نظرات و تجربیات کاربران در مورد پژو 206 (وارداتی). گفتگوی کاربران در مورد پژو 206 (وارداتی).
سلام با این توضیحاتی که دادین به احتمال زیاد مشکل از سنسور دمای آب (فشنگی آب) باشه. این قطعه کارش اینه که دمای موتور رو لحظهای اندازه بگیره و به دوتا جا خبر بده: به ECU ماشین که بفهمه کی باید فن رو روشن یا خاموش کنه و به پشت آمپر که شما توی کابین ببینین دما چقدره. وقتی این سنسور خراب بشه: یا به هر دو تا جا یه عدد اشتباه میده. یا به آمپر یه عدد اشتباه میده ولی به ECU یه عدد اشتباه دیگه میده. مثلا به آمپر میگه دما 60 هستش ولی به ecu میگه دما 90 درجه هستش. خب ECU هم عقلش به همین اطلاعات وصله، برای اینکه خطر جوش آوردن پیش نیاد، فن رو بیشتر از حد معمول روشن میذاره. این همون دلیله که وقتی ماشین رو خاموش میکنین، فن هنوز روشن میمونه، چون ECU فکر میکنه هنوز خوب خنک نشده. برای اینکه مطمئن بشی مشکل از همینه، کافیه با دیاگ وصل بشن به ECU و دمای لحظهای موتور رو بخونن. اگر دیاگ بگه دما ۹۰ـه ولی پشت آمپر همون ۶۰ رو نشون بده، یعنی صد در صد سنسور قاطی کرده. این سنسور هم قطعه گرونی نیست، عوض کردنش هم کار پیچیدهای نیست مکانیک راحت درش میاره یه دونه نو جاش میذاره.
مناسب ترین اسم برای این محله چیه بنظرتون؟؟
گروه 206 سواران.
امیرآباد
امیریه
امیر کبیر 😂
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
باورت نمیشه چقدر چرک از پوستت درمیاد!
قشنگ حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
دیدی موقع دوییدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش توی سینهات داری؟
نفست طوری باز میشه که تازه متوجه میشی تنفس واقعی یعنی چی!!!
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
برای تمام افراد واقعا کاربردیه اگه هم ورزشکار هستی برات واجبه.
شیر مادر سازنده حلالش باشه، من فکر نمیکردم با این قیمت همچین کیفیتی بشه پیدا کرد.
بررسی مزایا و معایب پژو 206 (وارداتی) از نظر کاربران و مالکان.
بررسی ارزش خرید پژو 206 (وارداتی) از نظر کاربران و مالکان.
آیا خودرو پژو 206 (وارداتی) ارزش خرید دارد؟
تجربه و نظر خود را در مورد پژو 206 (وارداتی) با ما به اشتراک بگذارید.
تجربیات و نظرات کاربران در مورد پژو 206 (وارداتی).
علت پایین بودن آمپر آب 206
سلام، ماشین من پژو ۲۰۶ هست.
مشکل اینه که درجه آمپر آب از ۶۰ درجه بالاتر نمیره
ولی وقتی ماشین رو خاموش میکنم، فن دیرتر از حالت عادی خاموش میشه و رادیاتور رو بیشتر خنک میکنه.
میشه لطفا راهنمایی کنید علتش چیه؟
ذخیره