دورهمی جدید مالکین تارا
گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات تارا اتوماتیک v4 ال ایکس با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
159 نفر آنلاین
ضمن سلام. کسی تا حالا ماشین رو شسته و بعد از اون ببینه که از زیر داشبورد سمت شاگرد آب وارد اتاق شده باشه؟
سلام دوستان تارا v1
عقربه کیلومتر رو ۹۰ گیر داره و بالاتر نمیره ولی ماشین سرعتش میره بالاتره
دمای محیط هم رو مانیتور نشون داده نمیشه
نمايندگي بردم گفت کل مجموعه کیلومتر رو باید عوض کنی ببر بیرون بده تعمیر کنن
ولی آشنایی پیدا نکردم اعتماد کنم بهش.
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
سلام ساعت تارا اتومات روتنظیم میکنم ماشین رو خاموش میکنم بعد دوباره که استفاده میکنم از تنظیم خارج میشه باطری هم سالمه کسی علت رومیدونه؟
میخوام تارا v4 بخرم، خدا وکیلی اونایی که دارن جواب بدن ارزش داره یا نه؟
سلام دوستان تارا میخوام بگیر با توکل بر خدا، بنظرتون کدوم مدل تارا بهتره از بقیه؟ آیا تارا V4 اتومات خوبه؟
خودرو تارا اتوماتیک وی۴دارم اصلا بدرد نمیخوره اگه براتون امکان داره من نظرم هر خودرویی بهتراز تاراست
روکش صندلی هم ظاهرش مهمه هم کیفیتش
پس اول نظرات کاربران رو بخون بعد انتخاب کن.
سلام من یک سال شاهین سی وی تی داشتم الانم ۴ ماه تارا وی۴ گرفتم
قیمت واقعی شاهین پلاس حداقل ۵۰ تومن زیر تارا وی۴ هست
این اختلاف قیمتی هم فقط به خاطر عرضه کم شاهین توی این چند وقته و عرضه به نسبت زیادی که تارا داشته…
خلاصش کیفیت سواری تارا یک سر و گردن از شاهین و دنا که قبلا داشتم بالاتر هست.
این چیز هایی هم که در مورد بدنش میگن همش چرت و پرته و ایمنی تارا اگر از شاهین بهتر نباشه قطعا پایین تر نیست
چون همون ۳۰۱ هست و اونم ۳ ستاره یورو انکپ گرفته و داخل تصادفات سنگین هم مقاوت سقف و ستون هاش کاملا مشهوده.
البته اگر بریم سراغ منابع بسیار معتبر تر یعنی صافکار های عزیز پیکان ایمن ترین خودرو داخلی هست چون ورقش با انگشت که هیچی روش راه هم بری فرو نمیره و حتی اگر نیسان از پشت بهت بزنه سپرشم کاری نمیشه…
هندلینگ و پایداری تارا بهتره و سواری نرم تری داره و هم فضای کابین صندوقش بزرگ تر هست
عایق بندی تارا به شدت عالی هست نه فقط شاهین با هیچ ماشینی داخل این رنج قیمتی اصلا قابل مقایسه نیست
کیفیت رنگ تارا با کیفیت تر هست و سفیدش دو پوششه هست
تارا صندلی هاش ارگونومی بهتری داره و آدم رو خسته نمیکنه
در ها و صندوق تارا کاملا نرم و یخچالی بسته میشه و حس کیپ بودن خوبی میده ولی شاهین باید بکوبیش با رگلاژ هم درست نمیشه
نکته ای که با شاهین خیلی مشکل داشتم نور چراغ های جلو که مثل پراید از پایه اچ۴ استفاده میکنه و هر هدلایتی هم انداختم افتضاح بود
داخل تارا هر جایی که مستقیم با دست در تماس هست از متریال نرم و چرم استفاده کردن مثل زیر ارنجی و رودری ها و پلاستیک دور کلید های فرمان و…
هر دو تا ماشین ورود بدون کلید دارن ولی شاهین فقط روی در راننده شاسی داره تارا روی دستگیره شاگرد هم داره و با شاهین نمیشه اینه ها رو جمع کرد آخر مجبور میشی ریموت در بیاری که عملا کیلسش بی فایده هست و…
یک سری آپشن و جزئیات هست که شاهین پلاس نسبت به تارا کلا نداره مثل:
در کل حتی اگر شاهین پلاس ۵۰ تومن قیمتش کم تر باشه بازم صد درصد انتخاب من تارا هست.
دوستان من بدلیل اینکه گاهی بخصوص در هوای سرد دنده ۱ و بعضا ۲ بد جا میرفت و همچنین در سرعت حدود ۷۰ زوزه میکشید رفتم نمایندگی
نمایندگی خصوصی هم بود و گفت گیربکس رو تعویض میکنیم.
بعد از تعویض گیربکس همه چیز بدتر شد.
علاوه بر زوزه قبلی یک زوزه جیغ طور اضافه شد و حالا گاهی خارج شدن از دنده ۱ هم به سختی انجام میشه و حتی گاهی دنده ۳ جا نمیره.
الان کاملا پشیمونم که درخواست تعویض دادم و میگم کاش بر میگشت به قبلش.
ولی احتمالا کاری نشه کرد و خیلی عصبی شده ام.
خواستم بگم اولا بخاطر مشکلات جزئی و کیفی اصلا دست به گیربکس نزنید این ۶ دنده ها همینه،
و ثانیا اگر کسی تجربه ای داره کمکم میکنه ممنون میشم بگه.
سلام دوستان عزیز.. یه سوالی از خدمتتون داشتم.
میخواستم بپرستم دستگیره سقفی سمت شاگرد جلو که از روی تارا از اول تولیدش حذف شده بود توسط ایرانخودرو تو سری های جدیدی مثل تارا v1 پلاس جدید توسط ایرانخودرو نصب شده شرکتی یا بازم تارا رو دارن بدون دستگیره سقفی شاگرد بیرون میدن؟
ممنونم میشم اگه پاسخ بدین.
ماشین تارا v4 صفر گرفتم ایراده تقه وقتی میزاریم r برطرف نمیشه هیچ جوره؟
بعد آیا این تقه آسیب میزنه به گیربکس؟
هر بار از هر دنده ای به r یا همون دنده عقب میزارم تقه میزنه
این برطرف نمیشه؟ آیا آسیب میزنه به گیربکس؟
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
سلام من تارا اتوماتیک v4 دارم
وقتی می خواهم دنده را از p به R بیارم ماشین یه تکونی می خوره ماشین صفر هم هست
چیکار کنم؟ ایا همه همینطورین؟
سلام، من تازگی تارا اتومات گرفتم، تنها مشکلی که داره اینه که وقتی برق خودرو وصل میشه یه صدای نویز از سمت بلندگوی راننده بصورت ریتمیک میاد
یعنی سه ثانیه صدای نویز میاد پانزده ثانیه قطع میشه و همینطور ادامه داره
کسی میدونه مشکل از چیه؟
سلام دوستان، آیا میشه ساعت با سایز بزرگ روی مانیتور آورد یا زمانی که مانیتور خاموش ساعت دیده بشه؟
سلام فقط محض اطلاع، بنده توی دفترچه راهنمای ماشین دیدم نوشته دریچه بخاری برای سرنشین عقب هم داره، ولی هر چی گشتم ظاهرا پیداش نکردم
اما دیروز دستم رو کامل بردم زیر صندلی و متوجه شدم که دقیقا روی ستون زیر خودرو دریچه داره
اگه صندلی رو تا انتها بدید عقب، میتونین ببینیدش
پرتاب باد زیادی نداره اما برای زمستون همون مقدار گرما برای سرنشینای عقب خیلی خوبه.
ساخت برند خوش نام فورد آمریکا
بودنش نسبت به نبودنش مثل بودن و نبودن برق تو خونست
قابلیت پاشیدن کف هم داره
یه کف یکنواخت، روی تمام سطح خودرو ایجاد میکنه
فقط کافیه با یه دستمال نرم کف رو بمالید و بعد آب کشی کنید
به نسبت قیمت بی نظیره، در خریدش شک نکنید.
سلام و احترام، دو هفته است که خیلی مردد هستم تارا v1p یا v4lx یا ۲۰۷ دستی یا اتومات بگیرم یا j4
خداییش خیلی تو چند راهی گیر کردم
اگر کمک کنید یه تصمیم درست بگیرم ممنون میشم.
خطای ایراد چراغ ها، اینو دائم توی مانیتور مینویسه
عملا هم مشکلی در چراغ یا جای دیگه دیده نمیشه
کسی راه حل نداره؟
سلام تارا وی ۴ اتومات دارم مدل ۱۴۰۳ هست
شیشه سمت راننده موقع بالا رفتن تا اخرش میخواد برسه قطع میشه بعد دوبار میزنم میره
دلیلش چیه؟
دوستانی که تارا اتوماتیک دارین لطفا در سربالایی ها و وقتی کولر روشن است مد اسپرت را بزنید تا شتاب ماشین افزایش پیدا کنه و اینقدر نگویید شتاب نداره!
سلام کنار نشانگر کیلومتر تارا، علامت آچار دیده میشه دلیل چیه، چطوری باید حذفش کنم؟
ضمن سلام چرا کروز کنترل توی سربالایی ها گاهی یادش میره معکوس بده و یکدفعه قطع میشه؟ چون ماشین توی دنده 6 هست کشش ماشین توی سربالایی های طولانی کم هست و سرعت افت میکنه، تقریبا وقتی 20 کیلومتر کمتر از سرعت ست شده کروز که میرسه، کروز رو قطع میکنه، یکی دو بار خودش معکوس داد ولی چندین بار کروز قطع شد!!!
2ذخیره