گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات تارا دنده ای v1 پلاس 6 سرعته با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
دوستان عزیز
مزایا تارا v1 پلاس: جادار، موتور tu5، امکانات به روز، شاسی محکم، پلتفرم جدید، کنترل بسیار خوب، رنگ بدنه ضخیم، اتاق کیپ و بی سر و صدا.
معایب تارا v1 پلاس: لاستیک افتضاح، با سایز نامناسب در نسخه دستی، شمع با کیفیت متوسط، شتاب نسبتا کم در دنده معکوس، با ریمپ کردن خودرو، تعویض لاستیک و تعویض شمع تقریبا تمام مشکلات حل شد.
تارا v1 پلاس به نسبت خودروهای ایرانی واقعا بهتر هست
درسته موقع ساخت کیفیت ها متفاوت هست ولی در مجموع با خودروهای سمند و دنا و پژو که پلتفرم قدیمی دارن اصلا قابل قیاس نیست.
سلام بر همه... میخوام ایران خودرو ثبت نام کنم
بین سورن xu7p و تارا دنده ای v1p موندم...
دنبال یه ماشین خانوادگی، جادار، از نظر موتوری خوب میگردم که زیاد اذیت نشم
سرعت و قدرت هم برام مهمه.
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
سلام، میخوام تارا دستی v1p ثبت نام کنم
ماشین خودم پارس تیوفایو هست سال ۱۴۰۱
بفروشم پارس رو برم تارا دستی بخرم خوبه یا نه؟؟
خیلی دارن در مورد تارا بد میگن اخه
کسی تخصصی بلده نظر بده لطفا.
سلام امروز میخاستم واریز وجه تارا رو انجام بدم با توجه به اینکه تا الان سوار تارا نشده بودم سوار شدم سرم به سقف میخوره با اینکه من قدم 175 هستش و اینکه ورودی صندوق تارا نسبت به سمند خیلی کوچیک است و کوتاه است
در کل من از خرید منصرف شدم.
در کل نظرم درباره نقاط ضعف تارا بعد از کلی تحقیقات
سلام میخواستم تارا دنده ای بخرم ولی خوزستان هوا خیلی گرمه، ایا دوستانی که در خوزستان تارا استفاده میکنند کولرش کشش داره؟!
سلام دوستان لطفا نظرتون رو بفرمایید تارا v1 پلاس بهتره یا سورن پلاس xu7p؟؟
برای کسی که خیلی توی جاده میخواد رفت و آمد داشته باشه.
روکش صندلی هم ظاهرش مهمه هم کیفیتش
پس اول نظرات کاربران رو بخون بعد انتخاب کن.
سلام دوستان
در مورد کولر تارا خیلی از دوستان سوال میپرسن که خوبه یا نه و پرتاب باد کم هست یا نه؟
و مورد دوم مشکل زوزه گیربکس هستش.
بنده مدل ۴۰۳ v4 دارم
کولر در حالت درجا راضی کننده نیست (البته همه ماشین ها در حالت درجا عملکرد کولر ضعیف تر هست ولی برا تارا واقعا سرمادهی کافی رو نداره)
ولی حین حرکت واقعا خوبه و نمیشه از نصف بالا تر گذاشت، بیشتر مواقع من روی دور ۲ یا ۳ میذارم
نکته بعد اینکه پرتاب باد دوتا دریچه سمت راننده کمتر از دوتای دیگه سمت شاگرد هست!
و در مورد زوزه گیربکس ظاهرا از ۴۰۳ به بعد دوستان این مشکل رو دارن ولی با نوع صداهای متفاوت
ماشین من وقتی پا از روی گاز برمیدارم و سرعت ۸۰ تا ۶۰ بیشترین صدا رو داره
ماشین یکی از دوستان صدای زوزه زیادی داشت و توسط نمایندگی گیربکس تعویض شد ولی متاسفانه درست نشد.
چیزی که عجیبه همین گیربکس روی دنا هم هست پس چرا گیربکس دنا این زوزه رو نداره احتمالا مشکل از خود گیربکس نباشه و باید منتظر فراخوان باشیم
سه سفر با تارا داشتم
انصافا ماشین نرمی هست البته تو دست انداز با ماشین پر و سنگین کوبش داره ولی شنیدم با لاستیک خارجی و فاق ۵۵ تا حدود زیادی این مشکل برطرف میشه
امیدوارم تونسته باشم به دوستانی که قصد خرید دارن کمکی کرده باشم.
سلام وقتتون بخیر میخوام چندتا قابلیت مفید که از ماشینم که تارا هست کشف کردم رو بهتون بگم امیدوارم براتون مفید باشه.
اول اینکه وقتی ماشینو خاموش میکنین و سویچ رو میبندین یا حتی وقتی سویچ رو برمیدارین تا چند ثانیه بعدش اگه بخواین شیشه ها رو ببرین بالا یا بیارین پایین همچنان میتونین این کار رو انجام بدین
دقیق نمیدونم چقد وقت داره ولی شاید ۱۰ ۱۵ یا ۲۰ ثانیه این قابلیت فعال میمونه برای وقتایی که ماشینو خاموش میکنین و یادتون میره شیشه ها رو ببرین بالا مفیده
و برای وقتایی که ماشینو خاموش میکنین و هنوز میخواین توی ماشین بمونین مفیده
وقتی هم زمانش تموم شد و این قابلیت غیر فعال شد میتونین یا دکمه ی باز روی ریموت رو یه بار بزنین یا سویچ رو باز و بسته کنین تا این قابلیت دوباره برای چند ثانیه فعال بشه.
دوم اینکه شیشه بالابر راننده یه حالت اتوماتیک هم داره و به دو روش میشه ازش استفاده کرد
روش اول که همون روش معمولیه که دکمه ی شیشه بالابر راننده رو چند ثانیه به سمت بالا یا به سمت پایین نگه میدارین تا شیشه تا جایی که میخواین بالا یا پایین بره
روش دوم اینطوریه که کلید شیشه بالابر راننده رو به صورت لحظه ای به سمت بالا یا به سمت پایین فشار بدین خودش اتوماتیک شیشه رو بالا یا پایین میبره
اگه به سمت بالا فشار بدین شیشه کامل تا آخر بالا میره و اگه مانعی چیزی جلوش باشه متوقف میشه و اگرم نباشه کامل تا آخر بالا میره
اگرم به سمت پایین فشار بدین شیشه کامل تا آخر پایین میره.
سوم اینکه اگه بخواین از ماشین پیاده بشین و سوییچ روی ماشین باشه یا چراغا روشن باشه یه صدای بوقی مثل بوق کمربند میشنوین که متوجه بشین و سوییچ رو بردارین و چراغا رو هم خاموش کنین.
چهارم اینکه تارا به صورت فابریک دزدگیر داره یعنی اگه در ماشین قفل باشه و یکی بیاد در ماشینو با هرچی باز کنه ماشین با بوق آژیر میکشه و راهنما میزنه و مثل دزدگیر آلارم میده و آژیر میکشه
خودتونم میتونین امتحانش کنین با ریموت در ماشینو قفل کنین و با کلیدش قفل در ماشینو به صورت دستی باز کنین و دسته ی درو بگیرین و درو باز کنین ماشین آژیر میکشه.
پنجم اینکه اگه در حال حرکت باشین و یکی از درها خوب بسته نشده باشه و چراغ سقفی هم روی حالت وسط یا حالت در باز باشه
توی اون حالت چراغ سقفی چشمک میزنه و یه صدای بوق هم مثل بوق کمربند میاد تا راحت تر متوجه بشین که یکی از درها خوب بسته نشده.
ششم اینکه اگه دکمه ای که روی صفحه کیلومتره رو چند ثانیه نگه دارین کیلومتر سفر ماشین از آخرین باری که صفرش کردین دوباره صفر میشه
و با فشار دادن لحظه ای همون دکمه نشون میده تا سرویس دوره ای بعدی چند کیلومتر مونده
و با فشار دادن لحظه ای دکمه ی روی سر دسته ی برف پاک کن روی صفحه مانیتور مستقیم وارد اطلاعات رانندگی میشه
و با نگه داشتن چند ثانیه ای همون دکمه ی روی سر دسته ی برف پاک کن توی مانیتور هم کیلومتر سفر ماشین و اون محاسبات مصرف سوخت و میانگین سرعت و اینا از آخرین باری که صفرش کرده بودین دوباره صفر میشه.
هفتم اینکه با قابلیتای دکمه های کنار مانیتور آشنا هستین، از پایین بگم:
دکمه ی پایینی رو اگه بزنین توی هر قسمت از مانیتور باشه برمیگرده روی صفحه ی اصلی و با فشار دادن چند ثانیه ای همون دکمه فک کنم میشه مانیتور رو ریست کرد
دکمه ی بالاییش رو هم اگه بزنین حالت رادیو و فلش و بلوتوث و اندروید اتو رو میتونین عوض کنین و بین اینا جا به جا بشین
دکمه ی بالاییش هم که دورش ولومی هست اگه قسمت ولومیش رو بچرخونید صدا کم و زیاد میشه
دکمه ی گرد وسط همون هم اگه یکی دو ثانیه نگهش دارین مانیتور کلا خاموش میشه مثل ماشینای قدیمی که ضبطشو کلا خاموش میکردیم و استفاده نمیکردیم
برای وقتایی مفیده که کلا بخواین از مانیتور استفاده نکنین
توی این حالت وقتی دوباره ماشینو روشن میکنین مانیتور خاموش میمونه و روشن نمیشه تا خودتون روشنش کنین ولی دوربین دنده عقب کار میکنه
برای روشن کردنش هم همون دکمه ی گرد رو دوباره به صورت لحظه ای بزنین مانیتور روشن میشه
و وقتی مانیتور روشنه و مثلا دارین آهنگ یا رادیو گوش میدین و مثلا شب دارین توی جاده رانندگی میکنین و میخواین فقط صفحه ی مانیتور خاموش بشه که نورش اذیتتون نکنه ولی آهنگ پخش بشه میتونین برین توی تنظیمات قسمت صفحه نمایش و حالت کم نور رو فعال کنین
بعد هر وقت اون دکمه ی گرد وسط دکمه ی ولومی رو به صورت لحظه ای فشار بدین فقط صفحه ی مانیتور خاموش میشه که نورش اذیتتون نکنه
بعد اگه بخواین دوباره روشنش کنین میتونین یا همون دکمه رو بزنین یا با انگشت بزنین روی صفحه و صفحه ی مانیتور رو لمس کنین تا دوباره صفحش روشن بشه.
هشتم اینکه یه خبر خوب دارم برای اونایی که از مسیریاب نشان استفاده میکنن و میخوان این مسیریاب رو روی مانیتور ماشینشون فعال کنن
چند وقته یه بروزرسانی برای مسیریاب نشان اومده که اگه برنامه رو به روزرسانی کنین میتونین برنامه ی مسیریاب نشان رو توی گوشیتون باز کنین و گوشیتونو با کابل و با اندروید اتو به مانیتور ماشینتون وصل کنین بعد راحت مسیریاب روی مانیتور ماشین میاد و میتونین راحت ازش استفاده کنین و مسیریابی کنین.
نهم اینکه با دکمه های سیستم تهویه که آشنایی دارین میخوام چنتا راه میانبر ساده بهتون بگم از دکمه ی بخارزدای شیشه ی جلو میتونین به عنوان میانبر بخاری استفاده کنین
یعنی اونو بزنین بعد اگه خواستین سرعت فن رو کم کنین توی این حالت هم که ای سی روشنه مشکلی نداره و کمک میکنه شیشه های ماشین بخار نگیره
ولی میتونین خودتون به صورت دستی هم خاموشش کنین ولی روشنم باشه مشکلی نداره و خوبه
از دکمه ی ای سی مکس هم میتونین به عنوان میانبر کولر استفاده کنین یعنی این دکمه رو بزنین و بعد اگه خواستین سرعت فن رو کم کنین
برای کم و زیاد کردن دما هم میتونین دکمه ی دما رو به جای اینکه دونه دونه بزنین میتونین دکمه رو نگه دارین
مثلا دکمه ی آبی رو نگه دارین تا دما به کمترین حد برسه و یا دکمه ی قرمز رو نگه دارین تا دما به بیشترین حد برسه
برای خاموش کردن کولر یا بخاری هم میتونین به جای اینکه دکمه ی فن کم رو چند بار بزنین میتونین همونو چند ثانیه نگه دارین تا کلا خاموش بشه.
دهم اینکه اون تاراهایی که سنسور نور و باران دارن یه قابلیت و یه آپشن دارن که الان بهتون میگم
توی این تارا ها اون سر دسته ی چراغو اگه یه مرحله به سمت جلو بچرخونین سنسور نور فعال میشه و توی شب چراغا روشن میشه
توی این حالت اگه دسته ی چراغو به سمت فرمان بکشین و نور بالا بزنین دوتا چراغای نور بالا و نور پایین همزمان با هم روشن میمونه و نور بیشتری بهتون میده و جلوتون بیشتر روشن میشه
برای رانندگی توی جاده های بین شهری توی شب مفیده ولی اگه بخواین فقط نور بالا باشه همون سر دسته ی چراغو دو مرحله دیگه به سمت جلو میچرخونین
توی این حالت همون چراغ معمولیه و وقتی نور بالا میزنین فقط نور بالا روشن میمونه
ببخشید که طولانی شد.
سلام دوستان، به عنوان کسی که انواع ماشین های ایرانی رو تجربه کرده، صادقانه میگم
تارا بی عیب نیست، اما بین ماشینهای داخلی به شدت توصیه میکنم بگیریدش
قبل از اینکه خودم تحویل بگیرم تصورم چیز دیگهای بود، چون خیلی حاشیه براش ساخته بودن
اما وقتی باهاش رانندگی کردم، دیدگاهم کاملا تغییر کرد
نسبت به بقیه ماشینای داخلی یا حتی چینیای همرده، واقعا گزینه قابل قبولی هست، چه از لحاظ هندلینگ چه شاسی و کابین
کاملا روی جاده مسلطه و به راننده حس اطمینان میده
البته نباید توقع تویوتا کمری ۲۰۲۴ رو ازش داشت!!!
توی رده خودش ماشین قابل قبولی به حساب میاد
میتونید با خیال راحت بخرید.
بهتره معایب تارا رو هم بگیم تا کسی که قصد خرید داره تصویر واضحی داشته باشه
موارد منفی مهمی که من توی تارا دیدم:
با این حال، نکات مثبتش هم کم نیست:
در مجموع برای کسی که دنبال سرعت و گاز دادنهای زیاد نیست، انتخاب خیلی خوبیه
ماشینهایی که خودم داشتم یا مدت زیادی باهاشون رانندگی کردم: پارس سال، ۲۰۶ تیپ 5، سورن پلاس، 207 و دنا معمولی.
امروز یه مسیر نسبتا طولانی رو با تارا دندهای 6 سرعته رفتم، ماشینم صفره و فقط حدود 1000 کیلومتر کار کرده
اولین نکته اینه که اصلا کشش خوبی نداره
تا سرعت 120 کیلومتر مشکلی نیست ولی بعدش کاملا لش میشه
مخصوصا وقتی میری دنده 6 دیگه انگار هیچ توانی نداره
همون 120 رو هم نمیتونه نگه داره و بجای اینکه سرعتش بیشتر بشه کمتر میشه و میاد روی 100
برای سبقت گرفتن اصلا قابل اعتماد نیست، باید دنده رو بیاری روی 5 یا حتی 4
در کل با دنده 6 عملا امکان سبقت گرفتن وجود نداره
کافی یه نیش ترمز بزنی، ماشین کاملا نفسش میره و مجبوری معکوس بدی تا بتونی رد بشی
کولرش هم اصلا به درد نمیخوره، مخصوصا وقتی توقف میکنی، طوریه که انگار اصلا روشن نیست
شاید برای مناطق معتدل مناسب باشه ولی برای من توی بلوچستان با دمای بالای 50 درجه اصلا جواب نمیده
خصوصا برای سرنشین های عقب، روی 4 گذاشتم، صداش خیلی زیاده ولی دریغ از پرتاب باد.
میخوام مقایسهای هم با سورن پلاس ef7 داشته باشم که از آذر 1401 تا بهمن 1403 داشتم
سورن شاید در شروع حرکت شتاب کمی داشت (که من با ریمپ درستش کردم) اما توی جاده واقعا عالی عمل میکرد
کولرش نهایتا روی درجه 2 کافی بود و با اون اتاق بزرگ خیلی سریع خنک میکرد و پرتاب باد خیلی خوبی داشت
امکاناتش هم که بماند، مثل صندلیهای جلو برقی، چهار شیشهبالابر اتوماتیک و آینههای برقی تاشو
تنها ایرادی که سورن پلاس داشت این بود که اتاقش زود به سر و صدا افتاد، اگه تارا هم همین مشکل رو داشته باشه دیگه واقعا فاجعهست
مشکلات برقی اصلا نداشت، با خیال راحت هدلایت انداختم دو سال استفاده کردم.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
سلام، حدود 1 هفته ای هست تارا v1 پلاس خریدم
فرمان ماشین موقع حرکت از پارک فرمان صدا میده تق تق انگار چیزی داخل فرمان هست.
آنروز بردم نمایندگی گفت باید آچار کشی کنم
میخواستم بدونم نفرات دیگه ای هم هستند که چنین مشکلی داشته باشن؟
سلام دوستان تارا v1 پلاس دنده ای صفر بگیرم بهتره یا دنا پلاس دنده ای، هیچکدام رو تا حالا نداشتم
معایبشون چیه هر کدام؟
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
مشکل کولر داره، خنکی و پرتابش اصلا رضایتبخش نیست.
کیفیت قطعات پلاستیکیه و چنگی به دل نمیزنه.
من ۲۰۶ تیپ ۵ سال ۹۹ رو دارم، خداییش کولرش حرف نداره، متریالش خدا برکت.
تارا برای مسافرت عالیه ولی متاسفانه کولرش اعصابت رو داغون میکنه.
سلام تارا دنده ای تیرماه تکمیل وجه کردم فاکتور در حال انجام چند روز طول میکشه پیش فروش دی ۱۴۰۳.
سلام پژو پارس تیوفایو مدل ۹۸ دارم عالیه تارا V1P خودرو فرسوده برنده شدم
به نظر شما جایگزین کنم با تارا؟؟؟
سلام، بنده تارا دنده ای صفر از کارخونه گرفتم و هنوز ۱۰ هزار کار نکرده
اولا لنت های جلو خیلی صدا میده
و دوم در خیابان های ناهموار چنان صدای قش قش میدهد مثل صدای اتاق تویوتا صدای خشک انگار صدای بوش
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
سلام دوستان من تارا ۶ دنده v1 پلاس دارم خداروشکر هیچ مشکلی نداره
من دنا، سورن، x22 و شاهین داشتم به نظرم تارا پلاس از این ماشینا بهتره
تنها ایرادش فقط نداشتن سانروف هست.
پرتاب باد کولر تارا از تمام دریچه ها است چند بار نمایندگی رفتم دریچه عوض کردم مشکل حل نشده.
سلام، دوستانی که تارا دنده ای دارن یه نظر میدن که از خودروشون راضی هستن یا نه؟
ارزش داره مدل ۵ دنده ای که یکیدو سال هم از کارکردش گذشته باشه با کیلومتر زیر ۶۰۰۰۰ رو بخرم؟
مشکلاتی که آزار دهنده باشه و قابل حل یا تحمل نباشه رو هم میگید؟
ممنون.
از دست کولر تارا کلافه شدم خنک نمیکنه پرتاب باد هم نداره، تورو خدا راهنمایی کنید.
سلام دوستان من بین خرید تارا v1 و دنا پلاس گیر کردم
کسی میتونه کمکی کنه؟
سلام دوستان میخوام تارا دستی هنگام قفل کردن درب با ریموت بوق بزند میشه راهنمایی کنید.
سلام. آینه های تارا اتوماتیک v2 باز نمیشه چه کنم؟
از داخل دست نزده بودم، در ماشین رو قفل کردم و بعد برای بار دوم دکمه قفل ریموت رو زدم و آینه ها جمع شد و الان که با ریموت قفل رو باز می کنم آینه ها باز نمیشن.
سلام، من مدتی تارا دستی در اختیارم بود و الان هم اتومات اون رو دارم
مشکل پرتاب باد کولر تارا ناشی از انسداد فیلتر هوای کولر داخل کابین هست
و لذا تعویض دوره ای یا حذف این فیلتر مشکل پرتاب باد رو حل میکنه
در خصوص میزان سرمایش کولر باید دقت بشه که تارا دو تا دکمه AC و AC MAX داره که در هنگام گرمایش زیاد در ابتدا باید AC MAX فعال بشه و پس از چند دقیقه که خنک شد پرتاب رو کاهش بدهید
در خصوص کیفیت خودرو من از تاراهای اولیه ارائه شده به بازار بود و الان هم اتومات ۱۴۰۴ اون رو دارم
هر دوشون وضعیت بدنه، ترمز و کولر مشابه دارند، البته در نوع اتومات احساس کردم ظاهراً در کیفیت مدل های V2 و V4 تفاوت هست
در مورد هندلینگ خودرو در جاده با توجه به حجم موتور ۱۵۰۰ طبیعی هست و خودرو های خارجی زیر ۲۰۰۰ هم مشکل شتاب در شرایط مشابه رو دارند اما اگر دنده رو در حالت اسپورت قرار بدید تا حد زیادی این مشکل برطرف میشه و همچنین می تونید در چنین شرایطی از حالت دستی تعویض دنده استفاده کنید تا بتوانید در شرایط لازم مشکلی نداشته باشید.
آیا همه کسانی که تارا دستی دارن این مشکل رو دارن؟
موقع سبقت ماشین شتاب نمیگیره و اذیت کنندست
جوری که ماشین پرایدم خیلی بهتر از تارا تو سبقت شتاب داره و راحت تر میشه شتاب گرفت.
ماشین تارا V1 پلاس خوبه؟ بخریم؟ میخوام بخرم کسانی که دارن راضین؟
دوستان چه لاستیکی برای تارا اتومات بخرم که هم نرم باشه و صدا رو بگیره و هم مقامت بالا در برابر فرسایش برای مسافت های طولانی داشته باشه؟
سلام دوستان دو تا سوکت کنار باطری هست، در آوردم جا انداختم چراغ انژکتور روشن شد خطا خورد چطوری باید پاک کنم؟
سلام بنده تارا دنده ای ۱۴۰۳ تحویل گرفتم که الان ۷ هزار کارکرده و اصلا راضی نیستم
هنوز ۵۰۰ تا کار نکرده بود که خار لیور دنده شکست که خدایی باید ایرانخودرو خجالت بکشه با اون خار درست کردنش.
و رفتم تا چابهار از ۱۴۰ که رد میشد درست مثل جمیله میلرزید و بیشتر زیر پا لرزش داشت که خیلی ناراحتم کرد و لنت های ترمز به صدا امده در کل به اندازه پولش ارزش نداره.
این رو مینویسم برای همه دوستانی که در معرض خطای خرید کارت طلایی هستن!
من امسال ۱۴۰۳ خودروی تارا V4 LX رو تحویل گرفتم
متاسفانه یه تصادف از عقب داشتم که طبق روال برای بیمه ثالث مراجعه کردم، بیمه خودروی مقصر اعلام کرد که تارا v4 غیر متعارف هست و طبق تبصره ماده ۸ قانون، خسارت به اندازه خودروی متعارف که پژو پارس هست پرداخت میشه.
برآورد خسارت در حالت خودروی متعارف (پژو پارس سال) با تعویض سپر ۹ میلیون توسط بیمه رازی برآورد شد.
طبق روال به دفتر کارت طلایی مستقر تو نمایندگی یادگار مراجعه کردم برای پوشش کامل هزینه ها و تعمیرات.
اعلام کردن یا باید تمام تعمیرات تو نمایندگی انجام بشه یا بیرون، با توجه به اینکه بنده ترجیح میدادم صافکاری pdr و با کیفیت داشته باشم، تعمیرات بیرون و پرداخت هزینه توسط کارت طلایی رو انتخاب کردم. (گفتن قطعه رو هم باید از نمایندگی ایساکو خرید کنم)
و خب کارت طلایی خسارت وارده رو ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن برآورد کرد با کسر فرانشیز کمتر از برآوردی که بیمه رازی بابت همین خسارت روی پژو پارس داشت !
نکته جالبتر اینه که نمایندگی ایساکو سپر فابریک رو ۷.۵ میلیون حساب کرد و فاکتور هم داد!
اما کارت طلایی قیمت سپر عقب رو ۴.۷ حساب کرد (خودتون یه سرچ تو بازار بکنید بببنید با چه قیمتی موجود و آماده فروش پیدا میشه)
برای ثبت شکایت تماس میگیرم میگن تعرفه همینه میگم به تعرفه هاتون اعتراض دارم میگن خودتون انتخاب کردید برید بیرون، میگم قطعه رو که فاریک کارخونه میخواستم خدمات صافکاری رو بیرون انتخاب کردم، یا قطعه رو بدید یا ۷.۵ رو، میگن یا کلش بیرون یا کلش داخل نمایندگی.
میگم اعتراض دارم، لینک ثبت شکایت فرستادن ، شماره شاسی رو میزنم میگه وجود ندارد!
خلاصه که این وضعیت مضحک کارت طلایی هست ، گول نخورید ، بیمه بدنه عاقلانه تر هست تا کارت آبکی!
بیمه شخص ثالث خسارت رو ۹ میلیون برآورد کرده با فرض پارس سال، کارت طلایی خسارت رو ۱۰.۷۰۰ برآورد کرده با فرض تارا v4!
کارمندشونم میگه حق دارید ولی سیستم همینه شکایت ثبت کنید.🤦🏻♂️
سلام کسی میدونه علت لرزش پدال ترمز تارا v1p در هنگام گرفتن ترمز چیست؟
با وجود بردن نمایندگی می گویند طبیعی ست و مربوط به ABS ترمز است و …
در صورتیکه سایر خودروهای تارا موقع ترمزگیری لرزش پدال ترمز ندارند...
تجربه ۲۵۰۰ کیلومتر رانندگی با تارا V4 سفید
سلام به همگی، ضمن سپاس از دوستانی که قبل و بعد خرید ماشین من رو راهنمایی کردن
خواستم اینجا تجربه خودم رو بعد از 2 هزار کیلومتر رانندگی با این ماشین به اشتراک بذارم شاید به درد کسی خورد.
ماشین های قبلیم به ترتیب ماکسیما اتومات, 207 دستی, مزدا 3 جدید , ساندرو اتومات و 206 بودن و این ماشین رو از بازار آزاد و صفر اوایل تیر خریدم و بلافاصله بعد از تحویل بردم و لاستیک های بارز فابریک رو با لاستیک سومیتومو ژاپنی سایز فابریک عوض کردم
البته کومهو هم تو بازار بود ولی با اینکه این لاستیک رو نداشتم قبلا, ترجیح دادم ژاپنی بردارم، نرمیش که خوبه و باید ببینم دوامش در آینده چطوریه.
کف پایی 3 بعدی بابل انداختم و شیشه های دو طرف جلو رو هم دودی کردم و با اینکه اصرار داشتم جوری باشه که با شیشه های دودی عقب دو رنگ نشه ولی بازم کمی رنگشون فرق داره که اونم برمیگرده به ماهیت شیشه دودی و برچسب دودی
شایدم باید بیشتر تحقیق میکردم ولی بعد از 20 سال ماشین داری, دیگه وسواس آنچنانی به خرج نمیدم.
از اتاق ماشین شروع میکنم که به نظر من بسیار جاداره و نفوذ صدای بیرون خیلی کمتر از بسیاری از ماشین های دیگه است و در کل سواری بسیار نرم و راحتی داره و من از این نظر بسیار راضی هستم.
برخی دوستانم که ماشین های مختلف ایرانی و چینی دارن هم بعد از سوار شدن ماشین بسیار نرمی و سواریش رو پسندیدن.
صندوق هم که با بیش از 600 لیتر ظرفیت بسیار جادار هست که واقعا عالیه.
موتور ماشین همون TU5 هست که با اضافه شدن سیستم CVVT بهینه شده که علیرغم صحبت هایی که میشه اصلا ضعیف نیست و هیچ مشکلی در کشش و سرعت وجود نداره و در جاده و سبقت اصلا کم نمیاره
طبیعتا قدرتش از موتورهای توربو کمتره ولی هم اصطحلاکش هم مصرفش از اونا کمتره
من در جاده چالوس تست کردم و ضعفی در هنگام سبقت ها ندیدم.
مصرف هم با رانندگی کم فشار من بین 10 تا 12 لیتره که برای این موتور و وزن طبیعی به نظر میاد.
گیبرکس ماشین رو در مقایسه با گیربکس ماشین های قبلی که داشتم میتونم بهش ایراد وارد بدونم که در کفی تمایل زیاد به سبک کردن دنده(نزدیک به دنده مرده) داره اما در سرازیری دنده رو سبک نمیکنه و باید در حالت دستی دنده رو سبک کنی که دور موتور زیادی بالا نره.
در کل و به قول یکی از دوستان اینجا که به درستی می گفت حالت D در واقع حالت ECO هست
بعضی دوستان در جاده از حالت اسپرت استفاده می کنن ولی من حتی در جاده چالوس هم نیازی به استفاده از این حالت ندیدم و در حالت D هم با گاز دادن به موقع از پس سبقت ها براومد ماشین.
تقه گیربکس تارا رو اگر قبل از تغییر به دنده عقب و یا پارک, خلاص کنید و ترمز رو سفت بگیرید تا حد بسیار زیادی برطرف میشه
در خصوص تعویض روغن گیربکس که بعضی دوستان پیشنهاد میدن احتمالا این کار رو در آینده انجام بدم.
حالت دستی گیربکس تاخیر داره و من خوشم نیومد و ترجیح میدم ازش استفاده نکنم.
ترمز ها راضی کننده هستن و تا الان هم موردی پیش نیومده که ESP بخواد وارد مدار بشه.
کولر ماشین من مشکل پرتاب باد نداشت و در تابستان داغ امسال با درجه 1 و 2 کاملا راضی کننده بوده برای سرنشین های جلو.
سرنشین های عقب با وجود نبود دریچه کولر کمی گرمشون میشه(دریچه برای سرنشینان عقب زیر صندلی جلو هست واقعا؟)
مشکلات برقی خاصی نداشتم تا اینجا فقط یک بار شیشه بالابرها قطع شد که با خاموش و روشن کردن ماشین برطرف شد.
سنسور باد لاستیک تارا مرتبا خطا میده برای هر 4 چرخ و با خاموش و روشن کردن برطرف میشه و به این نتیجه رسیدم که کل این سیستم الکی و دکوری هست چون روی والو ها هم سنسور نداره.
آپشن ها هم کامل هستن در حد رنج این ماشین اما بعضیشون کیفیت خوبی ندارن مثل همون TPMS که بالا گفتم و کیک سنسور صندوق که برای من فقط یک بار کار کرده و با هر روشی انجام دادم نشد و منم دیگه بیخیالش شدم.
همینطور ورود بدون کلید هم راضیم نکرده و با ریموت کار میکنم معمولا.
مانیتور و سیستم بلوتوث مشکل خاصی ندارن و با گوشی سامسونگ دارم ازش استفاده میکنم.
در کل از انتخابم راضی هستم و خوشحالم که ایران خودرو بالاخره از پلتفرم 405 (و نوه نتیجه هاش که سمند و دنا باشن) دل کند در این ماشین.
انتخاب بعدی من اگه پولش جور بشه و عمری باشه در یکی دو سال آینده ریرا خواهد بود که پلتفرم پژو 2008 داره و آپشن ها و قوای محرکه کامل تری داره.
اگر فرصتی باشه در کیلومترهای بالاتر باز هم از تجربیاتم خواهم نوشت.
ارادت.
سنسور باد لاستیک تارا گاهی روشن میشه و گاهی هم خودش خاموش میشه دلیلش چیه؟
سلام بر دوستان، تجربه ای از اولین سفر سه هزار کیلومتری با این خودرو را داشتم گفتم کوتاه موارد مهم رو عنوان کنم
شاید برای عزیزانی که قصد خرید این ماشین رو دارن تأثیرگذار باشه در انتخابشون.
ماشین بنده تارا شش دنده دستی هستش که ۴۰۳/۱۰ تحویل گرفتم، با رینگ اتوماتی و لاستیک ۱۶/۵۵/۲۰۵ هانکوک.
با چهار سرنشین بزرگسال و صندوق بار بشدت پر و سنگین با این اوصاف به هیچ عنوان لاستیک گیر نمیکرد و ازین بابت مشکلی نبود.
طول مسیر هم فقط با سرعت مجاز تابلوها که نهایتا ۱۲۰ کیلومتر بودم حرکت میکردم.
قدرت موتور انصافا راضی کننده بود و مواقعی که روی کروز نبود غافل میشدم عقربه بالا میرفت، توی سبقت با شتاب و راضی کننده عمل میکرد.
از بی صدایی کابین در سرعت بالا بی اندازه راضیم، به هیچ عنوان نفوذپذیری زوزه باد و صدای جاده در کار نبود که این امر یکی از نکات بشدت لذت بخش رانندگی در جاده با این خودرو هستش.
با توجه به وزن خالص خودرو به اضافه چهار سرنشین بزرگسال و صندوق بار پر در مسیر خاکی و کوهستانی و سربالایی های فوق العاده وحشتناک دو مورد خیلی نظرمو جلب کرد و محبوبیتش واسم چندین برابر شد.
حقیقتا فکر نمیکردم تا این حد بشه روش حساب کرد با توجه به وزن خودش و سرنشینان و بار سنگین.
ترمزگیری اتومات چند ثانیه ایش هم توی شیب های کوهستانی خیلی خیلی جالب و کارا و مثبت بود.
همه این موارد توی این مسافرت بخصوص در مسیر های کوهستانی خاکی با سربالایی های تند واقعا عالی و مثبت و حتی میتونه محافظ جان سرنشینان هستن.
عملکرد سیستم فرمان هم بی نقص و فرمان پذیری عالی و نرم، همچنین عملکرد برف پاکن و چراغها در حالت اتو خیلی عالی و دقیق.
مالتی مدیا هم از طریق وصل کردن گوشی و استفاده از برنامه نشان خیلی عالی و کار راه انداز بود و همزمان پخش موزیک.
جادار بودن اتاق چه برای سرنشینان جلو چه عقب واقعا عالی و راضی کننده اس، فضای صندوق هم که دیگه نیاز به تعریف نداره.
مسئله بعدی عملکرد عالی کولرش هم از نظر شدت سرما و پرتاب باد و تأثیر منفی نگذاشتن روی عملکرد و قدرت موتور.
سرما و عملکرد کولر در دمای ۴۰ درجه و مرطوب شرجی بسیار عالی بود.
مصرف سوخت تارا هم در جاده های کفی و نرمال با کولر دائم روشن حدود ۶/۵ بود که با توجه به تعداد سرنشینان و سنگینی بار و فشار کولر منطقیه.
کلام آخر البته بنظر این حقیر؛
با توجه به تنفس طبیعی بودنش و نداشتن دردسرهای توربو و کم مصرف بودنش با این حال ماشین پر قدرت پرشتاب نرم و بی سرصدا و قابل اعتمادیه.
اینا مواردی بود که گفتنش خالی از لطف نبود
شاید عزیزی بتونه تو این شرایط بسته و انحصاری بازار خودرو انتخاب بهتری داشته باشه.
ببخشید طولانی شد، تندرست باشید.
سلام در تارا v2 اتومات وقتی دنده را از حالت D به حالت R دنده عقب میبرم تکان و صدای شدیدی میده
آیا طبیعی است یا درست میشه؟؟
علت قطع شدن باد كولر تارا تو دور تند باد كولر چيست؟
تارا شش دنده مدل ۴۰۲ دنده یک و دو به سختی جا میره علتش چیه؟
تارا، شاسی محکم، ورق نازک!
تارا واقعاً شاسی خیلی محکمی داره، ولی ورقش نسبتاً نازکه که خب دلیلشم اینه که شتابش قویتر بشه، چون توربو نداره. حالا بعضیا میان میگن "اله و بله"، اما یه چیزی براتون بگم که خودم با چشمای خودم دیدم!
یه بار تو نمایندگی بودم، یه پیرمرد با یه تارا که له و لورده شده بود اومد. گفتم: "حاجی، ماشینو ترکوندی؟!"
خندید و گفت: "ماشین فدای سرم! اگه پرشیامو داشتم، زنم الان زنده نبود!"
ماجرا این بود که از کنار جاده میخواسته وارد مسیر اصلی بشه که یه نیسان از راه میرسه و میکوبونه بهش. شاسی، در و پنجره، همه چی رفته بود، ولی جالب اینجاست که میگفت: "خون از دماغ زنم نیومد، ولی ماشینم کلی ضربه خورد!"
خلاصه اینکه شاید تارا ورقش نازک باشه، ولی تو بحث ایمنی و شاسی حسابی خوب کار کرده!
ذخیره