که روشن باشه دیگه بدتر
دنده یک به شدت کپ داره
داری با یک راه میری یهو کپ میکنه انگار پاتو از رو گاز برداشتی یهو دوباره کله میکنه انگار پاتو رو گاز فشار دادی
انقدر اینجوری میکنه ک باید ایست کامل کنم و دوباره حرکت کنم
تازه اگر ایندفعه اقایی کنه اذیت نکنه، یا باید بندازی ۲ و بری
کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون میشم اگر کسی میتونه کمکی یا راهی نشون بده، شمارمم گذاشتم.
۰۹۱۱۹۸۶۴۵۶۲
دوستانی که به تازگی آپدیت اطلس انجام دادن بگن کدوم نمایندگی مراجعه کردن شهر تهران
سلام، توی رنج ۷۰۰ تا ۷۵۰ میلیون چه ماشینی خوبه؟ صفر یا حداکثر تا ۵۰ هزار کار، تارا، شاهین، رانا، اطلس، ۲۰۶ یا ۲۰۷؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
سلام به اساتید اطلس باز ی سوالی داشتم
در مورد آپدیت ecu خودرو اطلس
آپدیت b5 یا b6 که میفرمایید، داخل نمایندگی مجاز سایپا انجام میشود؟
یا جاهایی که تیونینگ انجام میدن؟
مشکلم دل دل زدن یا همون ریپ زدن دنده یک هست، وقتی سر گاز میرم، دور موتور بین ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ این اتفاق میوفته
با آپدیت حل میشه؟
یکبار بردم نمایندگی برای همین مشکل، تو فاکتور نوشته باز و بسته کردن دسته سیم گاز، آپدیتی انجام نداده بودن
و مسئول مربوطه گفت مشکل برطرف شده، ولی متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست
دوستانی که این مشکل را داشتن راه حلی برای رفع کامل آن پیدا کردن؟
ممنون.
سلام دوستان ماشین صدای ناک داره
ریمپ و داینو انجام دادم تاخیر پدال گاز حل شد و بهتر شد اما ناک زدن موتور همچنان باقی مونده
راه حلی براش هست؟
لازم به ذکر هست که آپدیت b6 ضده و بعد ریمپ کردم، مشکل حل نشده.
سلام، وقتی میخوام پرگاز برونم و پدال گاز از یه حد رد میشه (مثلا اگه ۵۰ درصد فشار رو پدال بشه ۵۱ درصد) صدای موتور انگار ۵ برابر میشه
طوری که از شدت صدا سریع پامو از رو پدال برمیدارم، علتش چی میتونه باشه؟
متاسفانه نمایندگی از سر وا میکنه و میگه عادیه به خاطر ارتقا موتور اطلس اینجوریه!!!!!!
سلام، من ماشین اطلس دارم
تاچ مانیتور از کار میوفته همش و برای اینکه کار کنه باید مانیتور رو ریبوت کنم و بعد چند دقیقه مجدد از کار میوفته
علتش چیه و برای حلش چیکار باید کرد؟
برای جلوگیری از لرزش فرمان ماشین، اول بالانس بعد میزان فرمان.
یعنی واقعا بعد دو سال قصد ندارن اطلس تحویل بدن؟
هفت ماهه ماشین نداریم
یه رنو بگیریم گرمای تابستون چزخاله مون کرد سرمای زمستون یخمکمون نکنه.
با سلام بوق ماشین اطلس کجا قرار داره؟ رو فرمانش شکل بوق هست ولی بوق نمیخوره!
من اطلس گرفتم تو کیلومتر ۲۸ کنترل بخاری سوخت، یعنی از راه نمایندگی تا خونه
۳ روز ماشین خوابید نمایندگی تو کیلومتر ۷۰۰ کنار خیابون روشن نشدن کفی اجدادشان اومد کفی فرستاد
همین الان که دارم این کامنت رو میزارم زنگ زدن گفتن پمپ بنزین سوخته قطعه نداریم چهار پنج روز طول میکشه
خلاصه اشتباه بزرگی مرتکب شدم خدا کمکم کنه بفروشمش.
سلام به نظر شما دوستان اطلس خوبه یا سهند، از نظر شتاب کدوم خوبه؟
یه دنا اپشنال گرفتم نمیشه زیاد باهاش تو شهر چرخید میگم یه دونه بگیرم برا تو شهر.
رفقای گلم اطلس دارم راضیم فقط سه مورد اذیت کننده هست، راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون. 💐
اینقدر محدود شده که واقعاً وقتی گاز میدی فقط صدا داره، ولی پیشرفتی به جلو نمیبینی.
بالاتر از ۱۰۰ نمیرفت، آپدیت B5 زدم درست شد، ولی الان تو دنده یک کنترلش سخته، مخصوصاً تو ترافیک.
مشکل روشن شدن چراغ چک، البته چشمک میزنه و دیگه دور بالا نمیره، برای من بعد آپدیت پیش اومد.
زدم کنار، خاموشروشن کردم درست شد، سه بار در یک روز اینجوری شد.
معمولاً در دور بالای ۳.۵ و در دندههای ۴ و ۵ اتفاق افتاد.
در آخرین بار من ماشینو خاموش نکردم، کنار زدم دیدم موتور میلرزه، کاپوتو زدم بالا، به ترتیب وایرها رو سریع کندم و جا زدم.
تو سیلندر ۱ دیدم با درآوردن وایر هیچ اتفاقی نمیافته
بله، موتور سه سیلندر میشه و باید دوباره خاموشروشن کنی.
دلیلش هم نوع بنزینه؛ ماشین با کالیبره یورو ۵ ولی بنزین استاندارد قدیم ناک داره ریپ داره مخصوصا موقع کولر گیری
حالا تعریفات: تو جاده کوهستانی با شیب، با ۴ سرنشین و دنده ۳ با کولر، راحت میرفت، خودم متعجب شدم، چون گشتاورش تو دورهای پایین خیلی خوب عمل میکنه.
حالا منتظرم ببینم آپدیت B6 بیاد، برم بزنم شاید ریپهاش اصلاح بشه.
سلام لطفا راهنمایی کنید. آب و ضد یخ فقط باید در مخزن انبساط بریزیم؟ درسته؟ در رادیاتور نباید چیزی ریخته شود؟
ما که راضی هستیم، درکل توقع سواری لندکروز رو نداشته باشید…
خداییش سواریش نسبت به قیمتش عالیه…
شاید واقعا بعضی ها راننده نیستن!
سلام، چهار ماهه اطلس تحویل گرفتم چراغ چک روشن میشه بعدش گاز میدی سرعتش کم میشه از ۲۰ بالاتر نمیره.
وایر و شمع و فلاویل عوض کردم الان کلا چراغ لغزش و چک روشن میشه یهو خاموش میشه وسط جاده.
نمیفهمن مشکلش چیه خسته شدیم
بنظرتون مشکلش چیه؟
به جای این ۲۰۷ tu3 بخرین بخدا خیلی بهتره البته بگم براتون فرغون های داخلی مثل هندوانه شانسی هستن
سلام اطلس g گرفتم صفر، از روزی که گرفتم باتری خالی میکنه واسه چیه؟!
من قبلاً کوییک داشتم، الان ۶ ماهه که اطلس دارم، شتابش نسبت به کوییک بهتر شده
داشبورد، سانروف و یه سری سنسورها باعث شده حس بهتری داشته باشم
اول میخواستم بفروشم، ولی بعد از رانندگی باهاش، پشیمون شدم
از همه نظر عالیه و نسبت به کوییک خیلی بهتره.
سلام دوستان ماشین من اطلس g هستش کسی میدونه چرا بعضی وقتا ماشین استارت نمیزنه و روشن نمیشه
باید 20 بار استارت بزنم تازه روشن میشه!
ماشین اطلس صفر کیلومتره، هنگام گاز دادن ناگهانی صدای موتور غرش میکنه
هرچی سرنشین بیشتر باشه وقتی ناگهانی گاز میدم صدای موتور عوض میشه و به غرش تبدیل میشه
طبیعیه؟
شرکت سایپا د ز د هست همین لطفا گول نخورید بازار آزاد بخرید من اشتباه کردم شما نکنید الان 16ماه هست ک پول اطلس دادم و هنوز بهم ندادن عوضی ها
در مورد روشن شدن و چشمک زدن چراغ چک در دورهای بالا وقتی میبینی دور دیگه بالا نمیره اگه رو ۴ هست بیاری رو ۳ دور رو باز همون ۳ میمونه تا یه جا وایسی و موتورو خاموش روشن کنی
به این حالت میگن میس فایر (Misfire) در خودرو به معنای احتراق ناقص یا عدم احتراق در یک یا چند سیلندر موتور است
وقتی فشار میاد به موتور بدلایل سوخت و جرقه و بهم خوردن تایمینگ ایسیو اون سیلندر رو از کار میندازه تا فشار بیشتر به موتور نیاد.
این موتور ها با کالیبره یورو ۵ در اعذابند.
ذخیره